Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


alimente fara malonati

 

Mancare sanatoasa Prezenta acidului malonic in plante a fost semnalata inca din 1925. Totusi, nu s-a banuit niciodata ca il ingeram zilnic, in cantitati atat de mari!
Iata lista alimentelor care nu contin malonati; Respectati-o! Nu consumati alimente care nu apar aici. Modalitatea cea mai rapida de recuperare a sanatatii organului cu tumora, sau a oricarui alt organ este de a inceta otravirea acestuia cu acid malonic. Veti remarca diferenta in cateva zile.
Exista si un beneficiu suplimentar pentru persoanele care trec la dieta fara malonati. Veti remarca o temperatura mai ridicata a organismului dupa cateva saptamani, ceea ce face ca tenul sa fie mai imbujorat. Persoanele supraponderale pot avea experienta unei scaderi lente, dar constante, in greutate!

Consumati doar aceste alimente!

Amintiti-va faptul ca un aliment poate sa nu contina malonati si, totusi, sa nu fie potrivit pentru dumneavoastra din alte motive. Amintiti-va, de asemenea, ca aceasta este o lista de plante, intrucat animalele nu produc malonat. Laptele insa este o exceptie, caci prezinta urme de malonati, astfel incat, produsele lactate sunt listate ca sanatoase, dar numai dupa un tratament special.


afine    
afine (coacaze negre)                                           capsune
alge rosii                                                              cardamon
aloe vera                                                              cartofi (albi, rosii, dulci)
alune (fara coaja rosie)                                         castraveti
alune de padure                                                    ceai de iarba-de-lamaie
amarant                                                                ceapa (alba, galbena, verde)
ananas                                                                 chimion
anghinare                                                             cimbru
ardei gras (verde, rosu)                                         cirese Bing
ardei iute                                                              ciuperci (albe)
ardei iute (varietati: de California,                           coada-calului
jalapeno, pasilla, serrano, galben)                          condimente Masala
ardei iute de Cayenne                                           conopida
ardei iute rosu - uscat                                           coriandru
ardei rosu/spaniol                                                 cuisoare englezesti
arome de artar                                                      dovleac
avocado                                                               dovleac banana (fara coaja) [Cucurbita
maxima]
banane                                                                dovleac chayote (cu coaja)     
bok choi/varza chinezeasca alba                          
dovleac de iarna (cu coaja)
branza (adaugati sare, fierbeti, adaugati                 dovleac placintar
vitamina C)                                                           drojdie de bere 
busuioc duke                                                       
dulciuri Miso  
cactus (nopal)                                                      
extract de merisor
cantalup (si seminte)                                              faina (alba) 
capere                                                                  fai
na de malai    
capsule de ghimbir                                               
faina din germeni de grau
capsule de strugurii-ursului                                     migdale (inclusiv pielita maronie)
fasole alba                                                             mosmon (Mespilus germanica) japonez
fasole Azuki                                                           nap
fasole pastai                                                          naut
fasole rosie                                                           
nectarine
fasole verde                                                           nuca de Brazilia
floare de zucchini                                                   nuca de cocos (fara lapte)
flori de lumanarica                                                  nuci
frunze de maslin (pentru ceai)                                 nucsoara
frunze de menta                                                    
orez (alb, fiert in oala sub presiune)
frunze de nap                                                         oua (spalati-le; nu le depozitati in cofrajul comercial)
frunze de sfecla                                                      ovaz
goldenseal [Hydrastis canadensis]                            papadie (frunze)
grapefruit                                                                paste fainoase cu fasole verde in compozitie
grau Kamut                                                             patlagina 
hrisca                                                                     patrunjel  
izma (uscata)                                                          Pau d'Arco   
jicama                                                                    pelete de tapioca/faina din radacina de manioc   
kiwi                                                                        pepene verde (pulpa si samburii)   
kumquat                                                                 pere (Bartlett, Bosc)
lamai                                                                      piersici   
lecitina din soia                                                       piper negru     
linte                                                                        polen de albine    
mamaliga/terci de porumb                                       
porumb (alb si galben)
mangold                                                                  praz 
marar (proaspat)                                                     
prune (rosii si brumarii)
masline verzi (la borcan)                                         produse lactate (adaugati sare, fierbeti, adaugati vitamina C)
mazare (verde)                                                        quassia   
mazare (verde, crupe)                                             
quinoa
mazare alba                                                             silur 
mazare galbena (crupe)                                            sirop de artar
mazare verde (pastai)                                               radacina de ghimbir (doar partea din  interior)
mazariche                                                               ridichi (rosii)  
mei                                                                         
rodie  
menta                                                                      
roscove 
mere (rosu delicios, golden delicios, verzi)                                                                                                           soia ( nedecortificata)                                                                               
sambure de caise                                                                        
smantana (adaugati sare, fierbeti,  adaugati vitamina C).


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Carnea si derivatele din carne
Carnea si derivatele din carne Carnea si derivatele din carne Carnea si derivatele din carne sunt alimente excelente care, provin de la mamifere, pasari sau pesti. Reprezinta o sursa importanta de proteine cu valoare biologica mare, de lipide, glicogen, saruri minerale si vitamine. Este deci un aliment indispensabil. Superio
 
• Oul
Oul Oul Oul este un aliment deosebit de valoros pentru alimentatie, datorita bogatiei sale in factori nutritivi indispensabili. In dietetica este de nepretuit. De aici s-a ajuns la denumirea lui de aliment medicament. Contine proteine de mare valoare biologica, grasimi concentrate in galbenus, vita
 
• Laptele si produsele lactate
Laptele si produsele lactate Laptele si produsele lactate Laptele este un alimente complet, echilibrat, cu valoare biologica ridicata, necesar copilului, adolescentului, favorizand cresterea, osificatia, dentitia etc. Contine in proportii optime minerale, enzime, vitamine, proteine, grasimi si giucide. Gustul dulce este im
 
• Grasimile
Grasimile Grasimile Grasimile, au un mare aport energetic (un gram egal 9,3 calorii), avand o indicatie speciala pentru muncitorii care presteaza activitati grele la temperaturi scazute. Un volum mic de lipide, elibereaza o cantitate mare de energie. Exista dupa cum s-au mai spus grasimi animale (de obic
 
• Cerealele
Cerealele Cerealele Cerealele, sunt larg utilizate, intr-un volum mic contin cantitati importante de substante nutritive, (proteine, giucide, saruri minerale si vitamine), lipide aproape deloc. Reprezinta cam 50% din valoarea calorica a ratiei zilnice. Cea mai folosita este faina de grau obtinuta prin ma
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Nutritie

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara