Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
APARATE
Aparate de tratarea apei, Filtre
Aparate Electronice
Purificatoare aer
Accesorii
Zapper
Carduri de programe presetate
Aparat de vibromasaj
Pedichiura
Organizatoare medicale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj



Mini Zapper
- 13 %
 

Pret : 199 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 230 RON


Cod : 406

Marca:Don Croft

Garantie:12 luni


 

Mini Zapper

Mini Zapper este cel mai mic model de Zapper de pe piata, acest aparat curata si detoxifiaza organismul de toxine, paraziti si alcalinizeaza organismul dumneavoastra. 

Zapper alimentat cu baterii este necesar a fi purtat in permanenta in prima luna, apoi poate fi purtat in fiecare noapte. Beneficiile zapping-ului d.p.d.v. al sanatatii se vor arata de-a lungul anilor, desi s-ar putea ca rezultatele primelor zile de terapie sa le gasesti ca fiind cele mai uimitoare, presupunand ca esti destul de constient de comportamentul corpului tau. Astfel, cred ca este o idee buna sa folosesti Zapper-ul de cand chiar si cel mai mic simptom de boala incepe.

Cu cat va veti zappa mai devreme, cu atat mai repede e probabil ca simptomele sa dispara. Cu cat mai mult timp e prezent un simptom de boala, cu atat mai mult rau face organismului dumneavoastra, iar stricaciunile cauzate organismului necesita timp indelungat pentru a fi reparate.

Aceasta este cel mai mic model de Zapper de pe piata si care intra cu usurinta intr-un buzunar alaturi cu maruntisul dumneavoastra. Asadar nu exista nici un motiv sa nu-l pastrati la indemana.

Cu cat folositi mai des Mini Zapper, cu atat mai repede veti deveni alcalini in mod corespunzator. Este perfect sigur sa poata fi purtat in permanenta si este absolut imposibil sa te ranesti cu orice Zapper alimentat cu baterii, este prea slab pentru a produce stare de rau, desi este suficient de puternic pentru a dezintegra toti parazitii. Femeile gravide si persoanele cu stimulator cardiac pot utiliza orice Zapper in conditii de siguranta, de asemenea, nou-nascutii si cei extrem de bolnavi.

 

>> citeste mai mult


Se presupune ca  acidul  din organism este secretat in principal de germeni patogeni (paraziti: ciuperci, virusuri, bacterii, viermi), astfel incat atunci cand omori toti acesti paraziti cu ajutorul Mini Zapperului, acidul din organism pur si simplu se neutralizeaza. Toate bacteriile rele din organism sunt evident distruse in cateva momente. Zapper-ul  pare sa incurajeze dezvoltarea de bacterii bune in organism.

Virusii care circula liberi in sange si in organism sunt, de asemenea, ucisi repede, dar pentru a elimina in intregime un virus este nevoie de cel putin trei saptamani de zappare, deoarece virusii se ascund in interiorul celulelor si sunt  expusi curentului electric dintr-un Zapper doar atunci cand apar sa se reproduca in sange si in alte fluide ale corpului. Trei saptamani este ciclul de viata al oricarui virus. In cazul ciupercilor, terapia poate dura zile, saptamani sau luni pentru o eradicare totala deoarece acestea se gasesc adesea in straturi. Viermii din organe par a fi distrusi chiar din prima zi, pe cand pentru viermii din intestine, terapia poate dura pana la o saptamana de zapping constant.

 

Mini Zapper este conceput pentru o utilizare mai usoara, pentru a putea fi purtat sub imbracaminte, in timpul programului de lucru, la birou, sau acasa. Acest tip de Zapper poate fi utilizat de doamne prinzandu-l de una din baretele sutienului, iar barbatii il pot prinde in soseta, deasupra gleznei, insa majoritatea il poarta fie pe umar in timp ce stau la birou sau conduc, fie la brau, sub tricoul care este bagat in pantaloni. Il mai puteti folosi pe incheietura mainii, sub o fasa elastica, precum cele de tenis cu recomandarea ca fasa sa nu fie strans legata de brat pentru a nu usura mutarea zapperului pe o alta portiune a corpului, in cazul in care simtiti o usoara iritatie.

Iritatia se poate manifesta sub forma unor mancarimi usoare. In acest caz trebuie sa mutati aparatul pe o alta suprafata a corpului pentru ca zapper-ul reactioneaza la persoanele cu hiperaciditate in organism datorita amperajului exercitat de acesta. Mutarea Zapperului nu elimina aciditatea organismului. 

Singurele zone de pe corp unde nu veti simti disconfort in timpul zapping-ului sunt palmele si talpile. Multora le place sa tina Zapperul in palme in timpul somnului si este usor de pastrat pe timp de noapte deoarece energia emisa de Zappercreaza o stare de confort. Folosirea Zapparului pe timp de noapte este un impuls pentru restaurarea / functiile de reparare a corpului. Organismul nu va deveni dependent de zapping.

Foarte Improtant: Asigurati-va ca pentru a schimba bateria de 9 v  impingeti cu degetul clapeta aflata intr-o parte si care protejeaza bateria. Spre deosebire de cele mai multe dispozitive alimentate cu baterii, bateria intr-un Zapper este schimbata frecvent; asa ca intr-adevar trebuie sa fii atent sa nu rupeti vreun fir. O baterie alcalina buna dureaza cam doua saptamani cu zapping constant.

 

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Iulian  
Eu tot nu am inteles cum functioneaza acest aparat? Va rog detaliati. Multumesc anticipat
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Acest tip de Zapper poate fi utilizat de doamne prinzandu-l de una din baretele sutienului, iar barbatii il pot prinde in soseta, deasupra gleznei, insa majoritatea il poarta fie pe umar in timp ce stau la birou sau conduc, fie la brau, sub tricoul care este bagat in pantaloni. Il mai puteti folosi pe incheietura mainii, sub o fasa elastica, precum cele de tenis cu recomandarea ca fasa sa nu fie strans legata de brat pentru a nu usura mutarea zapperului pe o alta portiune a corpului, in cazul in care simtiti o usoara iritatie.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati la numerele de telefon 0730514767 sau 0748099089.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

Nume: Lovin Ana  
Foarte practic acest zapper! Il port oriunde si ma simt foarte bine cu el!
Nume: Raluca  
Poate fi folosit si de un bebelus de 5 luni acest aparat ?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Acest dispozitiv nu poate fi folosit de un bebelus de 5 luni. Mini Zapperul se foloseste dupa implinirea varstei de 5 ani. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!
Nume: Adelaida  
Avand in vedere ca este fabricat in S.U.A ma gandesc ca este mai eficient decat celelalte tipuri de zapper. Este pe stoc sa pot da comanda?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Mini Zapperul se afla pe stoc in acest moment si il puteti achizitiona direct de pe site sau apeland la unul din numerele de telefon afisate. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate in continuare!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
termometrul frontal ...
termometrul frontal cu infrarosu
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara