Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Pachet Dr. Clark - antiparazitar copii
Pachet Dr. Clark - candida
Pachet Dr. Clark - colon
Pachet Dr. Clark - deparazitar
Pachet Dr. Clark - Mop-up
Pachet Dr. Clark - ficat
Pachet Dr. Clark - rinichi
Pachet Dr. Clark - metale grele
Pachet Imune
Tratament Adenovirusi - Raceala
Tratament deparazitar
Tratament detoxifiant
Oferta Colon Help
Oferta Zeolit
Oxigenare celulara
ORMUS
Pachet Genio
Pachet Kineto
Oferta Tinctura nuca neagra
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 305 RON

*TVA inclus



Cod : 1569

Marca:Dr. Clark Research Association

Garantie:24 luni


 

Para Clark Kit

Para Clark Kit este alcatuit din urmatoarele produse: Un flacon cu 50 de Capsule de nuca neagra; Un flacon cu 100 de Capsule de Pelin si Un flacon cu 100 de Capsule de Cuisoare.

Sursa mea de energie. O vorba din popor zice ca nu e loc precum acasa, iar pentru majoritate acasa nu inseamna altceva decat familia. E locul unde ne reunim pentru a uita de stresul si grijile de peste zi, relaxandu-ne in compania celor dragi, mici si mari, deopotriva.

Mai bine previn, decat sa tratez. La fel ca orice parinte, doresc ca puii mei sa creasca si sa se dezvolte intr-un mediu sanatos si curat, insa asta nu este posibil de fiecare data. Curiozitatea si spiritul jucaus al celor mici, devin uneori problemele celor mari. Fragilitatea si neatentia copiilor ii predispun catre infestarea cu diferite specii de paraziti, atat externi, cat mai cu seama interni. Daca problema nu este luata in serios si nu efectuati o deparazitare corespunzatoare, practic  expuneti  infestarii toate persoanele cu care cei mici au contact, incepand cu dumneavoastra. Pentru ca un singur lucru este cert in privinta parazitilor – Nu exista imunizare.

Pornind pe aceasta premise, adultii trebuie sa inteleaga ca indepartarea parazitilor devine o prioritate si ca inclusiv ei trebuie sa urmeze un tratament, fie el doar preventiv. In scurt timp, asemeni unui bulgare de zapada, o problema minora devine o avalansa ce poate pune stapanire pe familia ta. Produsele Dr. Hulda Clark si solutia noastra de deparazitare te pot ajuta sa mentii echilibrul, sanatatea si bucuria celor dragi tie, intr-un mod natural si eficient, asa cum doar natura o poate face.

Evita neplacerile si bataile de cap si zambeste in fiecare zi, stiind ca sanatatea nu este o problema in sanul familiei tale. Para Clark Kit – Portia de sanatate pentru intreaga familie.

 

>> citeste mai mult


Para Clark Kit este un tratament naturist ce contine un flacon cu 50 de Capsule de nuca neagra, un flacon cu 100 de Capsule de Pelin si un flacon cu 100 de Capsule de Cuisoare.

Para Clark Kit este alcatuit dintr-un flacon de capsule din coaja de nuca neagra, unul de capsule de pelin si unul de capsule de cuisoare. Optional, recomandam un flacon de capsule de niacinamida, ca adjuvant hepatoprotector, in cazul celor cu un istoric problematic al ficatului (hepatite, ciroze, insuficiente, etc).

Para Clark Kit se recomanda  tuturor celor care sunt infestati cu paraziti, sau viermi intestinali si nu numai, intrucat programul Para Clark Kit realizeaza totodata si o detoxifiere totala a organismului.

Recomandam un tratament de deparazitare atat a copiilor, cat mai ales al adultilor, cu Para Clark Kit, minim de 2 ori pe an, sau de fiecare data cand dau semne de boala.

Para Clark Kit cuprinde cate un flacon de coaja de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare.

Optional recomandam administrarea de niacinamida celor cu probleme ale ficatului.

1. 1 flacon Capsule Coaja Nuca Neagra (Black Walnut Hull) 360 mg/capsula 50 capsule;

2. 1 flacon Capsule Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule;

3. 1 flacon Capsule Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule

Hulda_Clark_mod_administrare_detox_18_zile_capsule

*In functie de varsta copilului, urmati dozele de tratament mentionate in tabelul pentru adulti de mai sus, urmand sa finalizati tratamentul in ziua echivalenta cu varsta copilului dumneavoastra (de ex: un copil de 6 ani, va urma tratamentul timp de 6 zile conform specificatiilor dozelor zilnice din tabelul pentru adulti).

*Nu recomandam administrarea Para Clark Kit femeilor insarcinate si celor care alapteaza, fiindca nu se cunosc efectele pe care le-ar putea avea asupra fatului.

Pentru detalii si comenzi privind Para Clark Kit  accesati site-ul nostru www.ekilibrium.ro

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Andreea Melinte  
Multumesc celor din echipa Ekilibrium pentru recomandarea facuta. Cu ajutorul acestui tratatament, fetita mea a scapat de toxocara. Voi recomanda tuturor mamicilor acest tratament!!!
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Ne bucuram ca v-am fost de ajutor si ca fetita dumneavoastra a scapat de acest parazit.

Este important sa faceti aceasta cura de deparazitare macar de 3 ori pe an.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

Nume: Daniel  
baietelul meu are 7 ani. Pot sa ii dau acest tratament sau e prea mic?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Puteti sa ii administrati acest tratament fara probleme.

Un copil de 7 ani, va urma tratamentul timp de 7 zile conform specificatiilor dozelor zilnice din tabelul pentru adulti.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la  numerele de telefon 0730514767 sau 0748099089.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!!!!

Nume: Anca Arotaritei  
Copilul meu nu inghite capsule. Nu stiu exact cum arata capsula. Se poate sparge si se poate pune in ceai?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

In cazul in care copilul nu poate inghiti aceste capsule, ele se pot sfarama cu usurinta in ceai sau in iaurt. Daca doriti, avem un nou produs din gama Dr. Hulda Clark care are la baza cele trei produse: nuca neagra americana, pelin si cuisoare.

http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Deparazitare/Tinctura_deparazitara_Clark_Fx-681.html

Pentru mai multe informatii, va recomandam sa apelati cu incredere la urmatoarele numere de telefon: 0730514767 sau 0748099089.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

Nume: Banica Valentin   Email: goodcopvali@yahoo.com
mai concret tenia caineluisau echinococcus granulosus lg G
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Pentru deparazitarea animalelor de companie, va recomand sa administrati cainelui apa de patrunjel.

Apa de patrunjel: fierbeti o legatura mare de patrunjel proaspat in circa un litru de apa, timp de 3 minute. Aruncati patrunjelul. Dupa racire, puteti congela o mare parte din ea in recipiente de circa 200 ml. Aceasta este cantitatea pentru o luna. Puneti o lingurita de apa de patrunjel in mancarea animalului. Nu e nevoie sa-l supravegheati cum mananca. Orice cantitate ingurgitata este suficienta.

Animalele sunt atat de pline de paraziti, incat trebuie sa aveti mare grija sa nu le deparazitati prea repede. Scopul apei de patrunjel este sa asigure o buna functionare a rinichilor  si sa elimine resturile de paraziti morti. In curand, animalele vor primi foarte bine apa de patrunjel. Probabil simt ca le face bine.

Mai multe informatii puteti gasi la pagina 55 din cartea "Vindecarea tuturor formelor de cancer" - Dr. Hulda Clark.

Nume: Banica Valentin   Email: goodcopvali@yahoo.com
cum pot afla despre beneficiile acestui medicament ptr. chistul hidatic
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Tratamentul Dr. Hulda Clark pentru detoxifiere si deparazitare este destinat persoanelor care prezinta paraziti localizati in organism. Pachetul de detoxifiere si deparazitare este format din trei produse de baza: capsule de nuca neagra, capsule de pelin si capsule de cuisoare. Rolul acestui tratament este de a elimina toate tipurile de paraziti din organism. Pentru efecte mai rapide, va recomandam utilizarea dispozitivului Zapper.

Hidatoza este o parazitoza determinata de larvele viermelui Echinococcus granulosus sau multilocularis. Boala este frecventa la crescatorii de oi, parazitul are nevoie de caine drept gazda finala, ierbivore: cal, oaie, caprioara sau gazde umana drept gazda intermediara. Desi multe infestari au loc in copilarie, simptomele apar abia peste cativa ani, exceptie facand chistii localizati in organe vitale. Manifestarile clinice pot fi asemanatoare cu cele ale unei tumori ocupante de spatiu. Hepatic, produc durere abdominala si se poate palpa o masa tumorala.Icterul este un semn frecvent daca sunt blocate caile biliare. Ruptura in caile biliare, in cavitatea abdominala sau in plaman determina febra, urticarie sau reactie anafilactica. Chisturile pulmonare sunt descoperite de obicei incidental la o radiografie de rutina. Acestia se pot rupe si produc tuse, durere toracica si hemoptizie. 

Chistul hidatic este o tumoare benigna, care contine un lichid limpede ca apa, iar cea mai frecventa localizare este in ficat. El apare datorita unui parazit, in special la oamenii de la tara. Medicii spun ca este o boala a mainilor murdare, aceasta fiind calea prin care parazitul ajunge in corp.

Pentru mai multe informatii, va recomand sa apelati cu incredere la urmatoarele numere de telefon: 0730.514.767 sau 0748.099.089.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

 

Nume: Banica Valentin   Email: goodcopvali@yahoo.com
daca este bun acest medicament pentru chist hidatic hepatic
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Da! Acest pachet de detoxifiere si deparazitare Dr. Hulda Clark este destinat persoanelor care au afectiuni provocate de parazitii din organism.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati la urmatoarele numere de telefon: 0730.514.767 sau 0748.099.089

Nume: Doina Galan   Email: doina.galan@rain.ro
Pentru un diabetic este recomandat acest pachet antiparazitar?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Tratamentul cu Para Clark Kit poate fi administrat de persoanele care sufera de diabet. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati la urmatoarele numere de telefon: 0730514767 sau 0748099089.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

Nume: Andreea Bunga  
Daca sunt alergica la iod, pot lua tinctura?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Daca sunteti alergica la iod, va recomand sa nu administrati tinctura de nuca neagra. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati la numerele de telefon afisate pe site!

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

Nume: Aduta Bejan  
Se gaseste in magazinele naturiste din tara?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Tratamentul Para Clark Kit se gaseste doar in anumite magazine naturiste din tara. Pentru lista magazinelor, va rugam sa ne apelati la unul din numerele de telefon afisate pe site. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

Nume: Rodica Stane  
are efect si in cazuri de toxocara?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Da! Cu ajutorul acestui tratament, puteti elimina si stadiile de toxocara. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati la unul din numerele de telefon afisate pe site. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

Nume: Anonim  
Vreau si eu sa scap de paraziti. Am si eu si copii mei. AM incercat mai multe tratamente dar nu vreau sa aibe efecte adverse mai ales pt copii. Are efect tratamentul cu Paraclark chit?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua. Echipa Ekilibrium promoveaza produse superioare si de inalta calitate. Para Clark Kit este produsul neinavaziv si eficient impotriva parazitilor. Dr Hulda Clark a facut teste peste 12 ani de zile tocmai pentru a descoperi un leac impotriva acestor paraziti. Para Clark kit este tratamentul recomandat de Dr Clark. Mai multe detalii aici:

http://www.ekilibrium.ro/stiri/Despre_Paraziti_si_tratamente_deparazitare/Parazitii_din_organism_si_tratamentul_deparazitar_de_18_zile-410.html

Nume: Andrei   Email: andrei@cmdexpert.ro
nu stiu nimic despre aceste pastile dar vreau sa iau pentru baietii mei de la Service auto. sunt sigur ca au o multime de paraziti
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua, Pentru mai multe informatii despre aceste suplimente alimentare va rugam sa apelati la unul din numerele de telefon afisate pe site. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

Nume: Anca Maruseac  
Se poate administra si unui bebelus?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Pachetul Para Clark Kit se administreaza copiilor cu varsta de minim 5 ani. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati la numerele de telefon afisate pe site. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!
Nume: Anonim  
Foarte bun pachetul.. chiar fara cuvinte.. am scapat de niste simptome chinuitoare...
Nume: Cristina Simion   Email: crissim1409@yahoo.com
Am observat ca tratamentul antiparazitar pt copii pe care il aveti nu difera fata de cel pt adulti. Practic e acelasi pachet, doar doza difera. Marea majoritate a copiilor nu pot inghiti capsule. In acest caz ce varianta de tratament recomandati pt deparazitare?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, In cazul in care copilul nu doreste sa inghita aceste capsule, ii putem oferi tot din gama Dr. Clark - tinctura ClarkFX. Este un singur produs format din nuca neagra, pelin si cuisoare. Tinctura a fost creeata pentru a usura modul de administrare a pachetului detoxifiant si deparazitar Dr. Clark. O puteti gasi aici: http://www.ekilibrium.ro/articol/Produse/Deparazitare/Tinctura_deparazitara_Clark_Fx-681.html Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!
Nume: Irimia Andreea  
Felicitari pentru emisiunea de la OTV! Am comandat pachetul pentru intreaga familie! O emisiune educativa!
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

Nume: Anonim  
Pe acesta pagina apare ca flaconul de coaja de nuca neagra contine ba 100 de capsule ba 50 de capsule. Care este cantitatea reala?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Flaconul de Nuca Neagra are 50 de capsule. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!
Nume: Grigore Tipa  
De cate ori pe an trebuie sa fac o cura de deparazitare completa?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Pachetul detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile Dr. Hulda Clark, se administreaza de doua ori pe an. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!
Nume: Victor Panait   Email: panaitiuvictor@gmail.com
Felicitari pentru initiativa dumneavoastra. Am urmarit si emisiunea despre paraziti si sunt de parere ca acesti mici monstrui stau la baza multor afectiuni care ne ajung. Felicitarile mele.
Nume: Anonim  
Doresc sa cumpar si eu pachetul Para Clark Kit. Elimina si oxiurile?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua. Para Clark Kit reprezinta solutia ideala pentru persoanele care doresc sa faca o deparazitare rapida, de lunga durata si de efect. Pentru comenzi puteti comanda pe site sau personal pe unul din numerele de pe site.
Nume: Miruna Tcaciuc   Email: tcaciuc_mirunel@yahoo.com
Foarte bun tratamentul! Spre uimirea medicilor, am eliminat cu ajutorul acestui pachet foarte multe tipuri de paraziti! Am luat si in greutate! Nuca neagra, pelinul si cuisoarele sunt cele mai eficiente produse de deparazitare! Ar trebui vandute si in farmaciile de specialitate!
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Stimata doamna, Ne bucuram ca sunteti incantata de efectele pachetului deparazitar Para Clark Kit! Aceste produse se vor vinde si in farmacii/plafaruri. Echipa Ekilibrium va multumeste pentru interesul acordat si va doreste o zi cat mai frumoasa in continuare!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
ParaZap Kit
ParaZap Kit
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara