Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Administrare apei saracite in deuteriu

 
Administrare apei saracite in deuteriu

Administrare Apa saracita in deuteriu

 Calcularea dozelor in cazul Apei cu 25 PPM

In epoca moderna a utilizarii apei Dd, obtinerea apei Dd cu 25 ppm (parti per milion) a facut posibila elaborarea unor scheme de dozare mai eficiente. S-a diluat apa Dd cu apa normal, in functie de stadiul de evolutie al bolii, de tipul tumorii, de durata tratamentului etc.

Tabelul urmator prezinta Concentratia apei Dd obtinuta prin amestecul apei Dd cu 25 ppm si a apei normale de 150 ppm.

Concentratia finala a unui amestec in anumite proportii, cunoscand concentratiile de D a celor doua ape ce se amesteca, se poate calcula cu ajutorul formulei de mai jos:

V1 x C1 + V2 x C2 = (V1 + V2) x Cv

C1= concentratia D intr-una din component, in ppm

C2= concentratia D al celei de-a doua componente, in ppm

V1= cantitatea primei component, in litri

V2= cantitatea celei de-a doua componente in litri

Cv= concentratia finala a amestecului, in ppm

 Cunoscand C1, C2, V1 si V2 si rezolvand ecuatia obtinem, concentratia finala a amestecului Cv.

Apa Dd 25 ppm

Apa normala 150 ppm

Concentratia finala (ppm)

Proportia de amestec

1

9

137,5

2

8

125,0

3

7

112,5

4

6

100,0

5

5

87,5

6

4

75,0

7

3

62,5

8

2

50,0

9

1

37,5

10

0

25,0

 

Aplicand ecuatia de mai sus, putem deduce si modificarea concentratiei de deuteriu in apa din organismul bolnavului, consecutive consumului de apa Dd.

Exemplu: Daca un bolnav cu o greutate cu o greutate corporala de 70 kg in prima zi a curie, consuma 1,4 litri de apa Dd 87,5 ppm (V2) (C2= 87,5 ppm, 1:1 amestec de apa Dd 25 ppm cu apa normala), reducerea de deuteriu se poate calcula, theoretic, in felul urmator:

Presupunem ca organismul bolnavului contine 60% apa, iar concentratia de deuteriu a acesteia este de 150 ppm (C1); astfel, cei 1,4 litri de apa Dd (V2) se dilueaza (amesteca) cu 42 de litri de apa normal (V1= 0,6 x 70 kg).

42 x 150 + 1,4 x 87,5 = (42 + 1,4) x Cv

6300 + 122,5 = 43,4 x Cv

6422,5 = 43,5 x Cv

6422,5 : 43,5 = Cv

147,64 = Cv

Astfel calculul releva ca la sfarsitul zilei, theoretic, concentratia de deuterium din apa organismului bolnavului va fi mai mica cu aproximativ 2,4 ppm. Am precizat anterior ca doar 50 % din valoarea teoretica se poate obtine in realitate, ceea ce in cazul nostru inseamna ca in organismul bolnavului concentratia de deuterium, la sfarsitul zilei, se va reduce doar cu aproximativ 1,2 ppm.

Factorii de influenta in dozare

1.       Cantitatea de apa Dd consumata. Din experienta noastra de mai multi ani reiese ca exista o interdependenta intre canctitatea de apa Dd consumata si marimea efectului acesteia. Cu cat consumul de apa Dd este mai mare, iar concentratia de deuteriu a acesteia este mai mica, cu atat mai mult scade concentratia de deuteriu din organism, iar efectul apare tot ca o consecinta a acestui fapt. Este important ca dozarea sa fie corespunzatoare, iar bolnavul sa consume suficienta apa Dd, pentru ca aceasta cura sa aibe effect, si tot atunci sa se poata asigura pe mai departe scaderea concentratiei de D din organism.

2.       Concentratia apei Dd. Cu cat concentratia de deuteriu a apei Dd consummate este mai mica, cu atat este mai evident efectul acesteia. Asta nu inseamna ca trebuie sa-I dam bolnavului de la inceput apa cu o concentratie scazuta de deuteriu ( 30 ppm).

3.     Reactia bolnavului la consumul apei Dd. La stabilirea dozei trebuie sa tinem cont si de gradul de reactivitate. Daca se presupune ca va aparea o reactive prea puternica, doza zilnica trebuie redusa cu 10 % pana la 30 %. Nu este indicate intreruperea totala a consumului de apa Dd, deoarece, prin aceasta, am inlatura acea presiune selective care este conferita de consumul apei Dd. Daca bolnavul simte ca simptomele neplacute induse de apa Dd au disparut sau sunt reduse, doza trebuie marita la valoarea ei initiala. Daca efectul apei Dd nu se face simtit nici macar intr-o luna, trebuie marita doza cu 40 – 50 %, intelegand ca prin aceasta crestere a volumului de apa Dd sau scaderea cu 10 – 15 ppm a concentratiei de deuteriu din apa. Este important sa mentionam ca somnolent si oboseala apar, de obicei,in faza avansata a bolii – cu tumori de dimensiuni mari ( 3- 6 cm). Daca dimensiunea tumorii este mica , simptomele de mai sus, pot fi absente.

4.       Greutatea corporala a bolnavului. Din punct de vedere al dozarii, cei mai indicate subiecti sunt copiii, deoarece acestora, avand o greutate corporala mica, li se poate asigura o doza mare. Daca luam ca baza apa Dd cu 85 -90 ppm, atunci putem spune ca pana la o greutate corporala de 60- 70 kg, necesarul zilnic de lichide si doza necesara de apa Dd sunt in consesn. Insa, la o greutate corporala a bolnavului de 80 – 100 kg, asigurarea necesarului zilnic de lichide ( apa Dd cu 85 – 90 ppm) cauzeaza greutati. De aceea, in cazul lor este nevoie de o concentratie mai scazuta de deuteriu de apa Dd, inca de la inceperea tratamentului.

5.       Tipul tumorii si sensibilitatea ei la reducerea de deuteriu. Din studiile noastre reiese ca diferitele tipuri de tumori, respective diferitele tesuturi tumorale reactioneaza diferit (au sensibilitate diferita) la reducerea de deuteriu. Criteriile legate de sensibilitate, sunt mentionate mai jos.

Tumoare foarte sensibila:

-      In cazul multor bolnavi (30 – 60 persoane), inproportie de 70 – 80 %, apa Dd a avut effect pozitiv (stagnare, regresia tumorii, vindecare totala);

-          Regresia tumorii in unele cazuri a fost vizibila dupa cateva saptamani;

-          In cazurile extreme, cu sanse minime de supravietuire, stoparea evolutiei bolii si chiar reversibilitate;

-          In cazul tipurilor de tumori cu cazuistica redusa ( 5 -10 bolnavi), efectul a fost rapid si evident;

-          Apa Dd a prelungit viata bolnavilor, a Indus si regresia bolii si chiar vindecare.

Tumoare cu sensibilitate medie:   

-          Efectul consumului de apa Dd s-a concretizat prin regresia tumorii in cazul in care acesta avea un volum mai redus (diametru sub 3-4 cm);

-          Apa Dd a stopat evolutia tumorii chiar si la unii bolnavi aflati in stadiu  tardiv

Tumoare cu sensibilitate scazuta:

-          Modificari positive doar la un numar redus de bolnavi cu acelasi tip de tumoare

-          Absenta regresiei, doar oprirea cresterii in dimensiune a tumorii.

Tumoare rezistenta:

-          La aceste tipuri de tumori, nu putem exemplifica cazuricare sa confirme eficacitatea consumului de apa cu deuteriu redus (acestei grupe apartin tipurile de tumori pe care le-am intalnit foarte rar de-alungul anilor).

6.       Sensibilitatea tumorii la reducerea de deuteriu.

La dozare trebuie sa tinem cont ca in cazul tumorilor mai sensibile, tratamentul se poate incepe cu apa Dd de 90 ppm, in timp ce la tumorile apartinand grupei cu o sensibilitate mai redusa, tratamentul se recomanda a se incepe cu o concentratie de deuteriu mai scazuta. La tumorile rezistente, respective la cele cu o sensibilitate mai redusa, se recomanda folosirea apei cu 55 – 60 ppm. In acest grup se incadreaza, cancerul de pancreas, melanomul in faza tardiva si diferite tipuri de sarcoame. 

Foarte sensibil

Sensibilitate medie

Sensibulitate scazuta

Rezistenta

Uter

Intestin gros

Colecist°

Pancreas

Col uterin

Anus

Melanom

 

Limba °

Plaman

Glioblastom

 

Laringe°

Mielom multiplu

 

 

Glanda tiroida°

 

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara