Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


miracolul fara calorii

 
miracolul fara calorii

Miracolul fara calorii
A obliga organismul sa lucreze cu cantitati limitate de lichide este ca si cum ai incerca sa speli vasele cu o cana de apa. Atunci cand nu consumam apa in cantitate suficienta, organismul se vede nevoit sa elimine rezidurile intr-o forma mult mai concentrata, urmarea fiind aparitia unei transpiratii urat mirositoare, a unei respiratii rele si a unei urini cu miros neplacut. Vreti sa spuneti ca majoritatea oamenilor nu beau suficienta apa? In mod surprinzator, omul dc rand al zilelor noastre bea mai multe bauturi racoritoare si alcoolice decat apa. Iar cafeaua si laptele se afla pe undeva pe aproape. Observati, de exemplu, ce se intampla atunci cand serviti masa la restaurant. Ospatarul va serveste pentru inceput cu un pahar mare cu apa rece, dupa care va intreaba: Ce doriti sa beti? Bine, dar ce conteaza ce bautura consum? La urma urmei, toate bauturile contin apa, nu-i asa?
Organismul poate folosi apa indiferent de sursa ei de provenienta, insa anumite bauturi ridica unele probleme speciale. Multe dintre ele contin calorii care trebuie digerate intocmai ca si hrana. Aceste calorii pot produce cresterea depozitelor de grasime, oscilatii ale nivelului zaharului sangvin si incetinesc digestia. Apa, pe de alta parte, trece pur si simplu prin stomac, indiferent daca acesta contine alimente sau nu. Ea nu trebuie prelucrata sau digerata, nu irita si nu tulbura functiile organismului si nu contine nici o calorie. In plus, zaharul din bauturile dulci necesita apa pentru a fi metabolici. Majoritatea bauturilor cresc secretia acida a stomacului. Bauturile pe baza de cola contin fosfor, o substanta chimica ce are efectul nedorit de epuizare a rezervelor de calciu ale organismului contribuind astfel la aparitia osteoporozei.   
Ce se poate spune despre bauturile dietetice?
Bauturile dietetice, cafeaua neagra si ceaiul rezolva problema| calorica, insa prezinta alte dificultati... Substantele chimice pe care le contin aceste bauturi - printre care se numara aromatizantele) conservantii si colorantii ce se folosesc chiar in bauturile dietetice - irita stomacul si solicita ficatul si rinichiul pentru a le detoxifia si elimina. Toate aceste operatiuni necesita un surplus de apa. Apa elimina toate aceste probleme. Ea nu contine calorii care sa incetineasca digestia sau sa depuna nedorita grasime, nu solicita si nu irita in nici un fel delicatul invelis intern al tractului digestiv si nu are in compozitia ei substante chimice straine”, care sa lezeze sensibila masinarie a organismului.
Cata apa ar trebui sa consum?
Suficienta pentru ca urina sa ramana decolorata. Organismul pierde cca 10-12 cani de apa prin piele, plamani, urina si fecale. Hrana furnizeaza intre doua si patru cani de apa, lasandu-ne sa bem restul de sase-opt cani de apa. Obisnuiti-va sa beti apa la discretie. Beti cand va treziti, in orele de mijloc ale diminetii si dupa-amiezii si in primele ore ale serii. O cana cu apa bauta este un fel de dus interior - ea clateste stomacul si-l pregateste pentru munca sa. Asa ca acesta este cel mai bun mod de a incepe ziua. Daca doriti, puteti innobila gustul acestei bauturi de dimineata, adaugandu-i cateva picaturi de suc de lamaie. Apoi, in cursul pauzelor pentru cafea din timpul diminetii si dupa-amiezii, alegeti, spre binele corpului dumneavoastra, tot apa. Seara, cu o cana de apa veti reusi sa alungati somnolenta si ispita de a gusta ceva intre mese. Apa este exact lucrul de care organismul are nevoie pentru a-si asigura desfasurarea normala a reactiilor chimice indispensabile tuturor proceselor vitale. Ea este bautura pe care insusi Dumnezeu a inventat-o si a pus-o la indemana omului si animalelor pentru a-si potoli setea. Asadar, cu prima ocazie cand veti fi intrebat: Doriti sa beti ceva?, veti putea raspunde: Da, un pahar cu apa ar fi minunat. De fapt, este perfect. Ce fel de apa ar fi cel mai bine sa consumam? De cand s-au inmultit rapoartele de contaminare a apei cu metale grele, cu reziduuri radioactive, ingrasaminte, pesticide, erbicide si scurgeri de combustibili, ca sa nu mai vorbim de starea deplorabila a unora dintre sistemele de distribuire a apei potabile, din ce in ce mai multi oameni se tem sa mai bea apa asa cum vine aceasta prin robinetul de la bucatarie.
Ce alternative ar exista pentru apa de la robinet?
Apele minerale, cele mai populare alternative de la noi, contin minerale dizolvate, unele fiind prezente in mod natural in apa respectiva, altele fiind adaugate. Practic, nu exista limite maxime privind cantitatea de minerale care se pot adauga. Apele carbogazoase constituie o alta sursa alternativa de apa, destul de mult folosita. Este bine de stiut insa ca ele au un continut destul de crescut de sodiu si de aceea persoanele cu tensiunea arteriala crescuta ar trebui sa le evite. Apa Seltzer este un termen care desemneaza apa de robinet filtrata, carbonatata, dar fara adaosuri de minerale. Cele mai multe contin insa adaosuri zaharate, care pot ajunge pana la 100 calorii la 250 ml. In unele centre se poate cumpara apa varsata”, vanduta in recipiente din plastic cu o capacitate de cca 4 1. Aceasta provine fie din izvoare sau fantani foarte curate, fie este apa de la robinet care insa a fost prelucrata pentru a-i creste calitatea. In fine, cea mai pura varietate de apa este apa distilata. Prin procesul de distilare insa, apa este saracita de toate elementele minerale, ceea ce face ca gustul acestui tip de apa sa fie statut. Ceea ce da gust apei sunt mineralele pe care le contine - duritatea sa.
Este apa imbuteliata mai buna decat apa de la robinet?
Judecand dupa succesul producatorilor de astfel de produse, se pare ca multe persoane cred acest lucru.
Trebuie sa stiti insa ca prevederile legale privitoare la apa imbuteliata sunt identice cu cele referitoare la apa de la robinet. Astfel ca, daca beneficiati de o sursa de apa care respecta aceste standarde, apa care curge prin robinetele locuintei dumneavoastra este la fel de pura, sigura si sanatoasa ca apa pe care o puteti cumpara de la magazin. Este adevarat ca s-au semnalat cazuri de contaminare chimica a apei de la retea. De asemenea, este adevarat ca au existat - si probabil vor mai exista - cazuri de transmitere a unor boli infectioase prin apa de la robinet (desi trebuie subliniat ca acest lucru se petrece destul de rar). Trebuie insa sa privim lucrurile in adevarata lor lumina. Dupa cum sunt multi oameni care se tem sa zboare cu avionul, chiar daca statisticile arata ca sunt mai in siguranta in avion decat intr-un automobil sau chiar decat atunci cand traverseaza strada, tot asa se intampla si cu orice problema legata de contaminarea apei potabile: aceste situatii se bucura de o mediatizare care intrece cu mult pericolul real pe care-l prezinta pentru majoritatea oamenilor.
Care este situatia in Romania? Sunt oare simple exagerari problemele legate de calitatea apei?
In tara noastra, situatia aprovizionarii cu apa si calitatea apei de la retea difera foarte mult de la un oras la altul, iar in unele zone rurale exista probleme serioase in aceasta privinta. Din pacate, unele orase nu au inca retele de distribuire a apei care sa respecte toate prevederile legislative in vigoare. Daca ne referim la Bucuresti, de pilda, apa necesara este preluata din raurile Arges si Dambovita, si nu din panza freatica de mare adancime. in plus, in unele zone, apa nu poate fi furnizata continuu. In ceea ce priveste fantanile din zonele rurale, un studiu efectuat acum cinci ani in peste 90% din comunele din Romania a aratat ca, in mai mult de 1/3 din fantanile investigate, continutul de nitrati depaseste concentratia maxima admisa pentru apa de baut - in unele cazuri de 20 de ori. Zonele cele mai afectate sunt: Dolj, Iasi, Buzau, Giurgiu, Bacau, Mehedinti, Teleorman, Botosani, Olt, Tulcea, Calarasi. Principala problema de sanatate legata de cresterea concentratiei nitratilor in apa de baut o reprezinta methemoglo¬binemia infantila (boala albastra de fantana). Aceasta boala este consecinta formarii methemoglobinei prin legarea moleculelor de nitrit (formate prin reducerea microbiana a nitratilor) de hemoglo- bina. Atunci cand procentul methemoglobinei depaseste 11% din hemoglobina totala, apar semnele clinice (cianoza) si, la concentratii mai mari, chiar moartea. Anual se inregistreaza 200-220 de cazuri de intoxicatii acute la copii de 0-1 an, cu o rata a deceselor de 6-8%.
Ce pot face in cazul in care apa de la retea sau din fantana este nesigura?
Daca locuiti intr-o zona in care calitatea apei lasa de dorit, una dintre cele mai eficiente masuri pe care le puteti lua este sa va procurati un filtru pentru indepartarea substantelor" care contamineaza apa - de exemplu filtrul BRITA-BABY sau BRITA-nitrat pentru cei din zonele rurale. Orice filtru de buna calitate inlatura majoritatea substantelor contaminante si imbunatateste gustul apei. Exisesi alte sisteme mai sofisticate, dar si mai costisitoare. Exista insa si solutii mai simple: riscul intoxicarii cu plumb - in specif acolo unde aprovizionarea cu apa nu e continua - poate fi minimalizat lasand apa de la robinet sa curga macar un minut inainte de a o folosi. Cat priveste clorul, acesta se evapora daca apa este colecta intr-un vas sau borcan care este apoi lasat deschis pentru un timp, aceasta fiind inca o metoda de imbunatatire a gustului apei. Cei care locuiesc in zonele rurale trebuie sa acorde o mare atentie amplasarii si folosirii in conditii de igiena a fantanilor, in respectarea distantei fata de latrina, grajd, locul de depozitele a gunoiului si gradinile de zarzavat, precum si controlului calitatii apei de fantana, in special in cazul familiilor cu sugari si copii mici. Sa nu uitam insa ca ramane totusi un adevar acela ca sanatatea celor mai multi dintre noi este mult mai primejduita de faptul ca nu bem suficienta apa decat de substantele nocive cu care aceaka ar putea fi contaminata. Apa de la robinet este de sute de ori mai ieftina decat cea imbuteliata si, in plus, se afla la dispozitia noastra aproape oricand. Tot ce ne ramane de facut este sa avem grija sa bem cat mai multa - macar 5-6 pahare pe zi.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Imbunateste circulatia la nivelul extremitatilor cu ajutorul ghimbirului si ardeiului iute
Imbunateste circulatia la nivelul extremitatilor cu ajutorul ghimbirului si ardeiului iute Imbunateste circulatia la nivelul extremitatilor cu ajutorul ghimbirului si ardeiului iute Senzatia de frig de la nivelul mainilor si a picioarelor este insotita de multe ori de amorteli, de furnicaturi si chiar de durere si tulburari de culoare a pielii. Iata cum poti reduce aceste simptome neplac
 
• Magnetoterapia
Magnetoterapia Magnetoterapia (terapia cu magneti) reprezinta un tratament noninvaziv cu ajutorul magnetilor. Corpul uman poate fi asemanat unui magnet, iar atunci cand apar dezechilibre intre cei doi poli ai sai devine mai expus bolilor. Energia circula la o anumita intensitate la cei doi poli ai fiecarui orga
 
• Ultrasunetele
Ultrasunete ULTRASUNETELE Ultrasunetele ofera oscilatii cu o frecventa de 500 000 Hz si 300 000 Hz. Ultrasunetele pot fi produse prin trei metode: mecanisme (exemplu lame metalice);magnetice (generatorul magnetic);piezoelectrice (cristal de cuart, asupra caruia actioneaza generatorul de inalta frecventa).
 
• Infrasunetele
Infrasunetele INFRASUNETELE (vibroterapia) Este vorba de un masaj vibrator, realizat printr-o masa vibranta pusa in functiune electric, prin miscari reostate. Aceste virbatii au o anumit amplitudine - intre 0,8 si 1,7 mm - si o frecventa de 15/50 oscilatii. Indicatii: sechele posttraumatice, tulburari circu
 
• Sonoterapia
Sonoterapia Sonoterapia semnifica folosirea vibratiilor (oscilatiilor) mecanice pendulare. Daca aceste oscilatii sunt sub 50/secunde, este vorba de infrasunete sau de vibroterapie; daca depasesc 20 000/sec, este vorba de ultrasunete. Aceste oscilatii constituie dealtfel si undele sonore. Undele muzicale fo
 
Vezi toate stirile din categoria Terapii

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara