Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


janice crooks - cancer hepatic

 

Janice Crooks este o femeie de varsta mijlocie, usor supraponderala, cu o dispozitie agreabila. Pare sanatoasa. Ia Halcion pentru somn de circa trei ani. Intreaga ei familie are probleme cu somnul. Transpira abundent in tirapul noptii si ii este foarte cald. Este de acord sa faca dus de fiecare data, peste noapte, pentru a scapa de toxinele din transpiratie. Ia morfina pentru dureri. Dozajul zilnic este de 30 mg la 9:00, 14:00 si 21:00. Are dureri care merg din partea stanga a abdomenului superior catre partea dreapta. Cand se misca, durerea seamana mai mult cu o usturime. Inainte de a lua morfina, a luat Percocet pana cand a incetat sa mai aiba efect. Ia Hytrin pentru tensiune, de circa opt ani, care ii metine tensiunea la 140-150/70-80 mmHg. In fiecare seara ia un laxativ.
In urma cu multi ani, a fost la doctor si a relatat ca are dureri in dreapta vezicii biliare. Nu i-au gasit nimic. La inceputul anilor saptezeci avea un melanom malign pe frunte. Medicul l-a tratat criochirurgical si nu s-a mai refacut.

In anii saptezeci, a facut ocluzie intestinala si a avut nevoie de interventie chirurgicala. In urma cu circa trei ani, avea hemoragie intestinala oculta. Medicul a descoperit o tumora. A recurs la radioterapie si chimioterapie. Tumora a fost biopsiata si stadiul ei a fost germene de ovaz, o tumora foarte rara. Chirurgul a spus ca este inoperabila, deoarece se afla pe coloana vertebrala - era prea periculos. A fost trimisa la Clinica Mayo. Oncologul a spus ca nu sunt sperante. Ficatul prezenta caverne acolo unde il rodea cancerul.
In urma cu cateva luni, a facut radioterapie pentru tumora. I s-a spus ca se va micsora putin, asa incat digestia va fi mai buna.

X  Orto-fosfo-tirozina (cancer) DA
X  Oxalat, acid uric (pietre la rinichi) DA
Incepe tratamentul cu plante pentru rinichi.
X Fasciolopsis (parazit) DA in ficat si glande suprarenale
X  Ascarizi (paraziti) DA in ficat si glande suprarenale
X  Trematodul hepatic al pisicii (parazit) DA la ficat incepe si programul antiparazitar.

Patru zile mai tarziu
Cu o zi in urma, i-a batut inima foarte tare timp de aproximativ o ora, apoi s-a linistit. Va reduce doza de pastile pentru tensiune.
X  Azbest (element toxic) DA in ficat
Nu foloseste feonul. Vor lua o mostra de la uscatorul pentru imbracaminte si o vor aduce pentru a o testa la azbest. Au incalzire cu gaze de la retea. Temporar, nu vor utiliza boilerul electric, care ar putea contine azbest.
X Mercur (element toxic) DA in ficat
Nivel foarte ridicat. Va indeparta plombele dentare si nu le va inlocui cu nimic in afara cimentului dentar de etansare Duralon timp de o luna sau mai mult, pana la disparitia cancerului.
X Paladiu, toriu (elemente toxice) DA
Trebuie sa puna o folie de plastic sub rulota pentru a tine la distanta toriul si radonul.
X  Rodiu, cadmiu (elemente toxice) DA
Presupun ca provin din metalul dentar. Familia are tevi din material plastic in casa, asa incat suspectez vechile plombe dentare. Va pastra pilitura pentru a o testa la cadmiu.
X  Tungsten (element toxic) DA
Pacienta foloseste un filtru electric de cafea, dar va inceta sa-l mai utilizeze. Familia are o plita electrica si un cuptor electric. Vom testa cuptorul la tungsten, cu o bucata de paine prajita facuta in cuptor.

Trei zile mai tarziu
I s-a facut un test de sange cu o zi mai inainte. Azi-dimineata i-au fost extrasi trei dinti de metal. Problema radonului va fi tratata vineri.
* Oxalat, acid uric (pietre la rinichi) NU
Mai continua tratamentul pentru rinichi alte cateva luni. Vom accelera acum programul antiparazitar.
X Fasciolopsis (parazit) DA in ficat si vezica biliara
X  Tungsten (element toxic) DA; cuptorul electric NU; toasterul DA
Pacienta nu foloseste niciodata toasterul (nu l-a utilizat de cateva luni). Inca nu am identificat cu siguranta sursa de tungsten.
X  Azbest (element toxic) DA in ficat si plamani; uscatorul de haine NU;  boilerul electric DA; feonul NU
Este vorba despre un incalzitor electric cu ulei, in forma de radiator. Mai intai 1-au spalat. Apoi au pus un prosop umed pe el si in dreptul ventilatorului, pentru a lua mostra pentru testare. Le place foarte mult acest radiator, dar il vor deconecta.
x Cadmiu (element toxic) DA
Pacienta a renuntat acum la cafeina. Am testat apa fiarta de la Hardees, unde familia ia deseori masa. Avea in ea tungsten, in loc de apa, va servi lapte. Exista acolo un fierbator electric pentru apa, care ar putea elimina tungsten. Vor aduce un esantion de apa pentru a-1 testa la tungsten.

Sase zile mai tarziu
Au pus o folie de plastic sub rulota acum doua zile, pentru protectia impotriva radonului. Pacienta nu va mai purta cerceii cu inchizatori de metal, pe care le poate inlocui cu inchizatori din polietilena.
X Tungsten (element toxic) DA in ficat si plamani Paine prajita: DA (pozitiv), dar nu a mancat de mai mult de 2 zile
X Tungsten (element toxic) DA in apa calda de la robinetul din bucatarie Este un incalzitor electric vechi de 8 ani. Il vor goli si vor inlocui elementul de incalzire, pentru a vedea daca rezolva problema tungstenului. Daca nu, vor lua un incalzitor de apa cu gaze. De asemenea, data viitoare vor aduce o mostra de apa rece.
X Fasciolpsis (parazit) DA in colon, vezica biliara si ficat
X  Onchocerca (parazit) DA

*    Paraziti (ceilalti din caseta 2) NU
Chistul pe care il avea ii ingreuna scaunul - trebuia sa ia laxative de fiecare data. Acum nu mai are nevoie de laxativ, ii este usor sa iasa afara. Ar vrea sa nu mai stea la azil. Medicul ei curant a trimis-o acasa sa moara si a lasat-o in grija azilului. Ei nu fac altceva decat sa-mi verifice tensiunea si temperatura si sa ma asculte la inima, spunea ea. Medicul ei este total dezinteresat de soarta ei. Nu va mai folosi apa calda deloc. Va face dus la sora ei sau isi va incalzi singura apa rece ca sa se spele si sa scape de tungsten.

Cinci zile mai tarziu
Durerea incepe sa cedeze. Nu mai ia morfina deloc.
X  Tungsten (element toxic) DA in ficat si apa calda
Instalarea noului element nu a fost de folos. I-am sugerat sa treaca la incalzirea cu gaze a apei.
* Mercur, radon, cadmiu, paladiu, rodiu, azbest (elemente toxice) NU
* Fasciolopsis (parazit) NU, nicaieri
* Orto-fosfo-tirozina (cancer) NU
Cancerul de care suferea a disparut complet. Este foarte bucuroasa. Singura problema ramasa este tungstenul.

Cinci zile mai tarziu
Si-a spalat hainele cu apa rece si este imbracata cu ele. Conducta de apa calda nu a fost folosita, pentru a evita tungstenul.
* Tungsten (element toxic) NU
Tungstenul a disparut datorita faptului ca nu a mai folosit apa calda - va insiala un boiler cu gaz. Durerea incepe sa se amelioreze. In etapa urmatoare, vom detoxifia ficatul. Ia 10 picaturi de 07 si Peroxy de trei ori pe zi. Va incepe programul pentru detoxifierea ficatului.

Sumar: a fost foarte placut sa lucrez cu acest cuplu. Intotdeauna au venit impreuna. Ea a avut mult mai mult decat partea ei de elemente toxice in ficat. Se poate ca trematodele din glandele suprarenale sa fi fost cauza tensiunii arteriale mari din ultimii 8 ani. In mod evident, era un pacient in stadiu terminal, caruia i se administra morfina ca sa-i usureze moartea. Dar a reusit sa invinga fiecare dintre probleme, cu ajutorul sotului ei. Toate, cu exceptia uneia: tungstenul din apa curenta, de la o bara defecta, menita sa impiedice incarcarea apei cu metal in incalzitorul electric. Apoi, exact cand exalta de bucurie pentru recuperarea miraculoasa, sotul ei a fost diagnosticat cu cancer de prostata! (si el s-a vindecat).

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara