Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
Actiunea zeolitului

Rolul zeolitului in viata noastra de zi cu zi

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte emisa de catre vulcani si apa de mare. In lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie s-a folosit pana acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, unde ze inseamna  a fierbe, iar lithos inseamna piatra. Deci zeolitul ar insemna in traducere etimologica piatra care fierbe, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interactiune dintre lava incinsa si apa marii. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Zeolitul are in compozitie 4 nutrienti vitali pentru corpul uman: Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu. Este un mineral eficient pentru detoxifiere, decontaminare, refacerea PH-ul organismului. Este mineral micronizat foarte fin cu ajutorul tehnologiei cu nanotuburi.

Zeolitul elimina eficient din organism poluantii, bacterii, virusi, metalele grele, toxinele in interval foarte scurt de 6-8 ore de la ingerare. Nu prezinta nici un efect advers pentru persoanele care il administreaza. Zeolitul este eficient si pentru infrumusetarea pielii: absoarbe metalele grele, toxinele si sebumul, lasand pielea curata si ingrijita. Efectul extraordinar pe care il detine zeolitul, este faptul ca are in compozitie nanotuburi cu dimensiunea de 4,5 Angstromi. Are rolul de a  capta si de a retine atomii din metale grele, ioni radioactivi, virusi, microbi precum si moleculele bolnave .  

Zeolitul are in compozitie un grup de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura sub forma de fagure.Acest lucru ii ofera zeolitului proprietatea de a atrage metalele grele si toxinele.  Zeolitul il intalnim in roci vulcanice, in straturi de 3-4 cm, deoarece racirea si cristalizarea rapida la contactul lavei vulcanice incandescente cu apa marii, a permis acest lucru. Drept urmare, lava racindu-se a continuat sa se cristalizeze dar in alte minerale. Zeolitul este comparat cu o sita moleculara, care îi permite eliminarea rapida a diferitelor  toxine, virusi si alti contaminanti din organism. Detine rolul de a filtra, bloca si retine  o multitudine de contaminanti în conditii de siguranta absoluta pe care ulterior le elimina. Clinoptitul este singura varianta de zeolit, care are proprietati extraordinare asupra organismului.

Pudra de zeolit poate fi un puternic antioxidant

Antioxidantii au rolul de a intari sistemul imunitar si de a mentine tineretea corpului uman. Cu cat ingeram mai multe alimente nefolositoare, cu atat organismul nostru este invadat de toxine. Pudra de Zeolit are rolul de a elimina eficient aceste substante din organism si de a ajuta organismul sa faca o detoxifiere completa. Datorita administrarii pudrei de zeolit vei restabili imunitatea organismului (procesul de imbatranire este incetinit,  celula isi recapata capacitaea de oxigenare si se obtine o  crestere a energiei).

Reglarea pH-lui celulei

Zeolitul are rolul de a regla pH-ul alcalin, facandu-l la valoarea de 7.4. Cu trecerea timpului, sistemul imunitar este afectat de evolutia ph-ului, din cauza toxinelor acumulate in corp. Acest lucru poate duce la agravarea multor probleme de sanatate.  Pe langa reglarea phului alcalin, zeolitul are rolul de a creste la nivel energetic cantitatea de oxigen inhalata.

Zeolitul este eficient pentru curatarea si intinerirea tenului!

Zeolitul are efect benefic pentru eliminarea metalelor grele, a toxinelor si a sebumului. Lasa pielea vizibil curata si intinerita. Efectul puternic antioxidant al zeolitului micronizat creeaza incontestabile beneficii in tratamentele de infrumusetare si  de ingrijire a pielii. Absoarbe si neutralizeaza toxinele de pe piele, astfel incat ea va ramane proaspata si regenerata. Este eficient si pentru pielea iritata si sensibila.

La administrarea mastilor cosmetice pe baza de zeolit vom remarca eliminarea impuritatilor. Protejeaza pielea de atacurile constante ale radicalilor liberi si a inflamatiilor si este benefic pentru colagenul si elasticitatea pielii. Este eficient pentru ameliorarea simptomelor ale micozelor si psoriazisului.

Top 5 beneficii ale Zeolitului

1.Zeolitul este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din corp in termen de 6 la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Tratamentul cu Zeolit poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu sunt bazate pe metale grele, Carboplatin, Cisplatin), dar ca întotdeauna ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe aceasta cura pe baza de zeolit pudra sau Zeolite lichid cu DHQ.

2. Prin cura de detoxifiere, Zeolitul elimina metalele grele si toxinele: zeolitul micronizat are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism fara a scoate ionii sanatosi si mineralele. Multe persoane au raportat ca avand mai multa energie, claritate si vitalitate dupa cura de detoxifiere cu zeolit micronizat – respectiv indepartarea metalelor grele.

3. Cura detoxifianta cu Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de cate ori zeolitul micronizat este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si în acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

4. Detoxifierea cu Zeolit contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului: Exista dovezi clare ca zeolitul micronizat nu numai ca elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine). Aceasta nu inseamna ca zeolitul este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze într-un program de tratament .

5. Tratamentul detoxifiant cu Zeolit este foarte usor de administrat: Majoritatea produselor de detoxifiere sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate în sange sau administrate ca o clisma. Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, praf sau in solutie.

Boli prevenite cu ajutorul detoxifierii cu Zeolit

Intoxicatia cu metale grele, Intoxicatia cu pesticide, Boala de Iradiere, Cancerul de prostata, Cancerul de piele, Adjuvant in Cancerul pulmonar, Cancerul bucal si faringian, Cancerul de san, Diarea, Infectiile Intestinale, Gastrita, Ulcerul gastric, Deficeintele imunitare, Infertilitatea la barbati, Guta, Autismul, Adjuvant in hepatita virala, Adjuvant in infectiile virale

Detoxifierea cu ajutorul produselor pe baza de Zeolit este cea mai eficienta metoda de eliminare a metalelor grele si a toxinelor din organism. Metoda naturista de detoxifiere cu ajutorul Zeolitului este cunoscuta in intreaga lume, acum fiind prezenta si in Romania cu ajutorul www.zeolite.ro.

De ce avem nevoie de o detoxifiere a organismului cu Zeolit?

Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.

Painea, biscuitii, dulciurile sunt pline de E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori), care accentueaza nevoia urmarii unei cure pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea organismului cu Zeolit este obligatorie pentru ca mancam carne provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.

Margarina se gaseste ascunsa in majoritatea alimentelor din comert, pestele este contaminat cu mercur. Ne intoxicam fara sa ne dam seama, detoxifierea organismului cu Zeolit fiind cu atat mai necesara.

Gatim in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale si metale grele. Medicamentele, vaccinurile antigripale contin numeroase substante toxice. Toate acestea fac  detoxifierea organismului cu zeolit o obligatie pentru omul modern.

Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice. Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Plombele dentare din amalgam contin mercur, care determina migrene, stari de agitatie. In aceste conditii, detoxifierea organismului cu zeolit este mai mult decat necesara.

Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate. De aceea, detoxifierea organismului prin cure periodice cu Zeolit este obligatorie

Cand avem nevoie de detoxifierea organismului?

Exista mai multe semne prin care ne dam seama ca detoxifierea organismului este o necesitate.
Faceti o cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit atunci cand aveti stari de oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca va odihniti si va hraniti suficient.

Somnolenta, trezitul greu dimineata sunt semnale care trimit catre detoxifierea organismului cu zeolit.

Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare vorbesc despre detoxifierea organismului obligatorie cu zeolit.

Persoanele carora le este recomandata detoxifierea organismului cu zeolit au un miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba.

Pofta de dulciuri, pofta de alimente prajite, condimentate reprezinta un semnal ca organismul este intoxicat, ca este necesara detoxifierea organismului cu zeolit.

Urmati o cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit daca suferiti frecvent de indigestie, daca aveti frecvent stari de voma, greturi.

Cura pentru detoxifierea organismului cu Zeolit este indicata si in unele afectiuni cronice: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.

Detoxifierea organismului pe baza de zeolit este necesara daca sunteti supraponderal sau sunteti predispus la obezitate.

Incepeti acum o cura de detoxifiere cu zeolit! Luati Zeolit in toate aceste cazuri pentru detoxifierea organismului. Efectele neplacute ale intoxicarii: tranzit intestinal lent, constipatie, voma, greturi, indigestie, acnee, supraponderalitate sunt eliminate prin detoxifierea organismului cu Zeolit.

Se recomanda o cura de zeolit pe o perioada de minim 4 luni pe an. Este necesar sa se efectueze analize medicale inainte si dupa tratament pentru a vedea daca starea de sanatate a pacientului s-a imbunatatit. Pentru a beneficia de rezultate bune, administrati doza exact cum o gasiti pe prospect. Primele rezultate le intalnim la intervale de 3-7 zile de la administrare. Acest lucru depinde de la organism la organism. La unele persoane, se vad rezultate chiar si dupa 30 de zile sau chiar mai mult.

Este necesar sa ne schimbam si stilul de viata, sa avem o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Sa nu consumam alimente bogate in E-uri,aditivi, conservanti, bauturi cu acid. Este necesar sa petrecem cat mai mult timp in aer liber pentru miscare si oxigenare.

Tratamentul naturist detoxifiant pe baza de Zeolit este folosit si de catre bolnavii de cancer cu brio, insa produsele nu se administreaza impreuna cu tratamente chimioterapeutice pe baza de Platina sau Litiu - Cisplatin, Carboplatin, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea prompta a acestora din organism, nelasandu-le sa isi exercite actiunea terapeutica.

Nu se cunoate pana in prezent actinea Zeolitului asupra femeilor insarcinate sau lauzelor.

Va rugam sa cititi cu atentie prospectul produsului inainte de tratamentul detoxifiant cu Zeolit.
 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• 5 beneficii ale Zeolitului
5 beneficii ale Zeolitului Zeolitul este un mineral clinoptilolit, utilizat in tratamentele detoxiante si antitumorale generale. Acesta adduce cu sine o serii de beneficii printre care amintim: 1. Este 100% sigur si non-toxic, la orice nivel: urmele de metale grele sunt eliminate din organism in termen de 6-8 ore de la inges
 
• Zeolitul si cancerul
Zeolitul si cancerul Dezvoltarea industriala din ultimii ani a provocat aparitia multor poluanti in mediul inconjurator. Ca rezultat al contactului constant, prin ingerare si inhalare al acestor poluanti s-au creeat premisele unei cresteri a incidentei tumorale, niciodata asistat de generatiile anterioare. Numarul de ca
 
• Detoxifierea organismului cu zeolit
Detoxifierea organismului cu zeolit Detoxifierea organismului cu zeolit Detoxifierea organismului este nu numai extrem de benefica acestuia, ci este si obligatorie pentru ca organismul uman sa functioneze la parametri optimi. Una dintre cele mai cunoscute modalitati de detoxifiere a corpului este cea cu zeoliti, minerale existente
 
• Istoria zeolitului lichid
Istoria zeolitului lichid  Istoria zeolitului lichid Zeolitul lichid a fost dezvoltat initial de catre un cercetator specialist in cauciuc/polimeri, Harvey Kaufman, care a depus un brevet la data de 11 septembrie 2001, pentru un zeolit ​​lichid care urma sa fie folosit ca medicament impotriva canceru
 
• Zeolitul lichid
Istoria zeolitului lichid Daca consultam definitia standard a zeolitului, aflam ca este clasificat drept un aluminosilicat poros, cristalin, dar ce a evoluat intr-un mineral mult mai versatil in momentul in care unele descoperiri recente au demonstrat ca este ceva mai mult decat o structura formata din structuri de
 
Vezi toate stirile din categoria Despre Zeolit

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara