Green Gold Lunar
Green Gold Lunar este un produs nutritiv pe baza de microalge imbogatit cu fructe tropicale ce ajuta la regenerarea peste noapte a organismului.Dupa o zi grea ajuta la refacerea linistii psihice si recastigarea substantelor nutritive pierdute..
Green Gold Lunar - Intrebari frecvente
La ce foloseste Green Gold Lunar Tropical & Herbs? Este un supliment alimentar pentru persoane care dupa o zi extenuanta ar dori sa se simta intotdeauna bine in pielea lor. Atunci cand este nevoie de activitate fizica si mentala corpul are nevoie de nutritie suplimentara, de echilibrare.
De ce trebuie sa consum Green Gold Lunar Tropical & Herbs? Stiinta chineza si indiana a alimentatiei considera ca nutritia completa a organsimului consta in faptul ca fortificam organismul inanite ca acesta sa fie atacat de orice boala. Faceti cunostinta cu un aliment care poate fi digerat fara surpaincarcarea organismului, a stomacului si intestinelor! Un aliment care ofera ajutor organismului prin nutritie suplimentara, echilibratoare in timpul cresterii, regenerarii dupa boli, in cazul performantelor sportive, dupa activitati fizice si mentale. Componentele Green Gold Lunar Tropical & Herbs sunt importante pentru a acoperi ncesarul corpului uman.
Care sunt componentele Green Gold Lunar Tropical & Herbs? Contien Spirulina platensis, praf de microalge (26%), praf din mere, praf din tiamina, praf de lamaita si glucoza.
Ce sunt algele albastre? Algele albastre fac parte din familia microalgelor de apa dulce. Pot aparea in forma celulara, in colonii sau ca fibre. Exista aprox. 5000 de specii diferite. Toate tipurile de spirulina fac parte din familia algelor albastre. Cel mai important dintre acestea este Spirulina platensis.
De ce este unic Spirulina Platensis? Timp de mii de ani popoarele native ale Americii si Mexicului au apreciat aurul verde, microalgele care sclipeau in nuanta de verde, Spirulina ca material vital, aliment si furnizor important de energie. Microalgele sunt crescute in apa curata (de caliate potabila) fara interventii chimice. Datorita continutului mare de clorofila, algele pot transforma energia solara in proteine perfecte, necesare vietii.
Ce sunt microalgele? Microalgele asa cum ne arata si numele lor apartin de familia algelor. Sunt foarte mici, deseori mai mici de un milimetru. Se misca, plutesc liber in apa. Se numara printre cele mai vechi organisme, capabile de fotosinteza. Microalgele pot fi regasite atat in ape dulci, cat si sarate. Momentan cunoastem 3000 de tipuri de microalge. Unele microalge de apa dulce ca de ex Spirulina sunt deosebit de nutritive si sanatoase.
De ce ar trebuie sa consum Spirulina Platensis (Wellstar Green Gold Lunar Tropical & Herbs)? Multi experti nutritionisti sunt de acord ca efectul factorilor externi asupra alimentelor influenteaza in directie negativa puterea de aparare a corpului. De ex. poluarea mediului, alimentatie neechilibrata, unilaterala. Acest lucru poate duce la slabirea organismului, lipsa de concentratie, oboseala, iritabilitate, imbatranire timpurie. Datorita continutului mare de substanta vitala al microalgei Spirulina (Wellstar Green Gold Lunar Tropical & Herbs) alimentatia noastra se echilibreaza, are valoare mai ridicata. Spirulina platensis ne imbogateste viata. Viata noastra e inimiaginabila fara aceasta microalga. Deoarece algele verzi-albastrui in forma de spirala au fost cele care au facut posibile toate formele de viata de pe Pamant. Acum 3,6 miliarde de ani prin fotosinteza au inceput sa produca oxigen pe planeta noastra si astfel a luat fiinta forma superioara de viata. Microorgansimele nu au pierit nici pana in ziua de azi, mai mult ele se reinnoiesc in permanenta. Peretii celulari ai algei Spirulina nu sunt din celuloza necomestibila, ci din mucoplysacharida comestibila. Astfel digestia nu este incarcata. Spirulina este un supliment alimentar ideal datorita faptului ca furnizeaza substante vitale organismului. Sunt substante nutritive cu concentratia cea mai ridicata- cercetarile din domeniul nutritionist din America din ultimele 3 decenii au aratat ca Spirulina platensis ne ofera superlativi! Spirulina contine concentratie de substanta nutritiva functionala demna de interes, care provine din plante si seminte naturale.
Spirulina platenisis- alimentul superlativelor
- alga Spirulina platensis:
- natural 100%
- proteina vegetala 60%! Toti aminoacizii esentiali
- contine de 10 ori mai mult betacaroten decat morcovul
- cu multe substante minerale si microelemente
- 8 acizi grasi nesaturati si 9 aminoacizi importanti
- continut ridicat de clorofila
- caracter bazic
Ce aliment natural va poate oferi toate acestea? Praful realizat din microalga Spirulina este un adevarat, dar al naturii. Unul dintre plantele neobisnuite comestibile ofera substante nutritive, vitamine, minerale si microelemente pentru omul modern.
Ce substante nutritive si avantaje are marul? An apple a day keeps the doctor away (Un mar pe zi tine medicul departe de casa)- spune medicina naturista engleza legat de componentele marului. Marul in stare proaspata contine 80-90% apa, aprox. 11% carbohidrati, 2% fibre alimentare, 0,5% grasimi, 0,3% proteine, , 0,35% minerale. Carbohidratii constau in mare parte din fructoza. Sorbitol, asa-numitul separator de zahar apare in concentratie mai mare. Dintre minerale continutul de potasiu este cel mai ridicat. Contine 100 g/12 mg de vitamina C. Coaja fructului contine mai multa vitamina C decat pulpa, mai mult in partea vazuta de soare, decat cea din umbra. Aceste valori depind de tip, daca e copt sau nu, conditii de cultivare si depozitare. Alte vitamine solubile in apa, tiamina, riboflavina, B6, biotina, acid folic, acid pantoten, respectiv cele solubile in grasimi E, K si regasim si carotinoida cu efect provitaminizant A. Marul este sursa importanta de balast si are legaturi fenolice.
Ce planta este tiamina, ce valori nutritive si avantaje are? Numele botanic al tiaminei adevarate este Thymus vulgaris. Provine din Europa Centrala si de Sud si din Africa de Nord. Tiamina este o planta medicinala utilizata de multa vreme. Egiptenii foloseau tiamina pentru imbalsamarea mortilor. Grecii antici il utilizau ca tutun stimulent. Puterea de vindecare asupra plamanilor a fost recunoscuta in Evul Mediu. Hildegard von Bingen sublinieaza importanta tiaminei in caz de dispnee, astma li tuse convulsiva. Este utilizata deseori in bucatarie ca si condiment. Efect si componente: Tiamina contine ulei eteric avand ca component principal pheno thymolul. Totodata contine flavonida si substanta tananta. Compozitia exacta se modifica in functie de tipul si originea tiaminei. Ea opreste cresterea micozelor, bacteriilor si virsurilor. Activeaza curatirea de sine a cailor respiratorii, dizolva mucozitatile, are efect antispastic si expectorant. Substanta tananta al tiaminei sprijina efectul antiinflamator si rgleaza digestia.
Ce fel de planta este lamaita, care este valoarea sa nutritiva si efectul sau? Lamaita este o planta cu miros si gust de lamaie, utilizata din Evul Mediu in scopuri medicinale. Este originara din Europa de Sud, planta perena, mai mare de jumatate de metru. Din primavara pana in mijlocul verii are flori albe si albatsru deschis. Carol cel Mare a poruncit sa se planteze lamaita in gradina manastirii datorita frumusetii ei. Inainte de Evul Mediu lamaita era utilizata pentru imbunatatirea dispozitiei, impotriva anxietatii si pentru tratarea ranilor. Lamaita contine substanta tananta (Tanina) despre care se presupune ca raspunde pentru efectul antiviretic.
Ce fel de planta este salvia, ce valori nutritive si avantaje are? Salvia este un semi-arbust de aprox 50 cm, cu frunze grase, gri. Floarea este de 2 cm, de culoare albastra. Slavia este utilizata de mii de ani in scopuri medicale Egiptenii l-au utilizat impotriva nefertilitatii. Atunci cand Familia Sfanta s-a refugiat din Betleem in Egipt au gasit un arbust de salvie. Salvia este numita planta Mariei ca si simbol crestin conform credintei populare este utilizata si pentru vraji de dragoste. Locuitorii din America de Nord tipul de salvie care se gaseste acolo il utilizeaza ca si tutun in locuri sfinte, in scop de purificare si sfintire. In Anglia exista un proverb: “cei ce vor sa traiasca vesnic trebuie sa manance salvie in mai”. In bucatarie este utilizat pentru condimentarea mancarurilor de carne. Efect si componente: salvia este bogata in uleiuri eterice cum ar fi tujen, cineol si camforul. Mai contine substanta tananta, triterpenitina, flavonida si steorid. Amestecul de uleiuri eterice opreste cresterea bacteriilor si micozelor. Substantele tanante sunt antiinflamatorii, flavoizii sunt antispastici si ajuta in cazul afectiunilor biliare.
Ce caracteristici si efecte are vitamina B6? Numele alternativ al vitaminei B6: Pyridoxina. Efectul vitaminei B6: Vitamina B6 este importanta pentru metabolismul proteinelor si pentru sistemul nervos, are un rol important in metabolismul proteinelor, inmultirea celulelor fara sa impiedice dezvoltarea corpului nostru, sistem nervos pentru transmiterea impulsurilor, influenta avuta asupra starii de spirit si al functionarii creierului. Simptome care semnaleaza lipsa acestuia: lipsa poftei de mancare/ oboseala, deformatii de piele/ afectiuni intestinale, in cazuri mai grave: disfuntionalitati ale ficatului si de gen neurologic, atrofierea muschilor.
Ce caracteristici are vitamina C si asupra ce actioneaza? Vitamina C: (nume alternativ acid ascorbic) Vitamina C are efect diuretic, antioxidant foarte eficient, care protejeaza celulele.
- influenteaza elasticitatea pielii si vindecarea ranilor
- stimularea formarii de tesut conjunct, oase si piele
- factor biologic detoxifiant
- fortifica sistemul imunitar
Simptome care semnaleaza lipsa acesteia: aparitia de infectii, vindecare lenta a ranilor, lipsa poftei de mancare, oboseala, anemie, functionare anormala a cordului.
Ce caracteristici si efect are glucoza? Glucoza face parte din gama monozaharidelor si ca fiecare tip de zahar este un carbohidrat. Este cel mai important furnizor de energie al corpului. Globulele rosii, creieul si rinichii au nevooie de glucoza. Continutul de glucoza a sangelui este de 0,1% si cu ajutorul hormonilor regleaza insulina si glucagonul.
De cate ori pe zi ar trebui sa consum mixul de praf de Wellstar Green Gold Lunar Tropical& Herbs? Cantitatea recomandata este de 1 data/zi dupa-masa sau seara 4 grame de Wellstar Green Gold Lunar Tropical& Herbs.
Pot consuma produsul Green Gold Lunar pe o perioada mai indelungata? Da. Componetele sunt usor de digerat, confera putere. Au girja de buba dipozitie.
Produsele Wellstar Green Gold Lunar au efecte secundare? Wellstar Green Gold Lunar este un aliment pur. Trebuie consumat in doza recomandata. Pentru informatii referitoare la riscuri si efecte secundare adresati-va medicului sau farmacistului.
Produsele praf Green Gold Lunar sunt testate? Produsele Grenn Gold Lunar sunt testate in mod regulat de catre institute idependente de testare a alimentelor.
Ce se verifica in cazul prafului Wellstar Green Gold Star Lunar? Se verifica continutul de metale grele, ierbicide, substante de protejare a plantelor, microcistina al fiecarui lot.
Cat de des sunt testate produsele Wellstar Green Gold Lunar? Se testeaza fiecare lot produs.
In baza caror criterii sunt verificate produsele in forma de praf Wellstar Green Gold Lunar? Exista prevederi stabilite? Verificarea are loc potrivit legii alimentatiei in vigoare.
Sunt autorizate produsele in forma de praf Green Gold Lunar? In domeniul comercializarii alimentelor exista prevederi foarte stricte. Nu exista obligatie de autorizare. Insa produsele in forma de praf Wellstra Green Gold sispun de autorizatia necesara comercializarii acestora.
Este adevarat ca produsele nu contin iod, dat fiind ca este vorba de alge de apa dulce? Nu, dar continutul de iod este foarte scazut.
Caror categorii de varsta este indicat Gren Gold Lunar? Green Gold Lunar poate fi consumat de la varsta de 7 ani pana la batranete ca si supliment vital al alimentatiei normale.
Green Gold Lunar Tropical & Herbs este suplimentul nutritiv al unor persoane care doresc sa se simta bine si dupa o zi extenuanta. Componentele sunt perfect corespunzatoare pentru ca dupa o zi solicitanta pentru corp coprul sa primeasc nutritie suplimentara, echilibratoare dupa-masa.