Antiparazitare pentru copii
 

Tratamentul Dr. Clark antiparazitar pentru copii - Eliminarea viermilor intestinali

Ce sunt viermii intestinali?

Viermii reprezinta, o serie de specii de nevertebrate, lipsite de picioare, cu corpul moale, alungit, de obicei, acoperiti de o piele cu aspect lucios, care traiesc in sol, in apa, sau ca parazite pe plante si pe animale. Analizand mai in profunzime, distingem o gama foarte variata de viermi, clasificati in functie de formele de viata pe care le paraziteaza, raspandire geografica, caracteristici si afectiuni pe care le induce prin parazitoza sa.
Astfel, ajungem sa cunoastem 4 forme diferite de specii:
-    Viermi lati (Plathelmintem) ;
-    Viermi inelati (Nemathelmintem);
-    Viermi cilindrici (Annelide);
-    Nemertieni.

Specii de viermi intestinali:

Majoritatea viermilor intestinali paraziteaza cu precadere omul, prin intermediul animalelor  si plantelor cu care intra in contact;
Dintre speciile reprezentative amintim:

limbricul (Ascaris Lumbricoides),

oxiurul (Enterobius Vermicularis),

trichina (Trichnella Spiralis) cu mentiunea ca toti acestia paraziteaza, preponderent, omul.

Stadiilor parazitare, la om:

Oxiurul traieste in cecumul intestinal si apendicele omului, mai ales la copii.
Trichina paraziteaza intestinul subtire al omului, pisicii, cainelui, porcului, iar larvele, muschii striati ai gazdelor.
Limbricul cuprinde specii asemanatoare morfologic, parazite in intestinul mamiferelor: limbricul omului (Ascaris lumbricoides) si limbricul porcului (Ascaris suum). Odata ajunsi in intestinul subtire, ouale embrionate eclozeaza, eliberand larve care invadeaza mucoasa intestinala si ajung, pe calea circulatiei portale si limfatice, in ficat. Aici sufera un prim ciclu larvar de maturatie, cu o durata aproximata de 100 de ore. De aici, prin circulatia sistemica, traverseaza spre plamani.
In plamani urmeaza un nou ciclu larvar de maturatie, cu o durata de pana la 2 saptamani, ca apoi  larvele  sa penetreze peretele alveolar, urcand prin arborele traheobronsic, spre faringe, de unde sunt inghitite.  Ajungand din nou in intestinul subtire, din larve se dezvolta viermii adulti, si ciclul se reia. Din momentul ingestiei, ouale infestante au nevoie de pana la 60 de zile ca sa evolueze pana la stadiul de viermi adulti, in care femela depune prima ei serie de oua.
Aceasta forma de parazitare, cu limbrici, se numeste Ascaridioza si netratata, este mortala. Durata de viata a unui vierme adult este de 2 ani.

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar pentru eliminarea viermilor intestinali cuprinde:

1 sticluta Tinctura de coaja de nuca neagra (Black Walnut Hull Tincture) 60 ml;
1 flacon Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule;
1 flacon Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule.

Tratamentul Dr. Clark - antiparazitar pentru copii este folosit pentru copiii care sunt infestati cu diferite tipuri de viermi intestinali. Aplicati tratamentul de deparazitare copiiilor de 2 ori pe an, sau de fiecare data cand sunt bolnavi.

Modul de administrare pentru copii il veti primi impreuna cu pachetul.

Programul deparazitar este benefic pentru copii, intrucat acestia tind sa fie infestati mai des cu paraziti decat adultii.

Aplicati tratamentul de deparazitare copiilor de cel putin 2 ori pe an sau de fiecare data cand sunt bolnavi.

Oferta pachet antiparazitar alerta alerta
 
Oferta Pachet Logouri
 
 


Disclaimer

Contact

www.ekilibrium.ro

Comanda Telefon:

Vodafone: 0724.885.715 ; 0730.514.767

Comanda E-mail:contact@ekilibrium.ro