Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
APARATE
Aparate de tratarea apei, Filtre
Aparate Electronice
Purificatoare aer
Accesorii
Zapper
Carduri de programe presetate
Aparat de vibromasaj
Pedichiura
Organizatoare medicale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 1490 RON

*TVA inclus



Cod : 455

Marca:ORECK

Garantie:36 luni


 

Purificator de aer

oreck - purificator aer

Este purificatorul de aer Oreck un generator de ozon? Nu. In primul rand, Purificatorul de aer NU este generator de ozon, desi ozonul este format ca si produs secundar al celulei electrostatice. Purificatorul de aer are scopul de a mentine din punct de vedere tehnic cea mai mica emisie de ozon posibila.

Acest Purificator de aer Oreck nu functioneaza folosind ozonul ca parte a procesului de purificare. Ionizatorul purificatorului de aer ORECK nu genereaza ozon. Filtrul de carbon nu retine ozon. Ozonul este o molecula foarte instabila, care se degradeaza rapid in functie de concentrare si de ceea la ce este expus.

Se poate ca purificatorul de aer sa inrautateasca simptomele provocate de alergii sau astm? Purificatorul de aer ajuta bolnavii de astm, deaorece reduce alergenii din aer, ciupercile si mucegaiul. Daca in timpul utilizarii purificatorului de aer va simtiti mai rau sau daca simtiti ca se inrautatesc simptomele, inseamna ca purificatorul de aer este amplasat gresit. Daca purificatorul de aer este pozitionat in apropierea patului sau in zona in care bolnavul sta cel mai mult, se poate sa va simtiti mai rau, deaorece purificatorul de aer trage aerul murdar inspre el.  Acest lucru poate fi evitat prin amplasarea purificatorului corecta.

Ajuta filtrul Odor Absorber Plus la indepartarea vaporilor toxici proveniti de la vopsele? Cand purificatorul de aer Oreck functioneaza cu un filtru Odor Absorber va reduce compusii organici volatili, vaporii chimici din adezivi, solventi sau din materialele sintetice timp de 12 luni.

Ce ofera purificatorul de aer Oreck XL Professional utilizatorilor? Tehnologia folosita de purificatorul de aer Oreck XL Profesional. Acest model de purificator de aer foloseste trei tehnologii diferite pentru a purifica aerul, acest lucru ajutandu-va sa respirati un aer mai curat si mai sanatos.

Tehnologia Celulei Truman

Celula permanenta Truman pe care purificatorul de aer Oreck XL Professional o foloseste este pozitionata in partea din fata a purificatorului si foloseste tehnologia incarcarii electrostatice pentru a indeparta impuritatile din aer.

O parte a acestei celule Truman este incarcata pozitiv, lucru care duce la distrugerea elementelor daunatoare din aer. Venitilatorul trage aerul prin celula Truman, iar incarcarea electrostatica omoara germeni, virusuri si impuritati din aer. Purificatorul de aer vine in dotare cu celula Truman care, daca o ingrijiti corespunzator, rezista o viata intreaga.

Filtrul de carbuni activi - Acest filtru de carbuni activi indaprteaza orice miros nedorit din aer. Acest filtru absoarbe si compusi organici volatili ( CHIMICALELE ) din aer si ajuta ca aerul sa fie mai usor de respirat. Aparatul este doatat cu acest filtru, care necesita a fi inlocuit o data pe an. Aparatul este proiectat sa functioneze si fara acest filtru, ramanand la optiunea clientului daca doreste sa-l inlocuiasca sau nu. Fara acest filtru aparatul nu mai este atat de eficient pentru captarea misorusilor neplacute, in rest purifica la fel de eficient aerul.

Oxigenatorul - Filtrul ca o sita din metal pozitionat in spatele purificatorului ajuta la reducerea cantitatii de ozon pe care celula Truman o produce. Ozonul in sine poate ajuta la indepartarea mirosurilor din aer, dar poate fi periculos in cantitati mai mari. Acest filtru ca o sita din metal absoarbe aceasta cantitate de ozon si pastreaza aerul sanatos.

Revitalizatorul (Ionizatorul) - In cele din urma, aerul din purificator trece printr-un revitalizator. Aceasta este o functie a aparatului, care emite ioni negativi in aer, improspatand aerul pe care-l respirati. Aceasta functie este optionala. Pe panoul de control aveti o tasta care porneste sau opreste aceasta functie. Adica daca vreti ca apartul sa elimine ioni negativi nu trebuie sa faceti altceva decat sa pasati o tasta. Ionii negativi au capacitatea de a distruge microorganismele din aer. Un generator de ioni negativi functioneaza pe principiul incarcarii electrostatice si imprastie ioni incarcati negativ in aer. Studiile arata ca prezenta acestor ioni incarcati negativ in aer ofera oamenilor o stare de bine, creste energia fizica si mentala si indeparteaza simptome ale alergiilor, astmului si durerilor de cap cornice. Totodata ajuta la vindecarea ulcerului.

Ce face acest ionizator? Ionizatorul este un dispozitiv electric care incarca particulele din aer. Cand un purificator de aer are si functie de ionizare, atunci filtrarea aerului este mai buna si produce un aer proaspat in incapere. Ionizatoarele pot uneori emite cantitati mici de ozon, de aceea trebuie sa te asiguri ca purificatorul pe care-l alegi are si functia de indepartea a acestui ozon.

Purificatorul de aer pentru interior Oreck foloseste 6 faze diferite de purificare pentru a retine 99.9% din particule, particule de dimensiunea 0.1 microni.

In fiecare an cheltuim milioane de lei pe medicamente, in efortul nostru de a scapa de nasul infundat, de gatul iritat, de mancarimea ochilor, toate din cauza alergiilor.

De ce sa nu schimbi aerul pe care-l respiri? Mai mult de 20 de milioane de oameni respira cantitati nesanatoase de aer poluat chiar in propria lor casa.

Agentia de Protectia Mediului afirma ca asta ar trebui sa fie una din singurele noastre preocupari legate de sanatate. Nivelul poluarii din casa este de 5 ori mai mare decat cel de afara, cateodata chiar de 100 de ori mai mare. Este o coincidenta ca mai bine de 6 milioane de romani sufera de alergii?

Sau ca numarul romanilor care sufera de rinita alergica a crescut considerabil? Peste 6 milioane de romani sufera de alergii. Numarul celor cu simptomatologie alergica s-a triplat in Romania in ultimii ani, in Europa una din patru persoane are o forma de alergie respiratorie.

Purificatorul Oreck este un purificator pentru praf, capteaza nu numai praf de casa, ci si alergeni, virusuri, chimicale.

 

>> citeste mai mult


 Avantaje Purificator de aer Oreck

  • Purificatorul de aer functioneaza fara consumabile;

  • Purificatorul de aer este ideal pentru captarea fumului de tigara;

  • Purificatorul de aer capteaza praf pana la 0.1 microni;

  • Purificatorul de aer capteaza si distruge virusi, bacterii si mucegai;

  • Purificatorul de aer foloseste tehnologie patentata (30 de patente);

  • Purificatorul de aer reprezinta calitate americana si garantie pe viata pentru filtrul de baza - Celula Truman 

  • Purificatorul de aer este prevazut cu functie Silentioasa;

  • Purificatorul de aer are consum redus de energie (80 W - cat un bec);

  • Purifica aerul din incapere, elimina mirosuri neplacute;

  • Purificatorul de aer elimina chimicalele din aer;

  • Purificatorul de aer oxigeneaza aerul;

  • Purificarorul de aer Oreck are o functie optionala de eliberare ioni negativi;

  • Purificatorul de aer acopera o incapere de maxim 80 mp;

  • Purificatorul de aer are un debit - 43 mc/minut;

  • Purificatorul de aer curata 183 mp/ora (in baza clasarii CADR);

  • Garantie 3 ani pentru intreg aparatul.

tehnologie purificator

Purificatorul de aer Oreck curata aerul din casa ta printr-un proces in 6 faze :

Faza 1 – Aerul intra printr-un PRE-FILTRU, care capteaza particulele mai mari (scame, fire de par).Acest prefilru este lavabil.

Faza 2 si 3 – Unica celula TRUMAN capteaza si distruge particulele minuscule ca germeni, bacterii, virusuri, mucegai si fungi, prin incarcare elctrostatica.

Faza 4 – Filtrul ODOR ABSORBER PLUS (filtrul de carbuni activi) – indeparteaza mirosurile neplacute (miros de fum de tigara, de mancare) si compusii organici volatili. Acest filtru necesita inlcuire o data pe an. Aparatul este dotat cu acest filtru, dar ramane o optiune pentru clinet daca vrea sa-l inlocuiasca dupa un an sau nu. Aparatul este proiectat sa functioneze si fara acest filtru, in schimb nu mai este atat de eficient la captarea mirosurilor neplacute. Este obligatoriu a se schimba dupa un an intr-o casa in care se fumeaza.

Faza 5 – OXYGENATOR – transforma ozonul in oxigen.

Faza 6 – REVITALIZATOR sau IONIZATOR – elibereaza ionii negativi, care ofera un miros placut si curat (aceasta optiune poate fi oprita daca se doreste si nu are vreun efect negativ asupra eficacitatii purificatorului)

Purificatorul de aer Oreck XL curata o incapere de maxim 80 mp intr-o ora, 43 mc/minut. La acest standard, aerul din incaperi de aceasta dimensiune va fi purificat de mai multe ori pe parcursul unei zile.

INTRETINERE: Daca celula Truman a acestui purificator de aer este ingrijita corespunzator, aceasta nu va necesita inlocuire niciodata. Acesta celula trebuie curatata frecvent (cam la doua saptamani sau maxim 1 luna). Un led de pe panoul de control al purificatorului se va aprinde cand aceasta necesita curatare. Filtrul de carbuni necesita inlocuire o data pe an, dar aparatul este conceput sa functioneze si fara acest filrtu. De aceea filtrul de carbuni activi este optional. Purificatorul de aer vine in dotare cu acest filtru.

Curatarea celulei Truman este foarte usoara. Ajunge sa o clatiti cu apa  pentru a indeparta toata mizeria din aer care se strange in ea. Deoarece aceasta celula capteaza si piele moarta si acarieni, ea devine unsuroasa la un moment dat. In acest caz trebuie lasata o ora la inmuiat intr-un lighian cu apa si detergent lichid de vase, dupa care necesita clatire cu apa. De indata ce celula Truman este uscata se monteaza din nou pe aparat.

Consumul de energie electrica - Acest purificator de aer Oreck este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie electrice, foloseste mai putin wati intr-o ora decat un bec normal de 80 W. Acest aspect ii permite sa functioneze permanent, si costuri reduse.

Acest model este prevazut cu trei nivele pentru zgomot. Nivelul inalt face zgomot ca un ventilator traditional. Pe acest nivel este destul de zgomotos. Pe nivelul mediu zgomotul este relativ redus, indeajuns cat sa auzi ca apartul functioneaza. Insa pe nivelul silentios este intr-adevar silentios.

Garantie - Pentru uz domestic, acest aparat are garantie de 3 ani. Daca este folosit intr-un mediu comercial, acest model are o garantie de 1 an.

Panoul de control este foarte usor de folosit, are cele trei viteze foarte usor de identificat. Un led pentru noapte este pozitionat pe acest display, permitandu-va sa accesati functiile si in conditii de obscuritate. Aceasta functie poate fi oprita de pe panoul de control. Pe aceasta consola sunt pozitionate si leduri care va indica cand trebuie curatata celula Truman sau cand trebuie inlocuit filtrul de carbuni activi. Eficienta consumului de energie electrica a acestui purificator de aer va ofera avantajul ca poate functiona constant, cu un consum redus de energie electrica.

Stil contemporan. Tehnologie avansata. Design compact. Portabilitate maxima. Indeparteaza 99,9% din particulele de praf. Secretul pentru cea mai buna performanta a purificatorului de aer este formula exclusiva Oreck, respectiv sistemul de filtrare capteaza si omoara. Asa cum aerul circula prin el, celula Trumann atrage electrostatic din aer murdaria, alergenii si microbii asemenea unui magnet.

Trebuie sa faceti aerul sa circule pentru a-l curata, iar purificatorul de aer Oreck beneficiaza de o tehnologie avansata pentru a face aerul sa circule,sa capteze alergenii, murdaria sau alte substante iritante din aer, de asemenea distruge virusuri, germeni si mirosuri. Mai precis, faimoasa celula Truman incarca pozitiv pana si cele mai mici particule distrugand bacterille, virusurii, mucegaiul si ciupercille.

Spre deosebire de costisitoarele filtre Hepa, brevetata celula Trumann nu necesita inlocuire. Pur si simplu o spalati cu apa o data pe luna pentru a indeparta poluantii captati de aceasta, o lasati sa se usuce si o reintroduceti in aparat. Toate celalalte purificatoare de pe piata sunt doar filtre pentru praf, purificatorul Oreck face mult mai mult decat atat.

Citeste studiul Efectul purificatoarelor de aer Oreck asupra microorganismelor. Purificatorul de aer ORECK XL PROFESSIONAL capteaza si distruge 99,9% din particulele care duc la declansarea alergiilor: praf, polen, mucegai, spori, vapori chimici, iritanti de la animale, totodata elimina germeni, bacterii si virusuri.

Improspateaza aerul la fiecare 10 minute intr-o incapere cu o dimensiune medie, folosind aceeasi tehnologie avansata pe care submarinele din flota US NAVY o folosesc ca sa purifice aerul de pe vasele lor care stau scufundate pana la 6 luni.

Astfel, vei respira aer curat si proaspat. Datorita filtrului sau permanent, care se poate spala, platesti pentru un purificator de aer ORECK cat ai plati pe filtrele consumabile costisitoare pe care alte branduri le folosesc.

E foarte simplu! Scoti filtrul de cate ori vrei, il speli si e ca si nou! Daca suferi de alergii, esti dator tie sa incerci purificatorul ORECK. Te vei simti mai bine, vei dormi mai bine si vei respira mai bine.

Pentru un miros special, purificatorul de aer Oreck are un sertar unde se poate pune o pastila odorizanta.

Cum functioneaza Purifiatorul de aer cu functia OXIGENATOR? Oxigenatorul, a 5a treapta din procesul de purificare, transforma ozonul generat in oxigen pur. Oxigenatorul este un fagure din aluminiu acoperit cu un substrat de oxid metalic. Catalizatorul descompune o molecula de O3 (ozon) intr-un atom de oxigen, O si o molecula de oxigen O2; atomul de oxigen O apoi se recombina cu un alt atom de oxigen liber O pentru a forma o molecula de oxigen O2 -oxigenul, acelasi pe care il respiram. In concluzie 2 molecule de O3 = 3 molecule de O2 , in prezenta catalizatorului. Prin definitie, catalizatorul nu se consuma in proces, ci mai repede faciliteaza reactia.

La ce distanta de podea sau de tavan ar trebui amplasat purificatorul de aer? Purificatorul de aer Oreck are nevoie de un flux de aer adecvat pentru a functiona. Oreck recomanda sa pozitionati aparatul la cel putin un metru de la tavan sau de la podea.

Se poate amplasa purificatorul de aer langa computer? Purificatorul de aer este dotat cu un filtru electrostatic, care creaza un camp magnetic. Ca si precautie, Oreck va  recomanda sa puneti purificatorul la o distanta de 2 m fata de computer.

Cat timp trebuie sa functioneze purificatorul pentru a remarca vreo diferenta? Cu siguranta veti simti o diferenta din primele zile de utilizare, dar aerul se va simti cu adevarat mai proaspat dupa primele doua saptamani.

Va mai trebui sters praful sau de facut curat? Da! Dar veti fi placut surprinsi sa remarcati ca nu va mai fi atat de mult praf in incapere. 
Folosind purificatorul de aer Oreck veti proteja mobilierul si va pastrati casa mai curata, pentru mai mult timp.Totusi, folosind Revitalizatorul veti remarca ca aceasta functie face ca particulele mici de praf sa circule si sa cada langa purificator.

Cata electricitate consuma purificatorul de aer? Purificatorul de aer Oreck XL Professional este foarte eficient din punctul de vedere al electricitatii consumate, deoarece consuma cat un bec normal.

Pe ce treapta de viteza se recomanda a fi utilizat Purificatorul de aer? Celula Truman curata la fel de eficient si pe treapta de viteza silentioasa, exact ca pe cea inalta, doar ventilatorul se misca mai incet. In concluzie, purificatorul de aer curata la fel de bine si pe treapta silentioasa cat si pe cea inalta, dar incaperea o va curata mai lent, deoarece aerul va circula mai incet.
Pentru a maximiza eficienta purificarii aerului, va recomandam sa lasati aparatul pe viteza medie sau inalta cand sunteti plecati de acasa si pe silentios cand sunteti langa acesta.

Cat de des trebuie curatata celula Truman? Curatarea celulei depinde de mediul in care folositi aparatul. O sugestie buna ar fi sa curatati celula Truman dupa primele 4 saptamani de folosire. Purificatorul de aer Oreck este dotat cu un led care devine rosu cand trebuie curatata aceasta celula. Veti remarca ca un program diferit de curatare este mai potrivit pentru dumneavoastra, acest lucru depinzand de mediul in care folositi purificatorul de aer.

Care sunt cele mai bune metode de curatare a celulei Truman? Lasati celula Truman la inmuiat in apa, cu putin detergent, dupa care o clatiti. Celula Truman trebuie sa fie perfect uscata cand o reintroduceti. Nu se recomanda sa folositi aer comprimat sau cald pentru a usca celula. Nu incercati sa curatati celula prin introducerea vreunei carpe, perii sau orice alt dispozitiv printre placile celulei.
Introducerea obiectelor in celula Truman poate distruge firele incarcate pozitiv sau chiar placile celulei Truman.

Cum functioneaza ledul care indica necesitatea curatarii celulei? Acest led este setat sa se activeze exact dupa 30 de zile de folosire a purificatorului. Odata ce celula curata este reintrodusa in aparat, va trebui sa tineti apasat butonul pentru a reseta acest led indicator.

Cand trebuie schimbat filtrul Odor Absorber Plus? Ledul indicator va deveni rosu dupa 12 luni de functionare a purificatorului.

Are purificatorul de aer Oreck filtre care necesita inlocuire? Nu. Purificatorul de aer Oreck nu necesita inlocuirea vreunui filtru. Functioneaza cu un prefiltru permanent si cu celula Truman, ambele putand fi spalate. Filtrul odor Absorber Plus este optional, iar gradul de indepartare a mirosurilor neplacute va fi mai scazut odata cu trecerea timpului, asta daca nu se inlocuieste filtrul. Purificatorul va continua sa indeparteze particule daunatoare din aer cu ajutorul celulei Truman, asta chiar daca alegeti sa nu folositi Filtrul odor Absorber Plus.

Cum functioneaza Revitalizatorul (IONIZATORUL)? Revitalizatorul, al saselea pas din procesul de purificare a aerului, elibereaza ioni negativi care ofera un aer curat si placut. Revitalizatorul poate fi oprit daca se doreste si nu reduce eficienta purificarii aerului.

Ce dimensiuni are purificatorul de aer Oreck? Lungime: 42 cm; latime: 31 cm; inaltime: 14.5 cm; greutate: 5.35 kg

Purificatorul de aer Oreck scoate unele sunete. Este normal? Da. Cand o particula mai mare este captata in celula Truman, purificatorul de aer Oreck scoate unele sunete, asemanatoare cu sunetele emise aparatele care capteaza tantari. Trebuie sa curatati celula Truman. Daca purificatorul continua sa scoata sunete, s-ar putea sa fie stricat.

Poate fi folosit purificatorul de aer Oreck in prezenta oxigenului? Oxigenul pur este un gaz inflamabil, astfel ca ar trebui sa va luati anumite masuri de precautie atunci cand folositi un aparat electric in prezenta aparatelor de oxigen sau a tuburilor de oxigen. Sugestia noastra ar fi sa consultati firma care va livreaza echipamentul medical sau echipamentul cu oxigen, cu privire la folosirea purificatorului de aer Oreck in prezenta oxigenului sau a altor gaze inflamabile.

Purificatorul de aer Oreck are garantie 2 ani? Purificatorul de aer Oreck are o garantie de 3 ani daca este folosit in mediu caznic si de un an daca este folosit intr-un mediu profesional.

Ce inseamna clasare CADR pentru purificatorul de aer? CADR inseamna Clean Air Delivery Rate (coeficient de purificare a aerului) si este o clasare dezvoltata de AHAM Association of Home Appliance Manufacturers (Asociatia Producatorilor de electrocasnice) pentru a ajuta consumatorii sa poata compara performantele purificatoarelor de aer. Clasarea CADR este determinata prin testare in laborator in concordanta cu procedura impusa de AHAM. Clasarea CADR este diferita de la un purificator la altul si depinde de impuritatile din aer care sunt indepartate.

Ionizatorul purificatorului de aer Oreck genereaza Ozon? Nu. Functia de eliminare ioni negativi a purificatorului de aer Oreck nu genereaza ozon.

Filtrul de carbuni activi retine ozon? Nu. Filtrul Odor Absorber Plus nu retine Ozon, Ozonul este o molecula care se descompune rapid.

 

 

Descarca Brosura Purificator 

Descarca Fisa tehnica Purificator

 

 

 

 

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Adelaida Mitoc  
Aveti acest aparat pe stoc? Mi se pare foarte bun si foarte eficient si doresc sa il cumpar. Cum procedez ca as vrea sa achit prin banca
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua. Acest aparat se afla pe stoc si il puteti achizitiona direct de pe situl www.ekilibrium.ro. Pentru mai multe informatii despre plata coletului va rugam sa apelati la unul din numerele de telefon afisate pe site. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
termometrul frontal ...
termometrul frontal cu infrarosu
Produs recomandat
Ozonator Apa-Aer
Ozonator apa-aer
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara