Tigaia de Teflon se recomanda tuturor acelora care tin dieta, sau care urmeaza un regim alimentar riguros, intrucat tigaia previne pierderea proprietatilor, uscarea si lipirea alimentelor pe suprafetele termice prin combinatia celor 2 calitati definitorii - materialul de teflon din care este alcatuita tigaia si sistemul de circulatie a aerului cald, sistem care echivaleaza cu cel de preparare pe aburi sau Baine-Maree - mod de preparare intrebuintat dealtfel, in prepararea dietelor pentru cei care au un comportament alimentar impus ( precum cei ce sufera diabeturi de toate tipurile, cei care sufera afectiuni cardiovasculare, ischemii, colesterolemii, arterite si vasculite, hepatite sau ulcere, constipatii cronice, obezitate morbida, diskinezii, degenerescente, anemii si alte multe afectiuni care ne restrang considerabil plaja optiunilor alimentare). Mai putem mentiona ca sistemul de preparare pe baza de aer cald se recomanda inclusiv in bucataria vegana. Cu alte cuvinte, tigaia din teflon poate fi intrebuintata de Toate persoanele, indiferent de orientare-a alimentara, ori de restrictiile impuse de starea de sanatate.
Mod de utilizare Tigaie Teflon: Urmati instructiunile inscrise de producator pe ambalaj.