Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Produse pentru slabit
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 84 RON

*TVA inclus



Cod : 780

Marca:Slim&Fit

Garantie:24 luni


 

Slim & Fit

Slim & Fit reprezinta unul din cele mai puternice tratamente naturiste cu rol in eliminarea kilogramelor nedorite. Din cauze alimentelor ingerate, in ziua de azi, peste 40 % din populatie sufera de obezitate. Pentru a fi intr-o forma maxima, este esential sa avem un regim de viata sanatos si sa facem miscare cel putin 30 de minute pe zi! Insa, acest lucru este foarte usor de zis, dar foarte greu de pus in practica!

Solutia este acum la indemana dumneavoastra! Slim&Fit are rolul de a rezolva diferite probleme legate de tranzitul intestinal lent, echilibreaza masa musculara, regleaza nivelul colesterolului, stimuleaza functia digestiva, inhiba pofta de dulciuri.

Pentru eliminarea kilogramelor nedorite, este esential sa ai vointa si perseverenta. Atentie!! Pot exista si perioade de stationare. Este necesar sa se evite influentele negative exercitate de persoanele din jur.

Tratamentul cu Slim&Fit are rolul de a diminua pofta de mancare si de a reduce IMC-ul. Pentru a obtine rezultate vizibile, este esential sa ai un plan de reducere a greutatii corporale. Se pot obtine rezultate vizibile si conferindu-va senzatia de satietate. Profita acum! Inhiba-ti pofta de mancare exclusiv cu  tratamentul Slim&Fit!!

Tratamentul cu Slim&Fit reprezinta un adevarat program de slabire! Este o modalitate prin care majoritatea persoanelor isi redefinesc stilul de viata si comportamentul alimentar. Slim&Fit este destinat persoanelor care doresc sa detina un corp atletic si sanatos.

In perioada tratamentului cu Slim&Fit este esential sa evitati pe cat posibil sedentarismul. Este necesar sa practicati orice sport care va este la indemana. Miscarea si regimul alimentar detin un rol extraordinar in procesul de eliminare a kilogramelor nedorite. Exercitiile fizice se pot face sub diverse forme: mers pe jos sau cu bicicleta, jogging, exercitii fizice seara, inainte de culcare (la 2-3 ore dupa masa de seara). Excesul de greutate mareste riscul dezvoltarii unor probleme grave de sanatate, cum ar bolile cardiovasculare si diabetul zaharat. Slim&Fit nu detine rolul de remodelare corporala, ci este considerat un remediu eficient in prevenirea si combaterea afectiunilor asociate si/sau derivate obezitatatii.

Produsul Slim&Fit reprezinta un puternic adjuvant eliminarea kilogramelor nedorite, pe cale naturala, prin arderea acumularulor de grasimi nespecifice.

Grasimea care nu a fost eliminata la timp, poate mari riscul aparitiei unor grave probleme de sanatate: boli cardiovasculare si diabet zaharat. Slim&Fit nu are rolul de a remodela corpul! Este un remediu excelent in prevenirea si combaterea afectiunilor asociate supraponderabilitatii.

Tratamentul cu Slim & Fit are rolul de a asigura vitaminele si mineralele necesare, de care organismul este privat in urma dietelor asociate in curele de slabire. Slim&Fit asigura necesarul energetic de care avem nevoie in momentul in care depunem efort fizic, prevenind astfel, anemiile, anxietatea si denutritiile proteice. Pe langa aceste proprietati, Slim & Fit blocheaza retentia apei in organism, accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la reglarea tranzitului lent.

 

>> citeste mai mult


Slim & Fit este ambalat intr-un flacon cu 200 tablete si are o compozitie per tableta de 200mg Pulbere de fibrulina, 100mg Pulbere de Fucus (Fucus vesicolosus), 100mg Extract din pulbere de Ceai verde (Carmellia sinensis), 100mg Extract din pulbere de Garginia cambogia (cu min 60% acid hialuronic), 75mg Extract din pulbere de Hoodia gordonii si 205mg Excipienti.

Slim & Fit  este dimplu de administrat si eficient!  Castiga lupta cu kilogramele, folosind zilnic produsul 100% natural Slim & Fit! Produsul se poate administra, atat de femei cat si de barbati, fara sa prezinte efecte secundare adverse.

Slim&Fit reprezinta un amestec armonios de ingrediente, special selectate la cel mai inalt nivel calitativ. Tratamentul cu Slim&Fit are rolul de a diminua masa corporala, totodata reduce si pofta de mancare.

Slim&Fit are in compozitie ingrediente atent selectionate si testate in prealabil, care sa nu provoace efecte secundare. Singurul lucru pe care trebuie sa-l simtiti in urma administrarii produsului Slim&Fit, este acela al pierderii in greutate rapid si fara efort depus.

Ceaiul verde are rolul de a elimina acumularile de tesut adipos din organism, reducandu-l cu pana la 40%. Ceaiul de tip Java reprezinta un puternic catalizator, care mareste puterea de ardere a substantelor ce rezulta din descompunerea lipoica, avand efect diuretic imediat.Scortisoara regleaza nivelul glicemiei, in timp ce Acidul Citric intretine arderile pe o lunga perioada de timp.

Nu mai sta pe ganduri! Achizitioneaza acum noul produs pentru slabit Slim&Fit!

Se recomanda administrarea a cate 2-3 comprimate de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de mesele principale, cu un pahar de apa. Dupa 25 de zile sunt recomandate 5 zile de pauza, dupa care se reia.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Slimkit
slimkit
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara