Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Sindromul Lown-Ganong-Levine

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Sindromul Lown-Ganong-Levine

Descriere Sindromul Lown-Ganong-Levine:

Sindromul Lown-Ganong-Levine se manifesta prin aparitia unui grup de sindroame de preexcitatie care implica: sindromul Wolff-Parkinson-White, Lown-Ganong-Levine si preexcitatia Mahaim. Studiile asupra sindromului Wolff-Parkinson-White prezinta o cale accesorie de conducere (calea lui Kent), din atrii pana in ventriculi. Sunt evidentiate foarte putine amanunte despre anomaliile structurale care stau la baza sindromului Lown-Ganong-Levine. Oamenii de stiinta incearca sa evidentieze localizarea acest sindrom in jurul existentei fibrelor nodale si paranodale care ocolesc o parte sau tot nodulul atrioventricular.

Clasificarile care sunt permise pentru a descrie acest sindrom implica durata intervelului PR sub sau egal cu 0. 12 secunde, perioada normala a complexului QRS si dezvoltarea tahicardiei supraventriculare, insa fara flutter si fibrilatie atriala.
Paroxismele tahicardiei reprezinta morbiditatea principala in sindromul Lown-Ganong-Levine. Sunt cunoscute foarte putine informatii despre frecventa acestor paroxisme. Pana in prezent, nu s-a identificat nici un tratament pentru aceasta boala. Daca o persoana prezinta simptome ale tahicardiei, se va incerca identificarea cauzei.  Spitalizarea este esentiala in caz de instabilitate hemodinamica.

Cauze Sindromul Lown-Ganong-Levine:

La persoanele normale, intalnim o activitate electrica a inimii provocata in nodulul sinoatrial situat. Se propaga la nodulul atrioventricular si apoi in ramurile Hiss la ventriculi. Nodulul atrioventricular reprezinta o bariera care stopeaza activitatea electrica care ajunge la ventriculi. Reprezinta o functie importanta a nodulului atrioventricular, deoarece semnalele generate in atrii maresc frecventa cardiaca precum in flutter si fibrilatie atriala nodulul va limita activitatea electrica care este condusa la ventriculi. In cazul in care atriile sunt activate electric la 300 batai pe minut, jumatate dintre impulsuri sunt oprite la nivelul nodulul atrioventricular astfel ca ventriculii vor fi activati la 150 de batai pe minut. Pe electrocardiograma este evidentiat intervalul PR din timpul dintre activarea atriilor-unda P si activarea ventriculara-complex QRS.

Fiziopatologia sindromului Lown-Ganong-Levine.
Nu este evidentiata nici o anomalie structurala unica drept cauza a sindromului Lown-Ganong-Levine. Unii oameni de stiinta considera ca acest sindrom nu este separat de alte conditii asemanatoare cunoscute. Au fost identificate cateva anomalii structurale ca etiologie posibila pentru acest sindrom, implicand localizarea fibrelor James, fibrelor Mahaim, fibrelor de tip Brechenmacher si nodul atrioventricular hipoplazic sau mic. Fibrele James se situeaza in portiunea superioara a nodulului atrioventricular si se insera in portiunea inferioara a ramurilor Hiss. Fibrele Mahaim se afla in portiunea inferioara a nodulului atrioventricular, ramurile Hiss si se termina in septul interventricular sau intr-o ramura de ramificatie. Nici o anomalie de comunicatie nu a fost modificata de prezenta sindromului Lown-Ganong-Levine. Localizarea histologica a fibrelor nu prezinta diverse proprietati conductive.

Simptome Sindromul Lown-Ganong-Levine:


Simptomele tahicardiei paroxistice pot fi ascunse. Principalele simptome sunt de: palpitatii, cefalee usoara si tahipneea. In cazurile unor afectiuni cardiace sau arteriale coronariene, episoadele de tahicardie provoaca stressul cardiac si dezvolta simptome ale durerii precordiale sau hipotensiune alaturi de alte manifestari ale instabilitatii hemodinamice.

Diagnostic Sindromul Lown-Ganong-Levine:

Electrocardiograma evidentiaza intervale PR mai scurte la un persoane cu tahicardie paroxistica supraventriculara. In cadrul unui istoric reprezentativ de tahicardie paroxistica recurenta se indica o monitorizare Holter pentru a documenta ritmul in timpul episoadelor acute simptometice. In cazuri rare stimulatorul cardiac se poate dovedi util.

Tratament Sindromul Lown-Ganong-Levine:

Sindromul Lown-Ganong-Levine nu are un tratament specific. Daca se instaleaza tahicardia, scopul terapiei medicale este de a evidentia cauza si in cazurile simptomatice sa controleze frecventa ventriculara. Internarea in spital este esentiala in cazul in care apare instabilitatea hemodinamica.

Terapiile empirice pentru tahicardia supraventriculara paroxistica implica beta-blocantii, blocantii canalelor de calciu si digoxina.  Beta-blocantii inhiba raspunsul cronotrop, inotrop si vasodilatator la stimularea beta-adrenergica si diminua conducerea atrioventriculara. Blocantii canalelor de calciu inhiba miscarea ionilor de calciu de-a lungul membranei celulare diminuand diminuarea impulsurilor-automatismul si velocitatea conducerii.
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara