Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
APARATE
Aparate de tratarea apei, Filtre
Aparate Electronice
Purificatoare aer
Accesorii
Zapper
Carduri de programe presetate
Aparat de vibromasaj
Pedichiura
Organizatoare medicale
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 398 RON

*TVA inclusCod : 398

Marca:Artcom

Garantie:12 luni


 

Generator de apa argintata

Aveti sistemul imunitar slabit? Ati dori sa va detoxifiati organismul? Ati dori ca juliturile, contuziile, ranile de piele si arsurile sa vi se vindece mai repede si fara pericol de infectare? Folositi si dumneavoastra dispozitivul Generator de apa argintata CSG-1.

Argintul este un element esential atat pentru plante si animale, cat si pentru oameni. Cercetarile medicale in domeniu au demonstrat clar legatura stransa dintre argint si sistemul nostru imunitar, care este raspunzator de protejarea sanatatii noastre. Datorita structurii sale atomice, argintul coloidal ajuta la regenerarea ficatului si la detoxifierea lui. Pe langa acestea, produsul este eficient si in regenerarea oaselor, rezultand o vindecare cu 50% mai rapida a acestora. In cazul taieturilor, leziunilor si arsurilor, argintul coloidal accelereaza regenerarea pielii si a altor tesuturi, si mai mult decat atat, suprafata afectata ramane sterila.

Cum actioneaza argintul coloidal?

Argintul coloidal ajungand in contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeaza functiile vitale ale acestora, astfel incat in scurt timp acestea sunt distruse . Distrugand structura invelisului virusilor le impiedica acestora inmultirea, contribuind astfel la distrugerea lor. In ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheaza functionarea unei enzime vitale din componenta acestora, in scurt timp realizandu-se distrugerea lor.

La o concetratie de 10 ppm (parti per milion) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gasite sub forma de medicament. Pana azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi pe care argintul coloidal le distruge eficient.

In conditii de laborator, intr-un interval de 6 minute, argintul coloidal distruge orice agent patogen. In acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de bacteria spitalelor.

Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi folosita in siguranta. Se absoarbe suficient de incet in tesuturi pentru a nu cauza iritatii ale acestora.

 

>> citeste mai mult


Generator de apa argintata - Proprietati benefice ale argintului coloidal

particole coloidale de argint

Tyndall efect - particule coloidale de argint pot fi vazute in introducerea fascolului de laser in apa cu argint coloidal

Este dificil de spus cand au fost descoperite de catre om proprietatile curative ale acestui metal pretios. Se stie ca, in anul 2500 I.C., soldatii egipteni foloseau argintul pentru a trata ranile de razboi – obisnuiau sa puna peste rani foite subtiri de argint care faceau ca ranile sa se vindece mai rapid datorita proprietatilor antibacteriene ale argintului.

In zilele noastre, producatorii de bandaje de tifon plaseaza un strat de ioni de argint pe bandaje. Ionii de argint sunt elementele cele mai active ce se obtin in urma electrolizei utilizad apa ca electrolit si folosind un echipament special.

Dispozitivul generator de apa argintata CSG-1 confera o concentratie optima de ioni de argint activi pentru o utilizare casnica. Ionii de argint activi penetreaza usor tesuturile organismelor vii si circula liber in fluxul de sange si alte lichide ale tesuturilor. In cazul in care au contact cu microbi patogeni, virusuri si ciuperci, ionii de argint le penetreaza invelisul protector foarte usor si ii distrug.

Cantitatea de argint din tesuturile corpului uman este de aproximativ 0.020 mg la 100 g de substanta uscata. Cea mai mare concentratie de argint se gaseste in creier, inima, nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, retina si in oase. Argintul este un element structural necesar al tesuturilor corpului nostru.

De cele mai multe ori argintul patrunde in corp prin intermediul alimentelor (castraveti, varza, chimen dulce etc) , dar in cantitati foarte mici, chiar nesemnificative. Utilizarea zilnica a apei argintate cu o concentratie de 0.030 mg/L contribuie in mod semnificativ la satisfacerea nevoii de argint a organismului.

Proprietatile bactericide ale argintului se manifesta la o concentratie minima de 0.30 mg/L in apa argintata, ceea ce este suficient pentru distrugerea micorbilor patogeni, virusurilor si ciupercilor.

In timpul anotimpurilor toamna-iarna, utilizarea profilactica a apei argintate ajuta organismul sa lupte cu raceala si gripa, iar in timpul verii sa lupte cu infectiile bacteriene gastrice.

Dispozitivul CSG-1 ofera posibilitatea prepararii de apa argintata cu diferite nivele a concentratiei de ioni de argint:

 • Potabila – apa cu concentratia de ioni de argint situata intre 0.03 mg/l si 0.1 mg/l. O astfel de apa se poate folosi pentru baut si gatit confrom reglementarilor internationale de sanatate. Aceasta apa poate fi folosita si in prepararea mancarilor. Apa argintata extinde termenul de valabilitate al mancarurilor marinate, prajiturilor si conservelor de legune, de asemeni este foarte des folosita  dezinfectarea suprafetelor (jucarii, vase, mese de lucru, birou  etc ).
 • Concentrata – apa cu o concentratie de ioni de argint mai mare de 1 mg/l. Aceasta apa este pentru uz extern, gargara, tratamente cosmetice, udatul plantelor sau al semintelor sau spalarea fructelor si legumelor.

Avertisment! Calitatea apei argintate depinde de tipul de apa folosit in prepararea ei. Din acest motiv, pentru a obtine o apa argintata de calitate superioara, recomandam folosirea apei de baut imbuteliate cu un continut scazut de minerale. Puteti recunoaste acest tip de apa dupa eticheta – apa trebuie sa aiba un continut scazut de minerale si o conductivitate redusa.

Se poate folosi si apa distilata pentru ca poseda un continut redus de minerale si o conductivitate redusa. Apa provenita de la izvoarele montane, din fantani sau chiar apa de la robinet poate fi folosita, cu conditia sa fie potabila.

Utilizarea apei argintate

Apa argintata se poate administra fie oral, pana la 1,5 l/zi la concentratie minima de 0.30 mg/L - 0.50mg/L, fie intrarectal, prin insertia unei cantitati de 50 - 70 ml o data pe zi. Absorbtia la nivelul intestinului se face mult mai repede, iar rezultatele sunt mai rapide.

Atentie: Puritatea apei conteaza! Folositi apa dedurizata, apa pura lipsita de saruri si minerale pentru ca ionii de argint sa actioneze eficient pentru distrugerea microbilor patogeni, virusurilor si ciupercilor.

Generator de apa argintata CSG-1 este proiectat pentru sintetizarea apei argintate (solutie de apa si ioni de argint) in cadru casnic. Ionii de argint sunt eliberati in apa cand curentul electric parcurge cei doi electrozi de argint ai dispozitivului.  Generator de apa argintata CSG-1 foloseste electrozi inlocuibili din argint de puritate 99.99%

Generator apa argintata

Operatiile efectuate de dispozitiv sunt comandate de catre un microcontroler, care, in functie de parametrii apei (parametri masurati de catre electrozi) determina durata operatiei ce trebuie efectuate. Folosirea unui microcontroler asigura o inalta fiabilitate si o efectuare foarte precisa a operatiei.

Precizia operatiei este extrem de importanta deoarece acest dispozitiv este destinat  fabricarii apei argintate potabile iar o concentratie mare de argint in apa este de nedorit. Astfel, microcontrolerul asigura o concentratie adecvata a apei argintate obtinute.

pahar cu electrozi

Componenta dispozitivului CSG-1

Partea superioara a dispozitivului are un buton START si un indicator cu LED. Partea de jos are un compartiment special unde sunt plasati electrozii. Cei doi electrozi sunt confectionati din argint de o inalta puritate (99.99% puritate) si au lungimea de 10 cm si grosimea de 1.5 mm. 

Cand este in functiune, dispozitivul aplica o tensiune electrica pe electrozii de argint. Daca electrozii sunt cufundati in apa, un curent electric constant circula intre ei.

Sub influenta acestui curent, anodul (electrodul caruia i se aplica o tensiune pozitiva) incepe sa elibereze ioni de argint in apa. Cantitatea de ioni de argint eliberata in apa este proportionala cu intentsitatea curentului care circula prin electrozi si durata electrolizei (Legea lui Faraday).

Intensitatea curentului si durata unui ciclu a operatiei sunt controlate de catre microcontrolerul dispozitivului. Sursa de curent a dispozitivului este o baterie de 9V, ce garanteaza siguranta si mobilitate.

Modul de utilizare

Apasati butonul START. Un scurt semnal vizual si sonor va indica inceperea procesului de obtinere a apei argintate. Pe tot parcursul procesului, LED-ul indicator va pulsa corespunzator cu viteza de eliberare a ionilor de argint in apa – cu cat apa este mai putin mineralizata, cu atat mai mare va fi pulsatia LED-ulu. Durata procesului poate varia de la 1 la 15 minute, in functie de gradul de mineralizare al apei. In cazul utilizarii unei ape cu un continut mediu de minerale, procesul dureaza aproximativ un minut, pe cand in cazul utlizarii unei ape mai putin mineralizate, cum ar fi apa distilata, procesul poate dura 15 minute. Procesul se finalizeaza in momentul cand s-a realizat extragerea a 0.15 mg de ioni de argint. Finalizarea procesului este indicata tot de un semnal vizual si sonor.

Pregatirea dispozitivului Generator de apa argintata pentru functionare:

 • Instalarea bateriei: deschideti capacul dispozitivului generator de apa argintata, plasati bateria si fixati cu clamele disponibile.
 • Curatarea electrozilor: indepartati conectorul cu electrozi din partea de jos a dispozitivului, desurubati electrozii cu o surubelnita si curatati electrozii cu o carpa umeda din bumbac.
 • Schimbati electrozii intre ei odata la 100-200 cicluri de utilizare pentru o uzare uniforma.

Pregatirea recipientului de apa:

Folositi o sticla de plastic cu apa minerala sau de izvor. Tinand cont ca este eliberata o cantitate de 0.15 mg de ioni de argint la fiecare ciclu, concentratia de ioni de argint depinde de cantitatea de apa ce va fi folosita. Concentratia se poate determina astfel:

 • sticla de apa de 5.0 litri -  concentratie: 0.03 mg/L.
 • sticla de apa de 3.0 litri -  concentratie: 0.05 mg/L.
 • sticla de apa de 1.5 litri -  concentratie: 0.10 mg/L.

Pentru a obtine o apa argintata de concentratie ridicata folositi un pahar sau un borcan:

 • pahar de 200 ml. - concentratie: 0.75 mg/L.
 • pahar de 150 ml. - concentratie: 1.00 mg/L.
 • pahar de 100 ml. - concentratie: 1.50 mg/L.

Dispozitivul masoara la o anumita perioada de timp curentul electric care trece prin electrozi si este proportional cu cantitatea de ioni de argint emisi de electrozi, moment in care lichidul a ajuns la o concentratie este de 0.15mg. Acesta este un ciclu, iar aparatul se opreste. Pentru o concentratie mai mare de argint coloidal in acelasi lichid, se va porni inca o data dispozitivul, acesta se va opri cand va termina al 2-lea ciclu, acum avem o concentratie de 0,3 mg. Exista testere pentru masurarea concentratiei de ioni de argint in apa, dar care lucreaza cu o precizie de 1 ppm. 1 ppm = 1mg/1L.

Durata unui ciclu variaza in functie de calitatea apei (apa de robinet, apa minerala, apa dedurizata, apa distilata) intre 40 de secunde la 1 litru pana la 4-5 minute. 1 ciclu elibereaza 0.15mg ioni de argint. 

Avertisment: nu utilizati recipiente din metal in obtinerea apei argintate.

Daca doriti o concentratie mai mare, puteti repeta procesul de ionizare de cateva ori cu acelasi volum de apa. In urma a doua cicluri va rezulta o concentratie dubla, dupa trei cicluri o concentratie tripla si asa mai departe. Nu fabricati apa cu concentratie mai mare de 10 mg/L. La astfel de concentratii, particulele de argint se contopesc si se depun pe peretii recipientului, ceea ce face ca apa argintata sa se deterioreze. Nu utilizati apa argintata cu o concentratie de peste 0.1 mg/L pentru baut fara avizul medicului.

Instructiuni de utilizare a dispozitivului generator de apa argintata

Pregatiti recipientul de apa.

 1. Puneti dispozitivul deaspura recipientului cu apa. Ambii electrozi trebuie sa fie cufundati in apa. Conectorul trebuie sa fie pozitionat la 10 mm deasupra apei.
 2. Apasati butonul START pentru a porni procesul de ionizare.
 3. Inceperea procesului este indicata de un scurt semnal sonor si vizual.
 4. Functionarea normala a dispozitivului este indicata de un semnal luminos ce pulseaza – frecventa de pulsatie a semnalului luminos depinde de viteza eliberarii de ioni de argint in apa.
 5. Pe parcursul functionarii, dispozitivul nu raspunde la apasarea butonului START.
 6. Asteptati finalizarea procesului de ionizare. Finalizarea procesului este indicata de un semnal sonor si vizual.
 7. Scoateti electrozii din apa. Daca exista apa pe dispozitiv, indepartati-o cu o carpa uscata.
 8. Agitati vasul cu apa argintata si pastrati-l intr-un loc ferit de lumina.
 9. Apa argintata este gata de utilizare.

Situatii deosebite: functionarea dispozitivului poate fi intrerupta prematur prin scoaterea electrozilor din apa si asteptarea timp de 30 de secunde. Dispozitivul se v-a inchide automat, fapt indicat de un semnal sonor continuu si un semnal vizual. In acest caz, apa argintata nu va avea concentratia dorita!

Durata procesului: este deterninata in mod automat si depinde de gradul de mineralizare al apei, de temperatura si de cat de adanc sunt scufundati electrozii in apa. Pe parcursul sintezei apei argintate, un strat inchis la culoare se formeaza pe unul dintre electrozi – anodul. Este recomandat sa curatati acest strat cu o carpa umeda din bumbac imediat dupa finalizarea procesului.

Depozitarea apei argintate: dupa cum se stie, argintul adauga noi prorietati apei si face ca aceasta sa poata fi pastrata pentru mai mult timp. Acesta este motivul pentru care, de mii de ani, marinarii pastreaza apa in recipiente din argint.

In zilele noastre, vapoarele, aeronavele si statiile spatiale sunt echipate cu ionizatoare specializate ce previn dezvoltarea de microorganisme in apa si au contribuie la sanatatea echipajului.

La plecarea intr-o calatorie, luati cu dumneavoastra generatorul de apa argintata si veti putea sintetiza apa argintata in orice loc. Daca utilizati apa de izvor sau de fantana, cel mai indicat este sa faceti apa argintata cu o concentratie de 0.05 mg/L si asteptati cateva ore pana ionii de argint distrug complet microorganismele.

Specificatii tehnice:

 • Cantitatea de ioni de argint emisi pe ciclu: 0,15 mg. ±0,01 mg.
 • Durata minima de viata a electrozilor cand sunt utilizati pentru ionizarea a 1L de apa: 10 000 cicluri
 • Tipul bateriei: 9 V, 6F22
 • Durata minima a bateriei: 3000 de cicluri
 • Masa maxima: 250 gr.
 • Masa electrozilor de argint (99,99% puritate): 3,7 gr.
 • Diametrul electrozilor: 1,5 mm.
 • Lungimea electrozilor: 100 mm.

 

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Claudiu  
Foarte bun acest aparat. Rezultatele se simt in scurt timp de la inceperea utilizariii.
Nume: Anonim   Email: vitalie-moldova@mail.ru
Buna ziua! Ce amperaj are aparatul? Se poate livra si in Republica Moldova? Multumesc!
Nume: Anonim   Email: virgiliubv@yahoo.com
folosesc argint coloidal din mag.naturiste, este deosebit de eficient in distrugerea agentilor patogeni. voi strange suma necesara si fac comanda ptr.aparat si electrozii de schimb. cu respect.
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Ne bucuram ca sunteti incantati de efectele argintului coloidal. Daca doriti sa faceti o comanda pentru dispozitivul CSG o puteti face prin intermediul sitului www.ekilibrium.ro sau apeland la unul din numerele de telefon afisate pe site. Va dorim multa sanatate!
Nume: Blajan Mariana   Email: blajan_mariana@yahoo.com
As dori sa cumpar un set de electrozi de argint pur.SE-1. Cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia electrozilor. Va multumesc!
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Pentru e intra in posesia electrozilor de argint, este necesar sa efectuati o comanda pe situl web www.ekilibrium.ro sau la tel 0730.514767. Va multumesc si va doresc o zi buna
Nume: marian   Email: darie_daniela2000@yahoo.com
vreau un numar de telefon
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Pentru informatii sau comenzi apelati la nr de tel 0730514767 sau 0769470786. Va multumesc si va doresc o zi frumoasa in continuare!
Nume: Titus   Email: ion_titus2000@yahoo.com
super aparatul si chiar necesar pentru intretinerea sanatatii care dupa cum se stie a fost lasata deoparte de catre sistemul de sanatate in care nu mai poti avea incredere Va multumim
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua! Intr-adevar este foarte bun acest aparat pt ca Argintul coloidal ajungand in contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeaza functiile vitale ale acestora, astfel incat in scurt timp acestea sunt distruse. Pentru detalii vizitati in continuare www.ekilibrium.ro sau apelati numerele afisate pe site. Multa sanatate!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
Ozonator Apa-Aer
Ozonator apa-aer
Produs recomandat Cele mai vandute

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara