Pachetul de detoxifiere avansata
 

Pachetul de detoxifiere avansata

Detoxifiere – Revitalizare – Regenerare

Pachetul SuperDetoxifiere contine produsele ColonHelp, curatitor intestinal si detoxiant, si LiverHelp, ceai detoxifiant si hepatoprotector. Pachetul Super Detoxifiere se adreseaza persoanelor care îsi doresc o cura de detoxifiere avansata.

Ficatul este un organ agresat încontinuu de alimentele nesanatoase, de poluare, de stres, de medicamente. Mai mult, colonul este unul dintre principalii poluatori ai catului.

Deaceea, cea mai buna solutie pentru pastrarea sanatatii este o cura de detoxiere simultana a colonului si a ficatului cu ajutorul produselor ColonHelp si LiverHelp. În plus, aportul crescut de lichide necesar în timpul curei mareste diureza, detoxificând si rinichii deopotriva. Pachetul SuperDetoxifiere este recomandat celor care îsi doresc o solutiie cât mai eficienta pentru scaderea colesterolului, trigliceridelor si glicemiei, dar si pentru eliminarea dischineziilor biliare, pentru regenerarea ficatului în steatoza hepatica, pentru ameliorarea unor probleme ale pielii si pentru o stare cât mai buna de sanatate.

Pentru rezultate optime este recomandata o cura completa de 3 luni cu cele doua produse.

 

Oferta pachetul de detoxifiere avansata 
 


Disclaimer

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro