Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Apa echilibrata in deuteriu

 
Apa echilibrata in deuteriu

Apa – interactiuni vitale

Dorinta cea mai de pret a oamenilor, din toate timpurile si de pe toate meridianele globului pamantesc, a fost aceea de a trai cat mai mult si in conditii de sanatate fizica  si de frumusete cutanata cat mai buna. Pornind de la observatia ca exista populatii longevive, la care media de viata este mult mai mare, si avand permanent in minte mitul biblic al oamenilor primordiali care aveau vietile in mod natural extrem de lungi, in comparatie cu durata de viata a populatiilor obisnuite din zilele omenirii noastre (Matusalem, conform datelor din Biblie, a trait 969 de ani), omenirea s-a studiat pe sine si mediul in care traieste si mai ales modul in care traieste, pentru a descoperi secretul vietii lungi si sanatoase cu frumusete cutanata.

Cunoasterea in domeniul sociologiei, ambientologiei, psihologiei, progresele tehnologice generale si mai ales cele din domeniul Biologiei si indeosebi a Stiintelor Medicale, au permis prelungirea duratei vietii si a calitatii acesteia in mod spectaculos comparativ cu secolul precedent.

Rezultatele studiilor amintite au aratat importanta exceptionala pentru cresterea duratei si calitatii vietii umane (inclusiv ameliorarea aspectului estetic al pielii), a modului in care ne hranim si mai ales a modului in care ne pregatim alimentele, a calitatii si echilibrului acestora in principii nutritive, a tipologiei lor si a ordinii de ingerare si de asociere (disociere) si mai ales a tipului si calitatilor APEI utilizate de om.

Valoarea APEI pentru pastrarea starii de sanatate si mai ales a calitatii si duratei vietii si implicit a frumusetii cutanate, nu trebuie sa ne mire, deoarece, asa dupa cum se stie, fara apa viata nu este posibila in sistemele biologice carora le apartine si fiinta umana.

In prezent, este acceptat ca un fapt de netagaduit ca fenomenul vietii lungi si sanatoase este influentat de calitatea apei, adica de structura, compozitia si continutul informational al apei baute si inhalate (sub forma vaporilor atmosferici).

Apa continuta in organismele, inclusiv pielea, nou-nascutilor si adultilor este foarte diferita de apa continuta in organismul batranilor. Un indicator al structurii, proprietatilor si entropiei (haosului) apei in interiorul organismului (pielii) este continutul apei in gaze. Cantitatea de gaze solvate in apa corpului si pielii copiilor si adultilor tineri este de 3-4 ori mai mica decat cea din apa din corpul batranilor (la batrani apa este uzata, invechita).

 NOTA: in raport de pozitia (situarea spatiala) a apei in interiorul organismului, se face deosebire intre asa zisa apa legata (apa bond) care este fixata prin diferite mecanisme si modalitati de / si la structurile din interiorul celulei, apa din imediata vecinatate a membranelor celulare, asa zisa apa pericelulara (stratul clathrate) cu o grosime extrem de mica, de numai 3–12 Angstromi, si apa din exteriorul mai indepartat al membranelor celulare, aflata dincolo de stratul clathrate, asa zisa apa vrac (apa bulk). Fiecare dintre aceste trei tipuri spatiale distincte de apa din organism are roluri fiziologice speciale si extrem de importante.

Se pare ca secretul vietii consta in proprietatile speciale ale apei din stratul clathrate care favorizeaza producerea reactiilor biochimice generatoare de viata in conditii normale de presiune si temperatura. Apa legata (bond) protejeaza viata, iar apa vrac (bulk) preia toate impuritatile si toxinele, actionand destructiv.

Oamenii de stiinta considera ca imbatranirea organismului uman, ca si aparitia multor boli precum unele tipuri de scleroze, cancerul, astmul etc., sunt legate de imbatranirea apei din interiorul organismului. Imbatranirea apei duce la degradarea structurii sale (dispozitie tetramoleculara dipolica in faze duble – tetrameri legati intr-o maniera compacta: tetrahedron – in proportii egale semicristalina si semilichida), degradarea compozitiei biochimice, degradarea proprietatilor termodinamice (modificarea entropiei = cantitatea de energie necesara si absorbita pentru modularea starii de haos).

Se apreciaza ca pentru controlul imbatranirii pielii si al organelor din interiorul organismului, ca si al bolilor degenerative, neoplaziei etc., este necesar consumul unei ape curate, corect structurata fizic, cu continut redus de deuteriu si cu continut de calciu de 8-200 mg/l.

 NOTA: proprietatile fizice, chimice si informationale ale apei o transforma intr-o substanta miraculoasa ale carei functii biologice extraordinare stau la baza secretului vietii.

 Din punct de vedere structural fizic, cea mai stabila asociatie in apa lichida este tetramerul H8O4, in care 4 molecule de apa (H2O) sunt legate la un loc (“ca vreascurile intr-un snop”), generand o structura spatiala botezata tetrahedron compact. Cele 4 molecule de apa sunt fixate in tetrahedron prin legaturi speciale, dependente de proprietatile ionului de hidrogen (H+) din structura moleculelor de apa.

Cel mai stabil model al legaturilor de hidrogen se regaseste in apa aflata sub forma de gheata (in stare de gheata, inghetata) = structura cristalina. Cand gheata este topita, legaturile de hidrogen sunt fracturate iar tetramerii se pozitioneaza mai strans si astfel lichidul este mai dens decat gheata.

La o temperatura de 3,98O C apa este intr-o stare speciala, in care legaturile de hidrogen sunt cel mai „ indoite” (stranse), iar starea quasicristalina a moleculelor asociate este cea mai completa pe un model asemanator scheletului ghetii.

La temperaturi intre 3,98O C si 67O C distructia legaturilor de hidrogen creste gradat. La 100 C se obtine distructia tetramerilor H8O4 in molecule individuale de H2O.

 La temperaturi intre 35O si 42O C (temperatura limita pentru corpul nostru) apa este structurata intr-o maniera unica, in cadrul careia cantitatile de tetrameri dispusi quasicristalin si cele de tetrameri dispusi in forma lichida adevarata sunt egale. Aceasta permite convertirea unei structuri in cealalta, generand o variabilitate maxima si favorizand reactiile biochimice din organism si controlul lor foarte usor, astfel incat reactiile biochimice care in laborator se pot produce doar in conditii particulare de presiune si temperatura, se pot produce in corpul viu la conditiile normale de temperatura si presiune ale mediului inconjurator, permitand existenta vietii.

 Exista populatii longevive – in Abhazia si Iakutsk (Rusia) care isi pastreaza pana la adanci batraneti forta de munca si vitalitatea. Aceste populatii au in comun doar consumul de apa rezultata din topirea ghetarilor. Studiul proprietatilor apei de ghetar a aratat o deosebire esentiala a acesteia fata de apele obisnuite de suprafata utilizate de oameni in alte locuri de pe glob, si anume au un continut mult mai mic in DEUTERIU. Deuteriul este un izotop natural stabil al hidrogenului, cu masa atomica 2 (un proton si un neutron). In natura exista un raport de 1 parte deuteriu la 5.000 parti hidrogen. Deuteriul este uneori numit si hidrogen greu. Apa obisnuita se obtine prin combinarea a doi atomi de Hidrogen cu un atom de Oxigen (H2O); cand Deuteriul este combinat cu oxigenul rezulta un compus cunoscut ca apa grea (D2O), utilizat pentru a modera reactiile de fisiune in unele reactoare nucleare.

In apa naturala, de suprafata, exista o concentratie de molecule de apa continand deuteriu de 16,82 mM (miliMoli) adica aproximativ 150 parti per milion = 150ppm.

S-a constatat ca apa provenita din ghetari si folosita de populatiile longevive amintite, contine cu 25% mai putin deuteriu. Cercetarile asupra efectelor biologice ale apei cu continut redus de deuteriu au demonstrat rezultate benefice spectaculoase, pe baza lor emitandu-se ipoteza conform careia, probabil, apa primordiala in care s-a nascut viata era o apa cu continut scazut de deuteriu, si ca o scadere a deuteriului din organisme (vegetale, animale si/sau umane) imbunatateste performanta metabolica, impingand-o spre cea existenta in vremea oamenilor biblici primordiali, cand longevitatea era regula existentei biologice.

In studiile asupra apei de ghetar, cu un continut redus cu 25% in Deuteriu fata de apa de suprafata, efectele biologice au fost atat de importante incat au fost considerate ca reprezentand o descoperire de importanta capitala, care a justificat declansarea unei competitii fantastice de cercetare pentru obtinerea in laborator si pe scara industriala a apei cu continut cat mai scazut in deuteriu. Una dintre cele mai bune tehnologii de scadere a concentratiei de deuteriu si implicit de obtinere a uneia dintre cele mai bune, poate cea mai buna apa cu continut redus de deuteriu, a fost imaginata de cercetatorii din Romania. Conform tehnologiei originale, brevetate, s-a produs, in cantitati industriale, o apa cu continut in deuteriu echilibrat, foarte apropiat, probabil, de cel al apei primordiale, Apa cu continut redus (Echilibrat) in Deuteriu – AED (Deuterium Depleted Water – DDW).

APA ECHILIBRATA IN DEUTERIU - AED

 Apa Echilibrata in Deuteriu cu concentratia in deuteriu de 25+/-5ppm (AED), mult scazuta fata de cea de 150 ppm in apa obisnuita, este un produs original romanesc, de noutate absoluta, care se realizeaza dupa o tehnologie originala, conform brevetului RO 112422, brevet distins cu diplome si medalii de aur la prestigioasele saloane de inventica de la Bruxelles, Londra, Geneva, Budapesta.

Definitie: APA ECHILIBRATA IN DEUTERIU (apa super usoara) (Deuterium Depleted Water - DDW) este o apa cu continut scazut in deuteriu, cu aspect fizic de lichid incolor, cu gust de apa plata, cu continut redus in ioni si continut scazut in izotopul de hidrogen - deuteriu, adica este o apa super usoara, hipotona si hipodeuterizata.

Compozitie:  Deuteriu scazut = 25+/-5 ppm (fata de 150 ppm deuteriu in apa obisnuita)

                           H 6,5 -9,5

                           Amoniu (NH4) 0 mg/dm3

                           Azotati (NO3) max. 3 mg/dm3

                           Cloruri (Cl-) max. 0,3mg/dm3

                           Nitriti (NO2) 0 mg/dm3

Toxicitate:    Apa Echilibrata in Deuteriu NU ESTE TOXICA.

 AED poate fi bauta sau aplicata local la nivelul zonei de interes.

 NOTA: Studiile de toxicitate acuta si cronica au aratat ca AED nu a produs modificari ale principalilor parametrii hematologici si biochimici si nu a produs modificari morfopatologice macroscopice si microscopice la nivelul principalelor organe (cord, pulmon, ficat, pancreas, suprarenale, rinichi, esofag, stomac, duoden, intestin subtire, colon); Doza maxima suportata este mare, fiind limitata doar de capacitatea individuala fiziologica de ingestie hidrica. Apa Echilibrata in Deuteriu s-a dovedit a fi netoxica in studiile de toxicitate acuta si cronica efectuate de Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare Bucuresti, Laboratorul de Farmacologie si Toxicologie (contract de cercetare nr. 1084/29.10.2001 de evaluare a toxicitatii la doza unica si respectiv nr. 8889/17.10. 2001 de evaluare a toxicitatii la doze repetate).

 Bacteriologie: produsul se incadreaza in limitele normate de legea nr. 458/2002 pentru apa potabila imbuteliata in sticle sau alte recipiente, la toti indicatorii bacteriologici analizati (rapoarte de incercare nr. 219/B si 220/B din 11.10.2002 emise de National Research Institute for Industrial Ecology, institut certificat ISO9001 –BVQI - laboratoare acreditate SR EN 45.001 – RENAR).

 Avizare: Aviz sanitar nr. Cod. W. / nr. 61 MSF - Institutul de Sanatate Publica Bucuresti – Comisia de avizare: produsul poate fi fabricat sau comercializat si utilizat in Romania conform legilor in vigoare (legea 101/01.06.1998, Ordinul 536/23.06.1997, STAS 1342/1991).

 Produsa conform « Brevetului de Inventie RO. 112.422 », « standardul de firma: S.F. 01 – 2002 » cu certificare: « SR EN ISO 9001 – 2001 ».

 Efecte biologice ale AED

 Apa Echilibrata in Deuteriu AED cu continut in Deuteriu de 25 +/- 5 ppm se caracterizeaza prin urmatoarele categorii de efecte biologice:

1-       Efecte metabolice; 

2-       Efecte neuropsihice;

3-       Efecte in lumea animala si vegetala;

4-       Efecte antitumorale si de control a proliferarilor benigne si maligne;

5-       Efecte de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat;

6-      Efecte antipsoriazice.

Detalii privind efectele biologice ale AED

 Efectele AED de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat

 Aceasta categorie de efecte cutanate a fost relevata, pentru noi, de o intamplare din practica noastra dermatologica. Intr-o zi, am fost solicitati sa acordam ajutor unei frumoase si celebre Doamne, prezentatoare la televiziune, care nu mai putea sa-si indeplineasca obligatiile profesionale din cauza deteriorarii marcate a aspectului tenului ca urmare a solicitarilor speciale, caracteristice meseriei (utilizarea excesiva de farduri cu sensibilizare cutanata secundara, expunerea prelungita la lumina reflectoarelor, suprasolicitarea fizica si psihica, dieta neadecvata, etc.)

Suferinta tenului frumoasei mele paciente s-a dovedit a fi foarte rebela, in ciuda utilizarii unei medicatii adecvate, corect aplicate si dublate de corectarea dezechilibrului alimentar si existential. Rezolvarea, aproape miraculoasa, in cateva zile, am obtinut-o doar la asocierea utilizarii sistemice si locale (prin comprese umezite) a Apei Echilibrate in Deuteriu. Pornind de la acest caz am studiat efectele de ameliorare a statusului cosmetologic al Apei Echilibrate in Deuteriu si am reusit sa punem bazele Programului Deuteria Cosmetics de ingrijire cutanata prin game de cosmetice medicale pe baza de Apa Echilibrata în Deuteriu - AED.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara