Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
Retete

Acestea sunt cateva sfaturi minime de care un bolnav de cancer trebuie sa tina cont.  

Sararea

Folosti doar sare pura, ca aceea care se foloseste in laborator. Sarea stocata poate avea aditivi sau de multe ori oua Ascaris sau mucegai.

Doi la unu Sare de Sodium - Potasiu

2 masuri sare pura  

1 masura  clorura de potasiu

Amestecati. Stocati-l intre-un borcan inchis etans, cu orez pentru a absorbi umiditatea. Folositi un mixer pentru sare dar fara capat de metal.  

 Sare B-C

Cea mai usoara metoda de a adauga vitamina B2 si vitamina C in toate mancarurile.  

½ masura sare pura sau clorura de potasiu  

1 capsula vitamina B2

½ ligurita. vitamina C (acid ascorbinic) pudra (1 lingurita.)

Amestecati intr-un borcan inchis. Folositi mixerul non-metalic. Cand folositi sarea la mancarea gatita, nu lasati pana la sarsit pentru a o adauga, aceasta trebuie sa se gateasca de doua ori inainte de a ajunge la punctual de fierbere a mancarii.

Dieta dumneavoastra va fi foarte scazuta in sodium, pentru ca in programul de 21 de zile, trebuie sa consumati gluconat de potasiu zilnic acela cu care sarati mancarea. Acest lucru este benefic deoarece tesuturile bolnave se supraincarca cu sodium. Eliminand sodiul din acestea cu ajutorul potasiumului, le ajuta sa isi revina.  

Indulcitorii

Folositi miere sau sirop de paltin. Toate celelalte forme granulate ce se gasesc in magazine contin fibre azbest in ele, exceptie facand doare produsele organice.  

Rezervele trebuie facute de casa:

1 cana cu fructe

1 lingurita de apa.

indulcirea

Inmuiati de 2 ori timp de 1 minut de fiecare data in apa fierbinte, apoi uscati.   

Prin asta se elimina vopseaua sau substantele cu care au fost stropite. Decojiti. Fierbeti, amestecand cu lingura de lemn. Cand ati terminat, adaugati atat de mult indulcitor pe cat fructe si fierbeti din nou. Puteti adauga picaturi de HCL in momentul intrebuitarii. (2 picaturi /cana

 Un alt fel de unt

10 oz. ulei de cocos

2 oz. ulei de masline

Zahar organic, sirop de paltin, miere facuta acasa si sucroza

½ capsula riboflavin (vitamina B2)

1/8 lingurita de sare pura sau sare-sodiu-potasiu (pentru gust)

Daca uleiul de cocos este solidificat, trebuie s ail topiti prin incalzire. Apoi adaugati ambele uleiuri intr-un borcan. Cele mai multe uleiuri cintin oua de Ascaris si trebuie sterilizate. Adaugati picaturi HCl 2 / masura. Amestecati pana lichidul devine uniform. Adaugati riboflavin si sare. Amstecati din nou. Turnati intr-un vas pentru unt, si puneti-l la rece. Fiti atenti la culori: coenzima Q10 confera untului o culoare alb-galbuie, in timp ce Riboflavin ii da culoarea galben-lemon.  

 Apa

Folositi apa rece de la robinet, si nu apa imbuteliata. Procesul de imbuteliere detine si urme de solventi antiseptici ce includ alcool izopropil, xilena. Lasati robinetul sa curga dimineata aproximativ 3 litri jumatate, pentru a spala eventualele acumulari de peste noapte pe teava. Nu folositi cuburi de gheata. Daca vreti sa beti apa rece, puneti intr-un pahar in frigider dar sa nu o beti mai tarziu de 1 zi. Tranportati apa in stricle de sticla. Plasticul permite bacteriilor sa patrunda sis a se dezvolte pe el. Sterilizati apa prin fierbere de doua ori si adaugarea de HCl.

Painea

Daca ne luam dupa testele Syncrometrului, painea de casa are betaglucoza, cunoscuta si pentru stimularea activitatii celulelor de a se auto-apara. Coaceti paine de casa folosind drojdie pentru prajituri. Pastrati la rece. Toate tipurile de faina din magazine sunt testate ca fiind fara aflatoxina. Folositi apa in loc de lapte. Painea alba cumparata de la magazine este sigura doar daca partea de jos este bordurata in urma coacerii.

Ouale

De cand ouale transporta gripa aviara, in interior, acestea trebuie sterilizate. Acest lucru se poate face foarte usor atata timp cat sunt inca crude, insa dupa ce au fost folosite in mancare e aproape imposibil. Adaugati cate 1 picatura de HCl pentru fiecare ou crud folosit, amestecati bine. Dupa ce sunt servite, adaugati cate 2 picaturi de fiecare ou.

 Fasole, mazare, linte si orez

Aceste legume au miezul tarechiar si dupa ce sunt gatite. Bacteria Shigella si ouale Ascaris nu numai ca supravietuiesc acolo dar sunt incurajate sa se multiplice. Ouale se transforma in larve pe o scara masiva, fiind gata sa invadeze. Dar odata ce au iesit din ou, devin vulnerabile si pot fi distruse prin fierbere. Formula de succes de fierberea, dupa care lasati 10 min de racorire si aduceti iar la stadiul de fierbere pentru inca 5 minute. 

Carnurile

Gatiti, coaceti, fierbeti sau prajiti  in forma normal prima data. Apoi puneti tot intr-o punga de gatit si bagati-l la microunde pana cand carnea incepe se desprinde de plastic. Pe farfurie adaugati 3 picaturi de HCl pentru fiecare portie. In cazul in care carnea a fost gatita ca supa sau fiarta, o a doua fierbere o sterilizeaza.  

Fructe si legume

Cele mai multe sunt stropite cu combinatii de ceara, vopsea, pesticide, etc. vopseaua poate fi indepartata prin inmuierea de 2 ori in apa fierbinte timp de 1 minut. Chiar si bananele, grapefruit, sau cartofii organici trebuie inmuiati in acest mod. Decojiti toate legumele si fructele ce pot fi decojite. Este adevarat ca, coaja contine nutritive important dar siguranta e mai importanta.

 Sterilizarea prin Lugol

1 picatura de solutie iodata Lugol

1 sfert/L apa

Umpleti chiuveta sau bolul cu masura de apa indicate, si adaugati Lugol 1 picatura pe sfert de litru. Frunzele de salata verde sau spanac trebuie tinute cate 1 minut. Apa ce o folositi nu trebuie pastrata deoarece isi pierde din potential.

Sterilizarea cu sare si Cysteine

1/8  lingurita de cysteine pudra

1/8 lingurita de sare

1 sfert de litru de apa

Amestecati pentru a se dizolva. to dissolve. Scufundati timp de 5 minute. Nu e nevoie de clatire. Pentru a steriliza bauturi ca laptele sau sucul, trebuie baute foarte repede pentru ca devine sulfuros.  

 Sterilizarea cu HCl

1-2 picaturi pentru o cana de apa.  

Agitati mancarea bine si lasati sa se inmoaie cateva minute.

 O mai buna digestie

Infestarea pacientilor de cancer incepe in ficat. Iar ficatul reprezinta bazele digestiei si controleaza si apetitul. Chiar daca parazitii sunt morti si metalele grele, solventii sau vopselele au disparut, totusi este prezenta o digestie slaba. De aceea trebuie selectata o mancare si un stil de gatit ce face digestia mai usoara. Parazitii Ascaris blocheaza pepsina si acidul secretat in stomac, si astfel stomacul are d esuferit ani intregi. Chiar si dup ace acesti paraziti dispar, trebuie sa aveti grija ce consumati. Iar consumul de pastille in timpul meselor nu este cel mai indicat. Sucul natural din sfecla de zahar ajuta de cele mai multe ori, pe langa picaturi HCl , otet si enzyme digestive.

Cocktail din sfecla de zahar cruda

Cateva sfecle rosii de marime medie

Apa cu HCl

Otet alb

Decojiti sfeclele inainte de spalare sau clatire. Evitati murdarirea suprafetelor abia taiate. Mai intai decojiti jumatate, clatiti cealalta mana si terminate de decojit si cealalta jumatate. Apoi  puneti in apa cu HCl pentru a steriliza. Scoateti si taiati in sferturi. Adaugati un volum egal de apa pentru a putea amesteca cu mixerul timp de 1 minut. Adaugati otet cat jumatate de compozitie si amestecati cu mixerul iarasi. Pastrati la frigider. Se servesc 2 linguri de cocktail inainte de fiecare masa, plus o picatura de HCl. 

 Sucul de sfecla

 Sucul de sfecla este o bautura cu o actiune foarte puternica. Daca aveti problem cu stomacul, digestive, dureri foarte mari, alegeti sucul de sfecla. Decojiti, spalati si sterlizati ca mai sus.

Bauturi nutritive ce tin locul unei mese:

Suc de vanilie

1 ou

1 lingura ulei de cocos.

1 lingura indulcitor

¼ lingura de vanilie

Un strop de vitamina B2

Sare de potasiu pentru gust

Apa pentru a umple o cana

Suc de migdale

1 ou

1 lingura ulei de cocos.

1 lingura indulcitor

Un strop de vitamina B2

Sare de potasiu pentru gust

Lapte de mi pentru a umple o cana

Amestecati si adaugati 4 picaturi de HCl la servire, agitate bine.

Suc de lamaie

Stoarceti o lamaie de doua ori in apa fierbinte, si beti de fiecare data; dati usor prin razatoare; puneti-o la mixer intreaga, cu tot cu coaja si seminte. Filtrati si indepartati pulpa, adaugati 1 lingurita de ulei de masline , miere si apa dupa gust. Incercati sa evitati lamaile care au fost stropite. Sterilizati cu 2 picaturi de HCl.  

 Bauturi

Moose Elm

Se foloseste aceasta bautura pentru a inbunatati starea unui stomac si intestine cu probleme.

 1 lingura pudra de ulm

1 cana de apa

Gluconat de potasiu

1 lingura de indulcitor

2 picaturi de  HCl pentru a steriliza

Poate fi baut cald sau rece.

Alginat intestinal

2 linguri alginate de sodium, pudra.

1 cana de apa sau supa

1/8 lingura gluconat de potasiu

4 picaturi de HCl

Amestecati pana devine clar si omogen. Adaugati HCl in ultimele secunde pentru intestinele inflamate dupa operatie, blocaje, aceasta bautura le va calma si va ajuta la deblocarea lor. Alginatul nu este facut pentru a fi digerat, formeaza un cordon gelatinos ce absoarbe toxinele e pe traseu. Consumati o can ape zi in granaje de cat eo lingura, pe care l eputeti adauga in supa, mancare inabusita, budinca, placinta sau bullion.

 Lapte de migdale

1 cana de migdale cu pielita maro  

Gluconat de potasiu  

Inmuiati migdalele timp de 2 zile in apa, schimband apa pe parcurs de cateva ori.  Aceasta inmoae pielita. Sau turnati apa fierbinte peste ele si lasati sa se raceasca. Decojiti cu mana. Amestecati adaugand apa pan ace ajunge la o consistenta ce poate fi bauta. Adaugati 1/8 pingura de sare prin presarare. Sterilizati cu 4 picaturi de HCl pe fiecare cana. Puteti adauga vitamina C si indulcitor pentru un gust mai bun. Este o bautura foarte nutritive, va poate ajuta sa castigati in greutate. 

 Lamaie si pepene galben

1 lamaie decojita (mai intai spalati de 2 ori in apa calda)

1 pepene galben,decojit si curatat

Indulcitor

Anestecati la mixer. Adaugati 2 picaturi de HCl pe pahar.  

 Pepene verde si banane

1 pepene verde

6 - 8 banane inmuiate de doua ori in apa fierbinte timp de 1 minut si uscate inainte de decojire pentru a indeparta substanta cu care au fost stropite

Decojiti pepenele astfel incat doar partea zemoasa rosie este folosita. Indepartati semintele.

Amestecati si pastrati la rece. Pentru a servi, puneti compozitia inapoi in blender si adaugati inca o jumatate de banana plus 2 picaturi de HCl pentru fiecare pahar.

 Pepene galben si ambrozie

1 pepene galben

Decojiti atat cat sa ramana doar miezul, indepartati semintele, omogenizati in blender.sterilizati folosind HCl.  

Supa de pui organica

Un pui intreg  

½ de ceapa alba,decojita si inmuiata in apa cu vitamina B2

1 frunza de dafin

5 boabe de piper

¼ lingurita de sare pentru cate un sfert de apa. 

Acoperiti pupil cu apa. Cand ajunge la punctul de fierbere, indepartati spuma ce se formeaza.apoi adaugati celelalte ingredient. Gatiti aproximativ 2 ore, adaugand apa pentru a mentine nivelul deasupra. Turnati supa. Nu aruncati grasimea, Impachetati-o pentru a o putea folosi la prajit mai tarziu. Puiul in sine reprezint ao masa, insa nu este inca sigur pentru un pacient cu cancer. Il puteti gati si a doua oara, asteptand jumatate de ora sa se raceasca, sau il puteti pune la microunde. Carnea ar trebui sa se desprinda cand e gata. La sfarsit adaugati HCl inainte de servire. Curcanul poat efi gatit la fel. 

Lapte de cocos

Miezul dintr-un cocos foarte bine spalat si pielita maro indepartata.

3 cani de apa

Puneti bucatile in blender pentru omogenizare. Filtrati. Puteti pastra pulpa pentru toppinguri sau prajituri.  Adaugati indulcitor pentru gust si HCl in fiecare portie.

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara