Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Produse Barbati
Fisuri Anale, Hemoroizi
Potenta, Impotenta sau Disfunctii Erectile
Cosmetice
Par
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 119 RON

*TVA inclus



Cod : 227

Marca:Zenyth

Garantie:6 luni


 

ColonHelp

ColonHelp este un curatitor intestinal din fibre vegetale solubile si insolubile, cu continut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, in combinatie cu lichidele, isi maresc volumul de cateva ori curatind, asemenea unui burete delicat, intregul tubul digestiv si, in mod special, colonul de toxinele si reziduurile acumulate.

ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atat in constipatie, cat si in diaree. Reteta tratamentului cu Colon Help are rolul de a elimina sau ameliora majoritatea problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Colon Help reduce senzatia de foame, fiind un ajutor pretios in orice cura de slabire.

Colon Help ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor, micsorand riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Adjuvant util in diabet, Colon Help normalizeaza absorbtia glucozei la nivel intestinal. Administrat in combinatie cu iaurt, produsul restabileste echilibrul florei intestinale si creste imunitatea organismului. De asemenea, este indicat in toate starile de oboseala cronica.

Important! Fibrele din Colon Help consumate pe termen lung pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon. 

ColonHelp este un supliment cu fibre, 100% natural. Principalele ingrediente ale Colon Help sunt semintele de in (52%) si psyllium (33%), recunoscute pentru proprietatile lor laxative si detoxifiante.

Medicina holistica considera colonul o teava de canalizare. Daca aceasta teava de canalizare se infunda cu resturi alimentare, atunci toxinele neeliminate sunt repuse in circulatie in organism. Eliminarea deseurilor din colon si prevenirea bolilor datorate intoxicarii organismului sunt principalele cai de actiune ale produsului ColonHelp.

ColonHelp este cel mai bun curatitor intestinal si detoxifiant din Romania, un supliment cu fibre de cea mai buna calitate. Obtinut din cele mai proaspete si pure ingrediente, ColonHelp este solutia ideala pentru detoxifierea blanda si eficienta a organismului agresat de abuzul de grasimi, proteine din dieta, de aditivi alimentari, de fumat sau poluare.

Incercati ColonHelp si aveti garantia ca luati nu doar un supliment cu fibre, ci si un supliment cu acizi grasi esentiali omega 3. Pe langa fibre, ColonHelp contine si ulei de in. In procesul de fabricatie, semintele de in sunt macinate impreuna cu uleiul prin mijloace speciale, astfel incat ColonHelp este o sursa buna de acizi grasi esentiali omega 3. Datorita uleiului de in, ColonHelp are efect emolient asupra peretilor intestinali agresati de materiile fecale intarite care stagneaza de mai multe zile in colon.

ColonHelp, satisfactie garantata

O cura de 1-3 luni cu ColonHelp va garanteaza ca scapati de tranzit lent, de constipatie, de placa mucoida. ColonHelp amelioreaza balonarile, simptomele colonului iritabil, scade colesterolul si mentine glicemia in limite normale.

In acelasi timp, daca aveti cateva kilograme in plus, o cura cu ColonHelp va ofera sansa sa pierdeti din greutate. Curatirea intestinala asigurata de ColonHelp inseamna atat eliminarea reziduurilor intarite depuse pe peretii intestinali, cat si pierderea kilogramelor in plus.

ColonHelp se administreaza impreuna cu o portie de iaurt. Astfel este realizata pe de o parte curatirea colonului, iar pe de alta parte intarirea imunitatii. Pentru ca detoxifierea sa se realizeze in cele mai bune conditii este nevoie sa beti zilnic 1,5-2 litri de lichide atunci cand luati ColonHelp.

Va garantam ca produsul ColonHelp actioneaza cu blandete, nu irita colonul si nu provoaca dependenta, asa cum se intampla in cazul laxativelor de sinteza. Semintele de in si psyllium curata precum o perie moale depunerile de pe peretii intestinului.

 

>> citeste mai mult


ColonHelp este un produs natural sub forma de pulbere prezentatin flacoane de 480 g, obtinut din ingrediente 100% naturale: seminte de in, tarate de psyllium, chimen, coriandru, oregano, patrunjel, argila. Ingredientele sunt pastrate in cele mai bune conditii de depozitare, astfel incat proprietatile lor terapeutice sa nu fie alterate cu nimic.

ColonHelp nu contine zahar, sare, conservanti, coloranti sau alte substante sintetice.

Precautii ColonHelp: Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alapteaza, persoanele cu afectiuni grave, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.

Conditii de pastrare ColonHelp: Flaconul este sigilat. Dupa deschiderea flaconului va recomandam pastrarea acestuia in frigider sau intr-un loc ferit de lumina si umezeala, la o temperatura de maximum 20 grade Celsius si o umiditate relativa a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate ColonHelp: 6 luni, respectand conditiile de pastrare de mai sus! Data fabricatiei si data expirarii sunt trecute pe capacul flaconului!

In urma unei cure complete de detoxifiere cu ColonHelp (3 luni), se pot obtine rezultate foarte bune atat pentru sanatate,  cat si pentru frumusete.

Colon Help reda sanatate: ameliorari in unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrita, acnee, eczeme, psoriazis,  afectiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburari ale menopauzei, afectiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panica), tulburari de circulatie venoasa (tromboflebite).

Colon Help reda frumusete: tenul devine mai curat, parul mai stralucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. In plus, mirosul transpiratiei si al corpului se atenueaza.

ColonHelp elimina toxinele din colon

Sanatatea este o chestiune de eliminare eficienta a deseurilor din organism, spun studiile. Iar punctul cheie al eliminarii toxinelor din organism este colonul. Cu cat reusim sa mentinem aceasta teava de canalizare mai curata, cu atat organismul nostru va avea mai multe de castigat. ColonHelp curata colonul si il poate pastra curat dupa aceea. Curatind colonul, produsul ColonHelp previne autointoxicarea organismului − leaga toxinele si le elimina inainte de a fi repuse in circulatie in sistemul circulator.

ColonHelp trateaza si previne constipatia

Fibrele din semintele de in si psyllium, introduse in formula ColonHelp, se umfla odata ajunse in intestin, absorb substantele toxice, stimuleaza peristaltismul si usureaza tranzitul intestinal. In cazul constipatiei, materiile fecale se intaresc, stagneaza mai multe zile in colon si agreseaza peretii intestinali. De asemenea, ColonHelp are efect emolient si lubrifiant. Aceste proprietati sunt date de acizii grasi esentiali omega 3 din semintele de in folosite in ColonHelp. Avantajul ColonHelp fata de laxativele obisnuite este ca produsul nostru nu creeaza dependenta.

ColonHelp intervine in cazul persoanelor cu tranzit lent

Foarte multe persoane se plang ca au tranzit lent, ca scaunul apare cu o intarziere de 48 sau chiar 72 de ore. Cresterea aportului de fibre din dieta cu sprijinul ColonHelp este o solutie foarte buna pentru normalizarea tranzitului. Din moment ce digestia se produce in cea mai mare parte in intestine, nu in stomac, ColonHelp este un remediu eficient pentru cresterea tranzitului intestinal, respectiv pentru deplasarea mai rapida a bolului alimentar de-a lungul intestinului.

ColonHelp te scapa de placa mucoida

Obiceiurile alimentare nesanatoase, stresul, abuzul de medicamente determina acumularea de toxine pe peretii colonului, ceea ce formeaza asa-numita placa mucoida. Datorita fibrelor din semintele de in si psyllium, Colon Help inlatura placa mucoida si restabileste circuitul substantelor in organism, impiedicand repunerea in circulatie a toxinelor. ColonHelp indeparteaza cu blandete, pe parcursul unei cure prestabilite, placa mucoida, astfel incat sa nu fie un stres suplimentar pentru organism.

ColonHelp imbunatateste digestia, prevenind balonarile

Acestea se caracterizeaza prin dilatarea abdomenului, ca urmare a acumularii de gaze in stomac si intestin. Fibrele din semintele de in si psyllium, continute de ColonHelp, stimuleaza digestia. De asemenea, chimenul − unul dintre ingredientele ColonHelp − este eficient in stimularea digestiei si reducerea cantitatii de gaze la nivel intestinal.

ColonHelp reduce aciditatea gastrica

Formula ColonHelp, prin continutul de seminte de in si psyllium, tamponeaza aciditatea gastrica, regleaza tranzitul intestinal si elimina substantele nocive care afecteaza mucoasa tractului digestiv.

ColonHelp te ajuta sa slabesti

Intr-o dieta de slabire, aportul de fibre este foarte important. De aceea, un supliment de fibre, cum este ColonHelp, ajuta la controlul greutatii, pentru ca fibrele te fac sa te simti satul mai mult timp. Fibrele din ColonHelp cresc nu doar indicele de satietate al alimentelor, ci in acelasi timp absorb apa si elimina toxinele, impiedica asimilarea grasimilor si controleaza glicemia.

ColonHelp scade colesterolul

Fibrele vegetale introduse in formula ColonHelp au capacitatea de a lega si elimina colesterolul alimentar, care in mod obisnuit este absorbit in fluxul sangvin. Fibrele solubile din ColonHelp au o afinitate exceptionala pentru reziduurile de colesterol. In afara de fibre, ColonHelp contine acizi grasi esentiali omega 3, niste grasimi bune cu efect cardioprotector si hipocolesterolemiant.

ColonHelp mentine glicemia in limite normale.

Taratele de in si psyllium introduse in formula ColonHelp contin fibre solubile care impiedica trecerea rapida a glucozei din tubul digestiv in sange, avand un rol important in reglarea glicemiei. In afara de aceasta, fibrele vegetale ofera rapid senzatia de satietate si contribuie la pierderea in greutate, lucru deosebit de important pentru diabeticii de tip II, care in majoritatea lor sunt obezi.

ColonHelp previne cancerul de colon

ColonHelp, un supliment de fibre din seminte de in si psyllium, actioneaza asupra factorilor care favorizeaza aparitia cancerului de colon: constipatia, placa mucoida, diberticuloza si diverticulita. Cel mai sigur mod de a preveni cancerul de colon este restructurarea alimentatiei, acordand o atentie deosebita fibrelor vegetale, asa cum se gasesc in ColonHelp.

ColonHelp amelioreaza simptomele sindromului de colon iritabil

ColonHelp este util atat in constipatia, cat si in diareea din sindromul colonului iritabil. ColonHelp combate fluctuatiile constipatie − diaree, specifice acestei boli. In episoadele de diaree, ColonHelp leaga toxinele care determina aceste simptome, regleaza consistenta scaunului si reduce aciditatea scaunului.

ColonHelp stimuleaza imunitatea

ColonHelp curata colonul si stimuleaza refacerea florei intestinale, afectata de alimentatia dezechilibrata si de abuzul de antibiotice. Flora sanogena din colon se hraneste cu prebiotice − fibrele din semintele de in si psyllium, devenind astfel mai puternica si multiplicandu-se mai usor. Produsul ColonHelp se administreaza cu un pahar cu iaurt natural. Iata cum avem la dispozitie atat prebiotice (fibrele din ColonHelp), cat si probiotice (iaurt), care ne garanteaza o imunitate de fier.

ColonHelp contribuie la tratarea hemoroizilor

In cazul hemoroizilor de mici dimensiuni, cel mai bun tratament este evitarea conditiilor care favorizeaza aparitia complicatiilor − constipatia. Suplimentul cu fibre ColonHelp previne constipatia, actioneaza ca un aspirator, adunand resturile depuse in colon si transformandu-le intr-o masa moale si usor de eliminat. In acelasi timp, psylliumul din formula ColonHelp opreste sangerarile care apar in boala hemoroidala. Semintele de in fac din ColonHelp un bun lubrifiant, un produs care calmeaza iritatiile aparute in cazul hemoroizilor.

ColonHelp previne alergiile, eczemele

Afectiunile cutanate sunt rezultatul tentativelor de curatare facute de organism. Atunci cand ficatul nu functioneaza cum trebuie, toxinele din bila ajung in sange, iar pielea preia din functia de detoxifiere a ficatului. ColonHelp elimina toxinele din colon, iar simptomele caracteristice psoriazisului − leziunile cutanate localizate in special la nivelul coatelor si genunchilor − sunt reduse dupa o cura de 1-3 luni cu ColonHelp.

ColonHelp ajuta ficatul obosit

Ficatul neutralizeaza atat deseurile rezultate din activitatea celulara sau musculara, cat si alcoolul, medicamentele. Daca ficatul este obosit, el lasa sa treaca in sange substante netransformate, toxine si bacterii nocive, care intoxica organismul. De aceea avem nevoie deColonHelp! Fibrele din ColonHelp stimuleaza functia naturala de detoxifiere a organismului, ajutand ficatul sa curete sangele de deseuri. Fibrele din semintele de in si psyllium, din formula ColonHelp, reduc absorbtia grasimilor ingerate, prevenind astfel depozitarea grasimilor in ficat.

ColonHelp mentine pielea tanara si frumoasa iar parul stralucitor

Cearcanele, tenul obosit, parul lipsit de stralucire sunt determinate de acumularea de toxine in organism. De aceea, o cura de detoxifiere cuColonHelp este o solutie eficienta pentru recapatarea elasticitatii pielii si a stralucirii parului. ColonHelp, un supliment cu fibre, 100% natural, ne scapa de toxine si ne ajuta sa aratam bine 24 de ore din 24.

Ai probleme cu tranzitul intestinal, suferi de constipatie? Ia ColonHelp! Balonarile, hiperaciditatea nu-ti dau pace? Apeleaza la ColonHelp! Ai cateva kilograme in plus si te gandesti la cresterea aportului de fibre alimentare? Incearca suplimentul cu fibre ColonHelp! Colesterol marit, glicemie peste limitele normale? ColonHelp te poate ajuta! Oboseala nu-ti da pace? Pielea, parul, ochii si-au pierdut stralucirea? ColonHelp poate fi solutia! ColonHelp, un supliment cu fibre, 100% natural, este cel mai bun curatitor intestinal si detoxifiant al organismului.

ColonHelp se administreaza in amestec cu iaurt natural. Daca tineti post sau nu puteti consuma iaurt din diferite motive, puteti lua ColonHelp cu fructe, suc natural din fructe sau compot, apa. Efectul benefic maxim se obtine atunci cand Colon Help este administrat cu iaurt. In aceasta combinatie, pe langa celelalte efecte, ColonHelp stimuleaza imunitatea si reface flora intestinala.

Sugestie administrare Colon Help: Va recomandam sa consumati Colon Help cu 200 ml iaurt simplu. Alegeti cu grija iaurturile din comert. Pe cat posibil consumati iaurturi cu probiotice (imbogatite cu lactobacterii si bifidobacterii). Evitati iaurturile cu fructe, deoarece acestea contin zahar si chiar aditivi alimentari. Pentru gust, pe langa fibrele ColonHelp, puteti adauga in iaurt fructe proaspete (capsuni, banane, kiwi) sau cereale integrale.

Consumati amestecul de Colon Help si iaurt imediat dupa preparare, altfel fibrele se vor ingrosa si veti fi nevoit sa va pregatiti o noua portie.

Atentie! Consumati acest produs impreuna cu o cantitate suficienta de lichid, conform instructiunilor de administrare. Nu consumati pulberea de ColonHelp ca atare, fara sa o amestecati cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru ca va puteti ineca!

Recomandare de preparare Colon Help

ColonHelp se poate administra in trei moduri:

a. Administrarea suplimentului Colon Help in cura de detoxifiere si curatire intestinala

O cura completa de detoxifiere si curatire intestinala cu produsul ColonHelp dureaza 3 luni. Pot fi facute 1-2 cure de detoxifiere pe an, cu pauze de 3 luni intre ele. A doua cura de Colon Help poate avea o durata mai mica sau egala cu prima, in functie de particularitatile fiecarei persoane. Incepeti administrarea produsului ColonHelp cu o lingurita dozatoare rasa (8 g). Dupa trei-patru zile cresteti doza la doua-trei lingurite. Nu depasiti doza de 4 lingurite pe zi (32 g)!

Colon Help va invata sa beti apa! Daca nu beti suficienta apa, detoxifierea nu se realizeaza!

In lipsa apei, ColonHelp isi pierde efectele de usor laxativ si poate provoca chiar constipatie. Puneti-va o sticla de 2 litri de apa pe birou si beti pe parcursul zilei, chiar daca nu va este sete. Veti dobandi un obicei sanatos pe care este bine sa il pastrati si dupa cura de detoxifiere. Fibrele din ColonHelp au nevoie de apa pentru a elimina toxinele din organism si a regla tranzitul intestinal.

Daca suferiti de diaree, puteti consuma ColonHelp ca adjuvant, limitandu-va la a bea cantitatea de lichide pe care o beti in mod normal.

IMPORTANT! La 15-20 de minute dupa ce luati ColonHelp trebuie sa beti un pahar mare cu apa (400-500 ml), urmand ca in timpul zilei sa ajungeti la 2 litri de apa. Respectati cu strictete consumul de apa pe tot parcursul curei. Cresteti treptat consumul de apa, daca nu sunteti obisnuit sa beti 2 litri zilnic.

In curele de detoxifiere si curatire intestinala se iau doua-trei lingurite de ColonHelp zilnic, inainte sau dupa mese. Prima lingurita se administreaza dimineata, intr-un pahar cu iaurt. Urmatoarele se iau in cursul zilei, ultima − cu 3-4 ore inainte de culcare, pentru a avea timp sa beti suficienta apa. Daca pe langa detoxifiere doriti sa si slabiti, luati ColonHelp inainte de masa. Persoanele care nu doresc sa slabeasca trebuie sa ia ColonHelp dupa masa. Daca aveti o viata agitata si nu aveti timp sa luati ColonHelp de mai multe ori pe zi, atunci administrati-l in priza unica, dimineata. Persoanele care sufera de constipatie de foarte multi ani trebuie sa ia cate o lingurita de ColonHelp de trei ori pe zi. Aceste persoane pot experimenta eliminarea de placa mucoida pe parcursul curei de detoxifiere.

Cresterea treptata a dozei de ColonHelp este necesara pentru a se putea stabili cantitatea optima de consumat, in functie de toleranta individuala. In cazul in care cantitatea consumata este prea mica, efectul se va face simtit intr-un timp mai indelungat, iar in cazul in care cantitatea este prea mare pot aparea reactii de detoxifiere prea rapida: balonari, greturi, dureri abdominale.

Cantitatea orientativa de ColonHelp, in functie de greutate:

  • sub 55 kg − 1 lingurita dozatoare pe zi de Colon Help
  • 55-80 kg − 1,5-2 lingurite pe zi de Colon Help
  • 80-110 kg − 2-3 lingurite pe zi de Colon Help
  • peste 110 kg − 3-4 lingurite pe zi de Colon Help

Cantitatea de ColonHelp in functie de varsta:

  • Adulti: 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24 g/zi) de Colon Help
  • Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi de Colon Help
  • Copiii sub 12 ani nu au nevoie de detoxifiere, ci de corectarea stilului de viata.

b. Administrare ColonHelp in cura de slabire

ColonHelp taie pofta de mancare. Fibrele formeaza un veritabil balonas gastric vegetal, care va ajuta sa slabiti.

In cura de slabire, produsul ColonHelp se ia de doua ori pe zi:

  • dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun sau, si mai bine, in loc de acesta.
  • seara, in loc de cina, cu 3-4 ore inainte de culcare.

Administrate inainte de mese, fibrele din compozitia produsului Colon Help dau senzatia de satietate rapid, ceea ce usureaza cura de slabire. Dozele sunt aceleasi ca si in cazul curei de curatire intestinala, adica o lingurita dozatoare de Colon Help in primele zile ale curei in 200 ml de iaurt, urmand ca doza sa creasca treptat la doua-trei lingurite.

In timpul curei de slabire este recomandat sa consumati cat mai multe fructe, legume proaspete, alimente naturale bogate in vitamine si minerale. Evitati sa rontaiti biscuiti sau alte gustari intre mese. Daca vi se face foame, mai bine mai beti un pahar cu apa!

c. ColonHelp, administrat ca supliment de fibre in alimentatie

Va recomandam produsul ColonHelp ca supliment de fibre in alimentatia dumneavoastra de zi cu zi. Dupa cum bine stiti, alimentele procesate sunt foarte sarace in fibre si au deseori efect nociv asupra sanatatii.

Pentru a completa necesarul de fibre puteti consuma ColonHelp zilnic, insa in doza redusa: 4-8 g.

Folosirea continua a fibrelor din Colon Help pastreaza tubul digestiv curat, elimina mucusul, toxinele si reziduurile metabolice. Utilizarea fibrelor in dieta trebuie sa fie constanta pentru a stimula digestia, pentru a impiedica aparitia sau revenirea constipatiei si a mentine imunitatea organismului. ColonHelp poate fi administrat atat inainte de masa, cat si la 20-30 de minute dupa masa, in completarea acesteia. Va recomandam ca periodic sa faceti o pauza in administrarea fibrelor ColonHelp.

Important: Nu uitati sa consumati 1,5-2 litri de apa zilnic! Doar astfel ajutati organismul sa lupte cu toxinele si kilogramele in plus!

Atentie: ColonHelp poate echilibra regimul alimentar, dar nu poate inlocui o dieta echilibrata. Produsul ColonHelp nu este un medicament, de aceea nu poate inlocui medicamentele in bolile cronice. In cazul in care experimentati reactii adverse si considerati ca se datoreaza acestui supliment, incetati administrarea produsului! Nu lasati acest produs la indemana copiilor! Pericol de inecare!

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: matrache liliana   Email: lilimatrache@yahoo.com
buna ziua ,va rog din suflet sa ma sfatuiti ce pot sa fac,am o fetita are 14 ani si are 72 kg destul de mult pentru varsta ei ,e vegetariana ,dar consuma multe dulciuri,cand am nascut-o nu era asa ,dar pe parcurs a reusit sa ia in greutate ,menstruatia ia venit pe la 13 ani ,am comandat un flacon de colonhelp de 99 lei va rog ma sfatuiti cum as putea sa il administrez si ce cura sa tina.va multumesc ca ati citit mesajul in speranta ca-mi veti da un raspuns pe mail sau la tel.0721089201
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Nu stiu in ce masura ar ajuta tratamentul cu Colon Help. Pentru inceput, va recomand Pachetul detoxifiant si deparazitar  Hulda Clark. Are in compozitie tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare. Avand in vedere ca fetita mananca destul de des dulciuri, este posibil ca in organismul ei sa se dezvolte diferite stadii de paraziti. Este important ca pe perioada tratamentului, sa nu consume deloc dulciuri. Sa incercati sa le inlocuiti cu fructe si legume. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0748099089 sau 0730514767.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

Nume: Anonim   Email: borcea1cornelia@yahoo.com
Din ceeace am citit este super
Nume: POPESCU VIOLETA   Email: p.violeta11@yahoo.com
am o fetita de 16 luni ,o alaptez ,de ce nu pot sa incep cura cu COLON HELP ?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Pentru femeile care alapteaza se recomanda produsul Colon Help Junior. Este un vitaminizant si detoxifiant deosebit pe baza de fibre, susan si fructe uscate. Este recomandat persoanelor insarcinate sau care alapteaza. O zi frumoasa va doresc!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara