Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Echipa Ekilibrium recomanda:
BioHarmonex

BioHarmonex

 

Complexul Carney

Descriere Complexul Carney:

Complexul Carnei reprezinta niste tumori primitive ale inimii. Ele sunt esentiale pentru aflarea diagnosticul diferential a bolii valvulare, insuficientei cardiace congestive si aritmiei.  Mixomul reprezinta o tumora cardiaca care se dezvolta in special la adulti si mai rar la copii.

Complexul Carney implica doua sindroame: LAMB (lentigo, mixom atrial, mixoame mucocutanate si nevi albastri) si NAME (nevi, mixom atrial, neurofibromul mixoid si efelide). Acest complex este un sindrom autosomal dominant care numara aproximativ 7% dintre mixoamele cardiace. Elementele complexului Carney implica mixomul cardiac, mixomul cutanat, pigmentarea punctata a pielii, endocrinopatia si tumorile endocrine si nonendocrine.

Pana in prezent nu s-a stabilit un tratament eficient pentru mixoamelor. Anticoagulantele nu se administreaza pacientilor care sufera de mixom. Embolii care provin din mixoamele intracardiace se datoreaza fragmentelor de tumora care se rup si embolizeaza. Poate fi esential tratamentul medical pentru hiperactivitatea endocrina.
Chirurgia este esentiala pentru a rezeca mixoamele intracardiace si pentru prevenirea atacul embolic sau obstructia valvulara. Rezectia mixoamelor extracardiace si a leziunilor benigne nonmixomatoase este importanta daca acestea provoaca simptome prin extensie locala si prin leziunile care ocupa spatiu.

Prognosticul este favorabil si depinde de recurenta cixoamelor cardiace. Riscul asociat cu interventia chirurgicala pe cord deschis se mareste cu fiecare operatie efectuata de pacient. Mortalitatea si morbiditatea prin atac cerebral si insuficienta cardiaca creste in implicarea cardiaca iar indivizii cu mixoame cardiace recurente pot necesita interventie chirurgicala repetata pentru rezectie. Alte tumori extracardiace pot produce morbiditate prin extensie locala. Disfunctie endocrina este frecvent simptomatica dar poate .

Cauze Complexul Carney:

Complexul Carney repreinta o afectiune care se transmite pe cale genetica cu penetranta variabila. Mixoamele cardiace se dezvolta din celulele multipotente precursoare primitive ale mezenchimului subendocardic. Totusi aceste celule nu au fost identificate specific inca.

Simptome Complexul Carney:

Principalele simptome sunt de febra, artralgie, rata de sedimentare ridicata, eritem lupus-like, care acomapaniaza unele mixoame se pot datora productiei citokinelor inflamatorii interleuchina-6 de catre mixom.  Mixoamele cardiace ca parte a complexului Carney se dezvolta in locuri distant de rezectie. Aceste tumori se maresc in diametru pana la 1.8 cm. Analizele genetice intiale sugereaza ca un defect genetic este responsabil.

Implicarea cardiaca.
Mixoamele cardiace in complexul Carney au forma multipla, se dezvolta in orice camera cardiaca si au o predilectie de a reapare in localizari cardiace si extracardiace distincte dupa rezectia chirurgicala. Desi acestea sunt in general benigne, mixoamele cardiace sunt asociate cu o morbiditate cardiaca semnificativa prin atac cerebral prin embolizarea tumorala si insuficienta cardiaca prin obstructie valvulara intracardiaca.

Implicarea extracardiaca.

Fata de mixoamele cardiace, persoanele cu sindromul Carney prezinta pigmentatie punctata a pielii, mai ales a fetei, trunchiului, buzelor si sclerei. Pigmentatia afecteaza suprafetele mucoase a regiunii orale si genitale. Mixoamele extracardiace se dezvolta la san, testicule, tiroida, creier si glandele adrenale. Tumorile nonmixomatoase cum este adenomul pituitar, schwanomul melanotic psamomatos si tumora de celule Sertoli testiculara pot fi observate de asemeni.

 

 

 

Tratamente naturiste pentru Complexul Carney

BioHarmonex
Pret: 3026 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara