Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Oferte de Sarbatori
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Protect Capsule
Pachet ColonDetox
Oferta Zeolit lichid
Pachet Biostem
Oferta CandyClear5
Pachet pH Balancer
Pachet detoxifiere ficat
Pachet Sweet Home
Pachet Articular Protect
Pachet Aloe Ferox Essential
Pachet Oxigenare Celulara
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 600 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 800 RON


Cod : 544

Marca:GetHealthyAgain

Garantie:12 luni


 

Oferta 3+1 Micro-Zeolite Pudra

Oferta 3+1 Micro-Zeolite Pudra contine patru flacoane de Micro Zeolite Pudra pe care le puteti achizitiona la pretul de doar trei flacoane. Zeolite Pudra este un mineral vulcanic, unic, foarte eficient in combaterea celulelor canceroase. Acesta exista pe piata in doua forme: lichid, sau pudra. Acest produs ajuta organismul la detoxifiere si imbunatateste alcalinitatea din corp si o data intrat in interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei in stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire.

Folositi Micro Zeolit si Zormus pentru a omori celulele canceroase fara a dauna corpului.

In momentul in care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor in procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt acestea pot omora un individ mai repede decat cancerul in sine. Acest raport se axeaza pe suplimentele naturale care omoara celulele canceroase dar nu afecteaza corpul.

Intre timp a aparut un produs mai performant de la zeolite, numit Zeolite Enhanced. Acesta este o reala imbunatatire a zeolite-ului lichid, mult mai eficient decat orice pudra sau capsula.

Ceea ce face ca acest produs sa fie primul in top este faptul ca a fost energizat cu frecvente vibrationale speciale si care au trei activitati anti-cancer, toate la fel de importante:

1. frecvente energetice care maresc abilitatea de a fi atrase de celulele canceroase

2. frecvente vibrationale ce trimit semnale celulelor canceroase si le influenteaza sa accepte zeolite-ul in interior.

3. frecvente specifice care distrug celulele canceroase.

Exista persoane care afirma ca zeolite-ul nu este nici sigur nici sanatos, insa a fost demostrat de-a lungul timpului, ca buna calitate a Zeolit-ului este foarte eficienta împotriva cancerului. Exista de asemenea un anumit fel de Zeolite ce a fost folosit de-alungul anilor de oameni pentru a preveni diareea. A fost creata o confuzie deoarece exista mai multe feluri de minerale Zeolite, iar tipul folosit în Zeolite Enhanced, sau alte produse Zeolite oferite spre consum, au fost verificate si probate a fi sanatoase si sigure.  

In mod clar Zeolite Enhanced este un produs remarcabil in lupta impotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun dezintoxifiant, imbunatateste nivelul pH-ului, si frecventele vibrationale din el, mareste eficienta distrugerii celulelor canceroase. Daca farmaciile ar detine medicamente cel putin la fel de puternice si eficiente, atunci fiecare doctor le-ar prescrie.

Micro-Zeolite pudra este la fel de puternic in tratarea afectiunilor ca si Zeolitul lichid. Detoxifiaza si alcalinizeaza intregul organism. Studiile au demonstrate ca aceasta forma de Zeolite activeaza enzima P21 din celulele canceroase, avand o puternica activitate antivirala.

Mecanismul de actionare a Zeolite-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaintalnit la nici o alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolite dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atrasa spre membrane negative a celulelor canceroase. Atunci cand zeolite este in interiorul celulei, se activeaza gena P21. Aceasta gena are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea genei opreste cresterea tumorii.

Ceea ce putem spune despre Micro-Zeolite este cel mai eficient in eliminarea metalelor, pesticidelor, erbicidelor si alte toxine incarcate pozitiv din organism. Structura cristalina si incarcata negativ a organismului este ceea ce face acest lucru posibil. Cristalele acestuia se comporta ca niste custi inauntrul caruia sunt ioni pozitivi, ce fac schimb de locuri cu toxinele incarcate negativ, mentinandu-le acolo pana la eliminarea completa. Unul din beneficiile acapararii toxinelor in acest mod este faptul ca sunt eliminate 100 %.

Peste 40 % din zeolite aduna metalele grele din traectul gastrointestinal, si 60 % pe cele din sange si de la nivelul celulelor. Zeolitul aduna toxinele intr-o ordine ierarhica. Mai intai actioneaza in eliminarea plumbului, a mercurului si a arsenicului. Aceasta faza ar putea dura de la 1 la 4 saptamani, sau mai mult. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare ce include pesticidele, ierbicidele si plasticurile. Zeolitul pare sa mareasca rata de glucuronidaza din ficat,  iar acesta elibereaza pesticidele, ierbicidele din organism eliminandu-le prin urina. Interesant este faptul ca pare sa neutralizeze otravirea prin aflatoxina.

 

>> citeste mai mult


Oferta 3+1 Micro-Zeolite Pudra contine 4 flacoane de 454 grame cu pudra din mineralul vulcanic zeolit, mineral foarte eficient in combaterea celulelor canceroase.

Oferta 3+1 Micro-Zeolite Pudra contine un mineral vulcanic incarcat negativ ce atrage toxinele incarcate pozitiv - toate toxinele sunt incarcate pozitiv, si le mentine in structura in forma de cusca pe care zeolitul o are. Incarcatura ionica se transforma intr-una pozitiva cand este incarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o incarcatura neutra, in timp ce, celulele canceroase au o incarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat in celula canceroasa, zeolit-ul o distruge. Partea trimetalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele cellule sunt distruse in momentul in care citoplasma explodeaza, altele in momentul in care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita incarcaturii ionice, zeolite atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza in niciun fel pe cele sanatoase.

Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta intr-un organism sanatos. Mii de oameni cu boli la ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac in sange dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul in urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolite-ului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra in circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de noi este Zeolite Celular ce este scos pe piata intr-o sticla de jumatate de uncie, si s-a dovedit a fi un produs foarte eficient.

Micro Zeolit indeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai intai este atras de plumb(Pb), mercur(Hg), arsenic(As) sau oricare alte metale grele. Apoi distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe.

Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara, dizintoxica organismul fara insa asupraincarca propriul sistem de dezintoxicare.

Micro Zeolit poate fi folosit si in mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate in primul rand sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

O alta functie a micro zeolitului este de a bloca componentii virusurilor, prevenirea replicarii virusurilor si a abilitatii acestora de a ne imbolnavi. Micro-Zeolitul blocheaza dezvoltarea multor infectii virale ca: virusul heroes 1, virusul B-5, ecco-virusul 7 sau adeno virusul.

Zeolitul este de asemeni un antioxidant unic, ce absoarbe radicalii liberi in structura lui complexa, facandu-i sa devina inactivi.

Cele 4 recipiente de 454 de grame reprezinta provizia pentru cate 2 lingurite (14 grame) pe zi pentru patru luni de zile!

Pentru administrarea normala, o lingurita pe zi este de ajuns, pentru suplimentarea mai grava, dublati la 2 lingurite pe zi. Le puteti amesteca in apa sau suc, o lingurita dimineata si una seara. Daca 2 lingurite vi se par prea mult de amestecat intr-un lichid, atunci impartiti doza in mai multe administrari pe zi.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara