Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Pachet Dr. Clark - antiparazitar copii
Pachet Dr. Clark - candida
Pachet Dr. Clark - colon
Pachet Dr. Clark - deparazitar
Pachet Dr. Clark - Mop-up
Pachet Dr. Clark - ficat
Pachet Dr. Clark - rinichi
Pachet Dr. Clark - metale grele
Pachet Imune
Tratament Adenovirusi - Raceala
Tratament deparazitar
Tratament detoxifiant
Oferta Colon Help
Oferta Zeolit
Oxigenare celulara
ORMUS
Pachet Genio
Pachet Kineto
Oferta Tinctura nuca neagra
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 750 RON

*TVA inclus



Cod : 586

Marca:GetHealthyAgain


 

Zeolit Dinamic Trio

In mod constant recomandam produsele: Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml, Oxy Dhq si pH Balacer 8.0. Pentru a veni in sprijinul clientilor am creat un nou pachet : Zeolit Dinamic Trio. Pachetul contine : 1 flacon de Zeolit enhanced with DHQ- un produs de detoxifiere uimitor, 1 flacon de OxyDHQ - un produs de top in oxigenarea sangelui si 1 flacon de pH Balancer 8.0 - un produs folosit pentru echilibrarea si cresterea pH-ului sangvin, care are deasemenea in compozitia sa si o serie de plante anti-inflamatoare extrem de eficiente.

Zeolitul este un mineral cu o structura unica de interconectare tip grilaj. Aceasta structura tip grilaj este aranjata pentru a forma un cadru de fagure de miere cu canale de interconectarea si pori consistenti ca diametru.  Alumina incarcata negativ si blocurile de constructie tetraedrice din dioxid de siliciu incarcate neutru sunt suprapuse pentru a produce o deschidere tri-dimensionala in forma de fagure. Zeolitul este unul dintre putinele minerale incarcate negativ, ce se gasesc in natura. Atunci cand este ingerat, el actioneaza ca un magnet electrostatic, absorbind toxinele incarcate pozitiv inchizandu-le ca intr-o cusca in interiorul sau. Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ 60 ml este fin micronizat pentru a permite patrunderea acestuia in sange in scopul colectarii metalelor grele din toate organele interne. Zeolitul "murdar" este apoi eliminat natural in siguranta din organism.

Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml este folosit cu succes alaturi de proceduri ca chimioterapia si radioterapia. Este extrem de important sa stiti ca administrarea trebuie oprita cu 3 zile inainte de sedinta de chimioterapie, in cazul in care in timpul terapiei se folosesc metale grele precum platina(Pt) sau litiu(Li) - Cisplatin, Carboplatin, si apoi trebuie sa asteptati inca 3 zile pana sa reincepeti administrarea zeolitului, tocmai pentru a nu elimina aceste metale din organism. 

OxyDHQ reprezinta cel mai recomandat produs de oxigenare al nostru, reprezentand o sugestie de supliment anti-cancer de cea mai inalta calitate. OxyDHQ are in compozitia sa apa fortificata cu deuteriu si 84 de minerale, 39 enzime, 19 aminoacizi.

OxyDHQ, joaca rolul unui electrolit, care are abilitatea de a stimula celulele sanatoase in crestere prin adaugarea volumelor adecvate de voltaj pentru celule. Aceasta creste de energie celulara, reprezinta exact ceea ce aveti nevoie pentru a preveni dezvoltarea cancerului. Deasemenea, ucide virusii, parazitii, bacteriile, mucegaiul si ciupercile. Este bine de stiut ca OxyDHQnu distruge si microorganismele benefice care se regasesc in organismul dumneavoasta.

pH Balancer 8.0 reprezinta cel mai eficient alcanizator al corpului uman descoperit pana in prezent. Formula sa pe baza de L-Taurina, Crataegus Oxyachanta, Sofranel, Wasabi Japonica, Cirese salbatice, Allium Cepa, Berberis, Vaccinium, Scortisoara, L-Carnitina, L-Arginina, Turmeric, Cayenne, Pedicularis Canadensis, Dioscorea, Asclepias Tuberosa, Potasiu, Fritillaria si Magneziu, prin normalizarea nivelului pH-ului, conduce la stoparea cancerului aflat in forma incipienta si inhiba evolutia bolii atunci cand stadiul este unul avansat.

 

>> citeste mai mult


Zeolit Dinamic Trio contine:

Avanataje Zeolit Dinamic Trio

  • Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml este folosit cu succes alaturi de proceduri ca chimioterapia si radioterapia.

  • OxyDHQ, joaca rolul unui electrolit, care are abilitatea de a stimula celulele sanatoase in crestere prin adaugarea volumelor adecvate de voltaj pentru celule.

  • pH Balancer 8.0 reprezinta cel mai eficient alcanizator al corpului uman descoperit pana in prezent.

 

Utilizati Zeolit lichid imbogatit cu DHQ 60 ml astfel: se recomada sa se agite flaconul de 20-30 de ori inainte de utilizare pentru emulsionarea.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se administreaza sublingual (sub limba). Se pastreaza asa timp de 60 de secunde inainte de a fi inghitit, dupa care se recomanda ingestia a minim 150 ml de apa plata/ suc proaspat de fructe (fara bauturi carbogazoase, sau care sa contina conservanti). Un flacon contine aproximativ 420 de pulverizari. Suplimentul se pulverizeaza direct, sublingual.

Recomandam impartirea dozei zilnice de Zeolit Inbogatit cu DHQ, 60 ml, in 4 doze zilnice.

Se incepe cu 2 pulverizari/zi si se creste gradual, cu cate o pulverizare, pana se ajunge la doza maxima, in functie de necesitati. Pentru rezultate considerabile, recomandam ca intre administrari sa se existe o pauza de 4 pana la 6 ore.

Zeolitul incepe sa actioneze imediat de la ingestie si este eficient timp de 7 ore in organism, dupa care se elimina.

Programul de Detoxifiere si Chelare

Pentru o detoxifiere corespunzatoare, recomandam un program intensiv de minim 90 de zile. Modul de administrare al Zeolitului Lichid Imbogatit cu DHQ aferent acestui program este:

  • 1 flacon/luna - pentru detoxifiere usoara si chelare zilnica. Aceasta dozare echivaleaza cu dojajul de intretinere.
  • 1 flacon/luna - doza zilnica este de 7 pulverizari de 2 ori/zi;
  • 2-3 flacoane/luna - pentru detoxifiere intretinuta, pierdere in greutate si o chelare substantiala (in cazul celor care urmeaza tratamente dificile, medicamentoase, de lunga durata, bazate pe antibiotice si beta blocanti).

Acest dozaj previne absorbtia si stocarea toxinelor, pesticidelor, a substantelor cancerigene, etc. in organismul uman, fluidizeaza semnificativ sistemului circulator si stimuleaza drenajul limfatic.

De asemenea, recomandam minim 2 flacoane/luna tuturor persoanelor care doresc sa piarda in greutate intr-un timp redus. Daca utilizati 2 flacoane/luna, administrati o doza zilnica de 9 pulverizari de 3 ori/zi .

Daca utilizati 3 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 14 pulverizari de 3 ori/zi.

 IMPORTANT!

Tratamentul NU este eficient fara un consum SUBSTANTIAL de APA. Din acest motiv va recomandam consumul a minim 150 ml apa plata/suc proaspat de fructe dupa fiecare administrare a produsului.

Programul Detoxifiant si Antitumoral Intensiv

Acest program se adreseaza tuturor acelora care sufera o forma de afectare tumorala, indiferent de forma sau gradul de afectare a ei.

Asa cum am mentionat, Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, este considerat un tratament, atata timp cat se administreaza conform unui dozaj specific. Prin urmare, ca orice tratament, se va initia cu un dozaj minim, care va fi accentuat gradual, astfel incat sa poata permite organismului sa se adapteze si sa accepte modificarile implicite noului stil de viata.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se administreaza sublingual (sub limba). Se pastreaza asa timp de 60 de secunde inainte de a fi inghitit, dupa care se

recomanda ingestia a minim 150 ml de apa plata/ suc proaspat de fructe (fara bauturi carbogazoase, sau care sa contina conservanti). Pentru Programul Detoxifiant - Antitumoral, recomandam ca dozajele sa demareze astfel:

Perioada de acomodare (7 zile):

Zilele 1 si 2: 3-4 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Zilele 3 si 4: 5-7 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Zilele 5 si 6: 7 pulverizari sublinguale de 2 ori/zi; Din ziua a 7-a: 7 pulverizari sublinguale de 3 ori/zi;

Din acest moment puteti incepe sa adaugati, gradual, in functie de puterea de adaptare a organismului, cate 1 pulverizare, pana ajungeti la dozajul maxim admis (21 de pulverizari, de 4 ori/zi).

IMPORTANT!

Tratamentul NU este eficient fara un consum SUBSTANTIAL de APA. Din acest motiv va recomandam consumul a minim 150 ml apa plata/suc proaspat de fructe dupa fiecare administrare a produsului. 

De stiut: Gradul de alcalinizare a organismului este direct proportional cu dozajul de Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml. Prin urmare, pentru o alcalinizare substantiala, in cazul afectiunilor oncologice, recomandam utilizarea a minim 4 flacoane/luna.

Daca utilizati 4 flacoane/luna, administrati o doza zilnica de 14 spray-uri de 4/zi . Daca utilizati 5 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 18 de spray-uri de 4/zi. Daca utilizati 6 flacoane/luna administrati o doza zilnica de 21 de spray-uri de 4/zi.

Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml se pulverizeaza direct in gura si se asteapta aproximativ 1 minut inainte de a se inghiti. Imediat dupa inghitire, consumati 150 ml de apa. Suplimentul se administreaza pe stomacul gol, cu cel putin 45 de minute inainte de masa si cel putin 2 ore dupa masa. OxyDHQ poate fi administrat imediat dupa Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, insa nu inainte sau impreuna cu acesta.

Contraindicatii: Recomandam celor care urmeza chimioterapie bazata pe platina (Cisplatin, Carboplatin sau Oxaplatin) - NU folositi Zeolit cu cel putin 3 zile inainte de inceperea tratamentului sau 3 zile dupa tratament, deoarece Zeolitul elimina metalele grele din organism, neutralizand tratamentul.

Spre deosebire de varianta sa initiala, Zeolit Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml, poate fi folosit impreuna cu oricare alt tip de chimioterapie, fara afecta celelalte tratamente. 

IMPORTANT: Atentie, produsul trebuie folosit gradual! Daca folositi Zeolitul pentru copiii autisti sau adulti autisti, dozajul sugerat este:

  • bebelus - 1pana la un maxim de 2 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 9 kg - 2 pana la un maxim de 3 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 18 kg - 3 pana la un maxim de 4 spray-uri de 3 ori/zi
  • copil de 27 kg - 4 pana la un maxim de 5 spray-uri de 3 ori/zi
  • persoana de 45 kg - 5 spray-uri de 4 ori/zi
  • persoana de 68 kg - 6 pana la un maxim de 7 spray-uri de 4 ori/zi 

Amintiti-va, aceast supliment este unul destul de puternic si ar trebui sa fie introdus treptat!

Efectele dezintoxicarii sau a distrugerii celulelor tumorale sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare, bufeuri timp de cateva zile. Aceste manifestari sunt perfect normale, specifice oricarei detoxifieri si demonstraza faptul ca Zeolitul Lichid Imbogatit cu DHQ, 60 ml actioneaza corespunzator. In cea mai mare parte a cazurilor aceste simptome nu se resimt, dar daca se accentueaza, recomandam reducerea dozajului timp de o zi sau doua. De asemenea, celor care sufera reactii alergice la unul sau mai multe ingrediente ale produsului, le recomandam stoparea tratamentului. 

*Bolnavii in stare avansata vor folosi pana la 21 de pulverizari, de 4 ori/zi! Atentie, dozajul trebuie administrat gradual!

 Atentie! Consumati multa apa pe perioada administrarii zeolitului pentru a preveni deshidratarea si pentru a accelera eliminarea toxinelor!

OxyDHQ - Pentru cancerul in stadii incipiente, ar fi bine sa utilizati 3 flacoane pe luna. In cazul cancerului avansat este recomandat utilizarea a 4 flacoane pe luna. Un adult va folosi pana la 5 flacoane pe luna pentru cancerul in faza terminala.

pH Balancer 8.0 Pentru un stadiu incipient, e bine sa luati 3 flacoane pe luna. In cazul unui cancer avansat se recomanda  4 flacoane pe luna, iar pentru un cancer in stadiu terminal veti consuma pana la 5 flacoane pe luna. Va sugeram sa incercati pH Balancer 8.0, impreuna cu OxyDHQ , deoarece acesta potenteaza Oxy in mod semnificativ.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: jucan adela   Email: adele92@rocketmail.com
Buna ziua, acest pachet poate fi administrat preventiv?Va multumesc.
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Tratamentul cu Zeolit Dinamic trio poate fi utilizat si profilactic. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numerele de telefon 0730514767 sau 0748099089. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!
Nume: Anca  
Pachetul se poate lua daca persoana face chimioterapie odata la 4 saptamani?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Acest pachet - Zeolit Dinamic Trio - se poate administra cu 3 zile dupa sedintele de chimioterapie si se intrerupe cu 3 zile inainte. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!
Nume: Anca Rotariu  
Sunt clienta fidela a sitului dumneavoastra si vroiam sa va intreb daca mai este valabila oferta de 4+1 la acest tratament! multumesc si sarbatori fericite
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua! Oferta Zeolitului lichid imbunatatit cu DHQ este inca valabila! Pentru informatii sau comenzi va rugam sa apelati unul din numerele de telefon afisate pe site! Echipa Ekilibrium va doreste multa sanatate si Sarbatori fericite impreuna cu cei dragi!!
Nume: Mircea Dumitroi  
Aceste trei produse fac parte dintr-un tratament de elita impotriva cancerului. Tatal meu diagnosticat cu cancer la prostata se simte foarte bine in urma tratamentului. Cel mai important lucru pentru noi este faptul ca a luat in greutate si are pofta de mancare. Este ceva nemaipomenit!
Nume: Helcu Dorina  
M-am confruntat cu grave probleme, insa luand aceste tratamente naturiste am avut de castigat Multumesc Lui Dumnezeu, multumesc celor care m-au ajutat, multumesc celor care au distribuie aceste tratamente naturiste si producatorilor. Natura este salvatorul,ajutorul si comoara vietii.
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Ne bucuram ca ati fost incantata de aceste tratamente naturiste. In fiecare zi avem persoane care ne contacteaza si ne multumesc pentru sfaturile si tratamentele pe care le oferim. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim o zi frumoasa in continuare!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Para Clark Kit
Para Clark Kit
Produs recomandat
ParaZap Kit
ParaZap Kit
Produs recomandat
Pachet Hulda Clark s...
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara