Miere de mana 250g este ambalata in borcane de 1300g ce contin miere naturala obtinuta in zonele de padure, care pot fi atat de conifere (brad, molid, pin, etc) cat si de foioase (artar, stejar etc).
Pentru organismul uman, produsul Miere de mana 250g are valori deosebite. Contine acizi organici, bioflavonoide, vitamina C si vitaminele grupului B, multa inhibina (bactericid) si enzime. Substantele minerale (calciu, magneziu fier, potasiu, fosfor, seleniu) prezente in aceasta miere sunt mai mari (de 5 sau chiar 10 ori ) decat in mierea de flori. Calciul si magneziul este prezent intr-o cantitate de 20 de ori mai mare decat in mierea obisnuita si organismul uman asimileaza mult mai bine aceste minerale din alimentatia naturala decat prin administrarea sintetica.
Datorita bogatei sale compozitii in minerale si in bioflavonoide, mierea de mana are urmatoarele proprietati: antiinflamatoare, antioxidant, stimuleaza regenerarea epiteliilor, endoteliilor si a membranelor celulare, depurativ, imunostimulant, laxativ, boli infectioase, afectiunile sistemului imun, boli bacteriene, bolile intestinului gros, boli legate de prezenta diferitelor toxine in organism, boli dermatologice, boli degenerative, boli legate de inflamatii.
Mierea de mana este frecvent recomandata in tratamentul spasmofiliei la adolescenti, rahitismului la copii si adolescenti, in osteoporoza si afectiuni articulare la adulti si varstnici. Mierea de padure este utila si persoanelor cu un sistem imunitar slabit.