Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


ColonHelp si cancerul colorectal

 
ColonHelp si cancerul colorectal

Nou! Colon Help acum disponibil si pe www.ekilibrium.ro!!!


Cel mai bun detoxifiant si curatitor intestinal, 100% natural, acum si in magazinul online Ekilibrium.ro

ColonHelp este un curatitor intestinal din fibre vegetale solubile si insolubile, cu continut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, in combinatie cu lichidele, isi maresc volumul de cateva ori curatind, asemenea unui burete delicat, intregul tubul digestiv si, in mod special, colonul de toxinele si reziduurile acumulate.

ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atat in constipatie, cat si in diaree. Elimina sau amelioreaza majoritatea problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Reduce senzatia de foame, fiind un ajutor pretios in orice cura de slabire.

Ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor, micsorand riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Adjuvant util in diabet, Colonhelp normalizeaza absorbtia glucozei la nivel intestinal. Administrat in combinatie cu iaurt, produsul restabileste echilibrul florei intestinale si creste imunitatea organismului. De asemenea, este indicat in toate starile de oboseala cronica.
Se recomanda consumul produsului in cure de detoxifiere de 1-3 luni de zile, o data sau de doua ori pe an.
Pentru efecte maxime, se recomanda o prima cura completa de 3 luni.

Comanda Colon Help aici !

Detalii produs COLON HELP

RECOMANDARI DE ADMINISTRARE

 Pentru acomodarea organismului, in primele 2-3 zile ale fiecarei cure, se vor consuma maxim 8 grame pe zi (o lingurita dozatoare).

Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat si pe termen lung, ca supliment de fibre in alimentatie, dar cu o doza redusa, de 4-8 grame pe zi.
Produsul se administreaza amestecat cu 200ml de lichide, de preferinta iaurt - pentru efecte maxime, iar in lipsa acestuia puteti folosi apa sau suc de fructe.

Important: la scurt timp dupa fiecare administrare, consumati obligatoriu un pahar mare sau doua cu apa!
Pe intreaga perioada a administrarii produsului, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri/zi; in caz contrar, produsul poate produce constipatie.
Daca apar balonari sau disconfort, reduceti cantitatea de produs administrata, pana la disparitia simptomelor.
Nu consumati pulberea ca atare, fara sa o amestecati cu iaurt sau cu lichide suficiente, altfel va puteti ineca.

Daca doriti sa slabiti, consumati acest produs cu 20-30 de minute inainte de mese, deoarece reduce pofta de mancare.

Precautii:
- pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alapteaza, persoanele cu afectiuni grave, persoanele cu alergie la oricare din ingrediente, se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.
Conditii de pastrare:
- ferit de lumina si umezeala, la o temperatura de maxim 20°C sau in frigider.

Termen de valabilitate:
- termenul de valabilitate al produsului ColonHelp este de 6 luni, respectand conditiile de pastrare!
Flaconul este sigilat. Data fabricatiei si data expirarii sunt trecute pe capacul flaconului!
    Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
    Nu lasati acest produs la indemana copiilor mici.
    Nu depasiti doza maxima recomandata.

Produs inregistrat la Institutul de Bioresurse Alimentare, notificare nr. AA 2815 / 2009.
ColonHelp este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl Romania.

Mod de administrare

ColonHelp se administreaza in amestec cu iaurt natural. Daca tineti post sau nu puteti consuma iaurt din diferite motive, puteti lua ColonHelp cu fructe, suc natural din fructe sau compot, apa. Efectul benefic maxim se obtine atunci cand este administrat cu iaurt. In aceasta combinatie, pe langa celelalte efecte, ColonHelp stimuleaza imunitatea si reface flora intestinala.

instructiuni

SUGESTIE: Va recomandam sa consumati ColonHelp cu 200 ml iaurt simplu. Alegeti cu grija iaurturile din comert. Pe cat posibil consumati iaurturi cu probiotice (imbogatite cu lactobacterii si bifidobacterii). Evitati iaurturile cu fructe, deoarece acestea contin zahar si chiar aditivi alimentari. Pentru gust, pe langa fibrele ColonHelp, puteti adauga in iaurt fructe proaspete (capsuni, banane, kiwi) sau cereale integrale.
Consumati amestecul de ColonHelp si iaurt imediat dupa preparare, altfel fibrele se vor ingrosa si veti fi nevoit sa va pregatiti o noua portie.

Atentie! Consumati acest produs impreuna cu o cantitate suficienta de lichid, conform instructiunilor de administrare. Nu consumati pulberea de ColonHelp ca atare, fara sa o amestecati cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru ca va puteti ineca!

Recomandare de preparare

Sugestie de preparare din partea unui client

ColonHelp se poate administra in trei moduri:

a. in cura de detoxifiere si curatire intestinala;

b. in cura de slabire;

c. ca supliment de fibre in alimentatie.

a. Administrarea in cura de detoxifiere si curatire intestinala

O cura completa de detoxifiere si curatire intestinala cu produsul ColonHelp dureaza 3 luni. Pot fi facute 1-2 cure de detoxifiere pe an, cu pauze de 3 luni intre ele. A doua cura poate avea o durata mai mica sau egala cu prima, in functie de particularitatile fiecarei persoane. Incepeti administrarea produsului ColonHelp cu o lingurita dozatoare rasa (8 g). Dupa trei-patru zile cresteti doza la doua-trei lingurite. Nu depasiti doza de 4 lingurite pe zi (32 g)!

ColonHelp va invata sa beti apa!

Daca nu beti suficienta apa, detoxifierea nu se realizeaza!

In lipsa apei, ColonHelp isi pierde efectele de usor laxativ si poate provoca chiar constipatie. Puneti-va o sticla de 2 litri de apa pe birou si beti pe parcursul zilei, chiar daca nu va este sete. Veti dobandi un obicei sanatos pe care este bine sa il pastrati si dupa cura de detoxifiere. Fibrele din ColonHelp au nevoie de apa pentru a elimina toxinele din organism si a regla tranzitul intestinal.

Daca suferiti de diaree, puteti consuma ColonHelp ca adjuvant, limitandu-va la a bea cantitatea de lichide
pe care o beti in mod normal.

IMPORTANT! La 15-20 de minute dupa ce luati ColonHelp trebuie sa beti un pahar mare cu apa (400-500 ml), urmand ca in timpul zilei sa ajungeti la 2 litri de apa. Respectati cu strictete consumul de apa pe tot parcursul curei. Cresteti treptat consumul de apa, daca nu sunteti obisnuit sa beti 2 litri zilnic.

In curele de detoxifiere si curatire intestinala se iau doua-trei lingurite de ColonHelp zilnic, inainte sau dupa mese. Prima lingurita se administreaza dimineata, intr-un pahar cu iaurt. Urmatoarele se iau in cursul zilei, ultima − cu 3-4 ore inainte de culcare, pentru a avea timp sa beti suficienta apa. Daca pe langa detoxifiere doriti sa si slabiti, luati ColonHelp inainte de masa. Persoanele care nu doresc sa slabeasca trebuie sa ia ColonHelp dupa masa. Daca aveti o viata agitata si nu aveti timp sa luati ColonHelp de mai multe ori pe zi, atunci administrati-l in priza unica, dimineata. Persoanele care sufera de constipatie de foarte multi ani trebuie sa ia cate o lingurita de ColonHelp de trei ori pe zi. Aceste persoane pot experimenta eliminarea de placa mucoida pe parcursul curei de detoxifiere.

Cresterea treptata a dozei de ColonHelp este necesara pentru a se putea stabili cantitatea optima de consumat, in functie de toleranta individuala. In cazul in care cantitatea consumata este prea mica, efectul se va face simtit intr-un timp mai indelungat, iar in cazul in care cantitatea este prea mare pot aparea reactii de detoxifiere prea rapida: balonari, greturi, dureri abdominale.

Cantitatea orientativa de ColonHelp, in functie de greutate:

  • sub 55 kg − 1 lingurita dozatoare pe zi
  • 55-80 kg − 1,5-2 lingurite pe zi
  • 80-110 kg − 2-3 lingurite pe zi
  • peste 110 kg − 3-4 lingurite pe zi

Cantitatea de ColonHelp in functie de varsta:

Doze uzuale

  • Adulti: 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24 g/zi).
  • Tineri intre 12-18 ani: 1 lingurita dozatoare pe zi.

Copiii sub 12 ani nu au nevoie de detoxifiere, ci de corectarea stilului de viata.

b. Administrarea in cura de slabire

ColonHelp taie pofta de mancare. Fibrele formeaza un veritabil balonas gastric vegetal, care va ajuta sa slabiti.

In cura de slabire, produsul ColonHelp se ia de doua ori pe zi:

- dimineata, cu 20-30 de minute inainte de micul dejun sau, si mai bine, in loc de acesta.
- seara, in loc de cina, cu 3-4 ore inainte de culcare.

Administrate inainte de mese, fibrele din compozitia produsului dau senzatia de satietate rapid, ceea ce usureaza cura de slabire. Dozele sunt aceleasi ca si in cazul curei de curatire intestinala, adica o lingurita dozatoare in primele zile ale curei in 200 ml de iaurt, urmand ca doza sa creasca treptat la doua-trei lingurite.

In timpul curei de slabire este recomandat sa consumati cat mai multe fructe, legume proaspete, alimente naturale bogate in vitamine si minerale. Evitati sa rontaiti biscuiti sau alte gustari intre mese.

Daca vi se face foame, mai bine mai beti un pahar cu apa!

c. ColonHelp, administrat ca supliment de fibre in alimentatie

Va recomandam produsul ColonHelp ca supliment de fibre in alimentatia dumneavoastra de zi cu zi. Dupa cum bine stiti, alimentele procesate sunt foarte sarace in fibre si au deseori efect nociv asupra sanatatii.

Pentru a completa necesarul de fibre puteti consuma ColonHelp zilnic, insa in doza redusa: 4-8 g.

Folosirea continua a fibrelor pastreaza tubul digestiv curat, elimina mucusul, toxinele si reziduurile metabolice. Utilizarea fibrelor in dieta trebuie sa fie constanta pentru a stimula digestia, pentru a impiedica aparitia sau revenirea constipatiei si a mentine imunitatea organismului. ColonHelp poate fi administrat atat inainte de masa, cat si la 20-30 de minute dupa masa, in completarea acesteia.

Va recomandam ca periodic sa faceti o pauza in administrarea fibrelor ColonHelp.

Important:

Nu uitati sa consumati 1,5-2 litri de apa zilnic! Doar astfel ajutati organismul sa lupte cu toxinele si kilogramele in plus!

ColonHelp poate echilibra regimul alimentar, dar nu poate inlocui o dieta echilibrata. Produsul ColonHelp nu este un medicament, de aceea nu poate inlocui medicamentele in bolile cronice. In cazul in care experimentati reactii adverse si considerati ca se datoreaza acestui supliment, incetati administrarea produsului! Nu lasati acest produs la indemana copiilor! Pericol de inecare!

Precautii:Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alapteaza, persoanele cu afectiuni grave, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.

Conditii de pastrare:Flaconul este sigilat. Dupa deschiderea flaconului va recomandam pastrarea acestuia in frigider sau intr-un loc ferit de lumina si umezeala, la o temperatura de maximum 20 grade Celsius si o umiditate relativa a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 6 luni, respectand conditiile de pastrare de mai sus! Data fabricatiei si data expirarii sunt trecute pe capacul flaconului!

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Nu lasati acest produs la indemana copiilor mici.Nu depasiti doza maxima recomandata.

Continut
nutritional

Per portie de servire(8g)

Per 100g produs

Calorii

40 kcal

500 Kcal

Lipide totale

1,69 g

21,15g

-Omega 3

0,88 g

11 g

Proteine

1,188 g

14,86 g

Carbohidrati

0,53 g

6,64 g

Sodiu

0,0048 g

0,06 g

Fibre totale

4,32 g

54 g

- Fibre solubile

2,18 g

27,25 g

- Fibre insolubile

2,14 g

26,75 g

 Sursa: www.colonhelp.ro


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara