Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
APARATE
Aparate de tratarea apei, Filtre
Aparate Electronice
Purificatoare aer
Accesorii
Zapper
Carduri de programe presetate
Aparat de vibromasaj
Pedichiura
Organizatoare medicale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Sistem Santevia pentru filtrarea apei


Sistem Santevia pentru filtrarea apei
 

Pret : 980 RON

*TVA inclusCod : 1034

Marca:Santevia Water Systems

Garantie:24 luni


 

Sistem Santevia pentru filtrarea apei

Acest Sistem Santevia pentru filtrarea apei creeaza apa vie, structurata, primordiala, o apa ultra pura, mineralizata, alcalinizata, ionizata si biodisponibila

Carcacteristici structurale : Tehnologie patentata cu 8 trepte de filtrare-mineralizare-magnetizare-structurare. Filtru ceramic Japonez cu porozitate de 0,3 microni. Materiale plastice ecologice, bio-compatibile.

Apa SANTEVIA are o structura moleculara bio-compatibila, usor de absorbit de catre organism.

Apa SANTEVIA dizolva usor medicamentele, suplimentele nutritive si alimentele solubile fiind apoi usor assimilate de catre organism.

Apa SANTEVIA alkalinizeaza organismul (se stie ca mediul alcalin inhiba dezvoltarea celuleor canceroase, inhiba procesele deteriatorii la nivel celular).

Ati observat ce gust are apa plata din comert? Vi se pare buna? Incercati sa o beti la temperatura camerei! Sistemele de filtrare obisnuite, cu viteza mare de curgere sau cu sisteme de filtrare simpliste nu sunt nici concepute si nici nu pot sa produca o apa pura, ca sa nu mai vorbim de ultra-puritate.

Apa purificata sau apa plata (inclusiv cea produsa prin ozmoza inversa) este o apa produsa prin procese industriale rapide si ineficiente. Apa trece prin nenumarate conducte, coturi, lipituri si pompe intrand in contact cu materiale plastice care contin Bisfenol A (o substanta cancerigena), metale, cauciucuri, lubrefianti. Mai mult, apa este afectata de campurile electrice ale motoarelor care pun in functiune pompele.

Apa asa zis ionizata  (produsa de un tip de aparat electric introdus recent) nu aduce absolut nici un beneficiu deoarece nu poate sa-si pastreze starea ionizata creata artificial. Ba mai mult, este o apa deteriorata sau chiar nesanatoasa dupa ce este trecuta printr-un camp electric eratic care ii poate schimba structura moleculara. Acest procedeu nu are nimic de-a face cu procesul primordial.

Apa primordiala este apa cu o structura moleculara simpla (bio-disponibila - usor de asimilat) si care nu contine altceva decat minerale. Este apa care se producea primordial din apa de ploaie (curata, nepoluata) dupa ce trecea prin nenumarare straturi terestre de unde se mineraliza. In ziua de astazi apa de ploaie este poluata cu substante toxice (eliberate in atmosfera de diferitele procese industriale si preluate de catre apa de ploaie – asa zisa ploaie acida), apa care intra in panzele freatice este si ea poluata cu substante toxice (de la pesticide si ierbicide folosite in agricultura, de la deversari industriale). Aceasta este apa contemporana din care se produce apa plata. Procesele industriale de producere a apei plate nu pot sa elimine toate substantele toxice, nu pot sa reproduca apa primordiala ultra-pura. Nu pot produce decat o apa straina de organismul uman.

Santevia Water System revolutioneaza tehnologia apei. Pur si simplu, folosind apa de la robinet, Santevia creaza o apa ultra-pura, alcalina, mineralizata, gustoasa si sanatoasa. Este cea mai apropiata de apa primordiala.  Folosind o tehnologie in 8 trepte, Santevia elimina absolut totul din apa picatura cu picatura  creand astfel o apa echivalenta cu apa de ploaie primordiala pe care apoi o  re-mineralizeaza, o alcalinizeaza si o restructureaza molecular. In final se obtine o apa sanatoasa, chiar mai ieftina decat apa plata din comert.

Apa pentru sanatate, pentru vindecare, pentru asigurarea vietii. Multe din problemele noastre de sanatate sunt rezultatul deshidratarii. Am pierdut legatura cu cererea de apa si alimente a organismul nostru. Paradoxal, multe lichide din consumul zilnic cu care inlocuim apa (bauturi racoritoare, cafea, ceai, etc) de fapt, deshidratreaza organismul, agravand lucrurile.

Apa sanatoasa - Cele mai importante caracteristici ale apei cu adevarat sanatoase sunt: puritatea, pH-ul (alcalin sau cel putin neutru), activitatea electronilor din structura atomica a moleculelor de apa, si structura moleculara.

Furnizand organismului apa alcalina pentru neutralizare si eliminarea acidului din tesuturi, oprim extragerea de substante alcaline din diverse zone ale corpului, mai ales, din dinti si oase. Organismul are nevoie de minerale alcaline cum sunt: calciu, magneziu si potasiu, sub forma ionica, usor absorbabila. Micro-organismele vatamatoare nu pot sa prospere intr-un mediu bogat in apa alkalina.

Stiati ca?

 • Corpul uman este compus din 75% apa.
 • Creierul uman este 85% apa si este extrem de sensibil la deshidratare.
 • In deshidratare, 66% din pierderea de apa afecteaza interiorul celulelor.
 • Deshidratarea minora incetineste rata metabolismului.
 • Semnalele de sete sunt adesea interpretate ca simptome de foame.
 • Lipsa de apa este cauza principala a unei stari zilnice de oboseala.
 • Cei mai multi oameni manifesta o stare cronica de deshidratare pe parcursul vietii.
 • Apa si aerul sunt  principalele surse de energie pentru organism.
 • Apa sporeste eficienta sistemului imunitar.
 • Apa este principalul solvent pentru toate produsele alimentare, vitamine si minerale.
 • Apa mareste eficienta de absorbtie a organismului.
 • Apa este principalul lubrefiant in cuprinsul incheieturilor.
 • Apa ajuta la prevenirea artritei si a durerilor de spate.
 • Apa ajuta la reducerea riscurilor vasculare cerebrale si de infarct miocardic.
 • Apa alcalina si acidul din stomac (echilibrul acido-bazic).
 • Unele persoane se intreaba ce se intampla cu apa alcalina odata ce intra in stomac (mediu puternic acid).

Pentru a digera alimentele si a omori bacteriile si virusii care insotesc produsele alimentare ingerate (90% din boli se transmit de la mana la gura), interiorul stomacului nostru este acid. De regula, valoare pH-lui in stomac este de 4. Cand ne hranim si bem apa, mai ales apa alcalina, valoarea pH din stomac creste.  In aceasta situatie, se declanseaza un mecanism de feedback in stomac pentru a detecta acest lucru,  iar peretii stomacului primesc instructiuni sa secrete mai mult acid clorhidric pentru a readuce valoarea pH-lui la nivelul de cel putin 4. Deci, stomacul devine din nou acidic. Cand bem apa alkalina, acidul clorhidric este din nou secretat de catre invelisul stomacal, pentru a mentine valoarea acida scazuta a pH-ului.  Pare o lupta neicetata. Cu toate aceastea, ne vom linisti odata ce intelegem modul in care invelisul interior al stomacului genereaza acidul. 

Celulele din peretii stomacului sunt concepute sa faca fata instantaneu necesitatilor de acid clorhidric. Componentele celulelor din invelisului stomacal care produc acidul clorhidric (HCl) sunt : bioxidul de carbon (CO2), apa (H2O) si clorura de sodiu (NaCl) sau clorura de potasiu (KCl).   Formula chimica este: NaCl + H2O + CO2 =   HCl + NaHC03, sau KCl + H2O + CO2 = HCl + KHCO3.

Dupa cum se vede, rezulta acid clorhidric si un produs secundar (bicarbonat de sodiu, NaHCO3, sau bicarbonat de potasiu, KHCO3), care trec in fluxul sanguin.

Aceste bicarbonate sunt alcaline si neutralizeaza excesul de acizi din sange, dizolvand deseurile solide acide. Acest proces se petrece cu eliberare de bioxid de carbon care se elimina prin plamani in procesul respiratiei.

Pe masura ce inaintam in varsta, acest mecanism de alcalinizare a sangelui devine mai ineficient, generandu-se astfel fenomenul de acidoza. Este o consecinta a acumularii de deseuri acide in organism. Exista, asadar, o relatie clara intre procesul de imbatranire si acumularea de acizi.

Considerand valoarea pH-ului din stomac, ar parea ca apa alcalina nu ajunge niciodata in organism. Dar cand privim organismul ca un intreg, apare un castig net de alcalinitate dupa ce bem apa alcalina. Sa nu uitam  ca celulele organismului sunt usor alcaline. Pentru ca ele sa produca acid, trebuie sa produca si alcalinitate si invers.

Cand luam Alka-Seltzer alkalin, pentru a ameliora durerile aciditatii din stomac, acidul clorhidric nu mai este produs de peretii stomacali si prin urmare, fluxul sanguin nu mai primeste adaosul de alcalinitate (bicarbonatii) pentru a-si metine conditia usor alcalina permanenta.

Sa luam exemplul unui alt organ care functioneaza pe baza aceluiasi principiu (producand acid pentru a produce alcalinitate).  Dupa ce alimentele din stomac sunt digerate, ele urmeaza sa patrunda  in intestinul subtire. In aceasta faza, bolul alimentar este atat de acid incat va distruge peretii intestinului. Pentru a evita acest lucru, pancreasul este conceput sa vina in ajutor prin secretia de sucuri alcaline. Aceasta secretie de bicarbonati de sodiu se combina astfel cu bolul alimentar acid venind din stomac. Iar pentru a produce bicarbonati, conform formulei amintite, pancreasul trebuie sa produca si acid clorhidric, care se elibereaza in fluxul sanguin.   

In urma unei mese copioase,  se instaleaza o stare de somnolenta cand hrana digerata paraseste stomacul (si nu in timpul mesei, sau in timpul digestiei din stomac).  Acesta este momentul cand acidul clorhidric patrunde in sange. Acidul clorhidric este ingredientul principal din componenta antihistaminelor ceea ce explica starea de somnolenta/moleseala.

Asadar, alcalinitatea sau aciditatea produse de organism trebuie sa fie contrabalansate de aciditate sau alcalinitate, produse tot de organism. Dar alcalinitatea generata din surse externe organismului, cum este apa alcalina, determina un castig net de alcalinitate in organism.  Iar asta este ceea ce vrem, pentru ca majoritatea alimentelor consumate produc aciditate (carnea, painea alba, grasimile, lactatele, ouale, alcoolul, cafeaua, etc).  Iar starea de sanatate se creeaza si se mentine intr-un mediu usor alcalin.

Valoarea pH-ului - Prin notiunea de pH se intelege un parametru de masurare a aciditatii/alcalinitatii unei substante, respectiv concentratia ionilor hidroniu H+3O. Toate procesele vitale din organism se desfasoara la valori exacte ale pH-ului. Mentinerea unui pH sanatos este una din cele mai importante functii in organism. Daca pH-ul se modifica numai cu 3/1 survine decesul. Daca pH-ul este foarte putin alcalin sau ciar neutru, celulele se imbolnavesc.Cifrele de pH sunt exponentiale (diferenta dintre pH 6 si 7 este o diferenta de zece ori mai mare).

Daca valoarea pH-ului fluidelor critice din organism este amenintata, organismul sacrifica tesuturi neesentiale, de la care extrage substante alcaline disponibile imediat, pentru redresarea sangelui, de exemplu.

In cele din urma, organismul ajunge sa sacrifice propriul sistem osos (cel mai bogat in minerale alcaline) pentru redresare.

Aciditate si Alcalinitate - Se masoara folosind scara pH. Sub valoarea 7: aciditate. Peste valoarea 7: alcalinitate. Valoarea pH ideala a sangelui: 7.35 (deci usor alcalin).

Dieta obisnuita a majoritatii oamenilor este acida! Pe masura ce aciditatea organismului creste, celulele sanatoase sunt invadate de bacterii, drojdii si mucegaiuri care prospera in mediul acid. Celulele canceroase se dezvolta in mediu acid.

 

>> citeste mai mult


Sistem Santevia pentru filtrarea apei este folosit pentru purificarea apei, ionizarea apei, mineralizarea apei, alcalinizarea apei. Elimina bacterii, virusuri, micro-organisme, deseuri solide, chimicale, pesticide, insecticide, Re-mineralizeaza si activeaza magnetic moleculele de apa.

Produce 15-20 litri de apa structurata pura in 24 de ore.

Odata cumparat acest Sistem Santevia pentru filtrarea apei, doar filtrele trebuie schimbate (filtrul ceramic la aproximativ 12 luni iar filtrul central la aproximativ 6 luni). Rocile minerale se schimba cam o data la 4-5 ani.

Structura filtre

Filtrul 1 – Pre-filtru ceramic. Dimensiunea porilor 0,3 microni. Inlatura rugina, sedimente, praf. Opreste: bacterii mari, germeni, paraziti. Cand fitrul ceramic se blocheaza si apa trece foarte greu, este timpul ca filtrul sa fie schimbat (pentru o familie de 4-5 persoane cam o data la 12 luni), dar si in functie de cat de curata este apa inainte de filtrare. 

Filtrul 2 – Carbune si Grafit Activate. Inlatura clorul, trihalometanii, substante chimice organice, mirosuri, gusturi, coloranti si particule mai mici de 0,3 microni. Contine 3 dimensiuni de granule pentru a mari suprafata de absorbtie.

Filtrul 3 – Granule de silica. Neutralizeaza compusii acizi creand un pH usor alcalin. Cand partea de sus (stratul de silica) incepe sa se coloreze (initial este alb) este timpul ca filtrul sa fie schimbat (pentru o familie de 4-5 persoane cam o data la 6 luni), dar si in functie de cat de curata este apa inainte filtrare.

Filtrul 4 – Granule de Zeoliti. Inlatura bacteriile mici, metale (inclusive Plumb si Mercur), minerale. Inlatura detergenti, diferite toxine, chimicale agricole (inclusive pesticide si ierbicide).

Filtrul 5 – Infuzie de Minerale. Minerale ionizate care oxigeneaza si fortifica apa. Cristale poroase multiminerale contribuie la oxigenarea apei si la obtinerea unui pH alcalin.

Filtrul 6 – Bio-Ceramica. Desparte moleculele de apa marindu-i bio-absorbtia si continutul de oxigen bio-disponibil.

Filtrul 7 – Post-Filtru din roci minerale. Roci minerale excavate intr-o regiune primordiala din Malaezia la adancimi intre 300-600 de metri. Contin: calciu, magneziu, mangan, sodium, zinc si minerale trasoare. Elibereaza minerale in mod continuu. Dureaza in jur de 5 ani. Cam o data sau de 2 ori pe an se scot si se fierb in apa timp de 5-10 minute.

Filtrul 8 – Tunel magnetic. Magneti aliniati care activeaza moleculele de apa. Re-organizeaza moleculele mai mari aglomerate in clusteri, transformandu-le in structuri simple obtinandu-se o apa structurata. Creaza o apa mai usor de absorbit de catre organism, o apa care ajuta la absorbtia nutrientilor.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Ozonator Apa-Aer
Ozonator apa-aer
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara