Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Parazitii din organism si tratamentul deparazitar de 18 zile

 
Parazitii din organism si tratamentul deparazitar de 18 zile

Astazi vei invata despre influenta parazitilor asupra starii de sanatate.

Stiai ca organismul tau este colonizat de o multume de paraziti care mananca zilnic din tine?

Vrei sa accepti sau nu, realiatea este ca toti avem in noi diferite specii de paraziti care ne consuma substantele nutritive si ne expun unor boli infioratoare. 

Toti oamenii au paraziti? 

Fara exceptie! 

Iti aduc la cunostinta ca oamenii de pe planeta se impart in 2 categorii:

1. Oameni care se deparaziteaza periodic de paraziti.

2. Oameni care NU se deparaziteaza de paraziti

Asadar nici NU se pune problema organismului neinfestat.

Suntem cu totii mult prea expusi, cu atat mai mult in aceste vremuri cu aer poluat, apa murdara si mancare infestata.

Partea buna este ca…

…daca ai un stil de viata sanataos si echilibrat, care-ti asigura un sistem imunitar puternic, corpul tau este capabil sa tina cat de cat sub control majoritatea parazitilor cu care te infestezi, INSA daca nu ai grija de sanatate, ai toate sansele ca mai devreme sau mai tarziu, parazitii sa-ti produca o gramada de boli. 

Legatura dintre Paraziti si BOLI

Dupa mai multe experiemente, cercetatoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia ca multe din bolile cu care se confrunta omenirea in zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris si despre aceste descoperiri revolutionare in cartea “Vindecarea tuturor formelor de cancer” – pe care o recomandam chiar daca nu aveti cancer.

Cercetatoarea Dr. Hulda Clark a descoperit in experimente ca:  

+ organismele TUTUROR pacientilor bolnavi de cancer erau supraincarcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).

 

+ TOTI pacientii cu boli de piele erau supra-infestati cu viermi cilindrici (oxiuri, limbrici etc). 

+ TOTI pacientii cu acnee rosacee erau puternic infestati cu parazitul Leishmania. 

+ TOTI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.   

+ TOTI cei care sufera de migrene au nematodul Strongyloides. 

+ personele cu ASTM au ascarizii in plamani. 

+ Multe persoane care fac infarct au viermi in inima.

 

heart parasite PARAZITII provoaca cancer si alte boli grave

+ Parazitii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, in special schizofrenia 

+ Persoanele care transpira excesiv noaptea sunt supra-infestate cu ascarazi.

 Si lista poate continua…

Asadar Hulda Clark  tras concluzia ca parazitii reprezinta o componenta esentiala in producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confrunta in ziua de astazi. 

De ce sunt parazitii periculosi?

Parazitii colonizeaza de obicei colonul si intestinul subtire al oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, insa pot ramane si inofensivi daca gazda are un sistem imunitar puternic si o flora intestina  echilibrata. 

Partea proasta incepe atunci cand parazitii reusesc sa treaca din intestine in restul organismului si se instaleaza in alte organe, incep sa apara bolile. Trecerea din intestine in alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, si DOAR in conditiile in care organismul este infestat cu alcool izopropilic.

Insa Atentie! Parazitii nu pot supravietui in alte organe in afara de intestin, decat in prezenta ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).

CUM ajunge alcoolul izopropilic in corpul tau?

Foarte simplu, deoarece e o substanta la care suntem cu totii expusi in aceste vremuri. El se gaseste in: majoritatea sampoanelor(si patrunde prin piele in corp), in sucurile din comert, in produsele cosmetice, in apa de gura, in fixativul pentru par, in toate produsele pentru barbierti, in cafeaua decofeinizata, in cerealelel prelucrate, in diferite medicamente…si lista continua.

Mai mult decat atat, specia comuna de bacterii clostridium produce alcool izopropilic in intestinul tau.

Ideea e ca suntem atat de expusi incat chiar NU avem cum sa ne ferim. Asta e realitatea, oricat de infiorator ar suna.

Insa vestea buna este ca Dumnezeu ne-a lasat in natura exact leacurile de care avem nevoie, pentru a ne curata periodic organismul de paraziti.

Programul 100% natural de eliminare a parazitilor

– Are la baza 3 PLANTE si un aparat numit  

ZAPPER

 PELINUL(capsule)

 CUISOARELE(capsule)

Tinctura din COAJA de NUC NEGRU (sau capsule coaja nuca neagra) 

Aceste 3 ingrediente luat impreuna au potentialul sa omoare majoritatea speciilor de paraziti care-ti colonizeaza corpul.

Mai mult este 100% NATURAL , iar ingredientele le poti gasi la oricare magazin naturist ( mai putin tinctura de nuc negru, care se gaseste mai rar in magazine, insa se gaseste lejer pe internet). 

Tratamentul deparazitar dureaza 3 saptamani - mai precis 18 zile!

  Tabel administrare tratament deparazitar

Tratamentul are 2 FAZE:

1. Faza de inceput (deparazitarea) - in care se face tratament intesiv pentru a elimina parazitii si ouale acumulate.

2. Faza de mentinere - in care se ia 1 data/saptamana tratamentul, pentru a preveni o noua  supra-infestare – pe care ar fi bine s-o tineti regulat, toata viata.

Adica: Odata pe fiecare saptamana vei lua 2 lingurite de tinctura de coaja de nuc negru, 7 capsule de pelin si 7 capsule de cuisoare (aprox 3 lingurite de cuisoare intregi).  

Respectand aceste principii vei ajuta ENORM corpul in lupta cu parazitii, la care suntem cu totii expusi in fiecare zi. 

Alte  remedii care ajuta in lupta cu parazitii: 

1. MMS - supliment mineral miraculos sau (dioxid de clor)  

Ca in orice plan de detoxifiere, este intotdeauna intelept sa administreze treptat - si cu MMS aceasta regula nu difera.     

Jim a declarat ca cei mai multi agenti patogeni in interiorul corpului pot fi eliminati in intregime intr-o perioada de aproximativ trei saptamani, sau 21 de zile.  

"Scopul general al numarului de picaturi pe care oricine ar trebui sa le administreze este de 15 picaturi de 2 sau 3 ori pe zi si, desigur, mai putin pentru copii. Pentru copii in mod normal, ar fi de 3 picaturi pentru fiecare 12 kg de greutatea corporala. Acest numar de picaturi, 15, ar fi OK de doua ori pe zi pentru un adult care cantareste 68 kg sau mai putin si 15 picaturi de trei ori pe zi pentru un adult de peste 70 Kg. Acest numar de picaturi asigura un organism complet liber de agenti patogeni microorganici si metale grele. Odata ce a ajuns la acest nivel si mentinut pentru o perioada de 7 - 10 zile, individul ar trebui sa reduca doza la un nivel de intretinere de 6 picaturi, de doua ori pe saptamana.

 

 NOTA: In toate cazurile in care picaturi de SMM sunt mentionate, de asemenea, ne referim si la cele 5 picaturi de lamaie, lime sau solutie de acid citric ce este necesar pentru fiecare picatura de MMS. Apoi, trebuie sa asteptati 3-10 minute (cronometrat) Inainte de a adauga apa sau suc si de consumare

 2.Zeolitul

Zeolitul, sau piatra care fierbe, este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.

Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa intr-o proportie uimitoare, de pana la 15%, de a-si schimba  cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati exceptionale de absorbtie, desorbtie si schimb  ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru  eliminarea metalelor grele din organism, si a toxinelor in general, reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.
Zeolitii sunt un grup de minerale cu structura cubica in forma de fagure, fiind minerale rare incarcate, negativ, proptietate unica in regnul mineral.
 

Efectul structurii si incarcarii magnetice este ca zeolitul atrage metalele grele si toxinele si le captureaza pur si simplu. Toxinele intra si nu mai pot iesi. Apoi zeolitul le poarta in siguranta si inofensiv in afara corpului prin tranzitul intestinal.

ACTIUNI

Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un detoxifiant, antiviral,  antioxidant si imunomodulator foarte eficient.

3. Pau d’Arco

Anticancerigen, AntiFungal, AntiViral, AntiBacterian

Artrita, Bronsita Cronica, Fungus, Infectii Vaginale, Candidoza, Cervicita 

Efect detoxifiant. Purifica organismul de metalele toxice, de particulele radioactive si de diferitele substante toxice.
• Efete antifungale. Ataca fungusii precum si Candida. Ataca de asemenea si alti paraziti intestinali.
• Fortifica sistemul imunitar in cazul unui organism slabit (fortifiant general).
• Mentine si imbunatateste elasticitatea epidermei si a tesuturilor.
• Creste vitalitatea.
• Are efect antioxidant.
• Incetineste procesele de imbatranire.
• Are efect antiviral, antifungic si antiparazitar: Candida albicans, Schisostoma Mansoni (care poate cauza deces). Este eficient în    infectii cauzate de malarie, stafilococ auriu, bacilul subtilis, Escherichia coli, Salmonella typhy si shigella dysenteriae
• Regleaza metabolismul.
• Amelioreaza procesele inflamatorii.
• Efect analgezic.
• Efect vasodilatator. Incetineste procesele de ateroscleroza si reduce tensiunea arteriala. Scade riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. 

4. Solutie Lugol    

Puneti intr-un pahar cu apa o lingurita de otet de mere, pentru a o face acida, dupa care adaugati o picatura de Lugol si amestecati bine. Bautura trebuie sorbita de-a lungul unei mese.

O sticla de Lugol contine aproximatuv 576 de picaturi.

5. Argila 

Un alt supliment MIRACULOS. Si nu exageraz deloc. E unul dintre cele mai bune remedii impotriva parazitilor, insa are multe alte benefiii.

Curata intreg oganismul de toxine si metale grele, purifica sangele, detoxifica ficatul, detoxifica intestinele, echilibreaza glandele endocrine, ajuta flora intestinala, are efect anti-depresiv si anti-stress, repara leziuniile din intreg tubul digestiv (de la gingivita, rosu in gat, gastrita, intestin iritabil…pana la hemoroizi), si foarte multe alte beneficii.

Administrare: Desi se gaseste si sub forma de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule – care se lasa intr-o cana cu apa de seara pana dimineata. Dimineata se amesteca si se bea apa argiloasa tulbure.

Nu uita ca Dumnezeu ne-a facut din tarana.

6. Usturoiul  

Desi este cunoscut pentru calitatile anti-parazitare, anti fungice, anti bacteriene si de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult mai departe de atat.

Eu de exemplu in ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent ca am avut ferba 39-40. De fiecare data cand racesc imi fac un suc de lameie si mananc cativa catei de USTUROI. In acesti 2 ani n-am fost racit niciodata mai mult de 3 zile, iar trratamentul nu a dat niciodata gres.

 7. Nuca de cocos

 Este plin internetul de articole despre beneficiile antiparazitare, antibacteriene si in special antifungice ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, insa eu recomand nuca de cocos intreaga pentru rezultate mai bune.

 Tin minte ca am citit pe un forum despre unu baiat relativ sanataos, care a decis sa faca o cura de 2 saptamani cu ulei de cocos, deoarece auzise ca este sanatos. In timpul celor 2 saptamani ii s-a intamplat de 2 ori sa defecheze un pumn de viermi.

 8. Seminte CRUDE de dovleac 

Aproximativ 50 de seminte de dovleac dimineata pe stomacul gol, era cura importiva parazitilor recomandata de regretatul Valeriu Popa.

 Acest remediu are capacitatea sa omoare cele mai comune specii de paraziti.

 9. Fibrele vegetale 

Este esential sa elimini regulat materiile fecale. 

Constipatia(=neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea si inmultirea parazitilor, deoarece le oferi mediul perfect pentru devzoltare.

 Mai multe despre fibre am scris in articolul despre Detoxifierea Colonului  100% Natural.

 10. Probioticele si Prebioticele

 Flora intestinala este bareiera dintre parazitii, bacteriile daunatoare si virusii din intestin si restul organismului. O flora intestinala echilibrata si sanatoasa va lasa doar nutrientii necessari sa treaca in organism , blocand orice altceva.

Pentru a mentine aceasta flora sanatoasa este esential sa consumam regulat probiotice si prebiotice.

* Probioticele sunt bacterii benefice precum cele dn intestin, care se se gasesc in produsele fermentate, in special IAURTUL si KEFIRUL.

Atentie! Iaurtul facut de casa bate la orice ora d.p.d.v calitativ, orice iaurt din comert. Asadar mai bine cumpara lapte proaspat de la tarani si pune-l la prins, decat sa-ti dai banii pe cele din comert, facut exclusiv pentru a produce cat mai multi bani, si atat. 

Prebioticele sunt alimentele care hranesc bacteriile benefice din flora intestinala: cicoarea, napul, ceapa cruda, usturoiul crud, sparanghelul, taratele de grau, fasolea si mazarea, spanacul si legumele cu frunze verzi, banana, ovazul etc.

 Dupa cum vezi prebioticele se gasesc intr-o gama larga de alimente, asa ca ai de unde alege.

 11. Vitamina C

Vitamina C joaca un rol esential in functionarea optima a organismului, cu atat mai mult in eliminarea eficienta a parazitilor.

Vitamina C e un micronutrient format din: Rutina, Bioflavonoide, Factorul K, Factorul J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen, Acid ascorbic.

Suplimentele din farmacii cu Vitamina C contin doar acid ascorbic, in timp ce in Vit. C din natura are TOATE componentele.

Stiai ca ardeiul verde contin cel putin triplu vitamina C fata de citrice?

Macesele         1500-2000 mg  Vit. C /100g

Arderiul verde  1600-1800 mg Vit. C/100g

Catina               670 mg Vit. C /100g

Patrunjelul         150 mg Vit. C /100g

Kiwi                   120-180 mg Vit. C  /100g 

Coacazele        55-215 mg Vit. C  /100g 

 Portocala          53 mg Vit. C  /100g 

*Ideea e ca, exista destule surse de vitamina C in natura! Nu e nevoie sa optezi pentru capsule.

 
worm PARAZITII provoaca cancer si alte boli grave

Mai au proprietati antiparazitare:

 * Argintul Coloidal 

* Samburii de grapefruit si de lamaie 

* Aloe vera

 * Propolisul

 * Iodul (Sub forma de iodura de potasiu sau  Solutie lugol)

 Rotirea alimentelor

Ca orice organism viu, parazitii au capacitatea de a se adapta in timp si de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit sa-i omoare.

 De aceea, nu vei avea rezultate consumand doar usturoi in fiecare zi sau doar se minte de dovlea in fiecare zi. 

Cea mai inteleapta alegere este ROTIREA ALIMENTELOR. 

Adica o saptamana consumi multa nuca de cocos, in urmatoarea semintele de dovleac, apoi treci la argila si asa mai departe… 

Astfel nu numai ca parazitii nu pot dezvolta rezistenta, dar vei fi capapil sa omori o gama mult mai larga de specii, deoarece nu toate speciile mor de la acelasi aliment.

Oricum reginul HULDEI CLARK este punctul de plecare, deoarece cele 3 componente (nucul negru, pelinul si cuisioarele) sunt o combinatie care omoara majoritatea speciilor de paraziti…in mai putin de 3 saptamani.

Mai jos aveti inregistrarea unei colonoscopii ca sa vezi cat de reala este problema parazitilor in zilele noastre:

  

Vezi si Viermi in fata:


 


 


 

Sursa: preluare dupa www.vindecator.com





Scapa acum de paraziti!

  


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Tratamentul ascaridiozei
 Tratamentul ascaridiozei  Tratamentul ascaridiozei Tratamentul se face cu produse naturiste cu efect antiparazitar: tinctura din nuca neagra, pelin si cuisoare, in cure repetate de cate 2-3 luni, cu cate o luna pauza, pana la infirmarea coproparazitologica a diagnosticului de ascaridioza (eliminarea totala a paraz
 
• Paraziti intestinali
Paraziti intestinali Paraziti intestinali Parazitii nu sunt daunatori, dar pot produce o puternica mancarime rectala, de obicei noaptea, cand depun ouale in jurul orificiului anal. Cand ne scarpinam din cauza mancarimii, ouale intra sub unghii. Copiii au tendinta sa duca mana infectata la gura, unde ouale vor fi
 
• Tinctura din coaja de nuca neagra
Tinctura din coaja de nuca neagra Lucrurile benefice pentru sanatatea ta cer timp si rabdare. Trebuie sa te gandesti bine ce anume vrei sa schimbi sau sa imbunatatesti si sa iti faci o lista de la cel mai important lucru, pana la cel care suporta amanare. Este foarte important sa ai un plan cand vine vorba de propriul stil de viata
 
• Plante, fructe si legume care ucid virusii
Plante, fructe si legume care ucid virusii Plante, fructe si legume care ucid virusii Fructele si legumele aduc o mare varietate de vitamine, minerale si antioxidanti care sustin un sistem imunitar puternic. O dieta bogata in fructe si legume ajuta la prevenirea infectiilor si cresc imunitatea in fata virusilor. Dintre toate fructele si
 
• Salmonella si shigella
Salmonella si Shigella Salmonella si Shigella sunt bacterii enterice, cu alte cuvinte ele traiesc in intestinul nostru. Dr. Clark a descoperit ca Salmonella este deasemeneea o bacterie de detoxifiere, adica este eliberata de alti agenti patogeni cum ar fi paraziti sau virusi atunci cand acestea sunt ucise sau cand sunt pe
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Paraziti si tratamente deparazitare

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara