Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Infectiile cu Corynebacterium

A B C D E F G H I K L M N O P R S T U V X Y Z

Infectiile cu Corynebacterium

Descriere Infectiile cu Corynebacterium:

Bacteriile corineforme poarta numele de difteroizi. Contin microorganismele florei normale care, in functie de terenul organismului, pot dezvolta diverse infectii oportuniste, favorizate de diminuarea capacitatii de aparare a sitemului imunitar. Bacteriile sunt considerate patogeni umani cu virulenta scazuta. In ultimul timp, a crescut numarul de imbolnaviri produse de acesti patogeni, moment in care s-a inregistrat si o marire a rezistentei la tratamentul cu antibiotice. Microorganisme sunt potential patogene, si din cauza faptului ca fac parte din flora normala, pot fi evidentiate in anumite produse recoltate pentru analizele de laborator. Izolate in mod repetat si in numar mare, ele pot forma un semnal de alarma pentru clinician. Difteroizii seamana cu bacilul difteric. Ei pot fi bacili sau cocobacili, iar cu ajutorul examenului microscopic se coloreaza neregulat in urma utilizarii substantelor de contrast pe lama. Bacteriile corineforme se impart in diferite tipuri: Actinomyces, Corynebacterium, Arcanobacterium, Oerskovia si Rhodococus. Pe langa aceste genuri intalnim si alte grupuri de microorganisme care inca nu au putut fi incadrate ca gen si specie. Sursa de baza pentru aceste bacterii este reprezentata de om, unele animale,  si solul.  In organismul uman ele sunt cel mai des situate la nivelul faringelui, pielii, sacului conjunctival, nazofaringe sau narinelor anterioare. In timp, altele pot coloniza tegumentul pacientilor spitalizati, al celor cu neoplasme (cancere) sau al celor imunodeprimati (HIV/SIDA). Foarte des au fost evidentiate pe obiectele si in aerul din spitale sau pe suprafata mainilor personalului medical. Administrarea laptelui proaspat nefiert, favorizeaza dezvoltarea infectiilor cu acesti oportunisti.

Cauze Infectiile cu Corynebacterium:

Microorganisme pot dezvolta infectii la persoanele imunocompetente, insa ele mai pot afecta si pacientii imunocompromisi (leucemii), formandu-se de cele mai multe ori ca infectii nosozomiale. Primul pas in dezvoltarea bolii il reprezinta colonizarea tegumentului. De asemeni, plagile, cateterele intravenoase, medicatia cu antibiotice cu spectru larg si spitalizarea prelungita, favorizeaza dezvoltarea infectiilor. Persoanele care au proteze valvulare sunt predispuse la dezvoltarea endocarditei infectioase, provocata de acesti oportunisti. Infectiile nosocomiale sunt si cele localizate la nivelul tractului urinar, cum ar fi pielonefritele si cistitele, aparute din cauza de preexistentei la nivelul acestor organe.

Simptome Infectiile cu Corynebacterium:

Patogenii localizati la nivelul orofaringelui, pot dezvolta faringita, manifestata prin rash cu aspect scarlatiform intalnit mai ales la nivelul extremitatilor. Foarte rar, infectia poate mima difteria. Infectiile prezinta forme tegumentare, urmate de maceratia pielii si dezvoltarea de cruste. Chiar daca au o virulenta diminuata, acesti oportunisti provoaca afectiuni grave la persoanelee imunocompromise, cum ar fi pneumonia.  

Diagnostic Infectiile cu Corynebacterium:

Agentul patogen poate fi evidentiat cu ajutorul unor culturi formate din produsele patologice, cu eliminarea altor cauze de infectie. Pentru evidentierea cauzei care a provocat infectiile urinare, se fac culturi incubate pe o perioada de 24-48 de ore pe medii speciale. De obicei acesti microbi dezvolta grave infectii urinare, cu urini alcaline. Diagnosticul diferential al faringitei se face cu urmatoarele afectiuni: scarlatina, rubeola, infectii cu virusul Epstein-Bar, gonococ, citomegalovirus, sifilis secundar sau alergie la medicamente. 

Tratament  Infectiile cu Corynebacterium:

Unele tulpine sunt rezistente la tratamentul cu antibiotice. Vancomicina reprezinta antibioticul cu eficienta putermica in astfel de infectii cu oportunisti. Rezultate eficiente pot fi si prin administrarea antibioticele beta-lactamice sau chinolonele (ciprofloxacina). Recent s-a evidentiat ca patogenii implicati in infectiile urinare sunt rezistenti la norfloxacina si ciprofloxacina, insa sensibili la administrarea de eritromicina, rifampicina si tetraciclina. Difteroizii producatori de toxine, cu manifestari clinice asemanatoare difteriei, vor fi tratati precum o infectie difterica.

 

Tratamente naturiste pentru Infectiile cu Corynebacterium

asea redox
Pret: 195 RON
*TVA inclus
 
Melaleuca - Ulei din Arborele de Ceai Australian
Pret: 37.96 RON
*TVA inclus
 
Garlic Caps
Pret: 40.5 RON
*TVA inclus
 
Solutie Lugol
Pret: 58 RON
*TVA inclus
 
Multivitamine si minerale (fara Fier)
Pret: 85 RON
*TVA inclus
 


Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara