Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Produse pentru femei
Cosmetice
Igiena intima
Tulburari premenstruale si menopauza
Fisuri Anale, Hemoroizi
Recomandari pentru femei lauze
Recomandari pentru femei insarcinate
Buze
Remodelare Corporala
Bijuterii si accesorii terapeutice
Ingrijire unghii
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 69.5 RON

*TVA inclus



Cod : 827

Marca:Calivita

Garantie:24 luni


 

Vital Woman

Vital Woman de la CaliVita este un produs naturist creat special pentru a imbunatati starea generala a femeilor prin functiile de ridicare a libidoului, starea de bine, tonusul muscular, prezenta psihica si, implicit feminitatea. Substantele sale actioneaza pe toate nivelurile (atat in plan fizic, energetic, cat si spiritual) si confera acele atrtibute si resurse de care orice femeie moderna are nevoie in viata de zi cu zi.

Suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza, de multe ori, o stare de tensiune permanenta, de indispozitie, de diminuarea vitalitatii si a dorintei si activitatii sexuale. Aceste simptome rezulta din lipsa unei aport energo-informational complet, necesar pentru realizarea armoniei dintre trup si suflet. Aportul complet este conditionat de interactiunea dintre alimentatia fizica, alimentatia energetica si alimentatia spirituala.

Alimentatia energetica se defineste prin a fi relatia Om - Mediu, precum si prin relatiile interumane (cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra). Daca influentele negative predomina in acest tip de alimentatie, implicit si alimentatia spirituala va fi afectata. Alimentatia spirituala este asigurata de evenimentele culturale la care participam, de obiectivele pe care ni le fixam, precum si de viata sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale.

Pentru remedierea carentelor energetice si spirituale se pot utiliza anumite plante ale caror efecte benefice la nivel fizic, mental si emotional au fost semnalate inclusiv de literatura stiintifica de specialitate. Acestea actioneaza la nivelul alimentatiei fizice, dar intervin si in restabilirea echilibrului dintre cele trei tipuri de alimentatii. Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu, s-au realizat diverse produse in a caror compozitie se regasesc extracte naturale care induc confortul fizio-psihic, care stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si mentala, imbunatatesc activitatea sexuala atat la femei, cat si la barbati. Componente vegetale ale produsului naturist pentru sanatate 

 

>> citeste mai mult


Vital Woman este ambalat intr-un flacon cu 60 de tablete ce contin 100 mg Damiana, 100 mg Suma, 100 mg Radacina de Maca, 100 mg Extract de Guarana, 50 mg Radacina de Sarsaparilla, 50 mg Saw Palmetto, 25 mg Racadina de Unicorn si 25 mg Boabe de Catuaba.

Vital Woman de la Calivita au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular, biochimic si biofizic. Un rol deosebit revinefitosterolilor din compozitie. Astfel:

  1. Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central;
  2. Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau bogat in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, fiind un afrodisiac usor si un diuretic. Este utila si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe;
  3. Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic si antiseptic;
  4. Maca (Lepidium Meyenii) creste libidoul si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate.
  5. Suma (Pfaffia Paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta si a apetitului sexual;
  6. Saw Palmetto (Palmierul pitic) ajuta la ameliorarea infectiilor urinare, ajuta la urinarea normala si scaderea simptomelor urologice. Extractul de palmier pitic scade nivelul de dihidrotestosteron;
  7. Unicornul (Aletris Farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil in diverse perioade hormonale starea psihica a femeilor.
  8. Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. Guaranina este principala substanta activa din Guarana. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si cola braziliana. Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Guarana stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame.

Pe langa proprietatile sale terapeutice, produsul Vital Woman este si un bun vitalizant si tonifiant, de aceea poate fi consumat in loc de cafeaua de dimineata.

Mod de administrare:

Adult (18-50 ani) - preventiv
Apetit sexual (crestere)
Depresie
Diuretic in afectiunile renale 
Fertilitate
Frigiditate
Hormoni (reglare)
Infectii urinare
Menopauza
Menstruatii neregulate
Stres
Vaginita distrofica
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-1-0
1-0-0
1-0-0
1-0-0
1-0-1
1-0-0
1-0-1
1-0-0
0-0-1

Legenda:1-1-1 = o tableta dimineata una la pranz si una seara

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara