Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Tratamente
Tratament boli piele
Tratament cancer general
Tratament candidoza
Tratament colorectal
Tratament digestiv
Tratament hepatic
Tratament oase si articulatii
Tratament cardiovascular
Tratament tiroida
Tratament migrena
Tratament glanda suprarenala
Tratament sistem respirator
Tratamente genito-urinare
Raceala si Gripa
Carente Minerale si Saruri
Dezalcoolizare-Dezintoxicare
Tratament oftalmic
Tratamente antirid si anticearcane
Tratamente anticelulitice
Tratamentr impotriva caderii parului
Tratamente obezitate
Tratamente neurologice
Tratamente Balonare
Tratamente Fisuri Anale
Tratamente Hemoroizi
Tratament imunomodulator
Tratament antiinflamator
Tratament Varice
Tratament scleroza
Tratament Alzheimer
Echilibrare hormonala
Tratament Antidepresiv
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 187 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 187 RON


Cod : 231

Marca:WellStar

Garantie:12 luni


 

Green Gold Solar

Green Gold Solar este un produs nutritiv pe baza de microalge, imbogatit cu fructe tropicale ce serveste la satisfacerea completa a necesitatilor zilnice de vitamine, minerale, enzime, microelemente si aminoacizi a organismului.

Green Gold Solar serveste la satisfacerea necesitatilor zilnice de vitamine, minerale, enzime, microelemente si aminoacizi ale oamenilor dinamici.

Baza produsului este asigurata de o combinatie speciala intre:

  • SPIRULINA – centrala energetica verde – un adevarat tezaur al naturii, cel mai bun aliment vegetal din lume, bogat in vitamine naturale, saruri minerale, enzime, microelemente, aminoacizi, pregateste organismul pentru activitatea zilnica si combate stresul; stimuleaza sistemul imunitar; este ungerea sinapselor cerebrale, ce garanteaza tineretea vesnica din punct de vedere al capacitatii intelectuale.
  • CHLORELA – este cea mai cunoscuta alga de apa dulce cu efect de detoxifiere, calitate care se datoreaza clorofilei si a structurii celulare deosebite. Aceasta alga, ca si spirulina, are substante vitale bioactive si in plus, vitamina C. Contine mai multa clorofila decat orice alga verde comestibila din lume.
  • ACEROLA -  un fruct tropical in care proportia de vitamina C este de 100 de ori mai mare decat portocala sau in orice alte citrice; bogata in provitamina A (comparabil cu morcovul), magneziu, niacin, acid pantotenic, potasiu, vitamina B1 si B2.
  • PAPAYA   - fructul ingerilor – o adevarata farmacie naturala, este bogat in magneziu, potasiu, fier, calciu, minerale, vitamine: A, C, E (contine mai multa vitamina C decat kiwi) si cu un continut de beta-catoten mai mare decat morcovul. Enzimele pe care le contine (papaina) au roluri digestive si antiinflamatoare. Prin continutul sau de antioxidanti papaya are beneficii anticanceroase, antiimbatranire si detoxifiante, fiind totodata un bun energizant. Stimuleaza regenerarea celulelor hepatice, osoase si musculare, scade glicemia, are insusiri calmante, antibacteriene, cardiotonice, stimuleaza secretia bilei, antipiretice (reduce febra), antihypertensive, purgative si antiparazitare.  

Combinatia SPIRULINA–CHLORELA este considerate o revolutie in domeniul suplimentelor nutritive, un adevarat tezaur al naturii.Concentratia mare de vitamine, minerale, enzyme, microelemente, aminoacizi si substante active asigura energia, vitalitatea, forta fizica si psihica pe parcursul zilei.Se recomanda consumarea o data pe zi, dimineata, a 1 gram de amestec de pulbere diluat in 100 ml apa timp de 4-6 luni.

Dupa ani de cercetari si teste s-a reusit producerea acestui compus care ajuta organismul sa ia startul de dimineata. Baza produsului este asigurata de o combinatie speciala intre microalgele Spirulina si Chlorella, un adevarat tezaur al naturii. Spirulina, bogata in vitamine naturale, saruri minerale, enzime, microelemente, aminoacizi, pregateste organismul pentru activitatea zilnica (scoala, serviciu,etc) si combate stresul de toate zilele. Chlorella ajuta organismul impotriva substantelor poluante din mediul inconjurator. Acest produs este considerat o revolutie in domeniul suplimentelor nutritive. Acest produs nutritiv are un gust de fructe tropicale si este imbogatit cu substante naturale. 

Ceea ce are Green Gold Solar in compozitie fata de alte produse nutritive este vitamina C din Acerola. Acerola este un fruct tropical in care proportia de vitamina C se gaseste de o suta de ori mai mare decat in portocala sau orice alte citrice.

Green Gold Solar mai are in compozitie enzime din fructe de Papaya. Papaya ajuta digestia si da o senzatie de bunastare organismului dvs. 

Medicina naturista si intrebari frecvente

Microalgele se afla undeva la hotarul dintre regnul vegetal si cel animal, oferind avantaje nutritive unice. In stare deshidratata, pe langa clorofila, mai gasim si o bogata sursa de proteine, beta-caroten si acizi nucleici pe care le contin orice alte alimente din carne sau vegetale. Cantitatea foarte mare de ARN si ADN justifica increderea specialistilor in calitatile de regenerare celulara si incetinire a proceselor de imbatranire. Este de necrezut, dar mii de oameni - despre care nici nu te-ai fi gandit - au descoperit deja taina unei vieti mai sanatoase si altii inca nici nu stiu ca exista microalge. A te intoarce la natura este un ciclu normal de viata. Mii de pesoane din lumea intreaga sunt azi cuprinsi de dorinta de sanatate, prosperitate si bine. In Romania poti avea toate acestea prin produsele WellStar International.

De ce ar trebui sa consum Chlorella si Spirulina (produsul Wellstar Green Gold Solar)? Multi savanti sunt de parere, ca sistemul de aparare al organismului a slabit datorita influenteleor externe (de ex. poluarea mediului, alimentatie neechilibrata si stil de viata lipsit de miscare). Acest lucru duce la slabire, incapacitate de concentrare, oboseala, iritare si imbatranire timpurie. Datorita substantei vitale din microalgele Chlorella si Spirulina (produsele Wellstar Green Gold Solar) alimentatia noastra primeste o noua valoare. 

De cate ori pe zi ar trebui sa consum mixul de praf Green Gold Solar? Doza recomandata este de 4 grame pe zi (produs Wellstar Green Gold) 

Wellstar Green Gold Solar Tropical se poate consuma pe durata mai lunga? Ingredientele sunt usor digestibile, confera energie si nu suprasolicita organismul. Se poate folosi si pe termen lung in vederea bunei dipsozitii.

Carui categorii de varsta ii recomandati Spirulina? Tuturor categoriilor de varsta. Produsul Wellstar Green Gold poate fi consumat de copii, adulti si persoane mai in varsta deopotriva ca si supliment vital al alimentatiei normale. 

Ce sunt microalgele? Microalgele asa cum arata si numele lor apartin speciei algelor si cresc in ape dulci in mod diferit de algele marine. De cele mai multe ori sunt mai mici de un milimetru. Se misca liber, plutesc in apa. Microalgele sunt printre cele mai vechi organisme fotosintetizante. Spirulina platensis si Chlorella vulgaris sunt cele mai nutritive si cele mai sanatoase microalge. 

Ce este Spirulina? Spirulina/ Cyanobakterium este o microalga care apartine de algele albastre. Spirulina este o alga de apa dulce. Tipul cel mai semnificativ este Spirulina platensis. Se gaseste in mediu natural, in ape gazoase. 

Care sunt efectele pozitive cunoscute ale Spirulinei? Spirulina este sursa multor substante nutritive valoroase si pe aceasta cale i se observa si continutul mare de substanta vitala. Spirulina contine toti aminoacizii esentiali, acizii grasi esential, proteine vegetale de calitate excelenta in proportie de 50-60%, beta-carotina, numeroase vitamine, in special B12, minerale, microelemente si enzime. Spirulina contine de doua ori mai mult ulei vegetal, decat bobul de soia si de 14 ori mai multa betacarotina, decat morcovul. Spirulina ajuta metabolismul, activeaza forta de aparare a organismului. Putem descrie efectul Spirulinei si simplu spunand ca lucreaza impotriva supraincarcarii cu acid a orgamismului. 

Ce este Chlorella? Chlorella/ kloroficeace apartine de algele verzi. Este planta de apa dulce, care contine foarte multa clorofila. Datorita continutului mare de clorofila Chlorella are efect puternic de detoxifiere a organismului. Capteaza substantele nocive si le elimina odata cu clorofilul. 

Ati putea sa imi spuneti mai multe despre valoare nutritiva Chlorellei? Are continut mare de proteine vegetale (45 g /100 g praf) si de clorofila. Pe langa acestea Chlorella mai contine 20 de vitamine diferite, minerale si microelemente. Chlorella transporta betacarotina (provitamina A) care se regaseste in natura, fierul, iodul, zincul, si lizina pura, o substanta care lipseste deseori din alimentatia noastra bogata in cereale.

Care sunt substantele vitale ale Chlorella? Chlorella contine 45-55% proteine de calitate exceptionala in care se regasesc toti aminoacizii, acizii grasi esentiali. Transporta numeroase vitamine, minerale, microelemente si substante nutritive dintre care cateva ne lispesc din alimentatia zilnica. Pe langa acestea mai contine 19 aminoacizi. Iar an final Chlorella este cea mai buna sursa de clorofila. 

Asupra ce are efect clorofila? Clorofila actioneaza in calitate de captant al substantelor nocive. Atrage substantele nocive aproape ca un magnet si le capteaza. Deoarece clorofila nu este comestibila, se elimina odata cu substantele nocive ca metale grele, ca plumbul, mercurul, astfel curatand organismul. 

De ce este important efectul de curatare as clorofilei? In primul rand detoxifiem prin ficat si transpiratie sau eliminam toxinele prin rinichi. Clorofila din Chlorella si Spirulina creste capacitatea de detoxifiere a organismului (Wellstar Green Gold). 

Comparat cu orzul, graul, lucerna cum face Chlorella eliminarea? Multe alimente verzi sunt bune surse de clorofila. Comparat cu alti transportatoti de clorofila Chlorella este cea mai buna sursa de clorofila. Verificari de laborator au aratat Chlorella contine de cinci ori mai multa clorofila decat graul, de douaspreze ori mai multa decat orzul si de cincizeci de ori mai multa decat lucerna. 2-3% din Chlorella consta in clorofila. Acesta este raportul cel mai ridicat fata de alte plante comestibile. 

Ce este papaya si papaina? Papaya contine foarte multe substante cu efect benefic. Poate face foarte mule pentru silueta noastra, deoarece este foarte bogat in fier, vitamine (A,C si B complet). Sunt deosebit de importante enzimele care descompun proteinele si grasimile. Ajuta in digestie, in timp ce se asigura decompunerea grasimilor, proteinelor si carbohidratilor astfel ca corpul nostru sa ramana in stare optima. Este foarte agreat de catre sportivi. Enzimele de dezasimilare de proteine ale papaya (papain) contribuie in mare masura la alimentatia sanatoasa. Papaina - asa se numeste enzima de descompunere al proteinelor care se gaseste in papaya. In indutria alimentara papainul este utilizat pentru inmuierea carnii. In tarile cultivatoare de papaya femeile infasoara carnea in frunza de papaya ca sa se inmoaie pe timp de noapte. Spectrul foarte larg al papayei, astfel cum numeroasele substante active fac imposbila redarea asa de scurt toate efectele pe care le are arborele de papaya. Aborigenii australieni considera ca fructul de papaya are puteri divine si il utilizeaza pentru aproape orice. Arborele este planta perena lemnoasa, care creste la circa 6-8 metri, are de cele mai multe ori fructe verzi sau galbene, pe care majoritatea oamenilor le-a vazut cel putin o data si a constatat ca si fruct cu un gust bun.

Cum actioneaza papaya si papaina? Planta exotica bogata in enzime, papaya, are efect incredibil asupra dispozitiei generale. Ajuta la digestie, armonizeaza, formeaza silueta si revigoreaza datorita enzimei papain. Papaya transporta foarte multe substante nutritive si de balast si ajuta la disparitia kilogramelor in plus. Enzimele din papaya sunt excelente in arderea grasimilor. Pe langa acestea papaya este bogata in riboflavina si niacina sau acid de nicotina, respectiv coenzimi, baza importanta a NAD si NADP. Papaya este bogata in substante vitale. Enzimele papain, chymopapin, lysozym si lipaza sunt componentii primordiali ai papaya. Contine foarte multa vitamina C. Are continut mai ridicat de vitamina C decat portocala. Contine antioxidanti, precum beta carotenul bioflavonoida de mare concentratie. Papaya contine minerale, potasiu, magneziu, calciu. 

Ce este Acerola? Acerola- supranumita si cireasa Antilelor provine din America Centrala si din Brazilia, unde se gaseste si azi. Fruct mic cu efecte mari- Acerola este sursa natruala de vitamina C de calitate extra: Pe timp de iarna si primavara este foarte important sa ne asiguram necesarul de vitamina C (acid ascorbic). Fructul acerola este sursa ectraordinara de vitamina. Contine de 100 de ori mai mult acid ascorbic decat portocala. Ca si parte a alimentatiei sanatoase efectul acerolei este variata in mod neegalat. 100 g pulpa de fruct de acerola contine 4000 de miligrame de vitamina C naturala. Comparativ acceasi cantitate de mar contine 5 mg de vitamina valoroasa. Nu din greseala a fost numita initial planta rosie, cu gust usor acru planta miraculoasa. 

Ce efect si functie are vitamina C? Vitamina C este un antioxidant. Apartine de grupul vitaminelor speditoare. Vitamina C actioneaza in calitate de transportor de oxigen si de hidrogen. In Acerole alaturi de continutul ridicat de vitamina C sunt substante vegetale secundare B1, B12, niacina, provitamina A, respectiv minerale, proteine, fier, potasiu si calciu. Aceasta compozitie unica data de natura intareste efectul antioxidant (protector celular) al vitaminei C. Cnform aprecierilor aceasta vitamina C are efect dublu fata de acidul ascorbic produs artificial. Praful Acero este potrivit tuturor celor care sunt alergici la citrice. 

Cat de importanta este vitamina C pentru organismul uman? Deoarece organismul uman nu produce vitamina C, avem nevoie de supliment de vitamina C. Asociatia Germana de Alimentatie recomanda un aport zilnic de 60 mg de vitamina C. In anumite conditii, de ex. iarna, fumat, pe durata sarcinii, situatii de stres, solicitare mare fizica creste rapid necsarul de vitamina C. 

Ce sunt enzimele? Enzimele sunt asa-numitii acceleratori. Participa la procesele de schimbare ale corpului fara ca Intre timp sa se schimbe. Savantii au stabilit ca un proces ajutat de enzima este de un milion de ori mai rapid, decat cele care nu sunt sprijinte de enzimi. Biotehnicienii au stabili ca exista circa 40.000 de enzime. 

Au efect antioxidant si antiambatranire? Chlorella, Spirulina, Accerola si papaya contin si substante bioactive precum flavonida. Flavonida actioneaza optim impreuna cu vitaminele. Ca si asa-numit antioxidant preia lupta cu radicalii liberi (subtsante responsabile pentru imbatranirea timpurie, boli, cancer, probleme de cirulatie si articulatii). Efectul celor mai multi antioxidanti Flaconoid este mai semnificativ decat al vitaminei A (Beta-carotina), vitaminele C si E (prof. Dr. Roland Prior, USDA Human Nutrition Research Center-USA) 

Este adevarat ca produsele Wellstar Green Gold Solar sunt lipsite de orice alte componente? Da, nu contin alte ingrediente sau coloranti. 

Produsele praf Green Gold Solar sunt testate? Produsele Green Gold Solar sunt testate in mod regulat de catre institute idependente de testare a alimentelor. 

Ce se verifica in cazul prafului Wellstar Green Gold Star Solar? Se verifica continutul de metale grele, ierbicide, substante de protejare a plantelor, microcistina al fiecarui lot.

In baza caror criterii sunt verificate produsele in forma de praf Wellstar Green Gold Solar? Exista prevederi stabilite? Verificarea are loc potrivit legii alimentatiei in vigoare. 

Sunt autorizate produsele in forma de praf Green Gold Solar? In domeniul comercializarii alimentelor exista prevederi foarte stricte. Nu exista obligatie de autorizare. Insa produsele in forma de praf Wellstar Green Gold dispun de autorizatia necesara comercializarii acestora. 

Cei care sufera de afectiuni ale glandei tiroide pot consuma produsele in forma de praf Green Gold Solar? In caz de afectiuni existente si netratate, produsele Wellstar Green Gold Solar se vor consuma cu precautie. Continutul de iod al produselor Wellstar Green Gold Solar este mult mai scazut, decat al sarii alimentare din comert.

  • 100 g sare iodata contine aprox. 0,0042 g de iod
  • 100 g de Wellstar Green Gold Solar inca contine doar 0,00094 g de iod

Acest lucru inseamna ca 1 g de Green Gold Solar contine 0,0000094 g de iod. Ceea ce insemana ca o doza (3 grame) este egala cu 0,0000282 g de iod. Concluzionand: Continutul de iod al Wellstra Green Gold Solar este mult mai scazut decat 0,0002 grame prevazut de Asocitai Germana de Alimentatie. 

Alimentatia mea este neechilibrata, pot utiliza produsele in forma de praf Wellstar Green Gold Solar ca si supliment? Impotriva simptomelor care indica lipsa de vitamine Spirulina (Wellstar Green Gold Solar) actioneaza la modul cel mai eficient. Totodata, Spirulina nu poate inlocui o dieta echilibrata, variata. 

Green Gold Solar este un supliment alimentar care este destul sau trebuie sa consum si vitamine? Puterea lui (produs Wellstar Geen Gold Solar) nu consta in cantitatea substantelor in parte, ci in efectul comun al componentelor. Substantele active trebuie dozate conform necesarului organismului uman. Cu ocazia activitatii fizice si mentale organismul are nevoie de alimentatie supliemntara, echilibrata.

Exista reactii adverse in cazul consumuluiu produselor in forma de praf Wellstar Green Gold? Wellstar Grenn Gold Solar este un produs pur. Trebuie consumat in doza recomandata. Pentru informatii referitoare la riscuri si efecte secundare adresati-va medicului sau farmacistului. 

Green Gold Solar este un medicament? Nu, Spirulina este un supliment nutritiv de origine naturala, din plante. 

Green Gold Solar poate trata boli? Nu, microalgele (produse Wellstar Green Gold) nu trateaza simptomele, ci doar ajuta mecanismele de autotratare.

Green Gold Solar poate fi consumat si de animale? Da, serie intreaga de veterinari si proprietari de animale (caine, pisica, cal, pasare) si-au povestit experientele pozitive. Substantele vitale ale Spirulinei si Chlorellei intaresc vitalitatea generala a animalelor. Spirulina asigura buna-dispozitie si o blana lucioasa. 

Wellstar Green Gold nu contine gluten? Aceasta este o bautura fara gluten. 

Wellstar Green Gold poate fi consumat de persoane sensibile la gluten? Da, Wellstar Green Gold Solar este 100% fara gluten.

 

>> citeste mai mult


Green Gold Solar este ambalat intr-un flacon cu 120 grame pudra din microalge Spirulina Platensis si Chlorella vulgaris, praf extras de Acerola, praf de papaya, extras din papaya, care ajuta digestia si reduce inflamatiile, glucoza. 

Green Gold Solar este un supliment alimentar pentru persoanele care, doresc sa castige energie dinamica si buna-dispozitie in timpul lucrului, timpului liber si odihnei. Ingredientele Wellsatr Green Gold Solar sunt pe deplin corespunzatoare pentru cerintele organismului uman in zilele care necesita activitate fizica si mentala, atunci cand corpul nostru are nevoie de nutritie de echilibrare. 

O data pe zi, dimineata o lingurita cu varf (cca 4 g) cu praf de alge diluat în 250 mL apa sau suc de fructe, consumat din sorbituri. Cutia contine cca 30 doze. A nu se depasi cantitatea zilnica recomandata. Produsele se pot administra paralel cu tratamente specifice recomandate de medic.

Pot consuma:

  • copiii peste 7 ani;
  • adolescentii;
  • adultii;
  • oamenii batrani.

Contraindicatii: Daca sunteti alergic la careva din ingrediente nu consumasti Wellstar Solar! Daca suferiti de alergii speciale (de ex. alergii alimentare) prima data consumati cantitate mica de Wellstar Solar. Daca a doua zi nu prezentati simptome alergice, cresteti treptat doza si din a teia zi, daca nu prezentati simptome alergice puteti consuma doza completa de Wellstar Solar. Persoanele sensibile la fructoza sa nu consume Wellstar Solar!

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
New Hair Natural
tratament caderea parului
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara