Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Brosuri
Carti format electronic
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave


O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave
 

Pret : 31 RON

*TVA inclusCod : 247

Marca:Editura For You


 

O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave

O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave este scrisa de Dr. Max Gerson. Acesta nu era doar medic practician, ci si un om de stiinta eminent, implicat indeaproape in dezbaterile din Congresul S.U.A. in ceea ce priveste metodele de tratare a cancerului, iar talentul sau a fost recunoscut de catre laureatul Premiului Nobel, Dr. Albert Schweitzer. Lucrarile lui indeplineau toate cerintele traditionale pentru medicina care se bazeaza pe fapte dovedite; abordarile stiintifice moderne de astazi au inceput sa explice motivul pentru care aceasta terapie a dat rezultate. 

Observatiile si concluziile Dr. Gerson raman la fel de valabile ca si acum cincizeci de ani si pot avea un rol semnificativ in miscarea catre medicina care se bazeaza pe fapte dovedite, in care observatiile clinice vor converge cu ultimele metodologii stiintifice, convingand pacientul de eficienta tratamentului.

Beata Bishop, autoare a cartii Vremea Vindecarii si una dintre multele persoane care au beneficiat de terapia dr. Gerson, s-a vindecat de melanom in faza terminala, in urma cu 24 de ani.

Cartea O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave de o inestimabila valoare pentru medicina din lumea intreaga, nu ca un indemn spre o anumita terapie, ci pentru a oferi oamenilor o alta varianta de tratament, care a dat si da in continuare rezultate de vindecare 100%, atunci cand este tinuta cum trebuie, in multe boli foarte grave, printre care forme foarte avansate de cancer, migrene, artrita, diabet, toate formele de tuberculoza, lupus, intoxicatii grave cu medicamente si chiar boala Alzheimer. Impreuna cu cartea Beatei Bishop, care s-a vindecat de melanom in faza terminala, aceasta carte a doctorului Max Gerson da sperante tuturor celor care cred ca nu mai au nici o sansa.

Despre Max Gerson:

Dr. Gerson nu era numai medic practician, ci si un om de stiinta eminent, implicat indeaproape in dezbaterile din Congresul SUA in ceea ce priveste metodele de tratare a cancerului, iar talentul sau a fost recunoscut de catre laureatul Premiului Nobel, Dr. Albert Schweitzer. Lucrarile lui indeplineau toate cerintele traditionale pentru medicina care se bazeaza pe fapte dovedite; abordarile stiintifice moderne de astazi au inceput sa explice motivul pentru care aceasta terapie a dat rezultate. 

Observatiile si concluziile Dr. Gerson din cartea O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave, raman la fel de valabile ca si acum cincizeci de ani si pot avea un rol semnificativ in miscarea catre medicina care se bazeaza pe fapte dovedite, in care observatiile clinice vor converge cu ultimele metodologii stiintifice, convingand pacientul de eficienta tratamentului. Situl oficial: www.gerson.org

Dr. Max Gerson s-a nascut în 1881 în Wongrowitz, in Germania. A studiat la universitatile din Breslau, Würzburg, Berlin si Freiburg. Gerson suferea inca din timpul studentiei de migrene foarte grele. Toti medicii consultati ii spusesera ca boala este incurabila si ca trebuie să invete sa traiasca cu ea. Dar el nu s-a multumit cu acest verdict si cauta mai departe, iar in 1910, descoperi cartea unui medic italian, care recomanda in cazul migrenelor, diete alimentare. Si asa incepu Gerson imediat sa experimenteze cu propia persoana. Incerca mai intai o dieta cu lapte, care nu aduse insa nici o alinare a suferintelor sale. Dupa aceea, incerca o cura de fructe, urmata de o cura de legume, iar in final o cura mixta de fructe si legume, in timpul careia simti o imbunatatire considerabila a starii sale de sanatate. Migrenele devenisera mai rare si durerile mai putin intensive, insa nu incetasera cu desavarsire. Gerson cerceta mai departe si ajunse la concluzia ca migrenele se datoreaza unei deranjari a metabolizarii mineralelor, in special a clorului. Asa ca a inceput un nou experiment, relua dieta pe baza de fructe si de legume, de data aceasta insa pregati totul fara sare si acest lucru aduse in cele din urma succesul mult asteptat! Gerson stia acum cu siguranta, dupa doi ani de experiente dietetice, ca migrenele se pot vindeca si tine sub control prin simpla respectare a unor norme alimentare. Orice reintoarcere la un regim normal, aducea cu sine, de fiecare data, reaparitia migrenelor.

Gerson a inceput sa le prescrie pacientilor sai bolnavi de migrene, in loc de medicamente, regimul alimentar. Unul dintre pacientii sai ii comunica in 1920, că regimul alimentar ii vindecase nu numai migrena, ci si tuberculoza cutanata (Lupus vulgaris). Gerson il asculta cu atentie pe pacientul sau si constata, ca intr-adevar, starea pielii sale se imbunatatise considerabil. După o cumpanire indelungata, Gerson emise ipoteza ca regimul dietetic intareste sistemul imunitar, putand fi aplicat si la alte boli. Din acel moment, Gerson se decise să caute dovezile care sa-i confirme teoria.

Dr. Gerson a fost din 1924 sprijinit de dr. Ferdinand Sauerbruch, cel mai cunoscut specialist in tuberculoaza la acea ora din Germania, care recunoscuse importanţa unei terapii dietetice in tratarea TBC-ului. Gerson a fost numit seful unei sectii speciale de tuberculoza din cadrul universitatii din München si a inceput tratarea bolnavilor cu regimul sau alimentar. Sauerbruch si Gerson relateaza despre o experienta clinica efectuata de ei, in cadrul careia fusesera vindecati 446 din 450 (99%!!) de bolnavi de tuberculoză cutanata, numai prin regimul alimentar, fara nici un fel de medicamante!

Rezultatele exceptionale obtinute la clinica din München, au fost confirmate mai tarziu si de Albert Jesionek (1870-1935) la clinica din Gießen. Eficienţa tratamentului dietetic a fost chiar recunoscuta oficial de catre Comitetul Consiliului Prusian de Stat pentru Sanatate (1930) in tratarea tuberculozei osoase, cuatanate si articulare. Este de aceea de necrezut, ca terapia dietetica nu a reusit să capete o aplicare mai mare, nici măcar în cazul tratarii bolilor TBC. Din pacate, Gerson a intampinat o opozitie masiva din partea corpului medical, rezultatele cercetarilor sale în domeniul tratarii bolilor prin terapia dietetica, fiind absolut ignorate de catre colegii sai medici!

In anul 1928, Gerson a fost chemat la patul unei bolnave de cancer, care fusese deja operata si careia medicii care o tratasera, ii declarasera ca nu mai poate fi salvata. Gerson ii spuse pacientei ca nici el nu poate sa o ajute, deoarece nu are nici un fel de experienta in domeniu, mai ales intr-un astfel de caz grav. Bolnava ii raspunse insa, ca ea a auzit de rezultatele exceptionale in vindecarea TBC-ului si a artritei si insista sa fie tratata prin metoda sa. Gerson ii prescrise acceasi dieta, pe care o administra in cazul tuberculozei. Dupa sase luni, pacientei, careia ii mai fusesera date de catre medicii care o tratasera pana atunci numai cateva saptamani de viata, ii mergea foarte bine. Au urmat alte doua cazuri de cancer, care au evoluat cu aceleasi rezultate neasteptat de bune. Gerson a devenit constient de faptul ca terapia sa nu este o terapie specifica unei anumite boli.

Cu aceeasi terapie dietetica, adaptata in parte pentru fiecare bolnav, ca baza a tratamentului, am vindecat la fel de bine si TBC, precum si astm, boli ale aparatului locomotor, boli metabolice sau boli nervoase.

Planul dietetic prescris de Gerson interzice fumatul, alcoolul, cafeaua si ceaiul negru, sarea, zaharul, cacao, conservele de orice fel, branza, carnea afumata, sau condimentata, salamul, sunca, parizerul, s.a.m.d. si recomanda consumul de fructe, salate, legume, lapte crud (nepasteurizat sau fiert), cereale, cartofi, seminte. De-a lungul anilor, Gerson a schimbat adeseori planul dietetic pentru a-i imbunatati efectul tamaduitor. In 1926 a inceput sa reduca drastic consumul de proteine animale, din 1929 introduse si cantitati mari de sucuri de fructe si de legume.

Situatia politica din Germania il obliga insa pe Gerson sa emigreze în 1933, mai intai in Austria, apoi in Franţa, iar din 1936 in SUA. Gerson il cunoscu in acest timp si pe laureatul premiului Nobel Albert Schweitzer. Sotia lui Schweitzer era bolnava de TBC, iar in cazul ei fusesera deja aplicate, fara nici un succes, toate metodele terapeutice cunoscute in medicina alopata la momentul respectiv. Helene Schweitzer se vindeca cu ajutorul metodei Gerson, iar Gerson si Schweitzer ramasera prieteni toata viata. Ani de zile mai tarziu, atunci cand Albert Schweitzer a fost diagnosticat cu diabet zaharat, el se trata si se vindeca tot prin terapia Gerson.

In cursul anilor, cabinetul doctorului Gerson din New York fu asaltat din ce in ce mai mult de bolnavi de cancer aflati In stadiul final al bolii. Peste 90% din pacientii sai erau oameni, la care se incercasera fara succes toate metodele obisnuite de tratare a cancerului, erau oameni carora ceilalti medici care ii tratasera nu le mai dadusera nici o sansa de supravietuire. Gerson nota în 1954, ca in cazurile bolnavilor aflati in stadiul final al boliilor, el obtinea totusi cu terapia sa, o rata de vindecare de 50%. Un an inaintea morţii sale, ii aparu cartea A cancer therapy – results of fifty cases, in care este prezentata experienţa sa, adunata de-a lungul anilor cu mii de bolnavi.

Max Gerson s-a stins din viata in 1959. Albert Schweitzer, el insusi medic, scria intr-un necrolog: Gerson a fost pentru mine unul dintre cele mai mari genii din istoria medicinii.

Bibliografie: Max Gerson - “O metoda naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave”- Editura For You 2005

Pentru informatii suplimentare :
In S.U.A.
The Gerson Institute
1572 Second Ave
SanDiego CA 92101
Tel. (619) 685 – 5353
www.gerson.org info@gerson.org

In Ungaria:
The Gerson Institute
Szekhely 2098
Pilisszenzkereszt-Dobogoko Tery Ödön u.17
(0036)30-6426-341
www.gerson.hu info@gerson.hu

In Marea Britanie functioneaza un serviciu telefonic de informare despre terapia Gerson, la numarul de telefon:
(0044)1372464557

Sursa: http://hrana-vie.blogspot.com

 

>> citeste mai mult


Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Vindecarea tuturor b...

Produs recomandat
Vindecarea tuturor b...

Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara