Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


rapoarte recuperare a bolnavilor de cancer pulmonar cu biobran

 
rapoarte recuperare a bolnavilor de cancer pulmonar cu biobran

Cazul Nr. 1 Cancer pulmonar
Nume: S.K. Varsta : 67 Sex: F Locuinta: Regiunea Osaka
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
In august 1996, pacientula vizitat sectiile de medicina respiratorie si chirugie din cadrul spitalului H pentru ca pierduse din greutate rapid si suferea de tuse suparatoare cu sputum. Rezultatele examinarii au diagnosticat pacientul cu cancer pulmonar si tuberculoza pulmonara. Dupa tratamentul facut pentru tuberculoza pulmonara cu antibiotice, pacientul a inceput, in octombrie, tratametul pentru cancerul pulmonar prin terapie cu iradieri impreuna cu tratamentul pentru tuberculoza pulmonara. In decembrie, tumoarea a fost indepartata si jumatate din partea inferioara a plamanului drept. Dupa terapia cu iradieri, pacientul a parasit spitalul in ianuarie 1997. Dupa 5 luni, a inceput sa acuze dureri toracice in partea dreapta, si multiple metastasis osoase au fost gasite in urma unei examinari. Tumori au fost gasite imprastiate in corpul pacientului, cu centrul in zona coastelor din partea dreapta a toracelui. 3 g de MGN-3 (substanta activa din BioBran) pe zi au inceput sa ii fie administrate impreuna cu un analgezic, morfina. 6 luni dupa inceperea administratrii, durerile au inceput sa dispara si cantitatea de morfina inceput sa fie redusa gradual. In iunie 1998, nu mai simtea nici un fel de dureri si a incetat tratamentul cu morfina. Markerul tumorii era 16.8 in iunie 1997, cand administrarea de MGN-3 a fost inceputa, si a scazut la 7.6 in decembrie 1997 si respectiv 6.7 in iunie 1998. Imbunatatiri semnificative au fost observate in ceea ce priveste scintigram osoasa, si metastasis osoara a fost bineinteles inlesnita.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3 (substanta activa din BioBran).
Pacientul a simtit a simtit o schimbare in cea ce a privit durerea in partea dreapata a toracelui dupa o luna de la inceperea administrari si a avut efecte evidente 6 luni mai tarziu.
 

Evaluare

Nu exista nici o modalitate eficienta in ziua de azi, pentru a vindeca metastaza osoasa, unde tumorile se imprastie prin organism. Metastaza s-a dezvoltat rapid si gradual si a fost incetinita si micsorata datorita imunoterapiei facuta cu MGN-3 (substanta activa din BioBran). Din iunie 1998, markerul tumorii nu este in limite normale, dar administrarea continua de MGN-3 ar trebuii sa duca la imbunatatirea si remisia bolii. In plus, un tratament similar a fost folosit in cazul unei doamne de 77 de ani, tratamentul urmand un proces similar, reducand metastaza osoasa si durerea.

Cazul Nr. 2 Cancer de plamani metastatic/ Clinica T
Nume: K.I. Varsta : 55 Sex: F Locuinta: Regiunea Tokushima
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
In 1996, pacientul a simtit o durere si o umflatura pe sanul drept si a fost consultata de un medic din regiunea Tokushima. A fost diagnosticata cu cancer la san si a suferit o interventie chirurgicala pentru a extirpa sanul in cauza. In ianuarie 1998, pacientul a simtit o durere in zona nodulilor limfaticisi a suferit o alta interventie chirurgicala. In decembrie 1998, o tumoare de 5 mm a fost descoperita de CT. Medicul a recomandat chimioterapie, lucru refuzat de pacient datorita efectelor secundare cauzate de tratament. Pacientul a vizitat clinica T, cu scopul de a-si imbunatatii starea fizica prin terapie bazata pe dieta in data de 14 ianuarie 1999. Dupa ce conditia sa intestinala a fost pusa sub control, a inceput sa urmeze terapia dietetica de baza a acestei clinici. Doza si frecventa administrarii de MGN-3 a fost de 4g pe zii, cinci zile in continuu cu doua zile pauza. Acest tratament a fost continuat timp de 6 luni in continuu.
Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3 (substanta activa din BioBran).
Zece zile dupa ce a fost inceputa administrarea de MGN-3 (substanta activa din BioBran), oboseala a fost redusa si puterea fizica a fost redobandita. O luna mai tarziu au fost imbunatatite si conditiile care priveau lumbago si constiparea de care suferea pacientul. Ca rezultat la examinarii din luna iulie, radiografia plamanului a ramas neschimbata si markerul CEA al tumorii era sub 0.7, care se incadra in limitele normale, metastaza limfei nefiind gasita.
 

Evaluare 

Cu toate ca nodulul a fost indepartat chirurgical, este considerat ca, pe termen lung, chimioterapia a avut un efect pozitiv in cadrul tratarii cancerului pulmonar al pacientului. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a intamplat la dorinta pacientului, care dorea sa pastreze calitatea vietii sale si a insistat sa primeasca un tratament alternativ bazat pe terapie dietetica precum se practica la clinica T. Ca rezultat, conditia sa fizica s-a imbunatatit rapid, si nici o marire a tumorii nu a fost gasita. Medicul responsabil , a metionat ca este posibil ca acest cancer sa dispara. Nivelul de zahar din sange al pacientului a fost stabil dupa ce a scazut la 76 mg/dl de la 121 mg/dl  

Cazul Nr. 3 Adenocarcinom pulmonar
Nume: M.U. Varsta : 59 Sex: F Locuinta: Spitalul T
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
Pe data de 20 iunie 1998, pacientul s-a internat la Spitalul Central S pentru a se trata de dyspnea. Aceasta avea o efuziune pleurala in ambii plamani, si a suferit o intervantie chirurgicala pentru a se diminua cantitatea d efuziune. A fost diagnosticata cu adenocarcinom pulmonar si a ramas in spital timp de 4 luni. A fost reinternata in spital in 1998 pentru tratament si i s-au dat medicamente anti-cancer si antibiotice printr-o infuzie directa in artera pulmonara folosindu-se catheters, A ramas internata timp de 3 ani de zile pana in 1992, cand a fost externata , fara ca acesta sa arate vreo imbunatatire. S-a imbolanvit de pneumonie in 1994, iar in 1995 i s-au mai dat 3 luni de viata. In mai 1994, s-a alaturat miscarii religioase „ M Kyo”. A refuzat tratamentul oferit de spital in mai 1995 si nu a mai urmat vizitele la spital. Datorita faptului ca efuziunepleurala a inceput sa reacumuleze nu a mai primit nici un tratament special si i s-au dat doar alimente naturale. A facut hematochezia la sfarsitul lui 1995 si nu a fost tratata. In decembrie 1998, hematochezia a aparut in frecvente si cantitati mari. A vizitat spitalul in 11iulie 1999. I s-a administrat o dieta speciala si 4 g de MGN-3 (substanta activa din BioBran) zilnic plus alimente enzimatice pentru a marii imunitatea.
Schimbari cauzate de ingestia de MGN-3 (substanta activa din BioBran)

Hematochezia a disparut si s-au aratat imbunatatiri in ceea ce privesc oboseala, gat intepenit, durerile de spate si incheieturi. Pe data de 29 noiembrie 1999, radiografia a aratat cateva umbre rotunde pe plamani. Cum fusesera deja calisicate ca fiind maligne, valorile tumorilor aveau markerul 1.4 pentru CEA si 36.4 pentru SLX ( in mod normal 38 sau mai putin )
Evaluare lui MGN-3
Traseul bolii pacientului este neobisnuita. Starea maligna a bolii a fost confirmata de studii histopatologice si radiografie. Se pare ca pacientul si-a depasit conditia maligna a bolii prin intermediul puterii voitei. Tratamentul dietetic si imunopotentiator cu MGN-3 (substanta activa din BioBran) ar fi putut sa duca la imbunatatiri in ceea ce priveste hematochezia si durerile si mnormalizarea markerilor tumorilor. Cu toate acestea, din moment ce starea maligna a fost descoperita, o atenta investigare viitoare este necesara. Tratamentul la acest spital trebuie sa fi marit rezistenta corpului, care i-a marit moralul asa incat sa fie luptatorul principal al acestei bolii.  

Cazul Nr. 4 Adenocarcinom pulmonar-metastaza pleurala
Nume: - Varsta : 38 Sex: M Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament
Adenocarcinom pulmonar cu metastaze în pleura, dar pacientul a refuzat interventia chirurgicala recomandata. A trecut la un regim cu legume proaspete si a început sa ia 3g de MGN-3 zilnic (în doze de 1 g) ca aliment imunostimulator. Numarul de celule canceroase a scazut în 6 luni, iar pacientul a obtinut remisiunea completa dupa 1 an.
Evaluare lui MGN-3 (substanta activa din BioBran)

Adenocarcinom pulmonar cu metastaze pleurale, dar dieta severa si tratamentul cu un imunostimulator MGN-3 au dus la reducerea dimensiunilor leziunii canceroase si remisiunea completa. Varsta mica si potentialul de autovindecare mare este posibil sa fi fost factori importanti in imbunatatirea dramatica.

Cazul Nr. 5 Cancer pulmonar (terminal)
Nume: - Varsta : 52 Sex: F Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament
Pacienta avea de mult un sistem respirator slab si suferea de tuse puternica si sufocare in martie acum 2 ani. Un examen medical complet a evidentiat un cancer pulmonar terminal inoperabil, dându-i doar 1 an de trait. A trecut la un regim cu legume proaspete si a început sa ia 4 g de MGN-3 zilnic (doze de 1 g). La o luna de la începerea tratamentului, atacurile de tuse si expectoratie au scazut, senzatia de apasare în piept a început sa dispara si a putut efectua treburi casnice. Dupa 6 luni, cea mai mare leziune canceroasa scazuse la o cincime si metastazele disparusera. Dupa 1 an, cancerul disparuse si nu se mai observau leziuni metastatice.
Evaluare lui MGN-3 (substanta activa din BioBran)

Efectul imunostimulator al MGN-3 a ajutat la recuperarea miraculoasa a pacientei ce suferea de cancer pulmonar terminal. Acest caz exemplifica potentialul de autovindecare si puterea MGN-3 de a o sustine. Pacienta se trateaza cu 1 g de MGN-3 (substanta activa din BioBran) zilnic pentru a preveni recidiva.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara