Prezenta acidului malonic in plante a fost semnalata inca din 1925. Totusi, nu s-a banuit niciodata ca il ingeram zilnic, in cantitati atat de mari!
Iata lista alimentelor care nu contin malonati; Respectati-o! Nu consumati alimente care nu apar aici. Modalitatea cea mai rapida de recuperare a sanatatii organului cu tumora, sau a oricarui alt organ este de a inceta otravirea acestuia cu acid malonic. Veti remarca diferenta in cateva zile.
Exista si un beneficiu suplimentar pentru persoanele care trec la dieta fara malonati. Veti remarca o temperatura mai ridicata a organismului dupa cateva saptamani, ceea ce face ca tenul sa fie mai imbujorat. Persoanele supraponderale pot avea experienta unei scaderi lente, dar constante, in greutate!
Consumati doar aceste alimente!
Amintiti-va faptul ca un aliment poate sa nu contina malonati si, totusi, sa nu fie potrivit pentru dumneavoastra din alte motive. Amintiti-va, de asemenea, ca aceasta este o lista de plante, intrucat animalele nu produc malonat. Laptele insa este o exceptie, caci prezinta urme de malonati, astfel incat, produsele lactate sunt listate ca sanatoase, dar numai dupa un tratament special.
afine
afine (coacaze negre) capsune
alge rosii cardamon
aloe vera cartofi (albi, rosii, dulci)
alune (fara coaja rosie) castraveti
alune de padure ceai de iarba-de-lamaie
amarant ceapa (alba, galbena, verde)
ananas chimion
anghinare cimbru
ardei gras (verde, rosu) cirese Bing
ardei iute ciuperci (albe)
ardei iute (varietati: de California, coada-calului
jalapeno, pasilla, serrano, galben) condimente Masala
ardei iute de Cayenne conopida
ardei iute rosu - uscat coriandru
ardei rosu/spaniol cuisoare englezesti
arome de artar dovleac
avocado dovleac banana (fara coaja) [Cucurbita maxima]
banane dovleac chayote (cu coaja)
bok choi/varza chinezeasca alba dovleac de iarna (cu coaja)
branza (adaugati sare, fierbeti, adaugati dovleac placintar
vitamina C) drojdie de bere
busuioc duke dulciuri Miso
cactus (nopal) extract de merisor
cantalup (si seminte) faina (alba)
capere faina de malai
capsule de ghimbir faina din germeni de grau
capsule de strugurii-ursului migdale (inclusiv pielita maronie)
fasole alba mosmon (Mespilus germanica) japonez
fasole Azuki nap
fasole pastai naut
fasole rosie nectarine
fasole verde nuca de Brazilia
floare de zucchini nuca de cocos (fara lapte)
flori de lumanarica nuci
frunze de maslin (pentru ceai) nucsoara
frunze de menta orez (alb, fiert in oala sub presiune)
frunze de nap oua (spalati-le; nu le depozitati in cofrajul comercial)
frunze de sfecla ovaz
goldenseal [Hydrastis canadensis] papadie (frunze)
grapefruit paste fainoase cu fasole verde in compozitie
grau Kamut patlagina
hrisca patrunjel
izma (uscata) Pau d'Arco
jicama pelete de tapioca/faina din radacina de manioc
kiwi pepene verde (pulpa si samburii)
kumquat pere (Bartlett, Bosc)
lamai piersici
lecitina din soia piper negru
linte polen de albine
mamaliga/terci de porumb porumb (alb si galben)
mangold praz
marar (proaspat) prune (rosii si brumarii)
masline verzi (la borcan) produse lactate (adaugati sare, fierbeti, adaugati vitamina C)
mazare (verde) quassia
mazare (verde, crupe) quinoa
mazare alba silur
mazare galbena (crupe) sirop de artar
mazare verde (pastai) radacina de ghimbir (doar partea din interior)
mazariche ridichi (rosii)
mei rodie
menta roscove
mere (rosu delicios, golden delicios, verzi) soia ( nedecortificata)
sambure de caise
smantana (adaugati sare, fierbeti, adaugati vitamina C).