Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Electrocasnice
Storcatoare
Aparat cu aburi
Deshidratoare
Moara Cereale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Aspirator vertical Automatic X4



 

Pret : 1990 RON

*TVA inclus



Cod : 3333

Marca:Sebo

Garantie:48 luni


 

Aspirator vertical Automatic X4

Aspirator vertical Automatic X4 este aparatul perfect pentru cineva care doreste un aspirator inteligent si foarte fiabil. Se numeste Automatic deoarece este un aspirator care isi regleaza automat inaltimea tamburului cu perii in functie de zona care trebuie curatata. Aspiratorul vine dotat cu furtun si tub si are cel mai inalt grad de filtrare. Aspiratoarele verticale Sebo va ofera o curatare profesionala, inovatie si o calitate de exceptie. Proiectat si fabricat in Germania, avand un design inteligent cu reglare automata, Aspiratorul Sebo Automatic X4 este unul din cele mai avansate aspiratoare verticale din lume din punct de vedere tehnic.

Capteaza 99.9% praf si este distins cu standardul eurpean S Class Filtration.

Sistem super eficient de filtrare - aspiratorul vertical Sebo Automatic X este echipat cu cel mai inalt standard de filtrare, standardul S-Class, astfel fiind unaspirator ideal pentru cei ce sufera de alergii sau astm.

Filtrare in trei pasi : in primul rand, sacul de hartie al aspiratorului este format din trei straturi de filtrare, aici aspiratorul colecteaza cea mai mare parte a mizeriei. Apoi, restul de particule mai mici sunt colectate de filtrul micro-hygiene al aspiratorului. Iar pentru a ne asigura ca acest aparat va ofera cel mai curat aer posibil, aspiratorul este echipat si cu un filtru la evacuare.

Designul aspiratoarelor Sebo e mai mult decat un stil superficial, aspiratoarele SEBO sunt construite sa functioneze perfect.Toti profesionistii din domeniul curateniei din intreaga lume prefera aspiratoarele Sebo. Si pe buna dreptate! Succesul nostru este datorat produselor inovatoare si faptului ca focusul nostru este pe calitate. Tehnologia moderna, designul de exceptie si focusul pe client se gasesc in toate aspiratoarele Sebo. Aspiratoarele noastre sunt usor de intretinut, usor de folosit si manevrat si au costuri reduse de intretinere.

Aspiratoarele din gama Sebo X va ofera o performanta exceptionala de curatare, iar sistemul de ajustare automata a inaltimii electrobatatorului aspiratorului va ofera o curatenie optima. Totodata, aceste modele de aspirator sunt proiectate cu o siguranta de protectie, care le face sa se opreasca automat daca exista vreun blocaj sau daca sacul aspiratorului este plin.

Cand vine vorba de un aspirator vertical, cea mai inteligenta alegere este aspiratorul Automatic.

 

>> citeste mai mult


Aspirator vertical Automatic X4 este impresionant, aspiratorul avand o putere de curatare extraordinara, usurinta in manevrare si bineinteles un sistem avansat de filtarare.

Aspiratorul Sebo Automatic are un sistem de filtrare in 3 pasi:

  1. sacul aspiratorului cu 3 straturi de filtrare colecteaza marea parte a mizeriei;
  2. Particulele ce raman sunt colectate in microfiltrul aspiratorului;
  3. In final. microfiltrul de la evacuare curata aerul evacuat de aspirator.

Sistemul de filtrare S Class descris mai sus are o eficienta de 99.9% in captarea particulelor pana la 0.3 microni , facand dinaspiratoarele Sebo Automatic alegerea perfecta pentru persoanele cu alergii sau astm.

Modelul de aspirator Sebo Automatic are cel mai performant electrobatator ( 1300 W ). Fara electrobatator intr-o casa cu covoare, tapiterie sau saltele faci degeaba curatenie. Acest electrobatator al aspiratoruluiface trei operatiuni simultan: bate, perie si aspira covorul. Deageaba speli covorul, daca nu-l bati inainte. Acelasi lucru este valabil si pentru saltelele paturilor. Numele de Automatic vine de la faptul ca acest aspirator se regleaza automat cand trece de pe covor pe parchet sau alt tip de suprafat plana.

Acest aparat impresionant are control electronic al inaltimii electrobatatorului, control care identifica inaltimea suprafetei de curatare. Tamburul electrobatatorului va fi coborat sau ridicat automat. Acest lucru va garanteaza o performanta optima de curatenie pe orice tip de covor sau podea si totodata protejeaza suprafata de curatat.

Acest aspirator functioneaza perfect si pe suprafetele plane. Filtrul motor plasat in partea superioara a electrobatatorului aspiratorului opreste particulele de praf sa treaca prin canalele de curgere a aerului, iar acest lucru ajuta la cresterea performantei de curatare a aspiratorului.

Electrobatatorul aspiratorului curata in profunzime. Inaltimea batatorului electric al aspiratorului se ajusteaza automat, in functie de suprafata de aspirat ( covor, parchet, gresie, etc ) pentru ca aspiratorul sa obtina rezultate excelente intotdeauna. Datorita tamburului cu perii dublu elicoidale al aspiratorului, covorul este curatat in profunzime.

Aspirator vertical Automatic X4 va garanteaza o functionare perfecta: Tambur cu perii activat de un motor, putere de aspirare, curgere de aer constanta si filtrare maxima realizata de aspirator. Tamburul cu perii al aspiratorului indeparteaza eficient mizeria si parul de animale, impingandu-le spre zona de aspirare. Curgerea de aer puternica duce mizeriile in sacul aspiratorului, sac ce este format din trei straturi de filtrare.

Siguranta oferita de acest Aspirator - Panou de control care indica starea sacului aspiratorului, a periei sau a filtrelor. Panoul de control al aspiratorului va arata inaltimea si pozitia tamburului aspiratorului.

Accesul la tamburul aspiratorului - Totul a fost gandit sa fie foarte usor pentru client, iar accesul la tamburul aspiratorului se face printr-o usita laterala. Acest lucru va ajuta sa curatati tamburul, fara sa demontati tot aspiratorul.

Fiabilitatea de neegalat a acestui model de aspirator - Aspiratoarele Sebo sunt proiectate si fabricate in Germania la cele mai inalte standarde de calitate.

Garantia este de 4 ani.

Putere prin eficienta - Control al inaltimii electrobatatorului aspiratorului, tambur cu perii activat de o curea capsulata, o configuratie de filtrare foarte inteligenta permit aspiratorului Automatic X sa curete foarte eficient, folosind totusi un consum mic de energie electrica.

Design ingust si plat al aspiratorului - Astfel aspiratorul vertical Sebo Automatic va putea curata si sub pat. Garantie 4 ani : Astfel veti fi linistiti ca ati ales un aspirator care nu va va lasa balta.

Detalii tehnice Aspirator:

  • Putere 1300 W, toata puterea fiind concentrata in partea de jos a aspiratorului, facand din electrobatatorul aparatului Automatic cel mai puternic electrobatator de aspirator;
  • Reglarea automata a inaltimii pentru electrobatatorul aspiratorului;
  • Dimensiunea electrobatatorului aspiratorului:31cm;
  • Debit aer aspirator: 103.8 CFM
  • Nivel sunet aspirator: 69 DBA
  • Lungime cablu aspirator: 12 metri
  • Capacitate sac aspirator: 5.3 litri
  • Greutate aspirator: 7.5 kg
  • Putere perie aspirator: 3100 rpm
  • Sistem Filtrare S-Class, sac de aspirator cu mai multe straturi de filtrare ( 5.3 L );
  • Electrobatator aspirator, perie pentru tapiterie, perie pentru colturi si tub aspirator.
Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara