Boabele de cacao crude sunt foarte benefice pentru organism deoarece contin:
antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii.
magneziu - in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment.
crom - in cantitate mai mare decat in orice alt aliment.
vitamina C, mai mult decat multe citrice care prin obisnuita le asociem ca fiind foarte bogate in vitamina C.
Consumand boabele de cacao veti avea o sursa concentrata de antioxidanti, magneziu, crom, si vitamina C. Desi inca nu sunt atat de populare, valorile nutritionale ale boabelor de cacao sunt dupa unii autori cele mai sanatoase dintre toate alimentele.
Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.