Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Termeni si conditii

Termeni si conditii pentru folosirea site-ului Ekilibrium.ro

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului www.ekilibrium.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor impuse de Echipa Ekilibrium.ro. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ekilibrium.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din site.

ATENTIE

Toate informatiile din site-ul Ekilibrium.ro sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului Ekilibrium.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Ekilibrium.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Ekilibrium.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

SC EKILIBRIUM  PREMIUM SRL-D nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul Ekilibrium.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele Ekilibrium.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

MARCI

SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Ekilibrium.ro, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE / INFORMATII

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul Ekilibrium.ro pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Pentru produsele cu perioada de livrare de peste 10 zile lucratoare se va percepe avans de pana la 70% din valoarea totala a comenzii.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Ekilibrium.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

PARTENERI

SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D, are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului Ekilibrium.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original(daca este cazul) emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja deSC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D , dar nu si alte despagubiri. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii
SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate deSC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.

GRESELI DE TIPARIRE

SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. 

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@ekilibrium.ro.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va da semnata, cu data, si trimisa de catre Dumneavoastra la adresa: str. Bistritei, nr. 7B, Suceava, in atentia Serviciului Juridic. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Returnarea produselor se va face prin firma de curierat rapid, taxele de transport fiind suportate de Duneavoastra, de luni pina vineri, intre orele 9-18. SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

CONDITII LEGALE

Site-ul Ekilibrium.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Magazinul online Ekilibrium.ro promoveaza si distribuie produse naturiste cu rol in prevenirea si combaterea cancerului. Tinctura coaja nuca neagra, pelin, cuisoare, arginina, ornitina, cisteina, solutie Lugol, Zapper Profesional, Ozonator, Sincrometru sunt cele mai eficiente remedii naturiste si aparate de detoxifiere si deparazitare pentru a dobandi un sistem imunitar puternic si un stil de viata mai sanatos. Ekilibrium.ro promoveaza pachete detoxifiante si deparazitare pentru curatarea rinichilor, eliminarea calculilor biliari, detoxifierea ficatului, curatarea, detoxifierea di deparazitarea colonului si a intregului organism.

TRANSPORT

SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D ofera transportul GRATUIT pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 400 de lei.

Daca suntem in data de 13, atunci e Lucky13 si transportul este GRATUIT la orice comanda!

Unele produse sau dispozitive nu se afla in stoc iar pentru achizitionarea acestora se aplica inca 2 reguli:

1) Pentru achizitionarea produselor cu valoare de peste 1000 de lei, se va achita jumatate din suma de plata in avans in contul:

CONT: RO28ROIN
920600119071RO02

BANCA: RIB

EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D
CUI: 32022988
J33/529/2013
BANCA: IDEA BANK
CONT: RO28ROIN920600119071RO02
Sediul Social: str. SAMOIL ISOPESCU nr. 21, SUCEAVA

2) Timpul de livrare a acestor produse/dispozitive poate varia de la 14 -21 de zile.

CADOURI

SC EKILIBRIUM PREMIUM SRL-D ofera GRATUIT un codou surpriza pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 500 de lei.

Modul de utilizarea si administrare a produselor comandate se va regasi in pachet. Este obligatorie consultarea modului de administarare a produselor inaintea oricarei utilizari a acestora!

Alte intrebari:

Cum comand?
Cum se livreaza produsele?
Cum platesc?
In cat timp ajunge comanda?
Ce fac daca nu functioneaza cosul?
Termeni si conditii

 

 

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara