Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Oferte de Sarbatori
Pachet Splendor
Pachet Enjoy
Zeolit Protect Pulbere
Zeolit Protect Capsule
Pachet ColonDetox
Oferta Zeolit lichid
Pachet Biostem
Oferta CandyClear5
Pachet pH Balancer
Pachet detoxifiere ficat
Pachet Sweet Home
Pachet Articular Protect
Pachet Aloe Ferox Essential
Pachet Oxigenare Celulara
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Oferta Zeolit Lichid cu DHQ de 60 ml

Pret : 1600 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 2000 RON


Cod : 536

Marca:GetHealthyAgain

Garantie:24 luni


 

Oferta Zeolit Lichid cu DHQ de 60 ml

Oferta Zeolit Lichid cu DHQ de 60 ml contine 5 recipiente de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml si OxyDHQ care se foloseste pentru a omori celulele canceroase fara a dauna organismului.

In momentul in care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt aceste terapii pot omorî un individ mai repede decat cancerul în sine. Aceasta prezentare se axeaza pe suplimentele naturiste pe baza de zeolit care omoara celulele canceroase dar nu afecteaza corpul.

Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml este un mineral vulcanic aflat in suspensie, unic, imbogatit cu dihidroquercetin - foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea organismului si o data intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul.

Cum functioneaza zeolitul ?

Zeolitul este un mineral vulcanic încarcat negativ ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura sa în forma de cusca. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele sanatoase au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electostatica negativa. Deci moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele canceroase. Odata intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului distruge nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolite atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.

DHQ (dihidroquercetin) a fost adaugat in Zeolitul lichid pentru a-i creste eficienta extraordinar de mult. Astfel, Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml are un nivel energetic de 400 (spre deosebire de celelalte suplimente naturiste cu rol in detoxifiere ce au un nivel energetic de 50-60) pana la 5000 datorita efectului antioxidant al dihidroquercetinului. DHQ este unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura, si principalul antioxidant solubil al grasimilor din organism. Cele mai multe daune din organism au loc datorita grasimilor, cum e colesterolul, si în membranele grase ale celulelor – exact acolo unde DHQ protejeaza organismul. Cercetarile stiintifice de specialitate au demonstrat ca DHQ poate fi folosit pentru a reduce metastazele. Abilitatea dihidroquercetinului este de a creste puterea chelatoare a zeolitului de 6 ori mai mult si poarta zeolitul mult mai eficient prin organism.

Datorita feedback-ului primit în urma acestui material, am realizat ca Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml este produsul nr. 1 în lupta împotriva cancerului, urmat îndeaproape de OxyE sau OxyDHQ.

Efectele dezintoxicarii sau a distrugerii celulelor canceroase sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare cateva zile si asta înseamna ca Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml actioneaza asa cum trebuie. Folositi Micro-Zeolit pudra în special pentru celulele canceroase din colon.

Zeolitul indeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întâi este atras de plumb (Pb), mercur (Hg), arsenic (As), cadmiu (Cd) apoi distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si radicalii liberi.

Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara de tip cusca, zeolitul lichid ditoxifica organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de curatare.

Tratamentul cu Zeolit poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rand sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

Mai multe informatii si produse pe baza de zeolit gasiti pe www.zeolite.ro

In mod clar Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun dezintoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, si frecventele vibrationale din el, maresc eficienta distrugerii celulelor canceroase. Nu exista niciun motiv de a nu folosi Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml.

 

>> citeste mai mult


Oferta Zeolit Lichid cu DHQ de 60 ml cuprinde 5 flacoane de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml fiecare in cate un recipient de 60 ml si are in compozitie: K-Natural (LifeHealthSciences), L-Acid ascorbic, Optiblend ™, Argint coloidal, Acid citric, apa purificata, 15 mg de Aluminosilicat sodiu, 0,5 mg de magneziu, 10 mg L-Acid ascorbic si 240 mg dintr-un amestec special - patentat, ce continte: Dihydrocuercetina obtinuta din frunze de struguri. Extracte din plante: Ginseng asiatic, Uva Ursi, Gotu Kola. Un amestec floral cu propietati regenerante realizat din Esentele florale Bach. Aminoacizi: Analine, L-arginina, acid aspartic, glicina, acid glutamic, L-Lycine, leucina, prolina, serina, Theonine si valina. Homeopatice: bioplasma saruri celulare, Silicea 12X si Arnica. Organice uleiuri esentiale: rozmarin, portocal si lamai.

Oferta Zeolit Lichid cu DHQ 60 ml - se foloseste pentru a omori celulele canceroase fara a dauna organismului.

Totodata, Zeolit lichid imbogatit cu DHQ elimina amoniacul. Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta într-un organism sanatos. Mii de oameni cu boli hepatice sau cu boli de rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac în sange. O persoana sanatoasa poate elimina cu greu urmele de amoniac din sange dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolitului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce presiunea asupra ficatului si rinichilor. Amoniacul ce ramane neprocesat din cauza unui ficat suprasolicitat sau bolnav, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de echipa Ekilibrium este Zeolittul lichid imbogatit cu DHQ de 30 mL, ce s-a dovedit a fi un produs foarte eficient.

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este în topul produselor detoxifiante si chelatoare prin faptul ca este energizat cu frecvente vibrationale speciale si care au trei activitati anti-cancer, toate la fel de importante:

1. frecvente energetice care maresc abilitatea de a fi atrase de celulele canceroase

2. frecvente vibrationale ce trimit semnale celulelor canceroase si le influenteaza sa accepte zeolitul în interior.

3. frecvente specifice care distrug celulele canceroase.

Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ 60 ml nu are efecte toxice si nu este invaziv.

Utilizati Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml astfel: se recomada sa se agite flaconul de 20-30 de ori inainte de utilizare pentru emulsionarea.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se administreaza sublingual (sub limba). Se pastreaza asa timp de 60 de secunde inainte de a fi inghitit, dupa care se recomanda ingestia a minim 150 ml de apa plata/ suc proaspat de fructe (fara bauturi carbogazoase, sau care sa contina conservanti). Un flacon contine aproximativ 420 de pulverizari. Suplimentul se pulverizeaza direct, sublingual.

Recomandam impartirea dozei zilnice de Zeolit Inbogatit cu DHQ, 60 ml, in 4 doze zilnice.

Se incepe cu 2 pulverizari/zi si se creste gradual, cu cate o pulverizare, pana se ajunge la doza maxima, in functie de necesitati. Pentru rezultate considerabile, recomandam ca intre administrari sa se existe o pauza de 4 pana la 6 ore.

Zeolitul incepe sa actioneze imediat de la ingestie si este eficient timp de 7 ore in organism, dupa care se elimina.

Programul de Detoxifiere si Chelare

Pentru o detoxifiere corespunzatoare, recomandam un program intensiv de minim 90 de zile. Modul de administrare al Zeolitului Lichid Imbogatit cu DHQ aferent acestui program este:

  • 1 flacon/luna - pentru detoxifiere usoara si chelare zilnica. Aceasta dozare echivaleaza cu dojajul de intretinere.
  • 1 flacon/luna - doza zilnica este de 7 pulverizari de 2 ori/zi;
  • 2-3 flacoane/luna - pentru detoxifiere intretinuta, pierdere in greutate si o chelare substantiala (in cazul celor care urmeaza tratamente dificile, medicamentoase, de lunga durata, bazate pe antibiotice si beta blocanti).

Acest dozaj previne absorbtia si stocarea toxinelor, pesticidelor, a substantelor cancerigene, etc. in organismul uman, fluidizeaza semnificativ sistemului circulator si stimuleaza drenajul limfatic.

De asemenea, recomandam minim 2 flacoane/luna tuturor persoanelor care doresc sa piarda in greutate intr-un timp redus. Daca utilizati 2 flacoane/luna, administrati o doza zilnica de 9 pulverizari de 3 ori/zi .

Daca utilizati 3 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 14 pulverizari de 3 ori/zi.

 IMPORTANT!

Tratamentul NU este eficient fara un consum SUBSTANTIAL de APA. Din acest motiv va recomandam consumul a minim 150 ml apa plata/suc proaspat de fructe dupa fiecare administrare a produsului.

Programul Detoxifiant si Antitumoral Intensiv

Acest program se adreseaza tuturor acelora care sufera o forma de afectare tumorala, indiferent de forma sau gradul de afectare a ei.

Asa cum am mentionat, Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, este considerat un tratament, atata timp cat se administreaza conform unui dozaj specific. Prin urmare, ca orice tratament, se va initia cu un dozaj minim, care va fi accentuat gradual, astfel incat sa poata permite organismului sa se adapteze si sa accepte modificarile implicite noului stil de viata.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se administreaza sublingual (sub limba). Se pastreaza asa timp de 60 de secunde inainte de a fi inghitit, dupa care se recomanda ingestia a minim 150 ml de apa plata/ suc proaspat de fructe (fara bauturi carbogazoase, sau care sa contina conservanti). Pentru Programul Detoxifiant - Antitumoral, recomandam ca dozajele sa demareze astfel:

Perioada de acomodare (7 zile):

Zilele 1 si 2: 3-4 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Zilele 3 si 4: 5-7 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Zilele 5 si 6: 7 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Din ziua a 7-a: 7 pulverizari sublinguale de 3 ori/zi;

Din acest moment puteti incepe sa adaugati, gradual, in functie de puterea de adaptare a organismului, cate 1 pulverizare, pana ajungeti la dozajul maxim admis (21 de pulverizari, de 4 ori/zi).

IMPORTANT!

Tratamentul NU este eficient fara un consum SUBSTANTIAL de APA. Din acest motiv va recomandam consumul a minim 150 ml apa plata/suc proaspat de fructe dupa fiecare administrare a produsului. 

De stiut: Gradul de alcalinizare a organismului este direct proportional cu dozajul de Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml. Prin urmare, pentru o alcalinizare substantiala, in cazul afectiunilor oncologice, recomandam utilizarea a minim 4 flacoane/luna.

Daca utilizati 4 flacoane/luna, administrati o doza zilnica de 14 spray-uri de 4/zi . Daca utilizati 5 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 18 de spray-uri de 4/zi. Daca utilizati 6 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 21 de spray-uri de 4/zi.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se pulverizeaza direct in gura si se asteapta aproximativ 1 minut inainte de a se inghiti. Imediat dupa inghitire, consumati 150 ml de apa. Suplimentul se administreaza pe stomacul gol, cu cel putin 45 de minute inainte de masa si cel putin 2 ore dupa masa. OxyDHQ poate fi administrat imediat dupa Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, insa nu inainte sau impreuna cu acesta.

Contraindicatii: Recomandam celor care urmeza chimioterapie bazata pe platina (Cisplatin, Carboplatin sau Oxaplatin) - NU folositi Zeolit cu cel putin 3 zile inainte de inceperea tratamentului sau 3 zile dupa tratament, deoarece Zeolitul elimina metalele grele din organism, neutralizand tratamentul.

Spre deosebire de varianta sa initiala, Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, poate fi folosit impreuna cu oricare alt tip de chimioterapie, fara afecta celelalte tratamente. 

IMPORTANT: Atentie, produsul trebuie folosit gradual! Daca folositi Zeolitul pentru copiii autisti sau adulti autisti, dozajul sugerat este:

  • bebelus - 1pana la un maxim de 2 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 9 kg - 2 pana la un maxim de 3 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 18 kg - 3 pana la un maxim de 4 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 27 kg - 4 pana la un maxim de 5 spray-uri de 3 ori/zi
  • persoana de 45 kg - 5 spray-uri de 4 ori/zi
  • persoana de 68 kg - 6 pana la un maxim de 7 spray-uri de 4 ori/zi 

Amintiti-va, aceast supliment este unul destul de puternic si ar trebui sa fie introdus treptat!

Efectele dezintoxicarii sau a distrugerii celulelor tumorale sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare, bufeuri timp de cateva zile. Aceste manifestari sunt perfect normale, specifice oricarei detoxifieri si demonstraza faptul ca Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml actioneaza corespunzator. In cea mai mare parte a cazurilor aceste simptome nu se resimt, dar daca se accentueaza, recomandam reducerea dozajului timp de o zi sau doua. De asemenea, celor care sufera reactii alergice la unul sau mai multe ingrediente ale produsului, le recomandam stoparea tratamentului. 

*Bolnavii in stare avansata vor folosi pana la 21 de pulverizari, de 4 ori/zi! Atentie, dozajul trebuie administrat gradual!

 Atentie! Consumati multa apa pe perioada administrarii zeolitului pentru a preveni deshidratarea si pentru a accelera eliminarea toxinelor!

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Greta  
aveti oferta disponibila pe stoc? Doresc sa distribui in farmacie produsele. Este posibil?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Oferta produsului zeolit lichid imbunatatit cu DHQ la 60 ml este disponibila pe stoc si se poate achizitiona direct de pe site sau apeland la unul din numerele de telefon: 0730514767 sau 0748099089.

Factura se poate face atat pe persoana fizica cat si pe persoana juridica!

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!!!

Nume: Anonim  
pare a fi bun dar cam scump
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Zeolitul lichid de la Get Healty Again este un produs extraordinar de bun. Formula este imbunatatita cu DHQ.

Daca doriti un alt produs la fel de bun, insa la un pret mai redus, va recomand sa achizitionati Ultra Zeolit lichid.

La acest produs avem si o oferta avantajoasa:

http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Adjuvante_chimioterapie/Oferta_ultra_zeolit_lichid_3+1_gratis-2971.html

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

Nume: Helcu Dorina  
Datorita acestui produs. Probleme mele datorate cancerului sunt o amintire. Va multumesc din toata inima.
Nume: Anonim   Email: pisicutza_lui_elias@yahoo.com
Recomand tuturor persoanelor care au probleme cu digestia sa administreze acest Zeolit lichid. Mi-am reglat toate problemele legate de tranzitul intestinal. Am eliminat si cateva kilograme! Este extraordinar!
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Ne bucuram ca sunteti incantata de efectele tratamentului cu Zeolit Lichid imbunatatit cu DHQ. De asemeni, va recomandam sa incercati noile produse de detoxifiere si deparazitare din gama Dr. Hulda Clark. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

Nume: Moigradeanu Cornel   Email: cornelm2005@yahoo.com
Am comandat,si am primit in conditii excelente un pachet Colon Help (119Ron).Dorind sa fac un tratament de durata as mai avea nevoie de doua cutii.Cum sa procedez?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
VA multumim frumos pentru complimentele aduse. Din aceste considerente imi permit sa va ofer numarul meu personal de telefon (0748.030.216)la care ma puteti contacta oricand pentru comenzi si nu numai.
Nume: cerchezan elena   Email: elenacerchezan@yahoo.com
cred ca sunt bne medicamentele ,dar sunt f scumpe,iar dupa toate cheltuielile pe care le-am avut pana acum si le mai nu am putere sa le pot cumpara desi i-mi doresc.Sunt operata de cancer de col uterin,am facut radiatii inainte de operatie,iar dupa operatie am facut citostatice.Acum am terminat chimioterapia si ar fi fost bune aceste medicamente sa le pot lua dar...sunt f. scumpe degeaba sunt daca nu ne putem permite ca sa putem trai la fel toata lumea.

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara