Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
Ce este argintul coloidal

 Ce este Argintul Coloidal?

Argintul Coloidal 20 ppm este o solutie complet omogena de particule microscopice foarte fine de argint, care este obtinuta din electrozi de argint de puritate 99,99% si din apa ultra curata, distilata, prin procesul de electroliza, in conditii de laborator sau mai nou acasa si cu aparate electrice CSG sau Silver Pulser specifice procesului. Se numeste coloid, orice particula cu dimensiunea cuprinsa între 1 si 500 nm (nanometri) .

În apa argintata rezultata procesului de electroliza se gãsesc: apa deosebit de curatã, bidistilatã, fara sarcina electrica si particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcina electrica. Particulele de argint au aceeasi sarcinã electricã si din aceastã cauzã sunt într-o continuã miscare si se resping una pe alta. Din cauza faptului cã aceste particule îsi pierd treptat încãrcãtura electricã, ceea ce este normal sã se întâmple, eficienta lor se pierde treptat, deci produsul poate fi folosit doar pe o perioada determinatã de timp.

Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi utilizatã în sigurantã deplina .

Istorie si cercetari
Scurta istorie a efectului de vindecare a argintului
Efectul versatil, benefic al argintului este cunoscut si recunoscut de foarte mult timp. A fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia si Fenicia anticã pentru preîntâmpinarea si tratarea diferitelor infectii. Hipocrate, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rãnilor deschise, problemelor de inimã, dar aprecia si calitãtile sale de purificare a sângelui si de dezinfectant general. Lucrãrile medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului.

Mai târziu a fost descoperitã utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei si vindecarea sifilisului. Napoleon si chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Aceastã practicã a fost folositã pânã si în primul si în cel de-al doilea rãzboi mondial.

Cercetãri moderne cu metode stiintifice
În anul 1861, Thomas Graham a descoperit cã anumite componente pot pãtrunde prin membrana celularã iar altele nu sunt capabile de acest lucru. A descoperit o stare a materiei stabilã, intermediarã si a putut sã o caracterizeze. Descoperirea lui Graham a constat în faptul cã un mediu poate ajunge în starea de dizolvare în asa mãsurã încât dispune de alte caracteristici decât mediul original. A folosit termenul de coloid (derivat din expresia kola adicã adeziv) pentru aceastã stare intermediarã, care e asemãnãtoare cu un adeziv. Gelatina si mediile interconectate au fost pentru el cele mai evidente în aceastã stare unicã.
Coloidal Silver Generator                                               Silver Pulser
Argintul coloidal, ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeazã functiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelisului virusilor le împiedicã acestora înmultirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheazã functionarea unei enzime vitale din componenta acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.

La o concetratie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gãsite sub formã de medicament. Pânã azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).

În conditii de laborator, într-un interval de 6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscutã sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”.

Argintul este un element esential atât pentru plante si animale, cât si pentru oameni. Cercetãrile medicale în domeniu au demonstrat clar legãtura strânsã dintre argint si sistemul nostru imunitar care este rãspunzãtor de protejarea sãnãtãtii noastre. Datoritã structurii sale atomice, argintul coloidal ajutã la regenerarea ficatului si la detoxifierea lui.

Pe lângã acestea, produsul este eficient si în regenerarea oaselor, rezultând o vindecare cu 50% mai rapidã a acestora. În cazul tãieturilor, leziunilor si arsurilor, argintul coloidal accelereazã regenerarea pielii si a altor tesuturi, si mai mult decat atât, suprafata afectatã râmâne sterilã.

În trecut suplimentele alimentare nu erau necesare, deoarece plantele, legumele si fructele contineau toate substantele si mineralele necesare pentru buna functionare a organismului uman. Din pãcate astazi, datorita productiei de masã, plantele, legumele si fructele nu contin suficiente substante nutritive.

Argintul sub forma sa coloidalã nu este daunator pentru organism si nu are efecte secundare, poate fi utilizat în sigurantã împreunã cu alte medicamente.

Microorganismele devin rezistente în cele din urmã la substantele organice. Este însã exclus ca bacteriile sã devinã în timp rezistente la argint, deoarece efectul acestuia se resfrânge atât pe structurã cât si pe proteinele enzimatice, iar mai apoi inhibã metabolismul si înmultirea celulelor. Efectul antibacterial al ionilor de argint este cunoscut din 1883, fiind demonstrat încã de atunci cã nici mãcar o concentratie mãritã a acestor ioni nu dãuneazã organismului.
 
Cerinte de calitate
De ce Argintul coloidal?
Prin prisma cercetãrilor proprii ne simtim obligati sã evidentiem importanta apei foarte pure si a argintului Quadrat pur, utilizate în realizarea acestui produs. Doar utilizând aceste componente putem obtine calitatea ireprosabilã care ne va aduce efectul mult dorit.
Marimea si puritatea particulelor rezultate din procesul de productie este foarte importantã. Cu cât particula de argint este mai micã, cu atât ea este mai eficientã datoritã faptului cã astfel se rãspândeste mult mai usor în organism. În ceea ce priveste puritatea, aceasta este foarte importantã deoarece, dacã nu sunt folosite argint si apã de calitate si puritate ireprosabile, atunci vor apare compusi nedoriti.
Aparatul de tratare si filtrare al apei care este folosit la producerea Argintului coloidal 20 ppm are calificativul GLP (Good Laboratory Practice). Materiile prime utilizate au de asemenea certificate de calitate care la cerere pot fi puse la dispozitia d-voastrã.
Produsul nostru este fabricat în conditii de laborator, cu o grijã deosebitã, cu aparaturã de ultima generatie si nu în ultimul rând cu materii prime de o calitate excelentã.
Utilizare
Argintul coloidal 20 ppm poate fi consumat în sigurantã pe toatã durata vietii. Doza zilnicã recomandatã (DZR) a fost stabilitã de cãtre EPA (Environmental Protection Agency, U.S.A.), a cãrei unitate de masurã a fost numitã dozã de referintã, adicã DR. DR=5x10-3 mg/kg/zi, ceea ce înseamnã cã doza zilnicã recomandatã este egalã cu gretutatea corpului în kilograme înmultitã cu 0,005 mg.

 

 

 

Coloidal Silver Generator                                               Silver Pulser

 

 

 

În 5ml de Argint coloidal 20ppm (parti per milion), avem aproximativ 0,1 mg argint pur.

Conform calculelor Agentiei Americane de Protectie a Mediului:
Doza de referintã: 5x10-3 mg/kg/zi

 

Greutate (kg) Cantitate recomandatã (ml / zi)
5 1,25
10 2,5
15 3,75
20 5
25 6,25
30 7,5
35 8,75
40 10
45 11,25
50 12,5
55 13,75
60 15
65 16,25
70 17,5
75 18,75
80 20
85 21,25
90 22,5
95 23,75
100 25
105 26,25
110 27,5
115 28,75
120 30

Avantajul cel mai mare al Argintului coloidal 20 ppm constã în posibilitatea de a fi utilizat multilateral si universal. Particulele de argint, datorita încarcaturii lor electrice pozitive, ajuta la întarirea sistemului imunitar.

Utilizare Simptome Modalitate de Utilizare
Utilizare interna, pe cale orala In toate cazurile de infectii cu bacterii, ciuperci si virusi. De asemenea: Candidoza, boala Lyme, gripa, dizenterie, febra tifoida, sifilis, scarlatina, tuberculoza, reumatism, inflamatii interne si externe de toate tipurile, infectii cu paraziti si ciuperci, oboseala cronica etc. A se tine lichidul în gurã, apoi a se înghiti
Utilizare externa In cazul bolilor dermatologice: acnee, negi, negeli, matreata, herpes, ciuperci la laba piciorului, furuncul, rani deschise, taieturi, arsuri, inflamatii si întepãturi de insecte. Deci poate fi utilizat in cazul oricaror iritatii ale pielii. Pulverizare cu spray-ul cu dozator
Gargara si clatirea gurii Boli ale gurii si ale gatului, amigdalita, inflamatii ale mucoaselor, interventii dentare, clãtiri dupã interventii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavitãtii bucale. A se tine lichidul în gurã, apoi a se scuipa
Sub forma de spray nazal Sinuzita, infectii ale mucoaselor nazale din cauza ciupercilor, bacteriilor si virusilor (ex.: herpes, Staphylococcus Aureus). Spray cu dozator
Inhalatii Astm, bronsita si probleme pulmonare (ex.: infectii bacteriale ale plamanilor). Spray cu dozator
Pentru ochi Inflamaþii ale þesuturilor conjunctive si inflamaþiile din zona ochilor. Pentru dezinfectarea lentilelor de contact. Spray cu dozator
Pentru probleme ale vaginului si rectului Inflamatii fungice, hemoroizi si în cazul unor boli cu transmitere sexuala Dus intim

Argintul coloidal 20 ppm mai poate fi utilizat:

La animalele domestice pentru deparazitare, dezinfectii si în cazul inflamatiilor. Doza creste direct proportional cu greutatea animalului.
Poate fi utilizat si la plante, având un efect fungicid si tine departe insectele care dãuneazã plantelor. Dacã adaugam Argint coloidal la apa din vaza, florile vor trai mai mult. Poate fi utilizat la conservarea legumelor, fructelor si compoturilor.

De asemenea poate fi utilizat penrtu dezodorizarea si dezinfectarea frigiderelor si aparatelor de aer conditionat.

Aceste modalitãti de utilizare au doar un caracter informativ, documentatia fiind facuta din literatura de specialitate, de accea folosirea si dozajul sub aceste forme cade în responsabilitatea cumparatorului.

Este interzisã utilizarea produsului de cãtre presoanele cu o sensibilitate mare la metale si argint!

 

 

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara