Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Uleiuri
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Uleiul extravirgin din seminte de susan


Uleiul extravirgin din seminte de susan
 

Pret : 22 RON

*TVA inclus



Cod : 1984

Marca:Valahia


 

Uleiul extravirgin din seminte de susan

Uleiul extravirgin din seminte de susan este un ulei cu un trecut nobil si prestigios, la fel ca si cel de masline. Uleiul de susan este inchis la culoare, are un miros puternic de nuca si este folosit in salate sau gustari reci.

Nu numai ca uleiul de susan ofera o extraordinara paleta de gusturi, dar iti daruieste un echilibru excelent de acizi grasi, ceea ce il face unul dintre uleiurile cele mai pline de virtuti. O lingura de susan, cu o valoare calorica de 53 de kcal, contine 1,6 g proteine, 1,2 g fibre, 2 g carbohidrati, 88 mg de calciu, 57 mg de fosfor, 42 mg de potasiu, 32 mg de magneziu, dar si zinc, seleniu, fier si sodiu.

Susanul contine tocoferol, un compus antioxidant, care poate forma vitamina E si care ajuta la prevenirea cancerului si a bolilor cardiovasculare. De asemnea consumul regulat de susan este recomandat in alimentatia femeilor aflate la menopauza, deoarece magneziul continut de acesta, ajuta la scaderea tensiunii, in timp ce calciul reduce durerile de cap si amelioreaza simptomele neplacute, asociate cu aceasta perioada. Apoi, zincul continut de semintele de susan conduce la marirea densitatii osoase, ajutand in acest fel femeile de varsta a doua si a treia sa isi mentina articulatiile sanatoase. Tot magneziul este cel care amelioreaza manifestarile sindromului premenstrual si previne diabetul de tip 2, in cazul femeilor cu exces de greutate.

Semintele de susan sunt o excelenta sursa de calciu, fosfor, magneziu, fier, zinc si vitamina B. Ele contribuie la formarea oaselor si a dintilor, la coagularea sangelui, mentinerea presiunii sanguine si contractarea muschilor, precum si la buna functionare a sistemului imunitar. De asemenea, au un rol important in metabolismul energiei si transmiterea influxului nervos, în repararea tesuturilor, producerea hormonilor si formarea globulelor rosii.

 

>> citeste mai mult


Uleiul extravirgin din seminte de susan este ambalat intr-un recipient de 250 ml si are in compozitie ulei extravirgin din seminte de susan.

Pe langa gustul sau excelent si aromant in salate, supe si mancaruri, Uleiul extravirgin din seminte de susan este minunat in ceea ce priveste ingrijirea tenului. Acesta hidrateaza in profunzime, revitalizand tenul obosit, lipsit de stralucire. Vitaminele si nutrientii din continutul acestuia actioneaza delicat, hranind si in acelasi timp alungand bacteriile si impuritatile de la nivelul pielii.

Efectul sau antifungic si bactericid il recomanda in tratamentul paradontozei si aftelor bucale. Timp de trei luni, in fiecare seara se maseaza zona afecata cu 2-3 picaturi de ulei de susan. Consumul regulat dar moderat de ulei de susan sau seminte de susan poate avea un rol esential in prevenirea cancerului de colon precum si a celui de piele. Samanta de susan este unul dintre alimentele care contin cei mai multi lignani, niste compusi vegetali care au un rol asemanator cu cel al estrogenului si care reduc riscul de cancer la colon si prostata, precum si cel de boli cardiovasculare si de pierdere a vederii cauzate de imbatranire.

Uleiul de susan se utilizeaza si in tratarea iritatiilor bebelusilor, dar si pentru a inlatura bacteriile agresive sau raceala. Susanul poate fi introdus in alimentatia bebelusilor incepand cu varsta de 6-8 luni, aceasta perioada variind in functie de evolutia copilului, istoricul alergen din familie, precum si in cazurile de dermatita atopica sau astm. Uleiul de susan are si efecte laxative.

Uleiul de susan este recunoscut ca fiind un foarte bun dezinfectant, dar pe langa acesta propietate este si un foarte bun afrodiziac tocmai de aceea se foloseste eficient la masaj. Semintele de susan contin estrogen si sunt utile femeilor care-si doresc sa aiba sani mai mari. Se poate folosi si uleiul de susan in acelas scop: se aplica pe sani, printr-un masaj circular usor.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara