Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


biobran si rapoarte recuperare bolnavi cancer colon

 
biobran

BioBran si Rapoarte recuperare bolnavi cancer colon

Cazul Nr. 1 Cancer de colon/ Metastaza la ficat
Nume: B.I. Varsta : 67 Sex: M Locuinta: Regiunea Shizuoka
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
In ianuarie 1996, pacientul a suferit o interventie chirurgicala pentru cancer al colonului. Posibilitatea metastazei a fost luata in considerare datorita temerii dobandite de progresul cancerului. Cu toate ca pacientul urama un tratament chimioterapeutic, markerul tumorii AFP, a inceput sa se mareasca in septembrie si metastaza a ficatului a fost gasit in noiembrie. In aprilie 1997 cancerul la ficat al pacientului a fost indepartat. In februarie 1998, metastaza ficatului a fost gasita din nou si indepartarea a fost facuta a 2 –a oara. In noiembrie o noua metastaza a fost gasita in lobul drept al ficatului, dar medicul pacientului a indicat ca alta interventie chirurgicala nu este posibila. In ianuarie 1999, pacientul a inceput un tratament chimioterapeutic, consistand in injecti in artera hepatica. Epuizarea a aparut datorita efectelor adverse pricinuite de acest tratament. In februarie pacientula vizitat clinica T. After the patient regulated intestinal conditions per the partial fasting treatment that was employed as the base for cancer treatment at T clinic,pacientul a inceput o terapie dietetica la acesta clinica sia primit 5 g de MGN-3 pe zi. Rotatia administrarii a fost 5 zile continuu urmat de 2 zile pauza.
Tumoarea din lobul drept al ficatului s-a micsorat gradual, si calcifierea a progresat rapid din aprilie 1999. Cancerul a involuat si s-a calcefiat ca rezultat al CT si al ecografiei. Din mai, markerul CEA tumorii este normal la 1.2. Pacientul si-a recapatat puterea fizica din mai si intregul corp pare a fi intr-o conditie buna.
Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Pacientul a simtit a simtit o schimbare in cea ce a privit durerea in partea dreapata a toracelui dupa o luna de la inceperea administrari si a avut efecte evidente 6 luni mai tarziu.
Evolutie
Pacientul a luat MGN-3 cand optiunea interventiei chirurgicale nu mai era valida, dupa 2 interventii ulterioare. Tumoarea a invoulat rapid, in aproximativ 2 luni de la inceperea tratamentului. Se crede ca acest lucru a fost posibil datorita imunopotentierii data de MGN-3. Pacientul va continuua cel mai probabil trtamentul cu MGN-3 pentru a prevenii reaparitia.

Cazul Nr. 2 Cancer de colon
Nume: N.S. Varsta : 58 Sex: M Locuinta: Regiunea Okayama
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
Pacientul a experimentat dificultati ale scaunului si a observat sange in fecale. A fost diagnosticat in orasul K la Spitalul Central in martie 1997. In urma unei endoscopii, au fost descoperiti multi polipi. Au fost clasificati ca fiind de clasa 3 si benigni, cu toate acestea, cei mari avand posibilitatea de a devenii maligni. Pacientul nu a primit nici un tratament si a mai facut o endoscopie doi ani mai tarziu in martie 1999. In urma examinarii, polipii au fost clasificati ca fiind de clasa 5 si tumori maligne. Pacientului i s-a recomandat sa se opereze imediat, dar cu toate acestea, luand in considerare QOL, a refuzat si a vizitat clinica T pe data de 27 aprilie 1999. La clinica T , acesta a primit tratament dietetic, inclusiv tratamentul partial rapid si 4g de MGN-3 pentru marirea imunitatii, 6 tablete de enzimi vegetale pentru imbunatatirea conditiei sanguine. Endoscopia facuta 2 luni mai tarziupe data de 12 iulie, a arata ca polipii au ajuns la clasa 3 si ca erau benigni. De asemenea marimea acestora a fost redusa.
Evaluare
In acest caz o tumoare maligna a fost redusa la o stare benigna prin tratament dietetic si marirea imunitatii. Pacientul nu si-a pierdut functia anusului si si-a mentinut QOL-ul bine. Marirea imunitatii cauzata de MGN-3 apare ca fiind semnificativa si continuarea este recomandata.

Cazul Nr. 3 Cancer de colon. Unitate/ Spital T
Nume: Y.Y. Varsta : 54 Sex: M Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
I n iunie 1997, pacientul a fost diagnosticat pozitiv la un test de detectare a sangelui ocult din fecale efectuat la un control medical. O investigatie medicala amanuntita a relevat prezenta unui cancer de colon. A refuzat interventia chirurgicala si, la recomandarea medicului curant, a vizitat acest spital. A urmat un tratament compus din dieta restrictiva, acupunctura si qigong si a primit 3 g de MGN-3 zilnic. Nu au aparut cresteri ale markerilor tumorali la examinarile lunare timp de 10 luni. Endoscopia a aratat o reducere remarcabila a tumorii si lipsa metastazelor.
Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La aproximativ 10 luni dupa inceperea administrarii orale de MGN-3, pierderea in greutate a incetat, iar aspectul si conditiile nutritionale s-au imbunatatit.

Evaluare lui MGN-3
Pacientul avea un cancer de colon foarte avansat si trebuia efectuata imediat o interventie chirurgicala. A ales un tratament ce va imbunatati potentialul de autovindecare si calitatea vietii. Tratamentul a dus la reducerea tumorii si a facut posibila excizia folosind endoscopul. Nu au fost observate metastaze. Este posibil ca potentialul imunostimulator al MGN-3 sa fi fost eficace. Pacientul se trateaza acum cu 1 g de MGN-3 zilnic pentru a preveni recidiva.

Cazul Nr. 4. Cancer rectal, cancer canal biliar. Unitate/ Spital T.
Nume: F.Y. Varsta : 68 Sex: F Zona: Prefectura Shizuoka

Fisa clinica si tratament
In octombrie 1995, pacienta a fost testata pentru prezenta sangelui ocult in fecale, iar rezultatul a fost pozitiv. Un examen medical complet a relevat o leziune canceroasa ce era atat de mare, ca bloca rectul. Nu au fost detectate metastaze. A refuzat recomandarile privind chimioterapia si a incercat imunoterapia pe cont propriu. In noiembrie 1997 a fost confirmata o leziune canceroasa pe ficat si a urmat o operatie de extirpare a 15% din ficat si a bilei. Pacienta a inceput sa viziteze acest spital in aprilie 1998, cand a trecut la o dieta severa si a primit suplimente. Dupa 1 an de terapie prin dieta, se simtea mult mai bine si dieta a fost oprita la cererea proprie. A incetat vizitarea spitalului. Dupa 1 an de la oprirea tratamentului, pacienta a observat culoarea maro a urinei si durerea generalizata. A vizitat un spital apropiat pentru examinare. Examinarea a aratat ca bilirubina era destul de mare si ca dezvoltase un icter obstructiv din cauza cancerului metastazic de canal biliar, asa ca a fost spitalizata imediat. A fost introdus un inel pentru deschiderea canalului biliar. Dupa 1 luna a fost introdus un inel mai gros. Icterul s-a redus, dar nu a fost efectuata nici o operatie sau radioterapie, la cererea pacientei. A primit un tratament imunoterapeutic la acest spital pentru cancerul de care suferea. A fost tratata cu o combinatie de terapie prin dieta, imunostimulatorul MGN-3 si alte alimente sanatoase. MGN-3 a fost administrat intr-un ciclu de 7 zile 4 zile succesive cu o doza de 7 g/zi, apoi 3 zile de repaus. Dupa circa 2 luni de tratament cu imunoterapie, nu a mai avut febra puternica si cancerul s-a diminuat rapid. Dupa circa 6 luni de la inceperea tratamentului imunitar, cancerul a disparut.

Evaluare lui MGN-3
Cancerul de canal biliar a fost progresiv si pacientei i s-a recomandat interventia chirurgicala imediata si radioterapia. A ales un tratament ce va imbunatatii potentialul de autovindecare si imbunatatirea calitatii vietii. MGN-3 a fost utilizat cu un rol determinant in imunopotentare si a aratat eficacitate intr-un timp scurt. Tumoarea a fost eliminata, deoarece capacitatea generala de vindecare spontana a crescut.

Cazul Nr. 5 Cancer de colon
Nume: - Varsta : 57 Sex: M Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie

Fisa clinica si tratament
Cu un an in urma, pacientul a fost depistat pozitiv la verificarea prezentei sangelui ocult in fecale, in urma unui control de rutina. A urmat un examen medical complet si a fost diagnosticat cu cancer de colon. I s-a recomandat interventia chirurgicala imediata, dar a decis sa o amane 6 luni din cauza slujbei. Si-a schimbat stilul de viata, a renuntat la fumat si alcool, a trecut la un regim cu legume proaspete si a inceput sa ia 3 g de MGN-3 zilnic (doze de 1g). Pe perioada celor 6 luni inaintea operatiei nu au aparut cresteri ale markerilor tumorali, iar leziunile canceroase din colon pareau sa nu mai creasca. Laparotomia a aratat lipsa metastazelor dupa 6 luni, iar leziunile canceroase se micsorasera. A fost necesara doar o operatie minora pentru indepartarea leziunilor. Fara necesitatea chimioterapiei ulterioare, pacientul duce o viata normala.
Evaluare lui MGN-3
Ca rezultat al tratamentului cu MGN-3, leziunile canceroase nu au dezvoltat metastaze pentru 6 luni si s-au micsorat. Acest lucru s-a datorat in mare masura efectului imunostimulator al MGN-3.

Cazul Nr. 6 Cancer de colon. Unitate/ Spital T
Nume: S.B. Varsta : 64 Sex: F Zona: Prefectura Tochigi

Fisa clinica si tratament
In decembrie 1998, pacientul a descoperit contaminarea masiva a fecalelor cu sange si a mers la un spital din apropiere pentru o colonoscopie. Rezultatul a fost un diagnostic de cancer la colon. A refuzat recomandarea privind interventia chirurgicala si a vizitat acest spital in ianuarie 1999. Desi ii fusese recomandata interventia chirurgicala la acest spital, a inceput sa urmeze, la cererea sa expresa, un tratament de conservare constand in imunoterapie pentru a preveni extinderea cancerului. A fost tratat cu o dieta severa si o combinatie de imunostimulator MGN-3 si alte alimente sanatoase, hormoni de crestere si hormoni din timus. MGN-3 a fost administrat intr-un ciclu de 6 zile 4 zile succesive cu o doza de 5 g/zi, apoi 2 zile de repaus. Dupa 1 an de tratament, a observat subtierea fecalelor si a crezut ca avusese loc o extindere a cancerului. Rezultatul examenului medical complet a fost ca nu aparuse o crestere, ci o necrozare completa a cancerului. Fecalele se subtiasera deoarece masa de leziune canceroasa necrozata obstructiona colonul.

Evaluare lui MGN-3
Cancerul de colon era progresiv si necesita operare. Considerand calitatea vietii, pacientul a ales sa urmeze un tratament de imbunatatire a potentialului de autovindecare. MGN-3 a fost utilizat cu un rol determinant in imbunatatirea imunostimularii si a aratat eficacitate conform asteptarilor. Amplificarea potentialului de autovindecare a dus la eliminarea tumorii.

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara