Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Produse pentru slabit
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 89 RON

*TVA inclus



Cod : 782

Marca:Slim&Fit

Garantie:24 luni


 

LemoSilhouette

LemoSilhouette reprezinta un tratament 100% natural, pe baza de lamaie, eficient pentru eliminarea surplusului de grasime. Totodata, este considerat un puternic antioxidant. Cu ajutorul unei singure capsule de LemoSilhouette pe zi, puteti vedea rezultate vizibile din prima saptamana!

Fructul Lime, este bogat in vitamina C. In plus contine un surplus de calciu, tiamina, vitamina A, zahar, fier, niacina, vitamina B, fosfor, riboflavonoina, proteine. Studiile medicale moderne ne demonstreza ca continutul de vitamina C pe care o asimilam in organism are un rol puternic in controlarea si imbunatatirea capacitatii de a ne proteja impotriva cancerului de piele. Acizii organici, cum ar fi acidul malic, acidul citric pot creste nivelul aciditatii sucului gastric, imbunatatind digestia si regland functiile stomacului si ale intestinelor.

Lamaia verde sau lime-ul isi are originea in sudul Asiei. Are un gust usor acrisor si este extrem de aromat. Lamaia verde are proprietati extraordinare pentru organism. Principalele beneficii pe care le ofera lamaia verde sunt: imbunatatirea digestiei sau a respiratiei, ajuta la eliminarea grasimilor, previne cu succes aparitia cariilor, a petelor de pe dinti si intareste gingiile.

Din cauza continutului de Vitamina C, lime-ul are rolul de a intari sistemul imunitar si de a preveni racelile si gripa. Lamaia verde este utila pentru prevenirea constipatiei, regleaza nivelul colesterolul, intareste sistemul osos, imbunatateste vederea si ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite. Pe langa aceste minunate proprietati, lamaie este considerat un puternic detoxifiant.

 

>> citeste mai mult


LemoSilhouette este ambalat intr-un flacon cu 30 de capsule ce contin 80 mg Lamaie verde, 80 mg Portocal amarui (citrus aurantium), 40 mg Ananas, 60 mg Aloe vera, 40 mg Guarana si 20 mg L’arginina.

*LemoSilhuette NU contine sibutramina sau alte substante interzise

LemoSilhouette are rolul de a elimina rapid grasimile.

Lamaia verde sau Lime este esentiala pentru persoanele care au probleme cu greutatea. Cantareata Beyonce a tinut o dieta cu Lyme si a slabit 9 kilograme in 14 zile. Dieta include administrarea sucului de lamaie amestecat cu sirop de artar si piper. Desi nu recomandam aceasta dieta, trebuie sa specificam ca ideea care sta la baza asa-zisei diete de detoxifiere este valid: lamaile ajuta la echilibrarea si normalizarea asimilarii nutrientilor. Acest lucru este esential in curele de slabire, deoarece foarte multe persoane intampina o digestie lenta.  Problema impiedica organismul sa obtina nutrientii esentiali pentru arderea grasimilor. Digestia lenta provoaca stagnarea toxinelor acumulate in organism. Lamaia joaca un rol impotant in eliminarea toxinelor.

Ananasul este cunoscut in intreaga lume, pentru proprietatea de a arde grasimile. Ananasul are un continut crescut de apa de 83-84%. Fructul este recomandat in cele mai multe diete, ajutand atat la eliminarea sarurilor, cat si a apei din tesuturile subcutanate. Fructul exotic are bromelina, substanta care ajuta la arderea grasimilor si este foarte eficienta pentru eliminarea celulitei.

Citrus aurantium sau portocal amar. Citrus aurantium este folosit ca tonic digestiv pentru capacitatea sa de a trata dispepsia (tulburare digestiva). Studii recente au demonstrat ca Citrus aurantium are calitati de slabire din cauza unei prezentei unei substante, numita sinefrina, care are tripla actiune de slabire. Sinefrina are rolul de a stimula arderea grasimilor, favorizeaza combustia lor si mareste termogeneza. Asocierea Citrusului aurantium si a cofeinei multiplica acest efect din cauza unei actiunii sinergice lipolictice.

Arginina are rolul de a produce oxidul de azot, de a elimina radicalii liberi, de a semnala producerea de hormoni ai cresterii in musculatura, promoveaza sanatatea colosterolului si imbunatateste metabolizarea grasimilor. Arginina regleaza nivelului de sare din organism. De asemeni, Arginina previne retentia apei sub piele. Previne retinerea apei sub piele. Arginina este esentiala si cruciala in marirea masei musculare din cauza abilitatilor vasodilatatoare si din cauza faptului ca arginina participa in sinteza proteinelor.

LemoSilhouette se administreaza in cure de 2, 4 sau 6 saptamani. Durata administrarii depinde strict de dumneavoastra si de cate kilograme aveti nevoie sa slabiti. Pe toata durata curei se va administra cate 1-2 capsule pe zi, de preferat sa fie luata dimineata cu un pahar mare de apa.

De asemenea, pentru rezultate foarte bune este recomandat ca in timpul curelor de slabire in care folositi LemoSilhouette sa tineti o dieta sanatoasa si sa faceti cat mai multa miscare (exercitiile cardio sunt cele mai indicate).

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Slimkit
slimkit
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara