
Acestea sunt cateva sfaturi minime de care un bolnav de cancer trebuie sa tina cont.
Sararea
Folosti doar sare pura, ca aceea care se foloseste in laborator. Sarea stocata poate avea aditivi sau de multe ori oua Ascaris sau mucegai.
Doi la unu Sare de Sodium - Potasiu
2 masuri sare pura
1 masura clorura de potasiu
Amestecati. Stocati-l intre-un borcan inchis etans, cu orez pentru a absorbi umiditatea. Folositi un mixer pentru sare dar fara capat de metal.
Sare B-C
Cea mai usoara metoda de a adauga vitamina B2 si vitamina C in toate mancarurile.
½ masura sare pura sau clorura de potasiu
1 capsula vitamina B2
½ ligurita. vitamina C (acid ascorbinic) pudra (1 lingurita.)
Amestecati intr-un borcan inchis. Folositi mixerul non-metalic. Cand folositi sarea la mancarea gatita, nu lasati pana la sarsit pentru a o adauga, aceasta trebuie sa se gateasca de doua ori inainte de a ajunge la punctual de fierbere a mancarii.
Dieta dumneavoastra va fi foarte scazuta in sodium, pentru ca in programul de 21 de zile, trebuie sa consumati gluconat de potasiu zilnic acela cu care sarati mancarea. Acest lucru este benefic deoarece tesuturile bolnave se supraincarca cu sodium. Eliminand sodiul din acestea cu ajutorul potasiumului, le ajuta sa isi revina.
Indulcitorii
Folositi miere sau sirop de paltin. Toate celelalte forme granulate ce se gasesc in magazine contin fibre azbest in ele, exceptie facand doare produsele organice.
Rezervele trebuie facute de casa:
1 cana cu fructe
1 lingurita de apa.
indulcirea
Inmuiati de 2 ori timp de 1 minut de fiecare data in apa fierbinte, apoi uscati.
Prin asta se elimina vopseaua sau substantele cu care au fost stropite. Decojiti. Fierbeti, amestecand cu lingura de lemn. Cand ati terminat, adaugati atat de mult indulcitor pe cat fructe si fierbeti din nou. Puteti adauga picaturi de HCL in momentul intrebuitarii. (2 picaturi /cana
Un alt fel de unt
10 oz. ulei de cocos
2 oz. ulei de masline
Zahar organic, sirop de paltin, miere facuta acasa si sucroza
½ capsula riboflavin (vitamina B2)
1/8 lingurita de sare pura sau sare-sodiu-potasiu (pentru gust)
Daca uleiul de cocos este solidificat, trebuie s ail topiti prin incalzire. Apoi adaugati ambele uleiuri intr-un borcan. Cele mai multe uleiuri cintin oua de Ascaris si trebuie sterilizate. Adaugati picaturi HCl 2 / masura. Amestecati pana lichidul devine uniform. Adaugati riboflavin si sare. Amstecati din nou. Turnati intr-un vas pentru unt, si puneti-l la rece. Fiti atenti la culori: coenzima Q10 confera untului o culoare alb-galbuie, in timp ce Riboflavin ii da culoarea galben-lemon.
Apa
Folositi apa rece de la robinet, si nu apa imbuteliata. Procesul de imbuteliere detine si urme de solventi antiseptici ce includ alcool izopropil, xilena. Lasati robinetul sa curga dimineata aproximativ 3 litri jumatate, pentru a spala eventualele acumulari de peste noapte pe teava. Nu folositi cuburi de gheata. Daca vreti sa beti apa rece, puneti intr-un pahar in frigider dar sa nu o beti mai tarziu de 1 zi. Tranportati apa in stricle de sticla. Plasticul permite bacteriilor sa patrunda sis a se dezvolte pe el. Sterilizati apa prin fierbere de doua ori si adaugarea de HCl.
Painea
Daca ne luam dupa testele Syncrometrului, painea de casa are betaglucoza, cunoscuta si pentru stimularea activitatii celulelor de a se auto-apara. Coaceti paine de casa folosind drojdie pentru prajituri. Pastrati la rece. Toate tipurile de faina din magazine sunt testate ca fiind fara aflatoxina. Folositi apa in loc de lapte. Painea alba cumparata de la magazine este sigura doar daca partea de jos este bordurata in urma coacerii.
Ouale
De cand ouale transporta gripa aviara, in interior, acestea trebuie sterilizate. Acest lucru se poate face foarte usor atata timp cat sunt inca crude, insa dupa ce au fost folosite in mancare e aproape imposibil. Adaugati cate 1 picatura de HCl pentru fiecare ou crud folosit, amestecati bine. Dupa ce sunt servite, adaugati cate 2 picaturi de fiecare ou.
Fasole, mazare, linte si orez
Aceste legume au miezul tarechiar si dupa ce sunt gatite. Bacteria Shigella si ouale Ascaris nu numai ca supravietuiesc acolo dar sunt incurajate sa se multiplice. Ouale se transforma in larve pe o scara masiva, fiind gata sa invadeze. Dar odata ce au iesit din ou, devin vulnerabile si pot fi distruse prin fierbere. Formula de succes de fierberea, dupa care lasati 10 min de racorire si aduceti iar la stadiul de fierbere pentru inca 5 minute.
Carnurile
Gatiti, coaceti, fierbeti sau prajiti in forma normal prima data. Apoi puneti tot intr-o punga de gatit si bagati-l la microunde pana cand carnea incepe se desprinde de plastic. Pe farfurie adaugati 3 picaturi de HCl pentru fiecare portie. In cazul in care carnea a fost gatita ca supa sau fiarta, o a doua fierbere o sterilizeaza.
Fructe si legume
Cele mai multe sunt stropite cu combinatii de ceara, vopsea, pesticide, etc. vopseaua poate fi indepartata prin inmuierea de 2 ori in apa fierbinte timp de 1 minut. Chiar si bananele, grapefruit, sau cartofii organici trebuie inmuiati in acest mod. Decojiti toate legumele si fructele ce pot fi decojite. Este adevarat ca, coaja contine nutritive important dar siguranta e mai importanta.
Sterilizarea prin Lugol
1 picatura de solutie iodata Lugol
1 sfert/L apa
Umpleti chiuveta sau bolul cu masura de apa indicate, si adaugati Lugol 1 picatura pe sfert de litru. Frunzele de salata verde sau spanac trebuie tinute cate 1 minut. Apa ce o folositi nu trebuie pastrata deoarece isi pierde din potential.
Sterilizarea cu sare si Cysteine
1/8 lingurita de cysteine pudra
1/8 lingurita de sare
1 sfert de litru de apa
Amestecati pentru a se dizolva. to dissolve. Scufundati timp de 5 minute. Nu e nevoie de clatire. Pentru a steriliza bauturi ca laptele sau sucul, trebuie baute foarte repede pentru ca devine sulfuros.
Sterilizarea cu HCl
1-2 picaturi pentru o cana de apa.
Agitati mancarea bine si lasati sa se inmoaie cateva minute.
O mai buna digestie
Infestarea pacientilor de cancer incepe in ficat. Iar ficatul reprezinta bazele digestiei si controleaza si apetitul. Chiar daca parazitii sunt morti si metalele grele, solventii sau vopselele au disparut, totusi este prezenta o digestie slaba. De aceea trebuie selectata o mancare si un stil de gatit ce face digestia mai usoara. Parazitii Ascaris blocheaza pepsina si acidul secretat in stomac, si astfel stomacul are d esuferit ani intregi. Chiar si dup ace acesti paraziti dispar, trebuie sa aveti grija ce consumati. Iar consumul de pastille in timpul meselor nu este cel mai indicat. Sucul natural din sfecla de zahar ajuta de cele mai multe ori, pe langa picaturi HCl , otet si enzyme digestive.
Cocktail din sfecla de zahar cruda
Cateva sfecle rosii de marime medie
Apa cu HCl
Otet alb
Decojiti sfeclele inainte de spalare sau clatire. Evitati murdarirea suprafetelor abia taiate. Mai intai decojiti jumatate, clatiti cealalta mana si terminate de decojit si cealalta jumatate. Apoi puneti in apa cu HCl pentru a steriliza. Scoateti si taiati in sferturi. Adaugati un volum egal de apa pentru a putea amesteca cu mixerul timp de 1 minut. Adaugati otet cat jumatate de compozitie si amestecati cu mixerul iarasi. Pastrati la frigider. Se servesc 2 linguri de cocktail inainte de fiecare masa, plus o picatura de HCl.
Sucul de sfecla
Sucul de sfecla este o bautura cu o actiune foarte puternica. Daca aveti problem cu stomacul, digestive, dureri foarte mari, alegeti sucul de sfecla. Decojiti, spalati si sterlizati ca mai sus.
Bauturi nutritive ce tin locul unei mese:
Suc de vanilie
1 ou
1 lingura ulei de cocos.
1 lingura indulcitor
¼ lingura de vanilie
Un strop de vitamina B2
Sare de potasiu pentru gust
Apa pentru a umple o cana
Suc de migdale
1 ou
1 lingura ulei de cocos.
1 lingura indulcitor
Un strop de vitamina B2
Sare de potasiu pentru gust
Lapte de mi pentru a umple o cana
Amestecati si adaugati 4 picaturi de HCl la servire, agitate bine.
Suc de lamaie
Stoarceti o lamaie de doua ori in apa fierbinte, si beti de fiecare data; dati usor prin razatoare; puneti-o la mixer intreaga, cu tot cu coaja si seminte. Filtrati si indepartati pulpa, adaugati 1 lingurita de ulei de masline , miere si apa dupa gust. Incercati sa evitati lamaile care au fost stropite. Sterilizati cu 2 picaturi de HCl.
Bauturi
Moose Elm
Se foloseste aceasta bautura pentru a inbunatati starea unui stomac si intestine cu probleme.
1 lingura pudra de ulm
1 cana de apa
Gluconat de potasiu
1 lingura de indulcitor
2 picaturi de HCl pentru a steriliza
Poate fi baut cald sau rece.
Alginat intestinal
2 linguri alginate de sodium, pudra.
1 cana de apa sau supa
1/8 lingura gluconat de potasiu
4 picaturi de HCl
Amestecati pana devine clar si omogen. Adaugati HCl in ultimele secunde pentru intestinele inflamate dupa operatie, blocaje, aceasta bautura le va calma si va ajuta la deblocarea lor. Alginatul nu este facut pentru a fi digerat, formeaza un cordon gelatinos ce absoarbe toxinele e pe traseu. Consumati o can ape zi in granaje de cat eo lingura, pe care l eputeti adauga in supa, mancare inabusita, budinca, placinta sau bullion.
Lapte de migdale
1 cana de migdale cu pielita maro
Gluconat de potasiu
Inmuiati migdalele timp de 2 zile in apa, schimband apa pe parcurs de cateva ori. Aceasta inmoae pielita. Sau turnati apa fierbinte peste ele si lasati sa se raceasca. Decojiti cu mana. Amestecati adaugand apa pan ace ajunge la o consistenta ce poate fi bauta. Adaugati 1/8 pingura de sare prin presarare. Sterilizati cu 4 picaturi de HCl pe fiecare cana. Puteti adauga vitamina C si indulcitor pentru un gust mai bun. Este o bautura foarte nutritive, va poate ajuta sa castigati in greutate.
Lamaie si pepene galben
1 lamaie decojita (mai intai spalati de 2 ori in apa calda)
1 pepene galben,decojit si curatat
Indulcitor
Anestecati la mixer. Adaugati 2 picaturi de HCl pe pahar.
Pepene verde si banane
1 pepene verde
6 - 8 banane inmuiate de doua ori in apa fierbinte timp de 1 minut si uscate inainte de decojire pentru a indeparta substanta cu care au fost stropite
Decojiti pepenele astfel incat doar partea zemoasa rosie este folosita. Indepartati semintele.
Amestecati si pastrati la rece. Pentru a servi, puneti compozitia inapoi in blender si adaugati inca o jumatate de banana plus 2 picaturi de HCl pentru fiecare pahar.
Pepene galben si ambrozie
1 pepene galben
Decojiti atat cat sa ramana doar miezul, indepartati semintele, omogenizati in blender.sterilizati folosind HCl.
Supa de pui organica
Un pui intreg
½ de ceapa alba,decojita si inmuiata in apa cu vitamina B2
1 frunza de dafin
5 boabe de piper
¼ lingurita de sare pentru cate un sfert de apa.
Acoperiti pupil cu apa. Cand ajunge la punctul de fierbere, indepartati spuma ce se formeaza.apoi adaugati celelalte ingredient. Gatiti aproximativ 2 ore, adaugand apa pentru a mentine nivelul deasupra. Turnati supa. Nu aruncati grasimea, Impachetati-o pentru a o putea folosi la prajit mai tarziu. Puiul in sine reprezint ao masa, insa nu este inca sigur pentru un pacient cu cancer. Il puteti gati si a doua oara, asteptand jumatate de ora sa se raceasca, sau il puteti pune la microunde. Carnea ar trebui sa se desprinda cand e gata. La sfarsit adaugati HCl inainte de servire. Curcanul poat efi gatit la fel.
Lapte de cocos
Miezul dintr-un cocos foarte bine spalat si pielita maro indepartata.
3 cani de apa
Puneti bucatile in blender pentru omogenizare. Filtrati. Puteti pastra pulpa pentru toppinguri sau prajituri. Adaugati indulcitor pentru gust si HCl in fiecare portie.