Sirop Antiinflamator Condimentat
Siropul Antiinflamator Condimentat al doctorului Hulda Clark este un produs organic, fiind manufacturat exclusiv din plante. Siropul Antiinflamator Condimentat este cea mai eficienta forma de vindecare si alinare a simptomelor unui gat imflamat si iritat (gat rosu, sau dureri in gat). Siropul Antiinflamator Condimentat este un analgezic si totodata un antiinflamator foarte eficient in combaterea afectiunilor cavitatii bucale si ale gatului (faringite, laringite, viroze respiratorii, bronsite respiratorii, infectii cu coci, sau cu streptococi, astm bronsic, infectii dentare, candidoze, ori parazitoze).
Atentie!!! Siropul Antiinflamator Condimentat al doctorului Hulda Clark este o substanta foarte concentrata. Din aceasta cauza, atentionam toti utilizatorii sa NU depaseasca dozajul recomandat. De asemenea, recomandam persoanelor sensibile, sau care se stiu ca avand diferite forme de alergii, sau intolerante alimentare, administrarea moderata a substantei si doar cu acordul medicului, sau al farmacistului.
O alta recomandare este aceea ca in cazul in care concentratia siropului antiinflamator condimentat este prea mare, sa incercati o dilutie a dozajului intr-o cantitate mica de apa plata, sau putin ceai de musetel, astfel incat sa nu accentuati simptomatologia.
Iata doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera extractele din ingredientele Siropului Antiinflamator Condimentat.
1) Siropul de artar este cunoscut mai mult ca fiind un indulcitor natural, insa nu multi ii cunosc beneficiile in sanatate. In urma cercetarilor realizate, Fundatia George Mateljan a publicat o lucrare in care pretind ca siropul de artar contine 2 dintre cele mai importante elemente dietetice: mangan si zinc.
2) Uleiul obtinut din muguri de cuisoare este un lichid de culoare galben deschis, dulceag si cu un buchet foarte bogat. Uleiul de cuisoare este utilizat pe scara larga ca antiseptic oral, se recomanda pentru ingrijirea dintilor (fiindca intareste si protejeaza smaltul dintilor) si ajuta la indepartarea respiratiei urat mirositoare. Fiind un condiment des utilizat in bucataria si patiseria traditionala de pretutindeni, uleiul din muguri de cuisoare este adeseori folosit in aromoterapie pentru combaterea stresului si in tratarea afectiunilor sistemului nervos.
3) Uleiul de coriandru este aromat, avand un miros dulce si foarte bogat. Se combina foarte bine cu salvia, bergamota, scortisoara, iasomia si tamaia.
4) Uleiul de menta este un ulei esential care contine esenta frunzelor proaspete de menta. Uleiul de menta este racoritor si are o varietate foarte larga de utilizari terapeutice incepand cu functia carminativa si finalizand ca antiseptic si antibacterian.
5) Uleiul de nucsoara, are un miros de mosc, putin picant si se extrage, prin distilare cu vapori, din semintele uscate ale Myristica Fragrans (Nucsoara).
6) Uleiul de cimbru alb este obtinut prin distilarea cu vapori a frunzelor de cimbru spaniole. Are o aroma erbacee, cu urme subtile de medicament.
7) Uleiul de fenicul are o miros ierbos, usor picant, la fel ca anasonul. Uleiul de fenicul are claritate in vascozitate si se recomanda ca antiseptic si efect carminativ.
Avantaje ale Siropului Antiinflamator Condimentat:
- contine ingrediente organice care sunt, in general, considerate sigure pentru copii si pentru femeile care alapteaza sau care sunt in trimestrul 2 sau 3 de sarcina;
- Siropului Antiinflamator Condimentat nu provoca somnolenta;
- nu exista riscul de a crea dependenta;
- Siropului Antiinflamator Condimentat este o substanta pura, fara alte adaosuri sau conservanti.