Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Malacoplakie

Descriere Malacoplakie:

Malacoplakia reprezinta o afectiune care se prezinta sub forma unei placi sau a unui nodul afectand de obicei tractul genitourinar si pielea. Se manifesta prin prezenta histiocitelor spumoase cu incluziuni bazofilice distinct cunoscute drept corpii Michaelis-Gutmann. Malacoplakia nu este o infectie rara, insa este prezenta la bolnavii imunocompromisi si cu defecte ale functiei macrofagelor. Leziunile sunt considerate un grup de papule de culoare galben-roz, insa se pot prezenta ca nodule sau ulceratii si sunt diagnosticate doar dupa efectuarea biopsiei.

Malacoplakia este rezistenta la tratament, avand o durata medie a leziunilor pielii de 3-6 luni. Morbiditatea semnificativa este in corelatie cu cronicitatea conditiei care rezista tratamentului local si sistemic. Sinusurile purulente, persistent leziunilor desfigurante ale pielii si implicarea organelor interne implica morbiditate esentiala la pacientii diagnosticati cu malacoplakie.

Tratamentul implica utilizarea de antibiotic care se concentreaza in macrophage. Se administreaza vitamina C ca strategie eficienta la terapie. Pentru a trata malacoplakia este esentiala intreruperea tratamentului imunosupresiv. Pentru a trata infectia leziunilor cu E. coli se recomanda chirurgie de excizie si terapie cu antibiotice. Malacoplakia prezinta o forma benigna.

Cauze Malacoplakie:


Malacoplakia este efectul distrugerii inadecvate a bacteriilor de catre macrophage sau monocite cu activitate fagolizozomala deficient. Bacteriile partial eliminate se acumuleaza in aceste celule si determina o depozitare de calciu si fier in glicolipidele bacteriene reziduale. Localizarea incluziunilor bazofilice sunt considerate patognomonice pentru malacoplakie.  Bacteriile care nu sunt eliminate in totalitate sunt:  Escherichia coli, bacteria enterice, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa si rhodococcus.  Principalii factori de risc care provoaca afectiunea sunt: tratamentul prelungit cu corticosteroizi sistemici, transplantul de organ, diabetul zaharat, limfomul, artrita reumatoida.

Simptome Malacoplakie:


Malacoplakia cutanata se dezvolta la persoanele cu varsta de peste 50 de ani. prezinta la pacienti cu o limita de virsta larga. Incidenta bolii este asociata cu aparitia unui status imunocompromis, care afecteaza monocitele si macrofagele. Pacientii prezinta tipic istoric de imunosupresie prin transplant renal, diabet sau limfom sau istoric de terapie pe termen lung cu corticosteroizi sistemici. La o parte din pacienti le sunt afectate organele interne, rinichiul, vezica urinara sau colonel. Simptomele arata afectarea sistemica, dar pacientii prezinta si sinusuri purulente originare din afectarea profunda a organelor. Malacoplakia apare foarte rar la persoanele cu infectie HIV si SIDA. Simptomele pot fi confundate cu carcinomul colonic, gastric, pancreatic, orofarinfian. Implicarea oaselor si pulmonara determina dificultati ale diagnosticului.

Diagnostic  Malacoplakie:


Pentru diagnosticul de Malacoplakie se utilizeaza studiile imagistice tomografia cu emisie de pozitroni sau rezonanta magnetica. De asemeni, este important si examenul histologic pentru a evidentia aparitia unor histiocite spumoase cu corpi Gutmann compusi din lizozomi plini de bacterie partial digerate.

Tratament Malacoplakie:


Pentru a trata Malacoplakie este esential tratamentul care se concentreaza in macrofage: quinolone, trimetroprim-sulfametoxazole) asociate cu rata ridicata a eficientei. Tratamentul cu antibiotice impotriva Escherichiei coli in combinative cu chirurgia permit vindecarea cea mai marita. Betanecholul, un agonist cholinergic este necesar in combinatie cu antibioticele si chirurgia. Are rolul de a diminua nivelul GMPc-considerat a interfera cu distrugerea totala a bacteriilor.
Acidul ascorbic este folosit pentru a mari GMPc si AMPc. Intreruperea terapiei imunosupresante este esentiala pentru a trata eficient malacoplakia.

 

Tratamente naturiste pentru Malacoplakie

Apa saracita in deuteriu - Qlarivia
Pret: 15.63 RON
*TVA inclus
 
Vindecarea tuturor formelor de cancer
Pret: 43 RON
*TVA inclus
 
Concentrat Cires Negru
Pret: 110 RON
*TVA inclus
 
Zormus
Pret: 230 RON
*TVA inclus
 
Pret: 235 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara