Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Pachet Dr. Clark - antiparazitar copii
Pachet Dr. Clark - candida
Pachet Dr. Clark - colon
Pachet Dr. Clark - deparazitar
Pachet Dr. Clark - Mop-up
Pachet Dr. Clark - ficat
Pachet Dr. Clark - rinichi
Pachet Dr. Clark - metale grele
Pachet Imune
Tratament Adenovirusi - Raceala
Tratament deparazitar
Tratament detoxifiant
Oferta Colon Help
Oferta Zeolit
Oxigenare celulara
ORMUS
Pachet Genio
Pachet Kineto
Oferta Tinctura nuca neagra
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pachet detoxifiant si deparazitar de 18 zile mic

Pret : 260 RON

*TVA inclus



Cod : 342

Marca:SHRC

Garantie:12 luni


 

Pachet detoxifiant si deparazitar de 18 zile mic

Formula Pachet detoxifiant si deparazitar de 18 zile mic contine un flacon de tinctura coaja de nuca neagra de 60 ml, un flacon capsule de pelin si un flacon capsule de cuisoare.

Colonoscopie

 

Extras din cartea Dr. Hulda Clark

Vindecarea tuturor formelor de cancer

 Vindecarea tuturor formelor de cancer

Dupa ani de zile de cercetare Dr. Hulda Clark din S.U.A. afirma in cartea sa Vindecarea tuturor formelor de cancer ca in 1990 a descoperit adevarata cauza a cancerului, si anume un parazit (Fasciolopsis buskii) a carui prezenta a fost dovedita in fiecare caz de cancer, indiferent de tipul acestuia. Opiniile exprimate aici se bazeaza pe cercetarile sale stiintifice si pe studiile de caz specifice, referitoare la pacientii sai. Tratamentele indicate aici nu sunt inlocuitori sau substituenti pentru alte forme de tratament medical conventional.

Specia umana este, in prezent, infestata masiv cu paraziti, in special cu trematodul (vierme plat) Fasciolopsis buskii. In prezenta alcoolului izopropilic, Fasciolopsis Buskii isi poate incheia intregul ciclu de viata in corpul uman. Alcoolul izopropilic se acumuleaza in ficat, unde incheie ciclul de viata al Fasciolopsis. Acesta initiaza procesul de malignizare, adica producerea stimulentului mitotic, orto-fosfo-tirozina. Prezenta unui trematod adult in ficat stimuleaza producerea orto-fosfo-tirozinei intr-un alt organ. Vitamina C este oxidata si devine nefolositoare in prezenta ascarizilor.

Distrugerea tuturor parazitilor si a stadiilor lor larvare odata cu inlaturarea alcoolului izopropilic si a carcinogenilor din viata pacientilor are ca rezultat o recuperare remarcabila, in general vizibila, in mai putin de o saptamana. Stoparea consumului de micotoxine si a expunerii la cupru, cobalt si vanadiu este esentiala pentru regresul tumorilor.

Intrucat trematodele se gasesc in sange, in laptele matern, in saliva, sperma si urina si, utilizand un microscop de putere redusa, poate fi vazut direct in aceste fluide corporale, rezulta ca acest parazit poate fi transmis pe cale sexuala si, de asemenea, prin sarut si alaptare. Totusi, receptorul va dezvolta cancerul doar daca in corpul sau s-a acumulat alcool izopropilic.

Specia comuna de bacterii Clostridium produce alcool izopropilic in tractul digestiv si sub lucrarile dentare. Utilizarea betainei ca supliment alimentar si inlocuirea plombelor dentare inlatura aceste bacterii.

Cauza

Multa vreme am crezut cu totii ca aceasta boala, cancerul, este diferita de alte boli. Toate formele de cancer sunt asemanatoare. Toate sunt cauzate de un parazit. Un singur parazit! Acesta este trematodul intestinal uman. Si, daca distrugeti acest parazit, evolutia cancerului se va opri imediat. Tesutul va redeveni normal. Nu va veti imbolnavi de cancer decat daca aveti acest parazit.

Cum poate trematodul sa duca la cancer? In mod obisnuit, acest parazit traieste in intestin, unde nu produce mari daune, cel mult colita, boala Crohn, sau sindromul colonului iritabil, dar de cele mai multe ori este inofensiv. In schimb, daca invadeaza un alt organ cum ar fi uterul, rinichiul ori ficatul, provoaca daune extrem de mari. Daca se localizeaza in ficat, duce la cancer! Se localizeaza in ficatul anumitor persoane. Acestea au alcool izopropilic (deseori prescurtat AIP) in organism. Toti pacientii bolnavi de cancer (100%) au in ficat atat alcool izopropilic cat si parazitul. Solventul, alcoolul izopropilic, este responsabil pentru instalarea parazitului in ficat. Nu va veti imbolnavi de cancer decat daca aveti in organism atat parazitul, cat si alcoolul izopropilic. Acest parazit nu este necunoscut. El a fost studiat inca din anul 1925. 

Ca si cum acesti paraziti nu ar fi destul de periculosi, de indata ce adultii ajung in ficat, se petrece ceva nou. Apare un factor de crestere, denumit orto-fosfo-tirozina. Factorii de crestere fac celulele sa se divida. De ce se multiplica atat de rapid acest parazit in organele dumneavoastra, in loc sa traiasca linistit in intestin? Fiindca prezenta alcoolului izopropilic din corpul dumneavoastra ii permite sa se dezvolte in afara intestinului. Orto-fosfo-tirozina insa, nu poate fi produsa decat de catre Fasciolopsis. Fasciolopsis obliga celulele canceroase sa se inmulteasca. Acest parazit n-a fost destinat sa-si parcurga ciclul de viata in corpul nostru.

Vestea cea buna este ca, atunci cand trematodul si toate stadiile sale au fost distruse, orto-fosfo-tirozina dispare. In douazeci si patru de ore, nu mai exista deloc orto-fosfo-tirozina! Cauza cancerului dumneavoastra a disparut. Totusi, va ramane sarcina de a repara pagubele. Dar cancerul nu se mai intoarce. Si ati castigat batalia pentru propria viata.

In organism avem zeci de paraziti diferiti! Cel mai bine este sa-i distrugem pe toti odata desi doar trematodul este cel care cauzeaza cancerul. Nu este ceva neobisnuit ca o persoana sa aiba zeci de paraziti (sau chiar mai multi) dintre cei 120. Suntem cu totii, fiinte intens parazitate! Corpul nostru este suficient de mare pentru a furniza adapost si hrana multora dintre acesti musafiri nepoftiti.

S-a constatat ca eczema se datoreaza viermilor cilindrici. Atacurile de apoplexie sunt cauzate de un singur vierme cilindric, Ascaris, care patrunde in creier. Schizofrenia si depresiile sunt cauzate de alti paraziti din creier. Astmul este cauzat de ascarizii din plamani. Diabetul este cauzat de trematodul pancreatic al bovinelor, Eurytrema. Migrenele sunt cauzate de nematodul Strongyloides. Acneea rozacee este cauzata de parazitul Leishmania. Multe dintre bolile de inima ale omului sunt cauzate de Dirofilaria, care se localizeaza in inima cainelui. Si lista poate continua.

 

 

>> citeste mai mult


Pachet detoxifiant si deparazitar de 18 zile mic contine:

Pachet detoxifiant si deparazitar de 18 zile mic, datorita produselor 100% naturale ce le are in compozitie va vor ajuta sa aveti un organism mai sanatos, detoxifiat si fara paraziti, bacterii nocive sau virusi!

Modul de administrare a tincturii de nuca neagra impreuna cu capsulele de pelin si cuisoare se face astfel:

administrare pachet deparazitar

Pachetul de mentinere a detoxifierii se administreaza numai o data pe saptamana. Nu este neaparata nevoie sa tineti un program strict, insa puteti alege oricare zi sa luati tratamentul.

Continuati mentinerea programului de detoxifiere pentru a preveni o reinfestare, luand urmatoarele cantitati:

  1. Tinctura de coaja nuca neagra: luati 2 lingurite pe stomacul gol, inainte de masa sau inainte de culcare. 
  2. Capsule de Pelin:  luati 7 capsule (de 365 mg de pelin fiecare) o data pe zi, pe stomacul gol. 
  3. Capsule de cuisoare:  luati 7 capsule (de 500 mg. fiecare) o data pe zi pe stomacul gol.
Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Pachet Hulda Clark s...
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara