Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Produse Bio
Alimente Bio, Alimente naturiste
Alimentare
Apicole
Biscuiti si napolitane bio
Ceaiuri
Cereale Bio
Condimente
Dulciuri si Indulcitori
Fructe uscate
Fulgi si Musli
Leguminoase
Patiserie
Paste
Seminte germinate
Seminte - nuci - alune
Faina integrala - tarate
Sucuri Organice, Sucuri Bio
Specialitati naturale
Ulei bio
Wellness
Detergenti
Zahar
Vegetarian
Sare
Paine
Orez
Miere
Lapte
Gem
Raw Vegan
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 4 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 5 RON


Cod : 2581

Marca:HranaVie

Garantie:12 luni


 

Raw slim power soup

Supa de varza Slim Power este o varianta gustoasa a supei de varza pentru slabit, cu foarte putine calorii reda senzatia de satietate si placerea de a servi ceva cald si comod fara tendinta de a ingrasa, ba chiar cu efectul unei cure de slabire. Varza are efectul miraculos de stimulare a metabolismului si ardere a grasimilor, astfel ca, poti avea acum o cura de slabire la plic fara a mai face deranj in bucatarie pentru o supa de varza. In plus supa de varza va fi tot timpul proaspata si nu de la frigider, mai ales ca este si in varianta hrana vie, mai exact bogata in enzime si vitamine, aceasta supa, ca si toate celelalte supe Hrana vie fiind unice in lume. Supa de varza este ca si o capsula de slabit, dar cu beneficii, gusoasa si satioasa. In nicio capsula de slabit nu se va gasi ca ingredient varza murata, care, la aceasta supa, pe langa gustul usor acrisor, aduce un plus zilnic de probiotice (acidofilus) care ajuta la refacereaa florei intestinala pentru o absorbtie mai buna a nutrientilor si o energizare mai buna a corpului.  Varza impreuna cu varza murata sunt o sanatate curaata la plic, la care acum, poti avea acces oricand.
Supa de varza iti ofera o masa sau o gustare zilnica, gustoasa, usoara, nutritiva si satioasa, dar si cu efecte de slabit, putand fi servita la orice ora din zi, si oriunde te-ai afla si ai acces la putina apa calda sau chiar si rece.

 

>> citeste mai mult


varza cruda, varza murata, seminte de in, sare, rosii, canepa, ceapa, ridiche neagra, morcov, telina radacina, telina frunze, marar, usturoi, piper, dafin, ardei rosu, ienibahar

Toate legumele au fost deshidratate la sub 46⁰C aceasta fiind si cea mai buna metoda de conservare si pastrare a principiilor nutritive inclusiv enzime, minerale si vitamine

Varza – pe cat de banala pare, pe atat este de bogata in elemente nutritive care ne aduc o multime de beneficii pentru sanatate. Varza intareste sistemul imunitar ceea ce ne da o mai mare rezistenta la raceli, ne mentine silueta, neutralizeaza radicalii liberi (antiimbatranire), are proprietati anticancer, pastreaza oasele sanatoase precum si inima si sitemul digestiv. Toate acestea le face prin aportul deosebit de vitamina C, vitamina K, folati, fibre precum si vitamina B6. Varza este intradevar o solutie si pentru frumusete iar cei care o consuma des incep sa observe efectele benefice destul de repede, prin inceperea aplatizarii abdomenului si a surplusului de energie. Un studiu efectuat in Marea Britanie confirma chiar si efectele benefice ale consumului de varza in cazurile de diabet si probleme de glicemie, acestea diminuandu-se cu 14%. Pentru efecte notabil benefice, s-a constata ca este necesar un consum zilnic de minim 122 de grame de varza proaspata, iar intr-un plic de supa de varza Hrana Vie Slim Power se alfa echivalentul a 80g de varza. Aceast magic dar al naturii, varza, contine si o multitudine de minerale cum are fi fosfor, potasiu, calciu, sodiu, fier, iod, mangan si cobalt, iar aportul de iod zilnic este essential pentru o tiroida echilibrata si un metabolism echilibrat, ceea ce inseamna suplete. Foarte interesant este si faptul ca varza ne fereste de depresie prin continutul foarte ridicat de vitamine si saruri minerale care influenteaza si stimuleaza creierul si activitatea cerebrala in mod pozitiv.

Varza murata – se pare ca ca este singura sursa vegetala de vitamina B12, vitamina magica antiimbatranire si anti- deteriorare cerebrala, care protejeaza sistemul nervos si mentine memoria in stare buna. Varza murata contine o multime de minerale precum magneziu, acid folic, potasiu, fier, iod si o abundenta de fermenti si enzime care apar odata cu procesul de fermentatie. Varza murata este singura sursa vegetala ce contine vitamin U care vindeca si previne ulcerul si ulceratiile de orice fel, iar daca nu tot timpul ti-e la indemana sa consumi varza murata, acum nu mai este nicio problema cu supa de varza Hrana Vie Slim Power.  Varza murata stimuleaza producerea sucului gastric si secretia biliara, tine glicemia si colesterolul sub control, trateaza anemia si bolile de piele si are efect antibiotic fara a da dependenta de antibiotice sau a crea rezistenta organismului la antibiotice asa cu o fac cele de sinteza. Cel mai minunat lucru despre varza murata este acela ca varza murata ne imbogateste flora bacteriana de la nivelul intestinal cu bacterii bune, cele din categoria probioticelor (pro viata), organisme microscopice care ne sunt preietene si care lucreaza pentru sanatatea si buna functionare a organismului. Varza murata intotdeauna dezvolta acidofilus, bacteria prietena a omului care-l ajuta la digestie, protejeaza corpul impotriva bacteriilor rele, parazitilor si altor microorganisme nocive, intarind si sitemul imunitar. Prin descompunere, bacteria acidofilus elibereaza substante de tipul peroxidului de hidrogen care creaza un mediu toxic pentru organismele nocive din corp.  Slabirea protectiei probiotice din corp, da curs la tot felul de probleme de infestare cu candida. Deasemenea, nivelul bacteriilor bune scade dramatic in corp atunci cand se fac terapii cu antibiotice, deci indicat este ca varza murata sa fie inclusa in dieta zilnica. Varza murata din comert este de cele mai multe ori pasteurizata ceea ce inseamna ca enzimele, bacteriile bune (probiotice) si alte microelemente sanataoase sunt dezavtivate si nu mai pot avea niciun efect benefic asupra persoanei care o consuma. Varza murata din supa de varza Hrana Vie este deshidratata la temperatura scazuta (sub 45 grade C) mentinandu-si aproape in totalitate proprietatile terapeutice exceptionale. Varza murata combate anemia avand si minunatul efect de eliminare a kilogramelor in plus, regleaza digestia si ajuta la detoxifierea organismului. Varza murata are si un efect aphrodisiac (ceaa ce, in general, inseamna energizare).

Seminte de in - o sursa importanta de uleiuri esentiale omega 3 si fibre. Semintele de in ajuta la scaderea colesterolului din sange si la reglarea niveului de zahar din sange, previne si lupta impotriva cancerului prin concentratia ridicata de lignani, incetineste pierderea osoasa, datorita prezentei acizilor grasi esentiali. Inul confera si o senzatie de satietate care dureaza, astfel contribuind la un mai bun control al apetitului si la pierderea kilogramenlor in plus.

Sare naturala neiodata – sarea este indispensabila organismului prin calitatile vitale de conductivitate a enrgiei in corp. Noi folosim sarea din pamantul romanesc fara procesari si aditivi.

Rosii – importanta sursa de licopen, pigmentul care da culoarea rosie legumelor si fructelor, se afla din abundenta in rosii. Acesta este un puternic antioxidant care tine piept efectelor oxidative care duc la imbatranire sau chiar la boli mai grave. Rosiile sunt si o sursa excelenta de Vitamina C, fibre si minerale. Un important protector al prostatei.

Seminte de canepa - excelenta sursa de proteine care contribuie la formarea muschilor, regenerarea tesuturilor si secretia hormonilor care echilibreaza organismul. Canepa are un continut de 33% de proteine usor si total digerabile continand si toti amino acizii si grasimile esentiale inclusiv omega 3 in raportul perfect. Canepa nu cauzeaza alergii. Semintele de canepa contin acizii gama – linolenici, acizi foarte rari in dieta noastra de toate zilele, dar care au o deosebita contributie in prevenirea bolilor degenerative, imflamatiilor si a imbatranirii timpurii.

Ceapa deshidartata este scazuta in calorii, sodiu si grasimi si are colesterol 0. Importanta sursa de Quercitina – un antioxidant cu proprietati anti-cancerigene, si cu efecte majore in protejarea sanatatii colonului. Protejeaza oasele si reduce riscul de osteoporoza. Ceapa are efect antiinflamator si reduce riscul diverselor forme de artrita. Aport zilnic de vitamina C, angan si seleniu, elemente care actioneaza sinergetic pentru a proteja impotriva radicalilor liberi incetinind procesul de imbatranire si previne intoxicarea cu metale grele. Manganul din ceapa este si un cofactor important in producerea energiei. Sursa buna de crom, stimuleaza raspunsul celular la insulina astfel scazand glicemia din sange. Sursa buna de fibre alimentare, promoveaza senzatia de satietate, ajuta la eliberarea colonului si in problemele de hemoroizi si colon.

Ridiche neagra – are puternice proprietati curative cum ar fi: ajuta la golirea vezicii biliare, este un puternic antiscorbutic (carenta de vitamina C), tonic respirator, sedativ nervos, antialergic, diuretic, digestiv si stimulent al celulei hepatice.

Morcovi – vestea minunata la morcovii deshidratati este ca prin deshidratare, acestia nu isi pierd decat pana la 20% din betacaroten, ceea ce inseamna un aport semnificativ zilnic de vitamina A pentru sanatatea ochilor nostri. Fibrele continute in morcovi contribuie la sanatatea tractului gstro-intestinal si ajuta in reducerea colesterolului. Alfa carotenul continut in morcovi incetineste si previne cresterea tumorilor.

Telina radacina – are proprietati afrodisiace si anti-inbatranire pe langa cele antivirale si antitumorale.

Frunzele de telina, patrunjel, marar sau leustean, toate contin uleiuri volatile cu efecte antibiotice, antioxidante si clorofila cu efecte antitumorale si antivirale. Frunzele de telina in special sunt un recunoscut afrodisiac.

Marar – este un tonic deosebit pentru corp folosit in medicina tibetana dar si in Ayurveda Indiana pentru actiunea sa ca tonic digestiv, antiinfectios si antiimflamator. Mararul influenteaza benefic, in special sistemul nervos si cel digestiv. Mararul contine elemente vitale organismului, cum ar fi retinol vitamin B3 , B2, Vitamina C precum si mineralele fier, potasiu si calciu.  Mararul este excelent in combaterea balonarilor.

Usturoi  – hipotensiv, antibacterian, vermifug, fungicid, fludifiant sanguin, hipolipemiant (reduce grasimile din sange), hipoglicemiant (reduce nivelul zaharului din sange), antiseptic pulmonar si intestinal, diuretic, stomahic, favorizeaza evacuarea bilei in duoden, expectorant, tonic general, stimulent al sistemului imunitar. Usturoiul contine seleniu (anti-radicali liberi, anti-imbatranire si echilibrant al glandei tiroide) previne tumorile maligne.

Piperul negru – antioxidant si antibacterian, promoveaza starea de sanatate a tractului digestiv. Ajuta la metabolizarea grasimilor. Antidepresiv natural, ajuta in cazurile de tuse, raceala si amelioreaza  sinuzita.

Dafin sau frunze de lauri. Dafinul, pe langa aroma speciala care transforma orice mancare banala intr-un adevarat festin, detine deosebite efecte benefice sanatatii.  Se pare ca regale Carol cel Mare rcomanda folosirea frunzelor de laur drept medicament si condiment. Dafinul are efecte deosebite in majoritatea problemlor gastrointestinale si functioneaza si ca un antiseptic intestinal ajutand la distrugerea germenilor patogeni.

Ardei rosu – sursa importanta de vitamina C si vitamina A, doi puternici anioxidanti, lucrand excelent impreuna pentru protejarea organismului de radicali liberi. Sursa de vitamina B6 si acizi folici care sunt foarte eficienti in tratarea si prevenirea diabetului si bolior de inima. Vitamina B6 si folatii, in combinatie, reduc nivelul de homocisteina care in general cauzeaza infarct si preinfarct. Combate colesterolul ridicat. Este o sursa de fibre, licopen si caroteni care protejeaza impotriva cancerului de colon, de col uterin, vezica si pancreas. Contine luteina si zeaxantina care protejeaza ochii din calea degenerarii maculare. Betacriptoxantina impreuna cu Vitamina A din ardeiul rosu protejeaza impotriva cancerului de plamani, a emfizemei, imflamatiilor la plamani si altor afectiuni pulmonare.

Ienibahar – este un copac exotic inalt de pana la 13 metri, originar din Jamaica. Ienibaharul are o aroma unica si pare ar fi o combinatie perfecta intre alte 4 condimente la fel de exotice: nucsoara, cuisoare, ghimbir, si scortisoara. Acesta confera supei de varza hrana vie Slim Power o deliciasa aroma, facand-o si mai palatabila si mai placuta la  gust. Ienibaharul are importante proprietati terapeutice, fiind foarte eficient in stimularea digestiei, contribuie la caderea tensiunii arteriale si la detoxifierea organismului.

Supele Hranavie se pot servi cu 2 sau 3 felii de Paine HranaVie (Mozaic, de Migdale sau de Cereale) la orice masa a zilei, pranz, cina sau chiar si mic dejun. Donna Gates, o doamna din SUA de peste 65 de ani, care arata si se simte ca la 30 de ani, chiar recomanda supa la micul dejun, pentru ca este satioasa si ofera energie sustenabila pe tot parcursul diminetii. Este un excelent ajutor in cura de slabire si o delicioasa mancare de post.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
paine de migdale sim...
paine de migdale simpla
Produs recomandat - 24 %Discount 24 %

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara