Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Apa saracita in deuteriu alunga cancerul, face sa dispara psoriazisul si intinereste pielea

 
Apa saracita in deuteriu alunga cancerul, face sa dispara psoriazisul si intinereste pielea

 Alina avea 13 ani cand a ajuns la doctorul Nicola Traila. De doi ani, pielea ei era macinata de cancer. Radiatiile, curele cu citostatice o transformasera într-o leguma si-i atacau si alte organe. In paralel cu tratamentul medicamentos, fata a început sa bea in fiecare zi un soi de apa cu gust si care te face imediat sa te simti revi­gorat, dupa cum spune directorul Institutului de criogenie si separari izotopice din Ramnicu-Valcea, Ioan Stefanescu.

 Au trecut de atunci cinci ani. Alina nu se abate de la regula. Chiar si mancarea ii este preparata cu apa miraculoasa, iar cancerul sau a ajuns sa dispara treptat-treptat si sa-i elibereze trupul din stransoarea mortii. Imunitatea i-a crescut si nici de infectii nu a mai avut parte, spune bucuroasa mama Alinei. Profesorul Traila, seful Clinicii de chirurgie oncologica din cadrul Spitalului Municipal din Timisoara, a cercetat indelung problema apei saracite in deuteriu.

 Teoria de la care a plecat a fost simpla. Iar rationamentul intelept: daca s-a constatat ca oamenii care locuiesc la inaltime si care beau apa din ghetari (apa distilata) sunt mult mai sanatosi, iar cancerul rareori se cuibareste în trupul lor inseamna ca, cu cat cantitatea de deuteriu din apa este mai mica, cu atat bolile, mai ales cancerul, stau la departare de om.  

 Asa a observat ulterior cum pacientii sai, odata hidratati cu apa pura, au inceput sa scape de greata, de ameteli, de slabiciunea din corp, de febra, de frisoane, de toate efectele adverse ale citostaticelor, iar celulele canceroase nu mai erau lasate sa se dezvolte si nici sa se raspandeasca în organism. Folosim apa aceasta ca pe un mijloc aditional tratamentului anticanceros. Apa pe care noi o luam de la nivelul raului contine deuteriu 155 parti per mi­lion. Daca aceasta cantitate scade pana la 60, avem parte de niste efecte terapeutice extraordinare, practic se împiedica aparitia bolilor canceroase. Cel mai bine insa ar fi ca aceasta apa sa fie consumata preventiv.

 Studiile care s-au realizat pe soareci au aratat ca ei sunt mai vioi, ca nu s-au mai imbolnavit de-ndata ce au baut aceasta apa. La varsta la care ei ar fi murit, inca mai puteau sa procreeze. Durata lor de viata s-a dublat
, explica medicul Traila.

Pe la 10-12 ani, nivelul de deuteriu din organism este ideal. Cu cat inaintam in varsta, cu atat concentratia creste, iar  elasticitatea membranei celulelor scade. Apa aceasta cu doar 25 parti pe milion este taman buna pentru a preveni procesul de imbatranire. Daca crestezi vita-de-vie, din tulpina curge o seva care contine 60 parti per milion. Parintii ne vindecau ulciorul de la ochi spalandu-ne cu acea apa.

 Apa pe care noi o producem acum contine de aproape trei ori mai putin deuteriu fata de seva vitei-de-vie. Imaginati-va cat de pura si cat de minunata este pentru organismul uman
, spune Ioan Stefanescu, directorul institutului. Lucreaza aici de mai bine de 40 de ani. Recunoaste ca nu-i di­mi­nea­ta in care sa nu bea apa purificata, iar trupul sau a incetat de ani buni sa se vaite de vreo boala.

 Ideea de a lua la puricat bulele de apa a venit in urma cu mai bine de doua decenii, cand specialistii institutului au trebuit sa produca o apa cu concentratie mica in deuteriu, pentru scopuri pur industriale. Initial, aici s-a produs «apa grea», apa cu un con­ti­nut foarte mare de deuteriu. Cum apa grea are efecte distructive, du­cand chiar la suprimarea vietii, s-a emis ideea ca reversul ei, apa saraca in deuteriu, ar avea efecte total opuse.

 Despre efectele sale curative cer­ce­tato­rii nu au avut habar mult timp, pana cand un biolog ungur, Gabor Somlyai, a inceput sa le care apa cu tonele si sa o vanda sub un alt nume decat cel romanesc. Analizele din laborator s-au intensificat si atunci a fost si momentul in care s-au aflat si efectele benefice asupra organismului.

 La poarta institutului au inceput sa bata din ce in ce mai multi oameni, medici interesati de apa pura. Intregul proces de producere a apei era costisitor, iar puterile slabite ale Institutului au trebuit intarite de director prin gasirea de oameni care sa doreasca sa inves­teas­ca in aparatura. Asa a aparut Cristian Mladin, un inginer care a investit în aceasta idee. Directorul i-a facut transfer de brevet, iar acum par­te­nerul sau produce apa la institut si o vinde peste tot in tara si in strainatate. De la 80 de tone, cat producea institutul, acum s-a ajuns la peste 140. O data cu acest transfer tehnologic, timp de 20 de ani, in buzunarul institutului va intra o suma de bani de la investitor, fie ca are profit, fie ca nu. Din banii acestia noi putem sa ne continuam munca de cercetare si pe alte ramuri, cum ar fi amprentarea izotopica a bauturilor alcoolice, se mandreste directorul Stefanescu.

 Minunea descoperita de romani a fost premiata cu cinci medalii de aur si trei de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva, Londra si Budapesta. Apa usoara este fabricata in laborator si noi suntem singurii care o producem legal, cu avizul Ministerului Sanatatii, spune directorul institutului. Cu toate aceastea, ungurul Somlyai nu se sfieste sa cumpere in continuare tone de apa de la institut, sa o im­bu­te­lieze sub un alt nume si sa lase sa se creada ca este produsa de el. Pretul unei sticle de jumatate de litru poate ajunge si la 10 euro, in conditiile in care in Romania se vinde cu mai putin de 4 euro. La fel se intampla si cu japonezii, chinezii, care ajung sa vanda si cu 60 de euro litrul.

La conferinta anuala de la Calimanesti, unde s-a discutat si despre apa saracita în deuteriu, au venit parteneri din mai toate tarile, inclusiv din Japonia si China, care cumparasera in trecut apa aceasta. Chinezul a început sa povesteasca  faptul ca de cand foloseste apa i-a cres­cut virilitatea, iar japonezul ne-a marturisit ca a scapat de cancerul de stomac, dupa ce medicii ii mai dadusera doar cateva luni de trait.

 A ajuns cel mai infocat fan al acestei ape, ajunge chiar sa se spele cu ea. A venit si un cercetator de la NASA, a cumparat peste 100 de litri pentru a aprofunda problema. In urma vizitei pe care ne-a facut-o, cercetatorul a scris o serie de articole in care a specificat descoperirea facuta de noi si efectele curative ale apei usoare
, povesteste reprezentantul institutului si ne pofteste în camera de imbuteliere a apei vii, cum o numesc cei care o consuma.

 Ne echipam cu halate, bonete si incalatri speciale. Pasim in incaperea unde angajatii, pentru a intra, trebuie sa faca dus inainte, sa isi schimbe hainele, sa isi puna masca la gura si sa aiba grija ca nu cumva sa iasa din sala decat dupa ce se termina orele de lucru. "Odata ce ai patruns in aceasta camera curata, cum o numim noi, nu mai ai voie sa iesi în exterior. Daca faci acest lucru, iar trebuie sa te speli, sa te dezinfectezi si sa te echipezi. Totul este steril. Exista instalatii de ozonificare si de tratare cu ultraviolete. Apa vine din instalatie, dintr-un turn urias, într-un vas tampon si, inainte de a fi imbuteliata, trece prin doua filtre microbilogice, ca si cum totul ar fi sub o perna de ozon. Dupa aceea, din fiecare lot luam trei sticle la întamplare si le trimitem la Bucuresti pentru analize. Într-o zi, timp de opt ore, se îmbuteliaza circa 4.000 de sticle. Instalatia nu functioneaza continuu, ci in functie de cererea de apa, explica Andrei Doru, seful sectiei. Drumul apei din laborator e pe masa clientului.

  In urma cu aproape 10 ani, directorul institutului a intrat in cabinetul pro­fesorului Ioan Nedelcu de la Spitalul Militar din Bucuresti. Pune-o pe piele si vezi ce se intampla, mi-a spus el si mi-a intins o sticla cu apa usoara.  Efectele au fost miraculoase. De atunci, cazurile grele se psoriazis si-au gasit rezolvare, iar crema creata special pentru a invinge vitiligo a ajuns sa micsoreze de trei ori perioada de vindecare. Un trandafir, daca traieste in apa obisnuita, rezista doua-trei zile. Tinut in apa vie, viata i se prelungeste si la 10 zile. Am creat o crema antirid pe baza de apa saracita in deuteriu si a extractului de venin de vipera de templu, avand în proportie de 80% efectul toxinei botulinice, spune profesorul Nedelcu.

 Apa saracita in deuteriu, la fel ca si produsele cosmetice realizate pe baza ei, sunt unice in Romania. Dar putin cunoscute. In lipsa zecilor de mii de euro necesari promovarii lor, cercetatorii, doctorii se chinuiesc din greu, cu credinta ca pana la urma munca lor nu este în zadar, atata vreme cat mai exista persoane care sa bata la usa lor si sa spuna: va multumim!.

DEUTERIUL

Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului. O serie de experimente au demonstrat ca apa saracita in deuteriu nu are nici un efect toxic. Ea ajuta la controlarea diabetului, scazand nevoia de insulina si nivelul glicemiei. Re­du­ce colesterolul, ajuta la recupera­rea dupa accidente vasculare ce­re­brale, stimuleaza memoria si regenereaza epiderma, trateaza bolile dermatologice grave, cum este psoriazisul, si are rezultate spectaculose in tratarea tumori­lor. Imbunatateste somnul si di­ges­tia, combate anxietatea, stresul si depresia, combate acneea, determina resorbtia chisturilor, adenoamelor de prostata si creste eficienta medicamentelor.

Cercetatorii de la Institutul de criogenie din Ramnicu-Valcea au fost premiati cu aur la saloanele de inventica de la Bruxelles si Budapesta
 

                                                                              Sursa: www.drogheria.ro/www.jurnalul.ro 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara