Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Apicole
Miere
Apiterapie
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Miere cu polen si propolis 100g

Pret : 6 RON

*TVA inclus



Cod : 1981

Marca:Apiluk

Garantie:12 luni


 

Miere cu polen si propolis 100g

Miere cu polen si propolis 100g. Omul a folosit polenul atat in alimentatie, cat si in tratarea unor boli cu succes. Polenul este adunat cu grije de catre albine cu ajutorul picioarelor, un praf galben care poate exista in mii de varietati in functie de floarea de la care a fost recoltat. Polenul este un produs ce contine 270 calorii la o suta de grame 10% contine apa, 35% glucide, 4% glucide, 20% protide sub forma de aminoacizi, toata gama din complexul de vitamine B, vitaminele A, D, E, C, apoi minerale dintre care cele mai importante sunt : fier, magneziu, fosfor, potasiu, calciu, sulf, cupru.

Propolisul este un adevarat cocktail de substante cu efecte terapeutice: derivati flavonici (vitamina P), acid ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu), foarte multe substante antibiotice si ceruri. De asemenea contine si o serie de vitamine foarte importante pentru sanatatea adultilor si a copiilor: vitamina A, B1, B2, B şi E. Are proprietati antivirale, antibiotice, antitoxice si antiinflamatorii. Studiile moderne privitoare la proprietatile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de stiinta: nu mai putin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzand si varietatile lor) sunt distruse de catre propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfectios cunoscut.

 

>> citeste mai mult


Miere cu polen si propolis 100g este ambalata in borcane de 100 de grame si are in compozitie miere, polen si propolis.

Amestecul de miere cu polen si propolis din produsul Miere cu polen si propolis 100g este ideal pentru intarirea sistemului imunitar, astfel incat sa reziste la valul de gripe si raceli care ne asteapta odata cu venirea frigului. Intinereste mintea, creerul si viata emotionala. Intareste capilarele sanguine, inima, sistemul imunitar si intreg organismul. Este un tonic general.

Adjuvant in combaterea bacteriilor si parazitilor si intestinali,  stimuleaza tranzitul intestinal, prevenire afectiunilor pulmonare si ale cailor aeriene superioare,  prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei,   rtimuleaza refacerea cartilajelor, util in afectiuni endocrinologice imbunatatind functiile glandelor ( in special tiroida ),  protejeaza organismul impotriva efectelor negative ale chimioterapiei,  mareste acuitatea vizuala, previne afectiunile oculare, intareste sistemul osos, insuficienta renala, imbunatateste functiile glandelor suprarenale,  accelereaza, functionarea ficatului si implicit detoxifierea organismului, stimuleaza refacerea celulelor beta (pancreas), adjuvant in afectiuni hepatice si biliare, adjuvant in afectiuni biliare, colecist,  creste nivelul de alfa si beta-globuline in serul sanguin, recomandat ca si adjuvant unui spectru larg de afectiuni sanguine, recomandat in activitati fizice si intelectuale intense, stres, util femeilor gravide pentru sanatatea lor si a fatului,  util in perioada de convalescenta cat si pentru varstnici, activeaza fenomenele de regenerare a organismului,  permite recuperarea copiilor subdezvoltati, este un factor de crestere si dezvoltare, stimulent al poftei de mancare,  actiune antioxidante,  previne accidentele vasculare la nivelul creierului (intr-un kg de polen contine atatea doze zilnice de vitamina P, cate ar fi necesare catorva zeci de oameni ),  amelioreaza irigarea creierului, datorita cantitatii mari de aminoacizi are un efect cu totul deosebit asupra activitatii creierului (imbunatateste puterea de memorare, limpezeste mintea, mareste puterea de concentrare si tonifica activitatea cerebrala), amelioreaza randamentul efortului intelectual, recomandat ca si adjuvant in afectiunile prostatei, intareste contractiile inimii si regleaza ritmul cardiac, regleaza circulatia capilara, fragilitatea vaselor capilare.

Ingerarea este bine sa se faca dimineata, pe stomacul gol si cu jumatate de ora inainte de mesele principale. Este indicat sa se mestece foarte bine, pentru a se amesteca in saliva, pina cand compozitia devine fluida, ceea ce ii sporeste efectul alimentar si terapeutic. Cu cit se tine mai mult timp in gura, cu atit elementele sale nutritive sint mai bine asimilate.

Adulti : de 2-3 ori pe zi cate o lingura;

Copii : de 2-3 ori pe zi cate o lingurita.

Se recomanda 2-4 cure pe an (cate o luna la inceput de trimestru). Efectele cele mai intense apar in cazul unui consum zilnic si constant, pe perioade cuprinse intre 14 si 30 de zile.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara