Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Pachet Dr. Clark - antiparazitar copii
Pachet Dr. Clark - candida
Pachet Dr. Clark - colon
Pachet Dr. Clark - deparazitar
Pachet Dr. Clark - Mop-up
Pachet Dr. Clark - ficat
Pachet Dr. Clark - rinichi
Pachet Dr. Clark - metale grele
Pachet Imune
Tratament Adenovirusi - Raceala
Tratament deparazitar
Tratament detoxifiant
Oferta Colon Help
Oferta Zeolit
Oxigenare celulara
ORMUS
Pachet Genio
Pachet Kineto
Oferta Tinctura nuca neagra
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis

Pret : 200 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 300 RON


Cod : 2183

Marca:EcoNatura

Garantie:24 luni


 

Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis

Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 Gratis

Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis contine 3 flacoane de Zeolit Detoxifiant Capsule, un extract din mineralul vulcanic Zeolit, extrem de benefic in lupta cu diverse afectiuni, inclusiv cancer.

Care sunt efectele Zeolitului Detoxifiant Capsule?

  • Zeolit Detoxifiant Capsule este detoxifiant, antiviral, antioxidant si imunomodulator;
  • Dupa incepera unei cure cu Zeolit Detoxifiant Capsule rezultatele se resimt in timp scurt;
  • Zeolit Detoxifiant Capsule este usor de administrat si pentru copii, si pentru varstnici.

Zeolit Detoxifiant Capsule ajuta in urmatoarele probleme de sanatate si afectiuni:

  • Detoxifierea organismului – In cazul problemelor de tranzit intestinal lent, se recomanda curele de detoxifiere ale organismului. Detoxifierea organismului este indicata si pentru a ajuta organele solicitate in procesul de digestie: stomac, intestin, ficat, vezica biliara si rinichi. Igienizarea sau detoxifierea colonului este primul pas care se urmeaza pentru detoxifierea organismului. Se recomanda cura de cel putin patru luni, timp in care se iau cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese. Pentru eficienta maxima, se recomanda adminstrarea impreuna cu ColonDetox.
  • Intoxicatia cu metale grele – se refera la plumbul, manganul, mercurul, cadmiul, platina, etc. care ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor. Studiile facute pe esantioane reprezentative de europeni si americani arata ca in organismele a peste 25% din populatie, procentajul acestor metale grele este depasit. In consecinta, intoxicatia cu metale grele determina boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale. Pentru ameliorarea acestor afectiuni se recomanda cura cu Zeolit Pudra Detoxifianta timp de minim 2 luni de zile, din care se iau cate 4 capsule de 2 ori pe zi (4 x 2), dimineata si seara, la interval de 12 ore, cu 30 de minute înainte de mese.
  • Intoxicatia cu pesticide – substante care ajung in organismul nostru, in primul rand, prin hrana. Aceste substante chimice, ajunse in organismul uman, produc in scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale. Cura cu Zeolit Detoxifiant Capsule, din care se iau cate 4 capsule de 2 ori pe zi (4 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese, in cure de 60 de zile, urmate de 21 zile de pauza, este un mijloc de interventie rapid, eficient, dar nu suficient. In timpul si dupa cura cu Zeolit Detoxifiant Capsule, este absolut necesar si ca alimentatia sa fie cat mai sanatoasa.
  • Intoxicatia cu xenoestrogeni – este un cuvant compus, provenind din grecesul „xenos”, adica „strain” si „estrogen”, adica „hormon feminin”, fiind vorba asadar de hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman. Acesti hormoni sunt cu totii sintetici si provin din: concentratele cu care sunt dopate animalele in crescatorii, pesticidele cu care sunt tratate culturile agricole, anticonceptionalele de toate felurile, produsele cosmetice ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din pet-uri si din diferitele recipiente in care se depoziteaza apa, sau hrana. Xenoestrogenii au fost identificati drept o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati, explicand in buna masura explozia de cazuri de infertilitate din ultimele doua decenii. Este recomandata o cura cu o durata de 90 de zile, timp in care se iau cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese.
  • Boala canceroasa – administrarea Zeolit Detoxifiant Capsule ajuta la prevenirea bolii canceroase, dar si a celor tumorale, in general. Afirmatia se bazeaza in primul rand pe calitatea clinoptilolitului de a ajuta la eliminarea din organism a substantelor cu potential cancerigen. Insa acelasi mineral are si efect imunostimulator. Ca adjuvant pentru prevenirea bolilor canceroase se recomanda cate doua cure pe an, ambele a cate 60 de zile, timp in care se administreaza cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese.
  • Iradiere – Clinoptilolitul care sta la baza Zeolit Detoxifiant Capsule este un adjuvant eficient pentru decontaminarea radioactiva a organismului. Se recomanda cura de trei luni, timp in care se iau cate 4 capsule de 2 ori pe zi (4 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese.
  • Hepatita – studiile clinice au demonstrat faptul ca administrarea de clinoptilolit ajuta la incetinirea evolutiei hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al clinoptilolitului sunt incurajatoare. Sunt semnalate si cazuri clinice, de pacienti cu hepatita virala de tip C, care si-au ameliorat starea de sanatate, in urma curelor repetate cu clinoptilolit. Se recomanda cura de 3 luni, timp in care se iau cate 4 capsule de 2 ori pe zi (4 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese.
  • Diaree, infectii intestinale – Administrarea de Zeolit Detoxifiant Capsule ajuta la normalizarea florei bacteriene a intestinului, la lupta organismului cu virozele care ataca tubul digestiv, la reducerea inflamatiei la nivelul intestinului, la reducerea volumului si fetiditatii gazelor. Se tin cure de 30 zile (60 de zile în cazurile cronicizate) timp în care se administreaza cate 4 capsule de 2 ori pe zi (4 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute înainte de mese.
  • Infectii virale – Studiile de laborator si de medicina experimentala au aratat o capacitate de sprijin antiviral al clinoptilolitului (contra virusului herpetic, virusurilor coxsackie, adenovirusurilor, etc.), cat si un ajutor la imbunatatirea imunitatii sub actiunea acestui mineral. Se tin cure de 60 zile timp în care se administreaza cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese.
  • Gastrita hiper-acida, ulcer gastric – la multi pacienti cu hipersecretie acida sau cu mucoasa gastrica lezata, administrarea de clinoptilolit o amelioreaza. Administrarea de Zeolit Detoxifiant Capsule ajuta la normalizarea secretiilor digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul. Se tin cure de 30-60 zile timp in care se administreaza cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese. Se poate administra si in timpul crizelor de gastrita, Zeolit Detoxifiant Capsule ajutand la ameliorarea durerii.
  • Deficiente imunitare – Administrarea de clinoptilolit ajuta la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei organismului la infectii. Se tin cure de 60-90 zile, timp in care se administreaza cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese.
  • Infertilitate la barbati – Deoarece cel mai adesea sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicarii organismului cu substante cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari, etc., detoxifierea facuta prin administrarea Zeolit Detoxifiant Capsule ajuta la eliminarea acestora din organism. Se tin doua cure, a cate 90 de zile fiecare, timp in care se administreaza cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese. Intre cele doua cure se face o pauza de minimum 30 de zile.
  • Guta, acumulari de uree în organism – Zeolit Detoxifiant Capsule este eficient in cura pentru aceste afectiuni, deoarece poate ajuta la scoaterea ureei din organism si eliminarea acesteia prin scaun. Este o cura benefica si pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale deoarece, ajutand la eliminarea ureei prin scaun, nu solicita rinichii. Se tin cure de 60-90 zile timp in care se administreaza cate 3 capsule de 2 ori pe zi (3 x 2), dimineata si seara, cu 30 de minute inainte de mese.Zeolit Detoxifiant 60 capsule este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolit Detoxifiant 60 capsule este micronizat si activat prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Astfel zeolitului ii creste suprafata activa si puterea de absorbtie si de transfer ionic. 

 

>> citeste mai mult


Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis este compusa din 3 flacoane Zeolit Detoxifiant Capsule a cate 180 de capsule fiecare, ce contin 100% zeolit clinoptilolit natural pulbere, obtinut prin procedura de activare termo-mecanica, apoi capsulat.

Beneficii Oferta Zeolit Detoxifiant 180 capsule 2+1 gratis:

  • Are actiune rapida si eficienta;
  • Ajuta la producerea unei detoxifieri controlate – datorita formulei echilibrate;
  • Ajuta la eliminarea depunerilor aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) si la eliminarea reziduurilor care persista in colon pentru perioade de timp indelungate si care sunt o veritabila sursa de autointoxicare a organismului.
  • Ajuta la eliminarea metalelor grele, precum si a radicalilor (acizi) liberi, xenoestrogenilor, pesticidelor si substantelor chimice nocive acumulate in organism. 
  • Ajuta la normalizarea tranzitului intestinal – la reglarea proceselor de absorbtie si eliminare intestinala concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite;
  • Este un produs 100% natural, care nu produce dependenta;
  • Ajuta la activarea genei P21, gena ce se pare ca opreste cresterea tumorilor prin anularea directa a semnalelor de crestere, reducand riscul de aparitie a cancerului;
  • Nu are gust si nici miros;
  • Are efecte purificatoare si regenerante complexe, care se fac resimtite dupa prima cura;
  • Ajuta in majoritatea tulburarilor intestinale si digestive - cele mai importante fiind: constipatia, diareea, enterocolitele, colitele de fermentatie, colitele de putrefactie, hemoroizii, fisurile anale, indigestia, meteorismul (balonarea), diskinezia biliara, parazitozele intestinale, gastrita, refluxul gastroesofagian;
  • Antioxidant puternic, cu efecte benefice asupra sistemului imunitar;
  • Ajuta la echilibrarea aciditatii organismului aducand-o în zona valorilor optime;
  • Ajuta la eliminarea metalelor grele (mercur, plumb, arsen) si toxinelor (pesticide, virusuri) in termen relativ scurt ; 
  • Poate fi administrat impreuna cu alte medicamente, daca acestea nu sunt pe baza de metale grele sau radioactive, insa intotdeauna trebuie consultat medicul.

Se recomanda ca adjuvant:

  • Pentru detoxifierea organismului;
  • Eliminarea metalelor grele, radicalilor liberi, amoniacului, pesticidelor si radionuclidelor;
  • In bolile cronice;
  • Pentru sportivi, deoarece reduce acumularea de acid lactic si permite o reabilitare mai rapida;
  • Pentru intarirea si stimularea sistemului imunitar (mai ales la persoanele cu imunodeficienta); 
  • Pentru aprovizionarea organismului cu microelementele indispensabile;
  • Pentru reglarea pH-ului sangelui;
  • In iradiere si chimioterapie;

Contraindicatii Zeolit Detoxifiant Capsule:

Zeolit Detoxifiant Capsule e contraindicat la persoanele care au avut un transplant de organe mari, deoarece stimuleaza sistemul imunitar si ar putea duce la respingerea transplantului.

Nu se administreaza impreuna cu tratamente chimioterapeutice pe baza de Platina, Litiu sau alte metale grele ori radioactive, deoareceZeolit Detoxifiant Capsule ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa isi exercite actiunea terapeutica. Ca masura de siguranta, se poate administra Zeolit Detoxifiant Capsule cu o pauza de 3 zile dupa si inainte de tratamentul cu citostatice.

Nu se cunosc efectele asupra copiilor sub 7 ani si asupra femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Doza zilnica recomandata : 2-3 capsule de zeolit de 2 ori pe zi, cu apa, ceai sau suc de fructe.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
ParaZap Kit
ParaZap Kit
Produs recomandat
Pachet Hulda Clark s...
Produs recomandat Cele mai vandute
Pachet detoxifiant s...
Pachet detoxifiant si deparazitar de 18 zile mic
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara