Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Pachet Dr. Clark - antiparazitar copii
Pachet Dr. Clark - candida
Pachet Dr. Clark - colon
Pachet Dr. Clark - deparazitar
Pachet Dr. Clark - Mop-up
Pachet Dr. Clark - ficat
Pachet Dr. Clark - rinichi
Pachet Dr. Clark - metale grele
Pachet Imune
Tratament Adenovirusi - Raceala
Tratament deparazitar
Tratament detoxifiant
Oferta Colon Help
Oferta Zeolit
Oxigenare celulara
ORMUS
Pachet Genio
Pachet Kineto
Oferta Tinctura nuca neagra
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


MMS (Supliment mineral miraculos)

Pret : 120 RON

*TVA inclus


Pret magazin : 150 RON


Cod : 347

Marca:Mineral-Solutions

Garantie:24 luni


 

MMS (Supliment mineral miraculos)

MMS Supliment Mineral Miraculos este un tratament de detoxifiere si, ca in orice tratament de detoxifiere, este intotdeauna intelept sa se administreze dozajul treptat, iar cu MMS aceasta regula nu difera (organismul va avea timp suficient pentru a se acomoda cu tratamentul)

Scopul acestui document este de a arata dovezi științifice de bază și logica pt MMS.  MMS nu este un inalbitor, MMS este un oxidant care ucide agenții patogeni. MMS a fost folosit pentru a ucide agenții patogeni de 100 de ani, precum și pentru a purifica apa. Această lucrare oferă formula chimică a MMS, explică cum funcționează și explică simplitatea de a face asta. Elementele de bază ale oxidare se explică, cum acest lucru este necesar pentru a înțelege cum funcționează MMS. MMS ucide viruși într-un mod diferit de oxidare.

Această soluție constă în dilutia apei cu dioxid de clor ca o soluție foarte slaba -, împreună cu sare de masa și mai multe urme de alte substanțe chimice neutre, cum ar fi hidroxid de sodiu, carbonat de sodiu, bicarbonat de sodiu si - dintre care niciunul nu sunt considerate otravitoare. Produsele chimice urmelor sunt neutralizate de acidul citric care activeaza dioxidul de clor.

Structura chimică a MMS

Ea incepe ca o soluție de 25% din clorit de sodiu (NaClO2), prin adăugarea de clorit de sodiu în apă. Cloritul de sodiu poate fi cumparat de la companii chimice deja in apa, sau poate fi cumparat sub forma de pulbere. Cu toate acestea, cloritul de sodiu duce la dioxidul de clor , făcând astfel MMS. Formula chimică a clorit de sodiu este NaClO2. Clorit de sodiu este o substanță chimică foarte stabila. Acesta a fost depozitat în recipiente închise ermetic pentru mai mult de 20 de ani, și soluții de clorit de sodiu sunt pe deplin utilizabile după ce a fost păstrat timp de 5 ani.

Formula chimică a dioxidului de clor

Dioxidul de clor este ingredientul activ din MMS după ce este activat cu acid (a se vedea mai jos). Formula chimică a dioxidului de clor ClO2 este. Această formulă arată că există un atom de clor (Cl) și 2 atomi de oxigen (O2), într-o molecula de dioxid de clor. Aceste 3 atomi sunt deținute împreună de electroni pentru a forma molecula de dioxid de clor. Dioxidul de clor este un gaz, și MMS sunt, în cele mai multe cazuri, utilizate ca gaze dizolvate în apă. ClO2 de gaz poate fi utilizat la ori direct pe piele, sau chiar în gură. Dioxidul de clor este unul dintre cei mai eficienti ucigași de agenți patogeni, cum ar fi bacterii, mucegaiuri, ciuperci, virusuri, bio-film și alte boli cauzatoare de microorganisme, care include bolile marea majoritate a omenirii.

Dioxidul de clor

Dioxidul de clor este generat de clorit de sodiu, care este NaClO2. Clorit de sodiu are un pH de 13, ceea ce înseamnă că este foarte alcalin. Cand acidul citric sau acidul cele mai multe orice alt se adaugă, ei aduc ca pH-ul în jos spre starea de acid, provocând clorit de sodiu pentru a deveni instabil și, astfel, începe să-i elibereze dioxid de clor (ClO2) din clorit de sodiu (NaClO2). Mai mult acid care se adaugă, dioxidul de clor este eliberat mai mult, și într-un ritm mai rapid. Asta este până când toate dioxid de clor este eliberat. Puteți vedea că clorit de sodiu este un produs chimic care este neobișnuit făcut în mare parte din dioxid de clor, dioxid de clor, dar nu sunt disponibile până la adăugarea de acid.

Așa cum a fost menționat mai sus, dioxidul de clor este un gaz, dar se dizolva in apa, care este prezent sau că acesta este amestecat cu. În mod normal, nu există apă prezinte la adăugarea de acid, și de cele mai multe gaze va rămâne chiar în acea apă. Doar folosi numărul corect de picături cu instrucțiunile și ești OK.

Doriti sa scape corpul dumneavoastra de boli si sa va recapatati sanatatea?

Multi oameni care au probleme persistente de sanatate administreaza medicamente cu efecte secundare periculoase, cum ar fi greata, varsaturi, diaree, constipatie, edem, scaderea apetitului alimentar, eruptii cutanate, ameteli, dureri de cap si somnolenta.   

Efectele adverse mentionate mai sus sunt, de obicei anticipate atunci cand se ia oricare din medicamentele ce sunt oferite astazi pe piata, variind de la analgezice de baza la cele mai puternice droguri de statina si medicatiile pentru tensiune.

Omul din spatele acestei descoperiri uimitoare este Jim Humble. El a descoperit acest simplu, dar extrem de eficace tratament pentru malarie in perioada in care a facut teste de prospectare a mineralelor in America de Sud. El a tratat personal peste 2000 de victime a malariei cu succes de 99%, iar cei pe care i-a instruit personal ca misionari au tratat alti 75.000 de oameni cu succes!

Dennis Richard a avut multe, multe probleme de sanatate si, desi sceptic la inceput, el a persistat cu Produsul MMS , prezentand o fenomenala recuperare. El acum a devenit un exponent al muncii a lui Jim Humble. 

Ce este MMS?

Suplimentul mineral miraculos (Master Mineral Solution), este un puternic anti-microbian, antiviral si antibacterian compus lichid numit clorit de sodiu si a fost utilizata in industria alimentara pentru zeci de ani. MMS sau dioxidul de clor este unprodus antimicrobian, antimicotic, anticancerigen cu rol in detoxifiere, eliminare toxine, combatere cancer,malarie, sida, si alte boli grave.

Cum actioneaza MMS?

Cand este activat cu acid citric, solutia de clorit de sodiu este convertita intr-un dioxid de clor, devenind un puternic agent anti-microbian. Acest efect dureaza aproximativ 1 -2 ore sau pana cand dioxidului de clor se descompune. Suplimentul mineral miraculos are ca obiectiv tinta agentii patogeni, care sunt deosebit de sensibili la oxigen. Aceasta elimina din organism agentii patogeni si pastreaza in sistemul digestiv elementele necesare! Chiar si cel mai sofisticat preparat de argint coloidal nu se poate compara cu eficacitatea suplimentului mineral miraculos impotriva unei game atat de largi de agenti patogeni.

Societatea Americana a chimistilor analisti a declarat in 1999 "...ca de dioxidul de clor a fost cel mai puternic produs de eliminare a agentilor patogeni cunoscut de om ...".

Nota: dioxidul de clor nu trebuie sa fie confundat cu "clorul" - acestea sunt foarte diferite in actiunea lor. Dioxidul de clor -MMS, nu produce THMs precum clorul, si nu da nastere la formarea de cloroform si bromoclorometanului (produs toxic).

Jim Humble spune "... mai mult de 75000 de suferinzi de malarie au luat MMS si sunt acum din nou la locul de munca si duc o viata obisnuita productiva... " si "... atunci cand suferinzii de SIDA iau MMS, acestia se intorc acasa, intr-o saptamana ..."

MMS sau dioxidul de clor este un produs antimicrobian, antimicotic, anticancerigen cu rol in detoxifiere, eliminare toxine, combatere cancer, malarie, sida, si alte boli grave.

Purificarea apei cu MMS

Adaugarea de una sau doua picaturi de MMS la un litru de apa va distruge cei mai cunoscuti agentii patogeni. Lasati apa pentru cel putin 15 minute înainte sa o beti. Daca doriti sa accelerati procesul, atunci puteti folosi activatorul, care ar trebui sa fie amestecat mai intai într-un pahar mic sau ceasca, asteptati cel putin 3 minute, apoi adaugati in apa dumneavoastra de baut.

 

>> citeste mai mult


MMS Supliment Mineral Miraculos este un pachet ce contine 2 flacoane. Un flacon contine MMS - solutie concentratie 25% clorit de sodiu - NaClO2 si un flacon cu solutie de acid citric diluat 50%.

MMS Supliment Mineral Miraculos confera urmatoarele avantaje:

Daca v-ati saturat de tratarea simptomelor si nu v-ati raportat niciodata la  cauza principala a bolii dumneavoastra - atunci cititi mai departe.

Daca sunteti unul de la multi a carui sanatate a fost compromisa de stilul de viata modern,si dumneavoastra, de asemenea, puteti fi unul din miile de cazuri pe care SMM-a ajutat.

MMS sau dioxidul de clor este unprodus antimicrobian, antimicotic, anticancerigen cu rol in detoxifiere, eliminare toxine, combatere cancer,malarie, sida, si alte boli grave.

MMS s-a dovedit a fi un tratament pentru problemele de sanatate, cu un nivel foarte ridicat de succes:

  • Cancerul, acest malignitate nu poate supravietui unei intalniri cu MMS;
  • Bacteriile, inclusiv protozoare, si infectii de lunga durata;
  • Virusii, inclusiv herpes, hepatita, HIV, febra Ross si a malariei;
  • Afectiuni cronice, cum ar fi boala Lyme si sindromul de oboseala cronica.

Cura se incepe cu cate o doza de 3 ori pe zi. Doza inseamna 1 picatura de MMS amestecat cu 5 picaturi solutie acid citric diluat si lasat timp de 3 minute, intr-un pahar, dupa care se bea cu cat mai putine inghitituri posibil.

Dozajul trebuie marit treptat de la o zi la alta, astfel in a doua zi se vor amesteca 2 picaturi MMS cu 10 picaturi acid citric, a treia zi 3 picaturi MMS cu 15 picaturi acid citric s.a.m.d.pana la 15 picaturi MMS cu 75 picaturi acid citric.  Toate aceste doze trebuie administrate de cate 3 ori pe zi.  In momentul in care pacientul a ajuns la doza de 15 picaturi, aceasta se mentine timp de 7-10 zile, dupa care se va continua cu o cura de intretinere de 6 picaturi MMS cu 30 acid citric de doua ori pe saptamana.

In cazul in care pe aceasta perioada de crestere a dozajului, pacientul se simte foarte rau, se va mentine doza din ziua respectiva timp de cateva zile, dar apoi se va continua cu cresterea treptata a acesteia! 

Scopul general al numarului de picaturi pe care oricine ar trebui sa le administreze este de 15 picaturi de 2 sau 3 ori pe zi si, desigur, mai putin pentru copii. Pentru copii in mod normal, ar fi de 3 picaturi pentru fiecare 12 kg de greutatea corporala. Acest numar de picaturi, 15, ar fi OK de doua ori pe zi pentru un adult care cantareste 68 kg sau mai putin si 15 picaturi de trei ori pe zi pentru un adult de peste 70 Kg. Acest numar de picaturi asigura un organism complet liber de agenti patogeni microorganici si metale grele. Odata ce a ajuns la acest nivel si mentinut pentru o perioada de 7 - 10 zile, individul ar trebui sa reduca doza la un nivel de intretinere de 6 picaturi, de doua ori pe saptamana.

NOTA: In toate cazurile in care picaturi de SMM sunt mentionate, de asemenea, ne referim si la cele 5 picaturi de lamaie, lime sau solutie de acid citric 10% (acid citric diluat) ce este necesar pentru fiecare picatura de MMS. Apoi, trebuie sa asteptati 3-10 minute (cronometrat) inainte de consumare. 

Atentie: Daca doriti sa amestecati preparatul cu suc trebuie sa va asigurati ca acesta nu contine vitamina C. Nu luati vitamina C timp de 1 ora inainte de a lua MMS si 3 ore dupa ingestie. Acid ascorbic s-a dovedit a neutraliza activitatea biologica a acestui compus.

Clipurile urmatoare ofera instructiuni a modului de pregatire a unei doze proprii de MMS

Cerinte suplimentare cu MMS

  • Nu luati vitamina C timp de 1 ora inainte de a lua MMS si 3 ore dupa ingestie. Acid ascorbic s-a dovedit a neutraliza activitatea biologica a acestui compus.

  • A nu se lasa in lumina soarelui, deoarece razele ultra-violete neutralizeaza molecula de dioxid de clor. Asigurati-va a nu lasa MMS in apropierea luminii.

  • Administrati independent de produse alimentare, deoarece acest lucru incetineste rata, in care compusul MMS intra in circulatia sangelui. Cum MMS isi desfasoara cea mai mare activitate antimicrobiana la 1-2 ore dupa ce a fost activat, el nu are timp pentru a ajunge acolo si a-si face efectul - deci administrati pe stomacul gol!

  • In ceea ce priveste gustul, unelor persoane li se pare neplacut si prefera sa amestece MMS cu un suc de fructe ce nu detine acid ascorbic. Va sugeram sa il administrati cu apa deoarece gasirea unei suc de adecvat este uneori dificil, si, de cele mai multe ori, contine urme de acid ascorbic.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Dorinel Cana  
cum se administreaza MMS-ul extern?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Protocolul pentru Piele

 

Aplicaţii: Psoriazis, acnee, răni infectate sau nu, arsuri, herpes, muşcături de insecte, eczeme, cancer de piele, printre altele.

10 picături de MMS + 10 picături de activator (1:1 Tip MMS) într-un pahar normal. Aşteptaţi 1 minut, până când culoarea acestuia se schimbă devenind de un galben precum chihlimbarul şi apoi se adaugă puţină apă. Se aplică pe zonele afectate prin tamponare cu tifon sterilizat. Aşteptaţi 1 minut şi apoi clătiţi cu apă curata de la robinet.

Se repeta aceasta metoda cate o data pe zi pana la disparitia manifestarilor cutanate. In cazul anumitor boli precum cancerul de piele si herpesul, acest protocol se va utiliza in paralel cu cel general care actioneaza intern fiind administrat pe cale orala.

Unele persoane au o piele sensibilă si care reactioneaza prin iritare. În acest caz, puteţi reduce doza sau diluati cu mai multa apa siabia apoi aplicati pe zonele afectate.

Protocol pentru arsuri

Orice arsura trebuie stropita cu MMS fara a se adauga acidul citric direct din recipientul tip spray. Nu adaugati absolut deloc acid citric sau orice alt suc de lamaie. Daca nu aveti un recipient de tip spray la indemana, atunci aplicati MMS direct pe arsura avand grija ca toata zona sa fie complet acoperita de MMS.

Asteptati pana la 5 minute, insa nu mai mult, si apoi clatiti cu apa. Daca nu spalati arsura dupa ce a fost aplicat MMS, aceasta va continua sa doara. Pe de alta parte insa, daca clatiti dupa 5 minute, arsura se va vindeca intr-o patrime a timpului necesar vindecarii normal, deci de patru ori mai repede. Aceasta include toate gradele de arsuri si va salva vieti. Durerea ar trebui sa dispara imediat sau redusa la aproape zero in cateva minute.

Arsurile solare pot fi tratate la fel. Stropiti zona inrosita, asteptati intre 1 si 5 minute apoi clatiti. Daca zona inca ustura, dupa o ora stropiti din nousi asteptati 5 minute pana sa clatiti. Durerea ar trebui sa dispara in cateva minute. In general 2 doze ar trebui sa ajunga pt. arsurile solare insa, in ocazii rare, daca disconfortul nu a disparut se poate aplica si o a treia doza. Asigurati-va sa clatiti dupa aplicare.
Luati in seama ca MMS este alcalin iar arsurile need alcalinitatea MMS-ului pt. a neutraliza aciditatea ce rezulta in zonele arse. Acesta este unul dintre motivele pt. care arsurile se vindeca rapid dupa aplicarea MMS-ului.

Nume: Anonim  
cel mai tare tratament pentru cancer.. pacat ca nu se gaseste in farmacii sau plafare
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua,

Acest produs se distribuie in magazinele naturiste doar la cerere.

Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

Nume: Anonim  
De ce nu scrieti si despre protocoalele 1000 si 2000 cu MMS? Jim Humble mentioneza ca pentru boli avansate de tip cancer, sida diabet sa se foloseasca Protocolul 2000 cu MMS
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua. Am postat informatie cu Protocolul 1000 aici:http://www.ekilibrium.ro/stiri/MMS/PROTOCOLUL_1000_MMS-2272.html
Nume: Ekilibrium  
Golirea regulata a intestinelor este obligatorie pentru a ne elibera de discomforturile detoxifierii. Deasemenea o clisma este binevenita, aceasta accelerand procesul de eliminare. Hotarati-va sa excludeti din dieta dvs. carbohidratii rafinati (zaharul alb rafinat, faina alba rafinata si produsele derivate din aceasta, etc) precum si grasimile saturate.
Nume: Simona  
Este posibil sa apara si diareea in timpul acestui produs?
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro

Buna ziua, MMS-ul este un puternic detoxifiant si prin urmare aceasta diaree ar putea fi un efect advers al acestui tratament. In cazul in care acest simptom persista, va rugam micsorati doza administrata, urmand ca sa o cresteti in momentul in care diareea dispare. Va multumim pentru interesul acordat si va dorim multa sanatate!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Para Clark Kit
Para Clark Kit
Produs recomandat
ParaZap Kit
ParaZap Kit
Produs recomandat
Pachet Hulda Clark s...
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara