Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


A B C D E F G H I L M N P R S T U V

HCG

HCG sau Human chorionic gonadotropin reprezinta un hormon peptidic dezvoltat in sarcina, eliminat de catre embrion imediat dupa producere, iar mai tarziu este secretat de catre sincitiotrofoblast. HCG este eficient pentru prevenirea dezintegrarii Corpus Luteum a ovarului, si prin aceasta capacitatea sa este de a echilibra secretia de progesteron absolut critica pentru sarcina la oameni. HCG detine avea si alte functii, de exemplu se crede ca acest hormon afecteaza toleranta imuna in sarcina. Testele de detectie a sarcinii timpurii se bazeaza in general pe evidentierea si masurarea nivelului hCG.

HCG reprezinta o glicoproteina oligozaharida care are in compozitie 244 de aminoacizi, ea detine o masa moleculara de 36,7 kDaltoni. Dimensiunile totale sunt de 75x35x30 angstroms. Este heterodimeric (HCG) cu o subunitate alfa identica cu cea a hormonului luteinizant (LH), a hormonului foliculo-stimulator(FSH), si a hormonului tireo- stimulator(TSH) si de asemenea o subunitate beta care este unica pentru hCG. Subunitatea alfa are in compozitie 92 de aminoacizi si are dimensiunile de 60x25x15 angstroms (6x2.5x1.5 nm).

HCG este codata de 6 gene inalt omoloage care sunt evidentiate in tandem in perechi inversate pe cromozomul chromosome 19q13.3 - CGB(1,2,3,5,7,8).

Subunitatile determina un mic miez hidrofobic imbracat de o zona mare compusa in cea mai mare parte din aminoacizi hidrofili.
Functia HCG- hormoniil HCG interactioneaza cu receptorii LHCG si provoaca echilibrarea unui corpus luteum in fazele de debut ale sarcinii si prin aceasta de intretinerea secretiei de progesteron. Progesteronul este esential pentru a mari circulatia la nivelul uterului asigurand astfel hranirea fatului. Din caua incarcarii lui inalt electronegative, HCG ar putea sa respinga moleculele cu rol in intarirea sistemuui imunitar provenite de la mama. S-a remarcat ca nivelurile HCG sunt legate de severitatea greturilor matinale la femeile gravide. Din cauza asemanarii lui cu hormonul luteinizant , HCG poate fi utilizat in clinica pentru a produce ovulatia si pentru a induce secretia de testosteron la nivelul testicolului.

Teste de sarcina masoara nivelele de HCG in sange si urina pentru a indica localizarea sau absenta unui embrion. Cele mai multe teste implica folosirea de anticorpi monoclonali - monoclonal antibody (MAb), care sunt reprezentativi subunitatii beta a HCG (hCG). Aceasta este foarte important pentru ca testele sa nu dea rezultate fals pozitive , prin confuzia HCG cu hormonul luteinizant sau cu alti hormoni- de exemplu, hormonul foliculo stimulator( cei doi hormoni cu care se poate confunda HCG sunt tot timpul localizati in sarcina pe cand HCG este doar in sarcina, in rest cantitatile fiind neglijabile).

Testul de urina ar putea avea caracter cromatografic , insa intalnim si alte forme de teste.Valorile normale difera in functie de metoda de testare, cuprinzand cifre cuprinse in intervalul 20-100 mUI/ml. Urina ar trebui sa fie prima urina dimineata, cand nivelurile de HCG sunt cele mai mari.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara