Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Uleiuri
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Uleiul extravirgin din seminte de Ricin

Pret : 10 RON

*TVA inclus



Cod : 2037

Marca:Valahia

Garantie:12 luni


 

Uleiul extravirgin din seminte de Ricin

Uleiul extravirgin din seminte de Ricin este un lichid galbui extras din semintele de ricin. Cu efecte miraculoase asupra organismului uman are proprietati antiinflamatorii si este antioxidant. Este folosit de secole in scopuri terapeutice. Se considera ca cele mai multe dintre beneficiile uleiului de ricin provin ca urmare a concentratiei sale de acizi grasi nesaturati. Desi are un gust puternic si destul de neplscut, acest ulei este folosit in compozitia produselor cosmetice, a sapunurilor, textilelor, medicamentelor, uleiurilor de masaj si a altor produse de uz frecvent.

 

>> citeste mai mult


Uleiul extravirgin din seminte de Ricin este ambalat in sticlute de 50 ml ce contin ulei extravirgin extras din semintele de Ricin.

Uleiul extravirgin din seminte de Ricin este in special cunoscut pentru proprietatile sale interne de purgativ si laxativ.

Se poate utiliza si extern, datorita proprietatilor naturiste de hranire si hidratare a tegumentelor, stimulare a cresterii parului, vindecarea eczemelor.

Totodata, uleiul de ricin mai este eficient si in urmatoarele cazuri:

  • Dureri de spate - persoanele care se confrunta cu dureri de spate cum ar fi cele provocate de sciatica pot scapa de neplaceri cu ajutorul compreselor cu ulei de ricin. Se pune putin ulei de ricin pe o panza curata si se aplica pe zona dureroasa. Se acopera cu un prosop incalzit in prealabil si se sta astfel timp de 20 de minute. Procedura se poate repeta la fiecare doua ore.
  • Negii si alunitele - Uleiul de ricin poate vindeca negii, prin masarea cu ulei de ricin a portiunii de piele afectata, de doua ori pe zi, cate un sfert de ora. Trebuie ca pielea sa fie masata cu miscari circulare si energice, astfel incat uleiul sa intre cat mai bine in piele. Acelasi tratament se poate aplica si in cazul alunitelor.
  • Pielea intarita si bataturile - Pentru pielea intarita (de pe coate, genunchi, talpi, bataturi etc) este indicat sa se unga portiunea de piele afectata cu ulei de ricin, dupa care se acopera pielea inmuiata astfel cu o bucata de bumbac si se tine cel putin o ora. Repetati operatiunea in fiecare seara. Pentru bataturi sau pielea intarita de pe talpi, se vor incalta niste sosete de bumbac dupa ce s-a uns talpa sau zona pe care o tratam, pe care le vom tinem in picioare cel putin 2-3 ore, repetand acest procedeu in fiecare seara pana la ameliorare.
  • Paraziti intestinali - de asemenea, uleiul de ricin este eficient si impotriva parazitilor intestinali. Terapia, in acest caz, presupune administrarea lui in paralel cu seminte de dovleac. Astfel, dimineata, pe stomacul gol se iau cate 100-200 g de seminte de dovleac, dupa care se iau una-doua linguri de ulei de ricin. Cura trebuie urmata timp de sapte zile.
  • Unghii mai rezistente - Pentru unghiile care se exfoliaza sau se rup usor, este indicat tratamentul cu ulei de ricin dupa urmatoarea reteta: 2 galbenusuri, 3 lingurite de ulei de ricin,1 lingurita de miere, 1 lingurita de sare, se amesteca toate bine si se aplica pe unghii. O alta modalitate de utilizare este prin masarea continua a unghiilor curate pentru minim o ora. Tratamentul ar trebui urmat minim doua luni pentru rezultate.
  • Artrita - uleiul de ricin are puternice proprietati antiinflamatorii, ceea ce il face ideal pentru masajul zilnic. Este benefic pentru durerile articulare, inflamarea nervilor si durerile musculare.
  • Constipatie - uleiul de ricin este un laxativ puternic, extrem de eficient in tratarea constipaţiei. Pentru a trata aceasta problema este indicat sa iei cate o lingurita de ulei in fiecare dimineata. Il poti consuma cu suc de portocale pentru un gust mai bun. Este indicat sa nu tii aceasta cura mai mult de 3 zile.
  • Gene mai lungi - Se aplica pe gene, cu ajutorul unei periute, in fiecare seara inainte de culcare, iar a doua zi de dimineata se spala cu grjia fata. Dupa circa o luna se vor remarca rezultatele uimitoare.
  • Sprancene netede si lucioasa – Se aplica ulei de ricin pe sprancene, cu ajutorul unei periute, in fiecare seara, iar dimineata se curata fata in profunzime. Uleiul de ricin ne va ajuta in maxim o luna sa capatam sprancene mai netede si mai egale.
  • Probleme de cadere a parului - Tratamentul pentru par presupune masarea pielii capului cu ulei de ricin din abundenta inainte de culcare timp de trei zile pe saptamana (fiind necesara spalarea capului in fiecare dimineata in cele 3 zile de tratament). Ca masca pt. tratarea caderii parului, se amesteca ulei de ricin,1 galbenus de ou, vitamina A uleioasa, se aplica pe radacina parului, acoperindu-l apoi cu o casca de plastic si deasupra un prosop si se sta 35-40 de min. Se fac 2 masti pe saptamana timp de 3 luni pentru rezultate evidente.
Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara