Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Semiologia esofagului Semiologia esofagului
Semiologia esofagului Simptomele fimctionale constatu in disfagie, dureri si regurgitare - complex
Mai mult...
Ischemia arteriala cronica Ischemia arteriala cronica
Ischemia arteriala cronica Apare in arteroscleroza obliteranta a membrelor pelviene, in trombangei
Mai mult...
Comanda rapida    
Igiena Personala
Cosmetice
Igiena cavitate bucala
Igiena intima
Sapun - Sampon - Gel de Dus
Tratamente cosmetice corp
Igiena orala
Igiena intima
Produse pentru hidromasaj
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


Pret : 47 RON

*TVA inclus



Cod : 448

Marca:Artcom

Garantie:24 luni


 

Ulei de Magneziu

Ulei de Magneziu - Magneziul este considerat al patrulea cel mai intalnit mineral in organism si este esential pentru o sanatate buna. Magneziul (Mg) are numarul atomic XII. Este un element esential pentru functionarea normala a sistemelor nervos si cardiovascular. Din pacate, deficitul de magneziu este una dintre cele mai des intalnite probleme nutritionale in tarile industrializate de astazi. Acest deficit este rezultatul unor practici agricole, tehnicilor de preparare a produselor alimentare si tendintele dietetice.

Doza zilnica recomandata azi (DZR) este de 6 mg /kg /zi, ceea ce se inseamna 420 mg pentru un om cu o greutate de 70 kg. In ciuda acestui fapt, s-a estimat ca adultii au medie mult mai scazuta decat aceasta cerinta. Consecintele asupra sanatatii sunt catrastofale. Magneziul este necesar pentru metabolismul de carbohidrati, grasimi si aminoacizi. Magneziul este esential pentru functiile muschilor si a nervilor, precum si pentru formarea oaselor si a dintilor. In general, contracareaza si regleaza influenta calciului.

Cerealele integrale, untul de arahide, bumbacul, nucile, arahidele, faina de soia, legumele verzi si condimentele sunt o importanta sursa de magneziu. Este indicat sa luam magneziu din alimente, decat din suplimente, deoarece la doze mari acestea au un efect laxativ. Aceasta metoda a organismului se realizeaza pentru a preveni nivelele toxice. Dar, din pacate, trebuie sa ne impacam cu ideea ca valorile alimentare ale magneziului sunt in descrestere in ultimii 50 ani, ceea ce face extrem de dificil sa primim tot ceea ce avem nevoie din alimente. Asociatia Internationala Medicala Veritas ne recomanda un sistem de terapie transdermica cu magneziu care rezolva problemele evidente de suplimentare a magneziului pe cale orala.

Fiecare sistem al organismului este afectat de deficitul de magneziu. Din pacate, absorbtia magneziului si eliminarea lui depind de un numar foarte mare de factori, dintre care cel putin unul merge de multe ori prost, conducand la un deficit de Mg, care poate fi manifestat prin multe semne si simptome. Magneziul este deosebit de important in domeniul sanatatii si al medicinei, fiind necesar in mai mult de 300 de reactii biochimice care se produc in organism. Mg are functie importanta pentru metabolismul Ca, K, P, Zn, Cu, Fe, Na, Pb, Cd, HCl, acetilcolina, si oxidului nitric (NO), pentru multe enzime, pentru homeostazia intracelulara, pentru activarea tiaminei si, prin urmare, pentru functiile critice ale corpului intr-o gama foarte larga.

Magneziul este un element important in medierea functiilor vitale ale sistemelor nervos si endocrin, el ajutand la mentinerea in parametri normali a functiilor musculare si nervoase. De asemenea, sustine un sistem imunitar sanatos, pastreaza ritmul cardiac constant si mentine oasele puternice. Magneziul mai ajuta, de asemenea, la reglarea nivelului de zahar din sange, mentine presiunea normala si este cunoscut in reglarea metabolismului energetic si in sintetizarea proteinelor. In nucleu, mai mult de jumatate din magneziu este strans. De regula este asociat cu mononucleotide si acizii din nucleu.

Magneziul este gasit in organism, fie sub forma ionilor activi, fie sub forma unor grupuri inactive legate de proteine sau alte substante. De regula, mineralele sunt mai importante decat alti nutrienti, deoarece vitaminele, enzimele si aminoacizii, precum grasimile si glucidele, au nevoie de ele pentru activitate. In organism se gasesc 17 minerale care sunt considerate esentiale pentru o buna functionare a acestuia, iar daca exista un deficit al doar uneia din acestea, este dat peste cap echilibrul intregului sistem. Deficitului unui singur mineral are un impact negativ asupra intregului lant de viata, facand ca alti nutrienti sa fie ineficienti si inutili. Magneziul este un mineral cheie de care avem nevoie in cantitati relativ mari. Se recomandata zilnic magneziu in dieta omului in cantitate de  280 si 350 mg pe zi, cu toate ca unele studii au aratat o cerinta zilnica de pana la 500 mg pe zi sau mai mult, in functie de greutatea corporala a individului.

Magneziul se extrage, de obicei, din apa de mare, sau este extras din depozitele de magneziu de pe fundul oceanelor.

Cantitate minima comandata: 3 flacoane.

 

>> citeste mai mult


Produsul Ulei de Magneziu este amabalat intr-un recipient de 140 ml si este compus dintr-o solutie de apa purificata cu clorura de magneziu.

Produsul Ulei de Magneziu are in baza sa o solutie concentrata de clorura de magneziu si apa. Se numeste ulei, pentru ca atunci cand este aplicat pe piele, lasa o senzatie (uleioasa) moale si lipicioasa. Este indicat in masaj, bai in cada sau umezirea picioarelor.

Se utlizeaza in masarea pielii:

  • Se aplica prin frecare usoara a uleiul de magneziu in zona dorita.
  • Se amesteca o solutie cu 50% ulei de magneziu si 50% apa, pentru un ten mai sensibil.
  • Uscarea pielii se face natural pentru cele mai bune rezultate.
  • Nu este nevoie de spalare suplimentara sau clatire. Cu toate acestea, daca exista reziduuri lipicioase, se spala zona si se sterge cu prosopul.

Se utilizeaza pentru bai in cada: Se adauga 50 ml de ulei de magneziu in cada cu apa calda si se face baie timp de 20 de minute.

Se utilizeaza pentru umezirea picioarelor: Se toarna 50 ml de ulei de magneziu sa cuprinda ambele picioare atunci cand sunteti la orizontala. Se adauga apa suficienta pentru a acoperi varfurile degetelor de la picioare. Se inmoaie picioarele timp de 15-20 de minute. Dupa inmuiere se va clati cu apa. Daca se doreste se poate sterge cu un prosop uscat. Se arunca lichidul dupa spalare.

Contraindicatii: Se recomanda evitarea contactului cu ochii. Se scot lentilele de contact. A nu se lasa la indemana copiilor.

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: popescu ion   Email: i_say19@yahoo.com
sunt convins ca magneziu este absolut esential si sunt deacord cu descriarea dar de ce este necesar sa comanzi minim 3 flacoane ,asta nu mai inteleg!
Nume: Ekilibrium   Email: contact@ekilibrium.ro
Buna ziua, Pentru a putea intra in posesia Uleiului de Magneziu este esential sa faceti o comanda de minim 3 sticlute. Aceste produse nu sunt fabricate in Romania si le aducem doar la cererea clientului!

 Copyright © ekilibrium.ro 2008-2016. Toate drepturile rezervate

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Ekilibrium.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Va mai recomandam:
gel de dus si sampon...
gel de dus si sampon cu musetel
Produs recomandat

Promotiile saptamanii

CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara