Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
APARATE
Aparate de tratarea apei, Filtre
Aparate Electronice
Purificatoare aer
Accesorii
Zapper
Carduri de programe presetate
Aparat de vibromasaj
Pedichiura
Organizatoare medicale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj



Communiguard
 

Pret : 72.6 RON

*TVA inclus



Cod : 916

Marca:Calivita

Garantie:24 luni


 

Communiguard

Communiguard de la CaliVita este o folie fabricata cu ajutorul unui program special, care intareste sistemul de aparare a organismului impotriva influentei negative exercitate de aparatele care produc campuri electromagnetice.

Telefonul celular se numara, probabil, printre aparatele cele mai des folosite, care genereaza camp electromagnetic. Acesta este utilizat mult mai frecvent si pe perioade mai lungi de timp decat orice alte aparate electrice si, in plus, este plasat mult mai aproape de corp.

Cele mai frecvente surse de emanatie a campurilor electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicatie, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, sirmele si cablurile electrice. Aceste campuri influenteaza corpul uman, cauzand simptome precum agitatie si dureri de cap, dar influenta lor permanenta poate deregla, de exemplu, ciclurile organismului, ritmul veghe-somn, poate cauza oboseala cronica, etc.

Au fost deja efectuate numeroase cercetari cu privire la riscurile radiatiilor telefoanelor asupra sanatatii, iar rezultatele au fost clare: sistemul de auto-reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, acest fapt poate avea o serie de efecte neplacute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar. Slabirea sistemului de aparare poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei catre celule, dereglari metabolice, etc. Prin urmare, expunerea permanenta la electrosmog poate slabi imunitatea generala, iar un sistem imunitar slabit poate spori sensibilitatea organica si functionala la electrosmog.

Cele mai frecvente simptome in cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, incalzirea urechilor si a fetei, stare de nervozitate, dereglari de somn, depresie generala, oboseala. Pe durata convorbirilor la telefonul celular frecventele radio penetreaza organismul acesta fiind si motivul care cauzeaza incalzirea. In cazul retelelor care opereaza la o frecventa de 1800 MHz, adancimea penetrarii este de 1 cm.

Communiguard nu este doar un scut protector, ci creste si rezistenta organismului, armonizand frecventele daunatoare care ne afecteaza organismul din interior sau din exterior. Utilizarea foliei Communiguard este simpla si sigura. Deoarece nu blindeaza telefonul, nu duce nici la cresterea volumului de radiatii, nici la consumul de energie. Eficienta sa a fost analizata de Institutul Eutropa din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente. Communiguard este un produs al energeticii si medicinei informationale de ultima generatie.

 

>> citeste mai mult


Communiguard ne protejeaza organismul de influentele negative ale campurilor electromagnetice emise de diversele aparate utilizate zi de zi (telefon, computer etc).

Lipiti Communiguard pe partea posterioara a telefonului celular sau pe baterie. Autocolantul Communiguard este conceput pentru a va ajuta sa va protejati impotriva emisiilor de radiatii electromagnetice de joasa si inalta frecventa ale unor aparate precum: telefoane celulare, laptopuri, interfoane, televizoare, telefoane cordless, cuptoare cu microunde, gps-uri, frigidere, masini de spalat si in general motoare electrice de mai mica sau mare anvergura. Nu este necesar sa inlocuiti folia dupa o anumita perioada (in afara cazului in care este deteriorata), nu trebuie reincarcata, e simplu si usor de folosit. Aceasta folie actioneaza conform principiilor biofizicii.

Communiguard lucreaza potrivit principiilor biofizice ale stimularii moleculare. Acest lucru inseamna: factorii care cauzeaza electrosmog sunt stocati ca si coduri binare pe folia de aluminiu a dispozitivului si transformati printr-un transmitator special de impulsuri (incorporat pe aceeasi folie) in informatie energetica pura, menita sa intre in rezonanta cu celulele corpului si sa stimuleze ciclurile de control energetic ale unei corecte functionari la nivel fizic. In acest fel corpul primeste un impuls de energie corect modulata (efect de biorezonanta), care activeaza capacitatea de auto remediere a celuleor expuse la electrosmog. Informatiile perturbatoare din exterior (de ex. radiatiile telefoanelor mobile) pot fi astfel acoperite, sau sterse. Potentialul membranei celulare este din nou refacut. Este dezvoltata sinteza ATP (recuperarea energiei).

Principalele informatii energetice codate pe folia Communiguard si semnificatia lor:

  • capacitate mai mare a pielii de a absorbi oxigenul (informatie O2).
  • intarirea si stabilizarea invelisului acid al pielii (informatie ioni de hidronium – ioni de hidrogen).
  • hranirea accelerata a celulelor, descompunerea mai rapida a deseurilor (actualizarea ciclurilor de control).
  • regenerarea celulelor (potentialul membranei celulare).
  • neutralizarea toxinelor si deseurilor organice.
  • intarirea tesuturilor conjunctive.
  • nivel crescut de energie in celule (informatie ATP).
  • compensarea efectelor daunatoare ale radiatiilor de mare frecventa.

Communiguard de la Calivita este o inovatie tehnica, testata stiintific, are un efect continuu si nu are efecte secundare, sau contraindicatii. In plus, nu se uzeaza, si prin urmare nu necesita inlocuirea periodica. Este usor de folosit, avand dimensiuni reduse de aproximativ 2,5 x 3,5 cm, simplu si sigur.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
termometrul frontal ...
termometrul frontal cu infrarosu
Produs recomandat
Ozonator Apa-Aer
Ozonator apa-aer
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara